Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De mint mondottam, nem mindig csinálja. Lehet, ez is valami szemét memkezelési probléma? Azért kipróbálom, visszateszem sw-re.
Tud valaki mûködõ online stat browsert? Amiket ismerek 1 sem megy.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
a page up az hogy egbocsátasz, a page down az hogy kidobod
A játék pöpecül fut, a pingem 50 alatt, mindenkinek 100 alatt, de jellemzõen tankban ülve, fõleg géppuskásként néha belassul, beszaggat. Tekintet nélkül a megjelenitendõ poligonszámokra (tehát mind1, mennyi játékos/jármû van körbe a látómezõben).
A vas P4@3Ghz, 2048DDR, X800Pro 1024*768 minden highban, Catalyst 5.6
De nem hinném, h. beállítási probléma lenne, mert máskor, ugyanazon a szerveren, ugyanazon a pályán reccenésmentesen megy.
csak nem homi vagy?"
Kinottem mar abbol a korbol, hogy bizonygatnom kene a heterosagomat. Nyugi, hiszti, egy ido utan te is biztos leszel magadban!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
A desktopra dobálással kapcsolatban, nekem már segített ha a doc&settings bf2 mappájában a cache könyvtárat kiürítettem (ahova a shadereket optimalizálja).
A kidobálósdi akkor jelentkezett, ha valamit állítottam akár az XP-n akár a játékon belül a video beállításokkal, ezután észlelte a dolgot és elkezde újra optimalizálni a dolgokat, de ezexerint nemjól.
Ugyanez volt a helyzet az 1.02 patch felrakása után (simán ment) is, nem állítottam semmit mégis újracachelt egy újabb könyvtárba, és elég soxor kidobált. Könyvtár törlése, azóta pöpecül megy.
3 naponta 1szer most is kivág, de ahogy nézem azért, mert az adott szerver lefagyott vagy lelõtték, ilyenkor eltûnik a szerver a listákból, kézzel sem lehet konnektelni. Ez persze már programhiba, nem kéne kidobnia csak azért, mert eltûnik a szerver alóla.
Bocs a hosszú rizsáért, hátha tanulságos valakinek.
csak nem homi vagy?
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
vedd meg eredetiben borg
na spammelj...
Természetesen PgUp lenne ott (forgive). 😊
Borg! Vagy valaki aki tud tenni valami ez ügyben: #28052-t töröld pls, vagy ha lehet módósítsd a PgDn-t PgUp-ra, nehogy v.kit megtévesszen...
Minden jog fenntartva!
Akkor nem bocsátasz meg senkinek?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nyugodtan fenyegetõzz fogyasztóvédelemmel, Hírközlési Felügyelettel stb.
Hacsak nem te kértél direkt valami védelemnek hívott parasztvakítást a netedhez.
Minden jog fenntartva!
Én alapból PgUp-t nyomok, hacsak nem egyértelmû, hogy szándékos volt, vagy ha akkora baromságot csinált az illetõ amin jó lenne ha elgondolkozna. Vagy ha sorozatban teszi. Fõként, ha még elnézést is kér.
Tegnap pl. hasalok a tetõn antitankosként a rakétával, hallom ahogy jön valaki a hátam mögött. Hátranézek, látok kék. Õ is rámnéz. Visszafordulok az alant zajló eseményekhez, amikor egy sorozatot kapok a hátamba. Csak lestem. Megnéztem a listában, a mi oldalunkon áll-e (hátha a progi viccel meg, mint már sokakkal elõfordult), és igen. Közben jött egy sorry is. Valószínûleg valamiért megzavarodhatott szegény, talán nem jelent meg neki a kék felirat, vagy az zavarta meg, hogy amerikai fegyver volt nálam? (Elõtte vettem föl egy jenki cuccát.) Fene tudja. Lényeg, hogy véletlen volt, és ha gondolkodás nélkül nyomom a büntit, akkor csak a társamat szivatom vele.
<#idiota>#idiota>
Minden jog fenntartva!
UDP portok:
27900
29900
29910
28910
27901
55123
55124
55215
16567
1500-4999
1024-1124
55123-55125
TCP portok:
80
29900
29901
29920
28910
4711
1024-1124
"azert mert latjuk hogy valami csapattars olt meg minket es alapbol nyomjuk a buntit.. csak a lol az hogy egymast buntizzuk... "
akkor most hogy is van ez , te is ész nélkül büntizõ <#lama>#lama>vagy ?
Az kizárt dolog, mer nemtudom!
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
dnak csatlakozni mert nem üresedik hely.
Tks rendszer úgy megy mint a régi BFekben, lelõsz egy sajátot akkor nünti van de nincs extra bünti a punishok miatt, ez persze nem gyógyír az olyan engine hibákra mint amik mindenkit az õrületbe kergetnek: lelõsz egy helit és a roncsa ráesik egy saját csapattagra az TK neked stb
mert a sok barom esz nelkul tk-zik. nem? vagy hogy van? csak akkor tesznek ki a szerverrol ha buntiznek vagy akkor is ha elersze egy szamot a TK bol???
szvsz ugy kene a punish dolgot hogy ne kidobjon hanem mondjuk ne engedjen jatszani 2 vagy 3 percet..
mert ez a kidobosdi szemet egy dolog. foleg hogy nem cisnaltam semmit
Viszont szerveren csak a TK punish rendszert is ki lehet kapcsolni, pár szerver már így megy 😊
tudod az a legnevetsegesebb hogy megcsak nem is szamitasz a hulyesegre.. pont ahogy mondtad.. haverral egy szobaban szoktunk jatszani.. egymas mellett a ket gep.. es egyutt helizunk.
Es mikor felrobbanunk vmiert.. mert daruba/faba/akarmilyen falba er a gep farka akkor szinte automatice megy az anyazas hogy kurva kamikaze vki nekunk jott es automatica leginkabb azert mert latjuk hogy valami csapattars olt meg minket es alapbol nyomjuk a buntit.. csak a lol az hogy egymast buntizzuk... de az egesz akkora marhasag hogy meg csak nem is gondolnank ra, pedig megis azert tk-zzuk le egymast mert.. mert a progi hulye
Egy ideig nem is vettem észre, csak az tûnt fel, hogy körbe-körbe pörög a gép.
Rövid hülyén nézés után átültem az ülésébe és mentem tovább. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...