Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
te milyen hulye vagy. magyarazzon neked a faszom
miert van az hogy mas erti amit mondok te meg nem??
Memtest86-ot neki! Kingston párti vagyok, nekem is az van, szinte csak azt adok el, de van azért közte hibás, van, h. nem jól ül a foglalatba', van, h. nem szereti az alaplap, vagy a másik pár. És egy kicsit haraxom most kingstonékra, mert a C3A 512-est most a régebbiektõl eltérõ modulokkal és tokozással dobták ki, van olyan lap, ami nem szereti az ilyesmit, hijába C3A mind a négy modul, ha 2 kétoldalas, 2 meg 1oldalas, még ha csatornánként 1forma is. Akkor nevezték volna C3B-nek, h. az ember számiccson rá.
fr3ddy14
hálunk nem veszekedés van, pl f2k-n reggel a gyerek (2-en voltunk bent)akivel voltam, lerakott a repcsi helye alá c4-et, és ha nem õ viszi el, akkor placcs

fr3ddy14
nektek megadja már a pontokat amit szereztek rankedon? nekem megadja
csak mondom

lac coo

Amiért leginkább nem játszok ezzel:

állandó veszekedés a repülõk miatt , állandó büntetõsdi.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Mijért, most mibaj a FIFA-val? Haverral nyaraltunk évekkel ezelõtt, és játékteremben nyomtunk valami konzolos focit, überbefosás volt, vártuk az estét, h. mehessünk nyomatni.
Na, a FIFA azért minden hibája ellenére kenterbe veri a játéktermi konzolt, nagyokat szoktunk baromkodni egymás ellen. :-)
Tanulj meg olvasni. Nem ezt írtam.
A hozzáállásodról meg annyit, hogy remélem mindenki gondolkozás nélkül fog PgDn-t nyomni akár szándékosan, akár véletlenül (akár az õ hibájából) megölöd.
És bízom benne, már az elsõ körödben bant kapsz.
Semmi kedvem hozzád hasonlóakkal együtt játszani. <#shakehead>

Pont a hozzád hasonlóak viselkedése miatt (is) járnak sokan úgy, mint te is.
Szóval, egy szavad sem lehet ellene. Csak azt kapod amit megérdemelsz.

<#gonosz2>

Minden jog fenntartva!

CSOCSO
milyen joystickkal a heli meg a repcsi?
jobb? kormanyt nincs kedvem felszerelni az autok miatt...
CSOCSO
:(
magyar szervereken meg irtozatos ping van:(
Akkor legyen így :)
Én még rankeden nem játszottam, csak sima szervereken.
Szerintem kizárt hogy javítva lesz, mivel már az eredeti BF-ekben is így volt. Same engine, same bugs... ha lehetne javítani, már azokban megtették volna.
CSOCSO
a legjobb mikor en jutok be a helibe.. az egyik csapattag kintmarad. de idegeskedve elkezdi bombazni a helit. es ha megolom mert az anyjat csinal ilyeneket akkor punisholva majd kickelve leszek.. ezek mind mind olyan jo dolgok. lehet hogy egyesek leszarjak. engem neznek hulyenek meg fasznak de bazze.. ha egyszer minden nap talalkozok valami idiotaval aki le TK-zik valamilyen modon...
Promi
Ezt megcafolom, mert en masik kulcsal jatszok mint amit generaltam, es ugyan ugy tovabb szamolja a pontjaimat.
A ranked szervereket meg kikell fogni, van ami be enged, van ami nem.
Neha folvaltva jatszok 1.0, vagy 1.02 es BF2 vel(mind 2 fent van kulon kulon).
CSOCSO
remelem ez is javitva lesz majd.. valami keppen...
de az is jo pl mikor a heli gunnerjevel fel meterre ellovok a csapattarsam mellett de megis megdoglik
CSOCSO
"Hát gratulálok! Ezekszerint te is az eszetlenül büntetgetõsök közé tartozol."

ertem tehat ha neked kamikazezik egy csapattarsad akkor te kezetcsokolsz neki???
amugymeg masik eszleny.. ha vegre megszerzem a helit.. es vegre tudok jatszani ( merthat non stop elviszik elolunk) vegre jatszahatnek erre nekunk jon egy barom... szerinted mennyire figyelunk oda az idegesseg mellett hogy ki jott nekunk es hogyan.. baszunk a kurva PG downra ugy hogy eltorik a bill.. nem azert mert idiotak vagyunk.. hanem mert szimplan vegre megvan aheli de ilyenkor nekunk jon valami uberokos
A legjobb példa erre az anyahajó. Ha bent ülsz a légvédelemben, és valami n00b felszállás közben a hajónak csapja a helit, akkor te TK-ztad az összes embert aki a heliben ült...
CSOCSO
""mert a sok barom esz nelkul tk-zik"
"azert mert latjuk hogy valami csapattars olt meg minket es alapbol nyomjuk a buntit.. csak a lol az hogy egymast buntizzuk... "
akkor most hogy is van ez , te is ész nélkül büntizõ vagy ?"

te UBER okos eszleny...
az hogy a sok idiota esz nelkul TK zik.. meg az hogy a program hibajabol TK-zzuk egymast es buntizzuk magunkat az mas...
(gyk: siman lezuhanunk a repcsivel es en vagyok a TK mert az en gepemben ul.. tokmindegy milyen veletlen mentunk neki vminek.. MONDOM JOBBAT!!! most jutott eszembe: ha egy ellenseges repcsi vagy heli nektek jon akkor is csomoszor te leszel a TK mert a te gepedben ult a tarsag.. MUHAHAH.. HURRA.
dogoljon meg aki velem van a heliben.. de ne szamitson mar TK nak...es engem basznak ki mert parszor nekem jonnek meg lezuhanok
vsly
De,utána már rájöttem.
Egyszer akarok segíteni,akkor se jókor<#buck>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Ahhoj
mennyire kivitelezhetõ egy full reinstall? :)

Patch-el egy szál serverre sem enged be. Tudtok már megoldást? Megteszi néhány IP cím is :).

Oké, feladom. Tudom, hogy nem nagyon fogtok tudni segíteni, de azért megkérdezem. Kb 3 hete játszom, 1 hét nem eredeti, 2 hét eredeti. Eddig volt kb összesen 3 CTD-m (Crash to desktop). Bõvítettem a memóriát 1G-ról 2G-ra (Kingstone RAM). Gyorsabban tölt, nincs pálya eleji darabozás. Viszont 3 játékból 2x CTD. Csak ma vagy 5x kivágott. Érmek, pontok, hush! Minden maradt ugyanaz, csak több a memória. Driver, directX legújabb. (X800 kártya, 3GHz AMD, 2G RAM, SATA RAID).
Valakinek valami ötlete?

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

fr3ddy14
Aki az 1.0 telepítése után felrakta a NO CD crack-et, annak vissza kell tennie az eredeti bf2.exe filet, mert a tört verzióval nem indul el a patch-elés után. Ha nem tetted el az eredeti file-okat, letölthetõ itt: bf2.zip (6,5 MB)

fr3ddy14
valszeg fent van a crack
ezért nem jó
ott a faq
olvasd el

Felraktam az 1.02 es patch-t és mikor indítanám a játékot egy kis idõ elteltével kidob az asztalra.
Van valami megoldás erre a problémára?
Kovács legény
szerintem bõ cinizmussal kérdezte,
vagy neem?
:D

www.czekoart.hu

leveskocka
erdekes...ez szamomra egybol vilagos volt...me faszfej vagyok azert?<#vigyor3>
leveskocka
leveskocka
vsly
Azért van benne,mert anno a jelszavas(bf42hu)bf42 szerverre naponta 2-3 játékos kérdezte meg a jelszót.Így a magyarok ki tudják olvasni a szerver nevébõl,a külföldiek meg úgyse értik.

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

leveskocka
no comment...bar ez a birkas palya ismeretlen szamomra <#vigyor3>

Kovács legény
hát inkább nem próbálkozunk ,mert fejhosszal vezetsz!

www.czekoart.hu

mesor
Remélem ezt a címet te adod majd oda valakinek!
A NAP FASZFEJE erre gondolok!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

mesor
ÖÖÖ szerinted ez miért van benne a server nevében? jelszo:bf2hu
&sly.hu HUN JELSZO:bf2hu #1|29ms|193.225.82.68:16567
????

TDC Geronimo
Sztem kár belehúzni....1-2 ember már igencsak elhúzott <#mf2>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ha az lenne nem kérdezném de itt ugy látom verseny van ki a nap f*szfeje... edig döntetlen szal huzzatok bele

occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben

leveskocka
csocso:amikor pontot fogok tankkal,nyilvan nem egyhelyben toporgok...erre a kiugrik egy okostojas csapattagom a tank ele...vagy belemjonnek vezetestechnikai hiba miatt autoval,ami tele van,mint a deli busz...ekkor is en kapom a minuszt...<#falbav>.hat lehetett volna valami megoldast kitalalni ra,ez teny...ez van
mohus
"HAT FASZOM ELMEHET a BF2 fejleszto romangeci brigad a szar fejlesztesukkel.. egymast Tk zzuk ha egy gepbe ulunk es szimplan lezuhanunk? hogy a faszomba tkzhatok ha gunner vagyok es ez a barom zuhan le aki vezet?????????? ezt nem fogom fel bazzze...."

vagy, ha legközelebb szólsz jópénzért vállalom "idegbetegek" szállítását is....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Kovács legény
hogy mi?
ezt nem neked cimeztem

www.czekoart.hu

mesor
:D

Kovács legény
pont te mondod?

www.czekoart.hu

Kovács legény
vagy lehet hogy "clant keresek" a jelszó:D

www.czekoart.hu

leveskocka
udv mindenkibe...latom a magyar ranked is szamol mostmar...tegnap tankoztam rajta egy keveset:)bar elegge nagy fejetlenseg volt:)
Sziasztok!
Vki segítsen!
Ha létrehozok egy szervert, botokat hogy tudok beletenni?
Köszi!

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

uHs Gerzson
Mert már erre sem felelsz meg? <#mf1><#nyes>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TDC Geronimo
<#hehe>

Pont ilyen jóképességû gyerekeket keresünk a klánba sebzéstesztelõ bábunak!
Jelentkezni nálam, pü-ben.

-tRs-Landor

TDC Geronimo
Nemnem. Az EA elhatárolódik attol h a MEC egy terrorista szervezet!...szal ezt buktad <#mf2>

TDC Geronimo
Sztem próbáld meg azt h bf2hu. De nem biztos h az! <#wilting>

akko' terrorista

-tRs-Landor

uHs Gerzson
Ember neked nincs szemed vagy csak elveszet a szemüveged?????

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?