Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HELPer
Csak egy dolgot nem értek, azt hogy feltettem a legújabb foltot és van néhány olyan szerver, ami az enyémnél is újabbat használ... <#wow1>

Ez hogyan a csúdába lehet? <#szomoru1>

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

schrank
de csak két arab összefog és beül 1-1 vodnyíkba vagy mi a gecibe úgy ledarájják a szaros BH-kot annak ellenére hogy szerelik hogy szarse marad belõle<#wave>
az már más tészta hogy általába csak 1 kocsi lövi a helit mert a többivel a sok fasz rodeózik aszt csodálkoznak ha kikapnak <#ejnye1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Pharaoh
Az pályafüggõ, van ahol 6 ember a BH-ban túl sok a pálya adottságaihoz képestm, de pl a Mashtuur city-t így lehet a legkönnyebben megnyerni.

BurnBaby
egyelõre nyaralok. jövõ keddtõl otthon leszek, lesz admin meg minden, de legyetek türelemmel pls.

www.battlefield.hu

mohus
azt hogy BH-val, teletömve medic support engin...nem csapatmunka

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Col Andrew
az akna szedhetõ fel az engineer csavarkulcsával

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Pharaoh
Pontosan mit húztak le?

mohus
társaim azt mondták valahol (battlefield.hu) lehúzták az efféle csapatfelállást...de nem találom azt a fórumot vagy cikket?

nemtud valaki egy linket?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Pharaoh
Egy teli BH mindig az.

mohus
jó kis húsos célpont voltunk:)

mohus
COOL:)

Crem
Gratulálok...

Ennyi szerencsétlen buta magyart egyrakásra csak 1 helyen lehet találni a magyar rankeden! Remélem tudják kiknek írom! Repülõ elé állok-büntet,szétlövöm a hajó légvédelmével és az összes csapatszállítót, mert ehez van kedvem.A helivel gyakorlok a kifutó közepén...stb...

Jó lenne, hogy aki volt olyan rendes és létrehozta a server, kiosztana pár adminjogot az ismerõsei között...

ThX

Ui: se a francia se a német K-play serveren nem nézik ezeket el, csak nálunk lehet megtenni...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Pharaoh
Nem repülök, csak néha a BH-val. Amúgy én az engineer fegyverét unlockoltam, mert azzal is sokat vagyok és az alap fegyvere elég lassú.
Amúgymeg medic, engin, AA szoktam lenni, a helyzettõl függõen.

Pharaoh
Nem a végén adja hozzá, fokozatosan, a végén csak a duplázás van.

gergod
És hogy lehet commander ribbont kapni, ha a végén adja hozzá, ahhoz 50 pont kell játék közben

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Holdpro
Miulyen fegyvert szabadítottál fel és milyen poszton játszol ? Repülsz mindig ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Krinyo
nem kell hogy kérje, ledobod, ugyis odamennek

Krinyo
a végén csapja hozzá az összes pontot

gergod
Aha. ez végülis logikus. Ha supplyt dobok és valakit javít/gyógyít azért is jár pont? Kár hogy szinte senki nem kér semmit :(

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Pharaoh
Killekre kap pontot, de csak egyet, ha a csapat zászlót foglal, vagy a commander teljesíti a kéréseket azért jár pont.

gergod
mire kap a kommander pontot? Csak mert killekre nem. Még ágyúzásra sem, én úgy vettem észre <#fejvakaras>

Krinyo
ofc

Pharaoh
De, azért egy jó csapat is kell hozzá.

Krinyo
ugylatszik lenyultam valaki kommentjét

Pharaoh
Úgy látom itt egyzser összefutottunk.

Krinyo
Tanusíthatom, ennyit tesz egy jó commander <#beka3>

Pharaoh
Ott szoktam lenni a top környékén ,de ha csapat is van akkor még inkább.

<#unalmas>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Ahhoj
1,02

leveskocka
kell
Hysteria
nem :)

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

C4 felszedhetö ha máshova vinném?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Ma2ska
Gondolom mindig elsõ vagy és ez a result egy átlagos képet mutat, az összeszokott csapat fontossága mellett<#smile>

schrank
én a pkm et szabadítottam fel de nagy szar az m95 ér valamit meg az AT osnak az a közelrekurvaerõsnagygójósgecije<#nyes>

Holdpro
Mennyivel jobb az alap Snipernél ?
Megbántad a Sniper hogy Spec-et is választasz ? Vagy csak az a 2. legtöbbet használt ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

srácok ki milyen fegyvert kért magának 1000 nél és milyet fog 10000 nél ?

M95, G36C

Zsolo007
A két agyar ranked szerver milyen virzión megy? 1.2 kell hozzá?

Holdpro
Én azt nem szeretem ha fexem egy bokorban és mögöttem jön egy társam és befexik elém snipernek még nem látom tehát nincs a látómezõmben, de véletlenül lelövöm.. erre megbüntet..

vagy mikor futok az utcán és kijön elém a társam..

srácok ki milyen fegyvert kért magának 1000 nél és milyet fog 10000 nél ?

leveskocka
jah,es itt vki berakott egy eredmegy scrshotot,ott latom kedvenc emberemet exonwaldaz neven.o volt aki ketszer egymas utan besetalt az agyutuzbe...miatta kickeltek...
Crem
Ebbõl is látszik milyenek a magyarok... kb. 5x Tk-tam az EA Hun-on mind az 5x megkaptam a büntetést. Pedig repülövel nem könnyû kivédeni ezt...
Jó lenne, ha mindenki rászokna arra, hogy CSAK akkor büntet,mikor Direkt lövi le a csapattársa egy egy jármûért és csak akkor büntet...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

leveskocka
masreszrol meg nagyon dijazom az olyan figurakat,akik lekesen aknaznak(sajatok:)en meg nezek banban a tankkal,a kollega meg a btr-el,hogy hol a rakba menjunk ki a bazisrol...bar erre is van megoldas <#zavart2>
fr3ddy14
jaja

leveskocka
ha ki lenne kapcsolva,kisse tul egyszeru lenne,nem?egyszeruen akkor kell aknazni,amikor szukseg van ra...
schrank
az a décébe volt hogy felvillan a sarokban a halálfej itt már az aknán van max összekeverik a c4gyel nem kéne a c4re halálfej mert minek és akkor mindenki tudná mi az akna és mi nem de jelen állás szerint a csapatsebzés kikapcsolása aknánál dolog mûködik a legjobban

fr3ddy14
az oké hogy ott a halálfej, de attól még nemlátod hol van a földön

schrank
"nincs idõm figyelni" egybazinagy vörös halálfejet <#confused>
érdekes dezertkombatba kurvajól lehetett használni az aknákat AT -kal és ott nem mentek rá a csapattársak pedig kise volt úgy világítva az akna mint itt

fr3ddy14
hát igen
én is rászoktam menni, mikor pl nagy harcban vagyok az ellenséges apc-vel, akkor pl nincs idõm figyelni hol az akna, és rámegyek, az meg röhög rajtam micsoda láma hogy rámegy a saját akknára
persze én nem punisholtam :)

schrank
ki kéne kapcsolni az aknák baráti sebzését mert a sok <#kocsog> szerintem direkt megy rá mert azt nem hiszem el hogy 5 aknából mind az 5 re véletlenül mennek rá <#gonosz2> külföldön már pár hejen kivolt kapcsolva itt sem ártana a <#kocsog>ök miatt <#mf3>

gameplusz
1. A bizonytalanság nem jó dolog...
2. Arra voksolok, hogy lassú a szerver, és azért írja ki késõbb....

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Na személy szerint ezt a Songhua Stalemate pályát utálom a legjobban.
Olyan köd van hogy az orromig se látok,és olyan szintkülönbségek hogy azt se tudom hol másszak fel egy amugy tõlem 10 méterre lévõ ponthoz...Meg annyi viz hogy hadihajók is úszkálhatnának...

Amugy nekem még ez a kill assist rendszer se egészen tiszta.Mert azokat mire adja most pontossan?Néha biztossan látom hogy általam is eltalált ember,jármû bevégzi más keze által,mégse adja meg.Máskor meg vagy fél perce nem lõttem már semmire,és egyszer csak kiírja hogy "kill assist"...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.