Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez hogyan a csúdába lehet? <#szomoru1>#szomoru1>
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
az már más tészta hogy általába csak 1 kocsi lövi a helit mert a többivel a sok fasz rodeózik aszt csodálkoznak ha kikapnak <#ejnye1>#ejnye1>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
www.battlefield.hu
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
nemtud valaki egy linket?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ennyi szerencsétlen buta magyart egyrakásra csak 1 helyen lehet találni a magyar rankeden! Remélem tudják kiknek írom! Repülõ elé állok-büntet,szétlövöm a hajó légvédelmével és az összes csapatszállítót, mert ehez van kedvem.A helivel gyakorlok a kifutó közepén...stb...
Jó lenne, hogy aki volt olyan rendes és létrehozta a server, kiosztana pár adminjogot az ismerõsei között...
ThX
Ui: se a francia se a német K-play serveren nem nézik ezeket el, csak nálunk lehet megtenni...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Amúgymeg medic, engin, AA szoktam lenni, a helyzettõl függõen.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Megbántad a Sniper hogy Spec-et is választasz ? Vagy csak az a 2. legtöbbet használt ?
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
M95, G36C
vagy mikor futok az utcán és kijön elém a társam..
srácok ki milyen fegyvert kért magának 1000 nél és milyet fog 10000 nél ?
Jó lenne, ha mindenki rászokna arra, hogy CSAK akkor büntet,mikor Direkt lövi le a csapattársa egy egy jármûért és csak akkor büntet...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
érdekes dezertkombatba kurvajól lehetett használni az aknákat AT -kal és ott nem mentek rá a csapattársak pedig kise volt úgy világítva az akna mint itt
én is rászoktam menni, mikor pl nagy harcban vagyok az ellenséges apc-vel, akkor pl nincs idõm figyelni hol az akna, és rámegyek, az meg röhög rajtam micsoda láma hogy rámegy a saját akknára
persze én nem punisholtam :)
2. Arra voksolok, hogy lassú a szerver, és azért írja ki késõbb....
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Olyan köd van hogy az orromig se látok,és olyan szintkülönbségek hogy azt se tudom hol másszak fel egy amugy tõlem 10 méterre lévõ ponthoz...Meg annyi viz hogy hadihajók is úszkálhatnának...
Amugy nekem még ez a kill assist rendszer se egészen tiszta.Mert azokat mire adja most pontossan?Néha biztossan látom hogy általam is eltalált ember,jármû bevégzi más keze által,mégse adja meg.Máskor meg vagy fél perce nem lõttem már semmire,és egyszer csak kiírja hogy "kill assist"...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.