Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Az új saját rekodom Mashtuur Cityn pedig 110 pont (nem commanderként és MAC oldalon 😊
-tRs-Landor
occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben
skacok tudna valaki mondani 1 helyet ahonnan no cd crackot tölthetnék le?
mi a jelszo?
clánt keresek...
occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben
Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Aszongya nem mostanában érem el a "Staff Sergeant" rangot 😊
Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
én ha látom hogy béna..a felszállásnál látszik akkor egybõl ugrok kifele😊
mellesleg, ha inkább egy sqadban lévõ ismert sofõr mellé ülj be és ne a cukros bácsi mellé
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
kidobott pénz😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Minden jog fenntartva!
Már persze, ha az egyetlen ismert mûködõ megoldás nem veszed figyelembe."
Jo lenne, ha nem pofaznal bele az o dolgaba! Majd megvarja szepen mig megjonnek az okosabbak. 😊 Igaz, hogy ostobacska kicsit szegeny, de legalabb nagykepu.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Sorry az offért.
Nem mondtam, h. leszakad a polc a gyári softwarektõl, de mint jeleztem amit sokat tolok azt megveszem. UT, Warcraft, HL, HL2, BF1942, FIFA, ilyesmik.
A bajom fõleg azzal van, h. az emberek nagy része büszke arra, h. warezzal játszik, és lenézi azokat akik megveszik.
Azoknak van, akik beletettek x pénzt és munkát a fejlesztésbe. Az nem kifogás, h. hemzseg a hibáktól. Mint mondtam a felháborodás jogos, de a lopást nem legalizálja.
És nekünk, akik megvettük is gond, mert ha mindenki megvenné, akkor nem 12K lenne, hanem csak 3.
Lehet azt mondani, h. nem fog tönkremenni az EA a warez miatt. Valóban nem. De mit szólnál Te, ha minden megkeresett 1K-dból levenném a felét?
Valamint, nekem lesz gond, ha valaki legenerálja a serialomat, és én nem tudok majd ezért játszani.
Tudom, én vagyok a gyökér.
pedig bennvan a dvd és a mini-image is a virtuális deive-on
P I. 77 MHz, 16 MB RAM, 12*CD-drive, 5,25\" Floppy, 14\"Commodore monocrome broáf
steam, origin: ACE_hun
1-2 hónap, 3-4 patch, minusz 1-2 ezer forint az árából, és máris minden további nélkül megveszem.
Addig a warez is jó a játékra, nekem semmi gondom vele.
miért csinálja ezt?
mit tehetnék? segítsetek légyszi, nagyon jó a game!
P I. 77 MHz, 16 MB RAM, 12*CD-drive, 5,25\" Floppy, 14\"Commodore monocrome broáf
Miért nem lehet megérteni, olyan, hogy ingyenebéd nem létezik?
Lehet anyázni, megvettem a játékot miután fél napot nyomtam a tört verziót. Annyiból már láttam, h. meg (fogja, még néhány patch után) éri a 12K-t.
Igaz, nem fél évi zsebpénzem ment rá. De amíg zsebpénzbõl "éltem" akkor is csak addig nyújtozkodtam amíg a takaróm ért.
Szomorú, h. az emberek nagy(obb) része úgy gondolkodik, minek szoftvert venni, ha el is lehet lopni. Ugyanolyan bûn mint az autólopás.
Persze nem mondom, h. minden sw-m eredeti, de ha tetszik valami, akkor igyexem megvenni. És ha nem vettem meg, nem dicsekszem vele, és nem is fikázom, ha valami nem úgy mûködik benne ahogy szeretném.
Azoknak sincs igazuk, akik azért nem veszik meg, mert sok benne a hiba. Szemét a Dice, h. "félkész" verziót dobott piacra, de ez megint csak nem ok a lopásra.
Na lehet bannolni. :-)
Nyomtam a válaszra, mégse tette be. :-(
Már persze, ha az egyetlen ismert mûködõ megoldás nem veszed figyelembe.
<#falbav>#falbav> <#lama>#lama> <#wilting>#wilting>
Minden jog fenntartva!
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
Segítség kellene.leírná nekem vki,hogy mit kellene tennem ahhoz,hogy neten tudjak játszani a tört battlefieldemmel?Légyszive ssegítsetek.Elõre is köszi
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"Lehet-e online játszani nem eredeti játékkal?
Igen, de csak tört szerveren, ahol a ranglétrán nem tudsz feljebb lépni."
Ez nem azt jelenti, hogy rankedre nem tudsz felmenni a tört játékkal?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
En megvarom mig rendesen osszekalapaljak az egeszet, es hardverem is lesz hozza, aztan ha meg lesz lelkesedes, megveszem. Addig meg hagyoma busba, mert annyit egyenlore nem er, hogy idegesitsem vele magam.
Jár hozzá egy CD key, amivel be fogsz tudni menni töbször is ugyanarra a szerverre.
Minden jog fenntartva!
Lehet multizni barátokkal ebben a játékban, azaz lehet-e létrehozni szervert?
Köszi
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya