Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mesor
Na ne ezt most komolyan mert ha igen én rögtön kiugrok a falon!!!<#idiota><#wilting><#csodalk>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

TDC Geronimo
<#ijedt> Az MEC nem MAC!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tegnap volt egy jó köröm: Kill Streak 34! 😄
Az új saját rekodom Mashtuur Cityn pedig 110 pont (nem commanderként és MAC oldalon 😊

-tRs-Landor

http://bfhelp.atw.hu/bf2help.htm

occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben

HI.
skacok tudna valaki mondani 1 helyet ahonnan no cd crackot tölthetnék le?
&sly.hu HUN jelszo:bf2hu #1|29ms|193.225.82.68:16567

mi a jelszo?

clánt keresek...

occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben

xj700t
195.56.172.105:16567 ez miért üres ?

Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

xj700t
At your current rate, you should earn 46,576 in 523.22 days (or 3w 3d 6h 43m 30s straight).

Aszongya nem mostanában érem el a "Staff Sergeant" rangot 😊

Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

mohus
"MI A FASZOMNAK teamkilling??? de most komolyan??????????? ha amugy is hibas alapbol a progi es Tk nak nevezi azt is ha az ember fut az autod mellett es szivrohamot kap.. plusz a sok fasz ossze vissza gyilkol ha el mered vinni a helikopteret.. akkor konyorgom. kerdem en: MI A FASZNAK A TK??? allitsak be hogy egymast ne lehessen megolni.. 1 dolgot vesztunk hurra.. nem lesz annyira elethu viszont ket dolgot nyerunk: bena elbaszott TK zas meg a direkt TK zas mert elvittuk akedvenc jarmuvet az embernek..."

én ha látom hogy béna..a felszállásnál látszik akkor egybõl ugrok kifele😊

mellesleg, ha inkább egy sqadban lévõ ismert sofõr mellé ülj be és ne a cukros bácsi mellé

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
jaj FIFA...eszem azt a csöpp kis szád😊

kidobott pénz😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Igazad van, nem szólok bele. <#kuss> Várjon csak amíg megjönnek. <#nevetes1>

Minden jog fenntartva!

"Nem, én hülye vagyok (én vagyok a hülye?). De senki sem fog tudni mondani neked megoldást egy olyan problémára, amire nincs.

Már persze, ha az egyetlen ismert mûködõ megoldás nem veszed figyelembe."

Jo lenne, ha nem pofaznal bele az o dolgaba! Majd megvarja szepen mig megjonnek az okosabbak. 😊 Igaz, hogy ostobacska kicsit szegeny, de legalabb nagykepu.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Ez tényleg nem megy.
Sorry az offért.
Basszus szórakozik velem a válasz gomb. Az elõzõ ehhez tartozik.
Buktad, az XP eredeti. Az Office is.
Nem mondtam, h. leszakad a polc a gyári softwarektõl, de mint jeleztem amit sokat tolok azt megveszem. UT, Warcraft, HL, HL2, BF1942, FIFA, ilyesmik.
A bajom fõleg azzal van, h. az emberek nagy része büszke arra, h. warezzal játszik, és lenézi azokat akik megveszik.
Azt én tudom, h. neked semmi gondod vele.
Azoknak van, akik beletettek x pénzt és munkát a fejlesztésbe. Az nem kifogás, h. hemzseg a hibáktól. Mint mondtam a felháborodás jogos, de a lopást nem legalizálja.
És nekünk, akik megvettük is gond, mert ha mindenki megvenné, akkor nem 12K lenne, hanem csak 3.
Lehet azt mondani, h. nem fog tönkremenni az EA a warez miatt. Valóban nem. De mit szólnál Te, ha minden megkeresett 1K-dból levenném a felét?
Valamint, nekem lesz gond, ha valaki legenerálja a serialomat, és én nem tudok majd ezért játszani.
Tudom, én vagyok a gyökér.
de kéri az install cd-t miután megcrackeltem, anélkül nem megy.

pedig bennvan a dvd és a mini-image is a virtuális deive-on

P I. 77 MHz, 16 MB RAM, 12*CD-drive, 5,25\" Floppy, 14\"Commodore monocrome broáf

Megnézném azért, hogy a BF2-n kívül még hány eredeti sw-d van otthon. Fogadjunk a legalapvetõbb, a Windows sem eredeti...

steam, origin: ACE_hun

Mit crackelsz rajta utána? Nincs is crack az 1.02-höz.
Bla bla. Majd ha meglesz az említett néhány patch, és jól megy, AKKOR kell megvenni. Én bétateszteljek és még én is fizessek... hát persze 😄
1-2 hónap, 3-4 patch, minusz 1-2 ezer forint az árából, és máris minden további nélkül megveszem.
Addig a warez is jó a játékra, nekem semmi gondom vele.
lenne egy súlyos problémám: bf2-t 1.02-vel szeretném patchelni, de az eredeti exe fájlra rakom föl és utána crackelem csak meg és mikor töltene be a játékba, kidob a windowsba. tört verzióm van.

miért csinálja ezt?
mit tehetnék? segítsetek légyszi, nagyon jó a game!

P I. 77 MHz, 16 MB RAM, 12*CD-drive, 5,25\" Floppy, 14\"Commodore monocrome broáf

CD kulcs generálás:
Miért nem lehet megérteni, olyan, hogy ingyenebéd nem létezik?
Lehet anyázni, megvettem a játékot miután fél napot nyomtam a tört verziót. Annyiból már láttam, h. meg (fogja, még néhány patch után) éri a 12K-t.
Igaz, nem fél évi zsebpénzem ment rá. De amíg zsebpénzbõl "éltem" akkor is csak addig nyújtozkodtam amíg a takaróm ért.
Szomorú, h. az emberek nagy(obb) része úgy gondolkodik, minek szoftvert venni, ha el is lehet lopni. Ugyanolyan bûn mint az autólopás.
Persze nem mondom, h. minden sw-m eredeti, de ha tetszik valami, akkor igyexem megvenni. És ha nem vettem meg, nem dicsekszem vele, és nem is fikázom, ha valami nem úgy mûködik benne ahogy szeretném.
Azoknak sincs igazuk, akik azért nem veszik meg, mert sok benne a hiba. Szemét a Dice, h. "félkész" verziót dobott piacra, de ez megint csak nem ok a lopásra.
Na lehet bannolni. :-)
Sztem valami visszafogja a rendszeredet mert nekem 64-es is simán megy, az emlitett esetleges szórakozástól eltekintve.
Nyomtam a válaszra, mégse tette be. :-(
Sztem valami visszafogja a rendszeredet mert nekem 64-es is simán megy, az emlitett esetleges szórakozástól eltekintve.
Nem, én hülye vagyok (én vagyok a hülye?). De senki sem fog tudni mondani neked megoldást egy olyan problémára, amire nincs. <#idiota>

Már persze, ha az egyetlen ismert mûködõ megoldás nem veszed figyelembe.

<#falbav> <#lama> <#wilting>

Minden jog fenntartva!

sza23
köszönöm a segítséget

ja ja tessék megvenni!

Hysteria
mindenki vegy meg a gamet es hagyjatok man abba a warezolast borg te is 😊)

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

sza23
Sziasztok!
Segítség kellene.leírná nekem vki,hogy mit kellene tennem ahhoz,hogy neten tudjak játszani a tört battlefieldemmel?Légyszive ssegítsetek.Elõre is köszi

TDC Geronimo
Ha komolyan gondolod akkor vedd meg, ha nem akkor meg...

Az a legjobb megoldás. Bár hogy a legelegánsabb-e? 😛
Az az érdekes, hogy tennap a pecselés után még tudtam játszani EA ranked serveren, de ma nem enged be egy ranked sem<#rinya>Lehet, hogy tényleg meg kell venni az eredetit ?<#sir>
0Fritz0
A peccselés óta folyamatosan visszadobja a tört kulcsokat.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ez is hülyeség, mert eddig az 1.0-ás EA Europe és EA US serverek beengedtek tört game-val is, egyébként honnan lenne 4300 pontom, és hogy lennék Lance Corporal...

Mirûbeszész? Én már vagy 5-ször váltogattam, és ugyanúgy megvan minden pontom... Nézz utána még kicsit...

A minden egyes szerverbe beletartoznak a tört magyarok is? Azokon is kéri a keyt?

szóval: Nagydög és Polemius úgy látom ti az okos kategóriába illetek. Én a még okosabbak segítségét kérném !<#boxer><#banplz>Mit gondoltok ; nem próbáltam már vagy ezer cd-key-t ? De nem mûkszik.
Nem. Fel lehet menni törttel is, de egy kulccsal csak egyszer. És mivel kulcsot kell váltanod utána, logikusan a pontjaidat sem tudja számolni, mert azt meg a cdkeybõl generált hash alapján tartja nyilván a szerveren.
TDC Geronimo
! <#hehe>

0Fritz0
?

"Lehet-e online játszani nem eredeti játékkal?
Igen, de csak tört szerveren, ahol a ranglétrán nem tudsz feljebb lépni."

Ez nem azt jelenti, hogy rankedre nem tudsz felmenni a tört játékkal?

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Franc! Egyelore.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

"Csak ugye az ranked servernél semmit nem ér... ez is rossz a FAQ-ban, csak mondom..."

En megvarom mig rendesen osszekalapaljak az egeszet, es hardverem is lesz hozza, aztan ha meg lesz lelkesedes, megveszem. Addig meg hagyoma busba, mert annyit egyenlore nem er, hogy idegesitsem vele magam.

Csak ugye az ranked servernél semmit nem ér... ez is rossz a FAQ-ban, csak mondom...

Várom a tapasztalatokat, mert nekem is hasonló gondom van, és hasonló konfigom is. Viszont nálam a Dynamic Light és Dynamic shadow medium-ra van rakva, mert 32 fõs serveren már igencsak 30 közelébe megy az FPS, én meg 50 körül szeretem...

Ahogy Polemius mondta. Alternativ megoldaskent generalj uj kulcsot, aztan ird at a registryben.

A mûködõ megoldás: vedd meg az eredeti játékot!
Jár hozzá egy CD key, amivel be fogsz tudni menni töbször is ugyanarra a szerverre.

Minden jog fenntartva!

Nah szal!!!Pecs simán felment tennap este még játszottam vele ma viszont minden egyes szerverre CD KEY-t kér pedig már mindent megprószáltam!!Az okosak ne írják hogy nézzek FAQ-t mert én is onnan próbálgattam!A még okosabbak mondjanak v.mi megoldást!!ELÕRE IS KÖSZI<#worship><#help>
Sziasztok!
Lehet multizni barátokkal ebben a játékban, azaz lehet-e létrehozni szervert?
Köszi

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

0Fritz0
Valszeg nálam a SB Live 128 Value miatt deglett meg, de egy próbát megér. 😊