Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd meglátod...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha meg nem tudsz egy BalckHawkot kikerülni akkor ne repekjél, láma ...
Te jó isten? Mért van ezeknek pénzük játékra??? <#sírógörcs>#sírógörcs>
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Egyszerûen a BF2 nem publikra való....
az állításom pedig helyénvaló, a sok "qrvaanyázós" cs-s nem rontja el ilyen szinten a játékot, a punish a kick miatt viszont igen, meg az "add ide a gépemet vagy kick".
A beképzeltségrõl még nem is beszéltem
Hol volt akkor még PC meg internet! Még gopher se, nem hogy www! Már ha valaki emléxik még a pre-www elõtti internetre. 😊
De ha csináltam volna honlapot, akkor rákerestem volna az adatokta, a fegyverek nevére. A könyvtárat már nem is említem. Esetleg hozzáértõbb segítségét kérem. 😊
Attól, hogy 12 éves valaki, még utánajárhat a dolgoknak.
Az valóban jó, hogy lelkes, de talán össze kellene állnia pár sráccal, együtt meszebbre jutnak. <#eljen>#eljen>
Minden jog fenntartva!
"Bar ha direkt mennek bele, az ellenfel elpusztitasara barmilyen mocskos modszer bevetheto 😊"
a squadom meg én nem is szívleltük ezt ezért ment a kick
de ha bementünk volna kempelni az alapra az is mocskos módszer az ellenfél elpusztítására 100% h nem lett volna neked jó és te is kickelni akrtál volna...
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
szerintem
Eleg nagy boszme allat gep ahhoz, hogy nehez legyen kikerulni.
Igen osszesen 3 szor mentem neki, tehetek rola, hogy mindig benne ultel ? 😊
Es az meg egyszer se fordult meg a fejedben, hogy nem direkt megyek bele ?
Igy jon ki es kesz.
Bar ha direkt mennek bele, az ellenfel elpusztitasara barmilyen mocskos modszer bevetheto 😊
szerintem
Egyébként legalább a fáradtságot vehetnéd, hogy utánanézel a játékban szereplõ fegyvereknek, mielõtt hülyeségeket írsz róluk.
<#wilting>#wilting>
Minden jog fenntartva!
2. egy kicsit bunkóság fullos blachawkba belemenni ha már olyan láma vagy h nem tudsz lelõni én még szóltam is neked h ezt nem kéne de te csak azért is 2* még belénk jöttél
és még a kicken is csodálkoztál ...
nem vagyok pro gamer, max nem lott le senki 2 palyan keresztul,
az ellen volt bena 😊
De mielott szetfloodolnank a listat ha "olyan jellegu" mondani valod van, mint a jatekban, irj privit.
Bar Ha valosak az adataid amiket beirnal, akkor megkoszonnem, ha megkimelnel 😊
AZ hogy a harmincbol 3 szor meghaltal, mert nektek mentem, ez van nehez az elet
😊
szerintem
Ha te lennel az a Hysteria :
tudod milyen idegesito volt mindenki azt olvasta a ket csapatban
, hogy te irkalod, 'hol vagyok' 'mit csinalok' gyere ide, stb kb ebbol 200 uzenet percenkent, ahelyett, hogy squadba alltal volna a pajtiddal es egymasnak mgyarazgattatok volna. Erre irtam csinalj squadot erre vissza irtad 'squad ?' 😊
ugye nem te voltal ?
Mond hogy nem te voltal !
Aztan kick is indult ellened, persze nem en inditottam, de pont megusztad egy- ket szavazzattal 😊
szerintem
az ip-meg valtozik olykor...szoval mast is neznek ott<#violent>#violent>
szerintem ezt is lehet allitani, serverfuggo, bar egy admin jobban tudja.
Az adminnal az a baj, hogy o minden T.O.M.I. baratja, es akkor meg azert rugnak ki 😊
szerintem
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Elobb meg ujongtam milyen jo fejekkel van tele, de ugy latszik a ritka pillanatok egyike volt.
VAN EZ A T.O.M.I gyerek aki nem birja ha lelovik egybol kick szavazast indit.
meg modal ilyen duma adjam oda a gepet amivel repulok vagy harag, aztan elem all team kill, es kick, valahol ott tarthatok most hogy mind a ket EA HU-rol ki vagyok kickelve... Bar korosztalyos a jatek kar hogy kishazankban senkit nem erdekel, be is perelem oket, hogy eleadtak a jatekot ket 12 evesnek 😊
szerintem
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Ez milyen duma már ?<#fejvakaras>#fejvakaras><#gonosz2>#gonosz2><#ijedt>#ijedt>
Nézz körbe SG-n és rájössz ......<#ejnye1>#ejnye1>
Akit érdekel, az alanti címen megtalálja. <#nezze>#nezze>
Minden jog fenntartva!
Arról már nem is beszélve, mikor a nagy összevisszaságban lövök egy 3-as TK-t...😞((((((((((
sry
off-on
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
EA HU Official Ranked II | Battlefield.hu|37ms|195.56.172.67:16567
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

😛PPPPP