Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát akkor ez már véget is ért,mert nekem rankeden az egy Spec Ops-os unlockom van.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

lac coo
De miért ? Eltörölték, vagy mi ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Hysteria
mindenkinek

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

lac coo
De most mi van ? Sok embernek unlockolódtak a cuccok ? Vagy mi , hánynak ?

Hysteria
jaa es ne felejtsetek el:

http://dragon.atw.hu/ ezt csinalni kelett nem szerkeszteni gportalon es enis csak 13 eves vagyok bibibibibi 😛P

Hysteria
hany eves vagy te bacardi?

Hysteria
jowan tudjuk 😛

bacardi93
ha süt a nap, ad az idö egy kicsi Bug-ot a battlefield2 rangsystemében
egyenlöre ennyi
😊)))))))
és tudjátok
www.gportal.hu/hutema

Hysteria
lacoo te voltal az elso akire gondoltunk 😛

TDC Geronimo
loál 😄

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hysteria
jaa 😄D

lac coo
Nem én voltam:-DFDD

TDC Geronimo
Kinyalhatja aki ilyet csinált <#banplz>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Hysteria
aki tud nemetul plz forditsa le:

Wie es scheint, gibt es zur Zeit einen kleinen Bug im Battlefield 2 Rangsystem.
Denn wie uns soebend berichtet wurde, können einige Spieler seit heute
frei über alle Waffen verfügen.
Davon betroffen scheinen zur Zeit nur vereinzelte Accounts zu sein.
Auch im BFHQ stehen alle Waffen als freigespielt.
Es könnte sich bei diesem Problem um einen Bug des neuen Server-Admin-Programms handeln.
Wir berichten euch natürlich darüber sobald wir genaueres erfahren.

Update by Spawn 17.51:

Laut den ersten Informationen zufolge hat sich jemand in das Master-Server gehackt und dort diverse Sachen manipuliert.. Doch die Informationen sind nicht geprüft!

Eine andere Quelle besagt aber, dass es um einen Bug des neuen Server Admin Programms handeln könnte..

Im Moment wissen wir ebenfalls nichts genaues, aber wir bleiben dran...

Hysteria
asszem mindenkinek unlockolodot osszes fegyvere vagy is csomo embernek

Hysteria
baxxatok meg tudjatok mi tortent? ma este belepek es azt latom h accomban osszes fegyver unlockolva van akarki is csinalta kurva thx 😄

Ez a játék NINCS KÉSZEN .

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Na ezt jól megjártam.
1000 pontnál gondolkodtam,most vagy a jobb Sniper-t unlockolom,mert ha az normális lenne azzal szivessen lõdöznék,vagy a Spec Ops-os fegyverét,hogy a városi közelharcokban legyenek jobb esélyeim.Na addig variáltam amig az utóbbi melett döntöttem.
Erre most felmetem egy crack-es szerverre,látom minden fegyver unlock.Na próbáljuk ki a snipert...Hát a fenébe,az sokkal jobb mint az alap!Én meg nem ezt unlockoltam...<#shakehead>
Most várhatok 10.000 pontig a köv. unlockra.Sose lesz 10.000 pontom...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Crem
én ezért hagytam most abba... A gyerek folyamatosan anyázott mikor megöltem. Ránéztem a játékosra akkor látom, hogy -18-nál tartok... Sz@ros bug...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Én mondom szuper ez a verzio.Már nem elöször piros színben jelenik meg a csapattárs neve én meg peresze megölöm.És amikor ketten ülünk a mi 28-asban egy kék egy piros kocka van a gép ikonjában.

Nekem nem sikerült patchelni de a játék szerint az 1.0.2442.0 verzio fut.Ez hogyan van?Ja meg ip cím szerint nem tudok csatlakozni.Innen vettem a magyar szerverek címét "http://bfhelp.atw.hu/bf2server.htm".

Egyébként honnan vetted ezt az adatot?

steam, origin: ACE_hun

És? Mégis minden eladó leginkább azt támogatja, és a vevõknek is tökéletes, hiszen nincs semmiféle tranzakciós díja.

a német e-bay-en a fizetések tizede történik csak paypal-el..
Fiuk most lehet hogy hulyeseget kerdezek de FAQban ne mtalaltam meg a valasszt.Nah szoval az lene a kerdesem hogy single playerben miert nincsen 32-64 PÁLYAK? a botokra mar rajotem de a palyakra sajnos meg nem....
Kosszi a segitseget elore is..

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Pharaoh
Amúgy mi is az a PayPal?

braincruiser
a PayPal tökéletesen müx. múlt héten vettem egy könyvet az e-bay-en.. ezzel a fizetési móddal.
csak kell lenni egy dombornyomott kártyádnak, vagy egy annak minõsülõ webkártyádnak😊

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

Deniboj
Valóban igazad van. Már reggeltem is 😊

Mûkszik a PayPal és már volt ezer helyen róla cikk, már rendeltem is azon keresztül. Csak Neked nem tudnak pénzt küldeni egyelõre, de mûködni fog az is, azt mondják.

DummyBoy
DE van PayPal ... már lehet reggelni, csak nem verik nagydobra 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Jézusom, ez mekkora f..ság. Van aki ezzel tölti a drága idõt, mialatt akár jókat is játszhatna? Beszarás <#wow1>
Deniboj
Mo.-ra nem megy a PayPal, banki utalással jöhet a mehet, ami +1500Ft. Böff.

alma2
alltok harman egy szep mezon, egy az ellentol.Lelovod, az o masik tarsa meg feleleszti, es csinaljatok egy darabaig jo sok pontert, a support meg dobalja a loszert, ha netan elfogyna 😊
de talan HYSTERIAT kene kerdezni, o gyakorlott szakember ebben 😊
De biztos van meg egy ket hasznalhato valtozata is 😊

szerintem

MI az a medic/support point farming?
Fiuk most lehet hogy hulyeseget kerdezek de FAQban ne mtalaltam meg a valasszt.Nah szoval az lene a kerdesem hogy single playerben miert nincsen 32-64 PÁLYAK? a botokra mar rajotem de a palyakra sajnos meg nem....
Kosszi a segitseget elore is..

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Vagy egybõl esel is lefele, csak idõben nyisd az ernyõt. <#ijedt>
Bár nekem ez is megfelelne, ha a pilóta elég magasan tartja a gépet. 😊

Minden jog fenntartva!

Starfish
Én szidtam multkor az 5.7 catalystet és az arra épülõ NGO-t is =) Mert kicsit hibás volt a kép. Textúra hibás 😄

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

alma2
Multkor, valakivel szidtuk az NGO ati drivereit, a jelenseg az volt fekete kep elunt tereptargyak, osszevissza csik a kepernyon stb.
/konkreatan olyan is volt eltunt az epulet elolem, es lattam ki allt mogotte 😊/
De most valahogy az 1.02-es patchre fognam amiota ez fent van kepes ilyenre, barmelyik gyari, nem gyari driverrel.plusz az kell hozza nalam 1 giga ram mellett, hogy fusson meg valami ami zabalja a memoriat, pl azureus, egy bongeszo barmi.Sot meg a tulhuzasnak sincs koze hozza, ahogy anno gondoltam.
Ha becsukom az emlitett alkalmazasokat, akkor ismet rendbe jon a kep, es ujra mukodik rendesen, akar ha jatek kozben produkalom ezt, akkor is.
Olyan mintha, a jatek oldalraol nem mukodne ez a vedett memoria dolog, barki belepiszkithat az ovebe 😊

szerintem

alma2
Pont ezt probaltam leirni, hogy nem mehet a csapat rovasara egy 'idegen' oda szuletese a helibe, szerintem.
bar mar nincs olyan messze az augusztus, majd meglatjuk

szerintem

alma2
Jo, akkor rendelj, es majd meseld el, hogy sikerult-e, jo lett-e stb.
felreertes ne essek, mi szurkolunk neked 😊

szerintem

Hysteria
😊

Talán lesz egy 'Force spawn' checkbox, aztán ott születsz a heli talpán csimpaszkodva <#ravasz1>

Hysteria
Felhívom figyelmeteket a bf2 : special forces kiegészito topicra:

Battlefield 2 : Special Forces

Sehova, olyankor nem tudnak a Leader mellé spawnolni. De akkor sem, ha pl. egy egyszemélyes jármûben ül, vagy ha kétszemélyesben, és már egy member spawn-olt mellé.

Másik dolog, itt 600, ismétlem, hatszáz eladásról van szó! namost 600 eladásnál csöppet már feltûnne, hogy a postázási cím ugyanaz, vagy a fizetés ugyanonnan megy, ugyanarról a kártyáról, számlaszámról, tegyük fel nem is megy más országba, csak a kiinduló országba. Kissé költséges és feltûnõ lenne, és ezeket figyelik. És mint mondtam, ha nem mûködik a cdkey, ill a vevõ nem azt kapja, ami a leírásában van a cuccnak, akkor írsz az Ebay-nek, az kivizsgálja, és ha igazad van, akkor visszaigényli a vételi árat az eladótól.

Csak akkor lehet hozzászólni, ha megtörténik az eladás, és az eladásért fizetni kell, és kell pénzforgalomnak is történnie, meg postázásnak, nem olyan egyszerû ez, mint ahogy "móricka elképzeli". Olvassátok el az Ebay szolgáltatás leírását, és nem beszéltek badarságokat.

alma2
Szerintem is, ha elakarnek adni kamu cd kulcsokat, mondjuk 20 fele felhasznalo neven beregelnek es hozzaszolok a sajat eladasomhoz, ennyit meger 😊
Bar a kolegam ebay-en vett tuning chipet az autojahoz, talan negyed annyiert mint amennyiert itt aruljak es mukodik.

szerintem

Tényleg, ha a heli televan, és benne van a squadführer, akkor hova spawnolnak a squad memberek?😊
hát nekem nem ér meg 6ezret az, hogy egy doboz fent legyen a polcon, amirõl max. hetente letörlöm a port, nemtom Te hogy vagy vele, de inkább másra költöm azt a 6ezret 😄

Ismered nagyjából az Ebay menetét? Akkor nem mondanál ilyen blõdségeket. Ha magának regel azt is kurva könnyû kideríteni, meg 500 vásárlónál ez kissé már problémás lenne, és Ebay mögött ott áll a PayPal, amin keresztül folynak a fizetések, ezek teljesen ellenõrzött dolgok. Az eladók fizetnek az Ebay-nek, meg a paypal-nak minden eladásért, külön számlájuk van az ebay-nél. Ha valami visszaélés van kemény büntetést is kiszabhatnak. Szal ilyen 500-600 eladásnál, és 99.9%-os pozitív visszajelzési aránynál ez teljesen kizárható.