Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miert van az hogy mas erti amit mondok te meg nem??
Amiért leginkább nem játszok ezzel:
állandó veszekedés a repülõk miatt , állandó büntetõsdi.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Na, a FIFA azért minden hibája ellenére kenterbe veri a játéktermi konzolt, nagyokat szoktunk baromkodni egymás ellen. :-)
A hozzáállásodról meg annyit, hogy remélem mindenki gondolkozás nélkül fog PgDn-t nyomni akár szándékosan, akár véletlenül (akár az õ hibájából) megölöd.
És bízom benne, már az elsõ körödben bant kapsz.
Semmi kedvem hozzád hasonlóakkal együtt játszani. <#shakehead>#shakehead>
Pont a hozzád hasonlóak viselkedése miatt (is) járnak sokan úgy, mint te is.
Szóval, egy szavad sem lehet ellene. Csak azt kapod amit megérdemelsz.
<#gonosz2>#gonosz2>
Minden jog fenntartva!
jobb? kormanyt nincs kedvem felszerelni az autok miatt...
Én még rankeden nem játszottam, csak sima szervereken.
A ranked szervereket meg kikell fogni, van ami be enged, van ami nem.
Neha folvaltva jatszok 1.0, vagy 1.02 es BF2 vel(mind 2 fent van kulon kulon).
de az is jo pl mikor a heli gunnerjevel fel meterre ellovok a csapattarsam mellett de megis megdoglik
ertem tehat ha neked kamikazezik egy csapattarsad akkor te kezetcsokolsz neki???
amugymeg masik eszleny.. ha vegre megszerzem a helit.. es vegre tudok jatszani ( merthat non stop elviszik elolunk) vegre jatszahatnek erre nekunk jon egy barom... szerinted mennyire figyelunk oda az idegesseg mellett hogy ki jott nekunk es hogyan.. baszunk a kurva PG downra ugy hogy eltorik a bill.. nem azert mert idiotak vagyunk.. hanem mert szimplan vegre megvan aheli de ilyenkor nekunk jon valami uberokos
"azert mert latjuk hogy valami csapattars olt meg minket es alapbol nyomjuk a buntit.. csak a lol az hogy egymast buntizzuk... "
akkor most hogy is van ez , te is ész nélkül büntizõ vagy ?"
te UBER okos eszleny...
az hogy a sok idiota esz nelkul TK zik.. meg az hogy a program hibajabol TK-zzuk egymast es buntizzuk magunkat az mas...
(gyk: siman lezuhanunk a repcsivel es en vagyok a TK mert az en gepemben ul.. tokmindegy milyen veletlen mentunk neki vminek.. MONDOM JOBBAT!!! most jutott eszembe: ha egy ellenseges repcsi vagy heli nektek jon akkor is csomoszor te leszel a TK mert a te gepedben ult a tarsag.. MUHAHAH.. HURRA.
dogoljon meg aki velem van a heliben.. de ne szamitson mar TK nak...es engem basznak ki mert parszor nekem jonnek meg lezuhanok
Egyszer akarok segíteni,akkor se jókor<#buck>#buck>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Valakinek valami ötlete?
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Van valami megoldás erre a problémára?
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
A NAP FASZFEJE erre gondolok!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
????
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
vagy, ha legközelebb szólsz jópénzért vállalom "idegbetegek" szállítását is....
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Vki segítsen!
Ha létrehozok egy szervert, botokat hogy tudok beletenni?
Köszi!
A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Jelentkezni nálam, pü-ben.

-tRs-Landor

-tRs-Landor