Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ismered nagyjából az Ebay menetét? Akkor nem mondanál ilyen blõdségeket. Ha magának regel azt is kurva könnyû kideríteni, meg 500 vásárlónál ez kissé már problémás lenne, és Ebay mögött ott áll a PayPal, amin keresztül folynak a fizetések, ezek teljesen ellenõrzött dolgok. Az eladók fizetnek az Ebay-nek, meg a paypal-nak minden eladásért, külön számlájuk van az ebay-nél. Ha valami visszaélés van kemény büntetést is kiszabhatnak. Szal ilyen 500-600 eladásnál, és 99.9%-os pozitív visszajelzési aránynál ez teljesen kizárható.

steam, origin: ACE_hun

alma2
Hmm, DCben jo volt CTF-nel ez a helibe szuletes, de ha arra gondolsz, hogy itt a SQUAD a lenyeg, akkor a csapattarsak most is tudnak ott szuletn ia heliben, ha mindenki tudna ezek utan, akkor meg nem mukodne, a squad dolog.
Akkor meg a sajat csapatod nem tudna megszuletni melletted, mert nincs hely stb.
szoval remeljuk nem ezt eszkozolik modositas alatt 😊
mas otlet ? 😊

szerintem

TDC Geronimo
Hááát 6k-ért venni egy számsort...Én inkább még nyûjtenék egy kicsit a helyedben és megvenném a dobozosat. Valahogy sokal jobban fest, mint egy nyamvadt számsor 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Pharaoh
Elég bizonytalaen egy dolog,ki tudja hogy pl az elégedett vásárlók nem-e az eladó más reggel , hogy így jobban bedöljenek neki.

Hali, Ebay-rõl lehet rendelni BF2 cdkey-t minössze 30$ -ért, nem akar valaki? Ha többet rendelnénk, akkor lehet még olcsóbb lenne, de már 6000 Ft is baráti ár. És nincs postaköltség, mert csak key-t küld. Az ebay-en rengetegen vásároltak már tõle, és mind elégedett volt, tehát tuti mûködõ dolog, és ha mégsem, akkor simán visszaadja a pénz, vagy akár vissza is lehet igényelni Ebay-en keresztül.

Csak a fileok lettek újracsomagolva, maga az image ugyanaz, amit anno az 1.0-hoz csináltak.
Pharaoh
Egérrel ki lehet szedni a golyók közül

Pharaoh
Szerintem a helibe is lesz spon pont, mint a DC-ben.

lac coo
Kár:-(
Egy kis vér csak kellene egy FPS-be:-DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

TDC Geronimo
Ezt ahogy hallottam nemnagyon szeresse a pb 😊

lac coo
LOL...Néztem a babádat 10 másodperc alatt beszorult a golyók közé meg se moccan :-DDDD

alma2
"• Játékmenet finomítások – a szállító helikopterek mûködése megváltozik."

ez vajon mit takar, tegnap neztem egy vietnamos filmet, ha emlekeim nem csalnak, siman tudott a BH is, raketakat szorni.
A "ragdoll"- ra buszkek a DICE-nal, ez mennyivel jobb mar 😊
baba

szerintem

Na ezt jol leirtam 😊, de remelem ertheto volt.

ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,

Szia

Az uj HDD-tol megvaltozott a bootolasi sorrend, es az uj HDD-n berakott vinyorol akar bootolni az XP. Amikor ezt a filet nem talalja akkor azon a hddn is volt mar XP, mert a boot sectort erzekeli csal az NTLDR -t nem talalja. BIOS-ban allitsd at a bootolasi sorrendet.

ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,

BATTLEFIELD 2 v1.02 MINI BACKUP IMAGE (191K😎

Ez miben újjabb? A régiek is jók az 1.02-höz.
Másodiknak tettél be egy vinyót, és hazavágta a rendszert?
Ha így van, le kellene szedni róla az aktiv flaget.
A meglevõt pedig úgy javithatod, h. az xp cd-vel bebootolsz, javítást választol konzolon, majd beírod: fixboot ha megvan fixmbr
Col Andrew
jaja, de azért szokott ez elõjönni mert ha beteszel egy másik drivet-ot akkor a bios valamiért átkapcsol arra mint 1st boot device. a srác azt irta, hogy használta az elõzõ gépébe és valszeg aktiv a particio

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Col Andrew
ja megerõsitem! kurva szar volt tegnap mind a két magyar szerver

Nem feltétlenül.
A missing ntldr azt jelenti, h. a boot sectorban levõ rendszertöltõ nem találja az ntloader file-t.
Persze lehet, h. a másodikként betett vinyóra mutat a bios, de akkor azon a vinyón van mbr, és aktív a partíciója.
Különben, "missing operating system" amit a bios üzen.
Tegnap játszottam a magyar EA Ranked szerver II.-n 5-6 órát, de elég negatív tapasztalatokkal,
- csapattársak egymást lövik a repülõkért
- team play majdnem zéró (tisztelet a kivételnek)
- csapat balance zéró (kurvára kellene az az autobalance) szinte állandóan 19 vs 13 játszottunk!!!
- kapásból nyomják a büntit ha jogos ha nem 😞
Hát kapásból ezek, hogy az apróbbakat már ne is említsem, szal azért van hová fejlõdnünk, mégegyszer tisztelet a kivételnek!

- Mid van, ha az egyik tenyeredben 3 alma és 2 körte a másikban pedig 2 körte és 3 alma van? - Rohadt nagy kezed.

Col Andrew
missing ntldr azt jelenti hogy nincs amegadott winyón oprendszer amirõl bootolni tud. valószínüleg a biosban rossz a boot sorrended

fr3ddy14
lol, ezt a modot honnan szetted?

VRSDM

helo, ez most OFF lesz de, már nemtudok honnan segítséget kérni, szoval volt egy winchester csere(azaz beraktam a jobbik gépembe, egy másik saját winchesterem... ami azelõtt egy másik /saját/ gépeben rendesen üzemelt...

majd miután kicseréltem mindent jol beállítottam, figyelve a jumperekre stb... a gép a boot screen után, ez fogad a monitor alján:
hiányzó NTLDR
0rjaindítás: crtl+alt+del

az ujraainfítás, csak onodlom az ékezet kavar be neki...
namármost kiszedtem a winyót, de semmi, ugyanez, pedig mindent jol visszadugtam stb. mi tegyek hogy jó legyen? ha lehetne a megoldásaokat, ötleteket priviben,

és azért ennek közevan a forumhoz, mer tigy nemtudok BF2ni sem... 😞

u dont have to listen anybody else but me

lac coo
nini=mini <#nyes>

lac coo
Ezek miatt a ninimodoktól dobálna a PB egyébként ?Mert néhány deci vért azért szívesen látnék egy FPS-ben :-DDDD

lac coo
Nem tom :-D Annyira nem értek hozzá....Csak olvastam róla....lehet nem veszít hp-t :-DDD

Miért ne venné észre? Egyszerûen a progi figyeli, hogy mennyi HP pont vesztés után hal meg a játékos, és ha túl sok után, akkor kick, bann, stb.

lac coo
Blood Minimod:

lac coo
Naponta kb 5 db új csalás lát napvilágit BF2-höz....
Az újakat nem látja a PB , nem beszélva a sok memoria process-ben átírt dologról mint az állandó UAV (radarhack) , 5 -ször erõsebb assault páncél stb...Azokat nem is fogja észrevenni soha semmi.....

Crem
Ez a kép már pár ezer hozzászólással elöbb is bent volt...😞((

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Makkmag
Nem kellett sokat várni 😞((

Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm

gameplusz
Jah, szép kis wallhack...

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

mNzJean
ja az elözõhöz meg annyit hogy rohadna meg aki ilyeneket használ

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mNzJean
Hali golndoltam ezt beszurom sokakat érdekelhet a battlefield.hu forumon találtam.

EA/DICE üzenete a Battlefield 2-vel kapcsolatban

Hello, mindenki! Hála nektek, a Battlefield 2 világszerte nagy siker.

Megjelenése óta megpróbáltunk megadni minden megérdemelt támogatást a Battlefield 2-höz, javító-patchekkel és fejlesztésekkel, amiket kértetek. Sajnos nem tudtunk megfelelni a saját magunk által támasztott követelményeknek. Ezért mindannyian az EA-nál és a DICE-nál extra keményen dolgozunk azon, hogy a Battlefield 2 élményetek drámaian javuljon az elkövetkezendõ hetekben.

Augusztus vége felé fogjuk kiadni az új patchet, az 1.03-ast. Ezen a patchen jelenleg dolgozunk és alaposan le fogjuk tesztelni, hogy a múltban elõfordult hibákat elkerüljük. Addig is, hogy naprakészek legyetek, telepítsétek a legutóbbi 1.02-es frissítést!

Íme néhány javítás, ami az 1.03-as patch-ben várható:

• Szerver és Kliens teljesítmény javítások.
• Javított Szerver Keresõ – Kedvencek és Elõzmények listával.
• "Pont-szüretelés" megelõzése – a játék nem fogja engedni a Támogató/Szanitéc/Mûszaki pont-szüretelõ ügyeskedéseket.
• Szakaszok – a zárolt szakaszok vezetõi üzenetet kapnak, ha valaki csatlakozni akar.
• Több HUD (képernyõn megjelenõ információ) fejlesztés – láthatóak lesznek a jármûben lévõ játékostársak nevei, a zoom szintjének váltása a jármûtõl lesz függõ, a zoom szintje a pálya méretétõl is függeni fog (16, 32 vagy 64 méretû pálya), stb.
• Baráti tûz (teamkill) változások – a baráti tûz nyomon követésének logikája megváltozik
• Játékmenet finomítások – a szállító helikopterek mûködése megváltozik.
• További pontozási változások – azok a játékosok, akik az ellenséges parancsnok felszereléseit megsemmisítik, pontot kapnak.

Több mint 140 javítás és fejlesztés szerepel az 1.03-as patch-ben, és azt várjuk, hogy mindenkinek, aki az 1.03-ra vált egy kiváló, kiegyensúlyozott, csalás-mentes Battlefield 2 élményben lesz része.

Azt is tudjuk, hogy még mindig gond van a Rangsorolt (ranked) Szerverek elérhetõségével. Mindannyian örülünk, hogy ez az újdonság ennyire népszerû, de tudjuk, hogy sokatoknak nehéz belépni a rangsorolt szerverekre, fõleg csúcsidõszakokban. Nagy lépéseket teszünk és komoly beruházások folynak, hogy mindenki megtapasztalhassa a Battlefield 2-nek ezt az oldalát is. Új hivatalos szervereket állítottunk fel Európában és az Államokban ezen a héten és még több is várható az elkövetkezendõ hetekben. Azt szeretnénk, hogy senkinek se kelljen várnia, ha rangsorolt szerverhez akar csatlakozni.

Köszönjük, hogy ilyen nagyszerû rajongói vagytok a Battlefield 2-nek! Meghallgattunk benneteket, és eltökéltek vagyunk, hogy a Battlefield 2-õt a legjobb online lövöldözõs játékká tegyük. Reméljük tetszeni fognak az eljövendõ változások!

Cpt. Miska

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

m1c1mack0
csitesgenyaság
na ittvan az elobb valamit elkurtam

m1c1mack0
baszzameg nem gondoltam vona hogy ilyen is van <#guluszem1>

Kicsit olvastam az 1.03-as patchrõl. Ezt is javítja töbek között: -Pont farmolás megakadályozása - a Support/Medic/Engineer kasztoknál fellépõ pont farmolást szünteti meg. Ez pontosan mit is takar?

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Köszi, nem rossz a 64 botos single player kipróbáltam. A botok néha értelmesebbek mint 1-2 user a rankedeken (nincs idegeskedés) 😛

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Col Andrew
hát ja. egyszer probáltam swap nélkül, de valóban mindeféle errorokat irt ki

leveskocka
mindenfelekeppen kell swap,a winfos mukodesenek erdekeben.le lehet tiltani,de esetleg adatvesztes,miegymas fellephet.ja,es ha bf2-zol,az kihasznalja a 2g-at
Laky
az eredeti fájlokat visszamásoltad?

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

Gunner
Ja, és Sound Blaster Live 24Bit-em van

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Gunner
Hali

Lenne egy kis bajom
Ahogy beszél akárki radio-n, beakadozik a hang. Kipróbáltam a patch-t is, de nem mûködik. Valaki ötlet?

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Col Andrew
2 gigával nem is kell swap

Ha 2 Giga RAM-om van akkor minek beállítani még 3 Giga Swap-ot? Ez logikátlannak tûnik...

TDC Geronimo
Aki sok bottal akar játszani annak ittvan ez

Col Andrew

fr3ddy14
neten a statomat hol kell megnézni?

Hysteria
nekem ketto 120as vinyom van 8mega cachesek

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Hysteria