Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez hogyan a csúdába lehet? <#szomoru1>#szomoru1>
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
az már más tészta hogy általába csak 1 kocsi lövi a helit mert a többivel a sok fasz rodeózik aszt csodálkoznak ha kikapnak <#ejnye1>#ejnye1>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
www.battlefield.hu
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
nemtud valaki egy linket?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ennyi szerencsétlen buta magyart egyrakásra csak 1 helyen lehet találni a magyar rankeden! Remélem tudják kiknek írom! Repülõ elé állok-büntet,szétlövöm a hajó légvédelmével és az összes csapatszállítót, mert ehez van kedvem.A helivel gyakorlok a kifutó közepén...stb...
Jó lenne, hogy aki volt olyan rendes és létrehozta a server, kiosztana pár adminjogot az ismerõsei között...
ThX
Ui: se a francia se a német K-play serveren nem nézik ezeket el, csak nálunk lehet megtenni...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Amúgymeg medic, engin, AA szoktam lenni, a helyzettõl függõen.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Megbántad a Sniper hogy Spec-et is választasz ? Vagy csak az a 2. legtöbbet használt ?
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
M95, G36C
vagy mikor futok az utcán és kijön elém a társam..
srácok ki milyen fegyvert kért magának 1000 nél és milyet fog 10000 nél ?
Jó lenne, ha mindenki rászokna arra, hogy CSAK akkor büntet,mikor Direkt lövi le a csapattársa egy egy jármûért és csak akkor büntet...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
érdekes dezertkombatba kurvajól lehetett használni az aknákat AT -kal és ott nem mentek rá a csapattársak pedig kise volt úgy világítva az akna mint itt
én is rászoktam menni, mikor pl nagy harcban vagyok az ellenséges apc-vel, akkor pl nincs idõm figyelni hol az akna, és rámegyek, az meg röhög rajtam micsoda láma hogy rámegy a saját akknára
persze én nem punisholtam 😊
2. Arra voksolok, hogy lassú a szerver, és azért írja ki késõbb....
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn