Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Deniboj
Röviden és nyirbálva:

Azért unlockolódott néhány ember fegyvere, mert

a.) Egyes információk szerint valaki meghekkelte a Master-Servert, és különbözõ dolgokat manipulált. Nem ellenõrzütt forrás.

b.) egy másik forrás szerint ez egy bug az új Server Admin programban.

Jelenleg nem tudnak semmi pontosat, de rajta vannak...

Hysteria
vagyis forditsatok le magatoknak en csak angolul tudok az megva 😊

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Hysteria
ujabb forditast kérnék

Ein Forum-Post von zero2zero sorgte für Aufsehen:

Well, what a wonderful few days it has been. Since EA didn't take the time to respond (or maybe even read) our emails about various stats-server security holes, it clearly showed us how much they care. Therefore, we came to the conclusion that modifying 5 million accounts wouldn't be that big of a deal.

That being said, accounts with ids from 40,000,000 to 45,000,000 now have all of their weapons unlocked.

What will be next week? Perhaps we'll give everyone their Distinguished Service Medal, or maybe we'll elevate everyone to the rank of Sergeant Major.

The ball's in your court, EA. Time's up at the buzzer, how well will you play?

--------------------------

In diesem Post Dokumentiert zero2zero, dass er, Aufgrund des schlechten Supports seitens EA (bezüglich einiger Sicherheitslücken auf den Stats-Servern), 5 Mio. Accounts geändert hat. Und zwar alle accounts deren ID zwischen 40.000.000 und 45.000.000 liegt.
Desweiteren droht er, in der nächsten Woche den Spielern unterschiedliche Medaillien zu geben oder jeden zum SERGEANT MAJOR zu befördern.

Auch wenn dieser Post ein Fake sein sollte (was ich eher weniger glaube) liegt die Vermutung sehr nahe, dass ein Hacker am Werk war, da Ben Smith genau auf diesen Post angesprungen ist.

News sended by: JimKnopf1978

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

gameplusz
Az lenne a legjobb, ha találgatnál... Elõbb-utóbb csak sikerül... <#hehe>

5723-6847-FG45-87GH

Ez már kilõve... <#hehe><#wink><#idiota>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

fr3ddy14
lolkabolka
ezt nemérted
inkábbne szólalj meg

Hát akitõl elkértél most három betüt,attól majd 2-3 nap mulva elkérsz még hármat,hátha addig kimegy a fejébõl hogy adott már meg.Aztán még hármat,stb... Igy lassan csak összejön egy egész....<#buck>

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

fr3ddy14
bakker, egy kibaszott cdkey kéne 😄DD

fr3ddy14
okSA

gameplusz
Jah, koldusoknak mindenképp kijön egy százasból a reggeli...<#hehe> (csak mondom, nem rád értem a koldust)

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

fr3ddy14
jólenne ha lenne á zsém
de nincs 😄
egy száas elég rá?

Ha már rankmániás vagy nem egyszerûbb megvenni? 😊

fr3ddy14
starfishel játszottam a hu szerveren õ tanusíthatja hogy ott voltam

fr3ddy14
van egy jó megoldásom cdkeyre, de cask addíg használhato amíg ki nem lépsz a játékból:

na, sg poggyásztól elkértem a cdkulcsának az utolsó 3számát, amit úgy csináltam meg hogy: hexeditorral átszerkesztettem erre a 3számra a cdkygenerátor utolsó 3számát, met az minden cdkeynel ugyanaz megegyezõ volt a 3betû, és generáltam egy cdkulcsot. felmentem rankedokra, us, eu, hu és ment de csak addíg amíg ki nem léptem
aztán próbálkoztam de már nem sikerült 😞

Ha tök vízszsintesen repülsz akkor a bomba a célkereszt függõleges vonaljának az aljára esik de ugye a zavartalan repülés nem mindig (gyk soha sem) jön össze szal ráérzésre rutinból megy.
Minél meredekebb szögben repülsz a célra annál valószínûbb hogy vmit eltalálsz.
Stuka powa 😊

Starfish
Gyakorlat teszi a mestert, avagy, ki mint vet úgy nem talál.

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Nem, a franciák nem terroristák hanem buzik, ezt mindenki tudja 😄D <#nezze><#idiota>

Sanko
tényleg...hova?

a mohának mindig a déli oldala fás

ez kb olyan kérdés mint pl a helivel hova kell célozni h találjon..........

bigapó
most lehet, hogy láma kérdés, de ezt honnan lehet tudni? mármint, hogy mikor kell oldani? találomra megy? repcsi-szimulátorban is van jelzõ
(még nem játszottam, csak a demoval😊)

The Matrix has you...

bigapó
bocs, de ez benne van a teljes FAQ-ban.

Single player játék több mint 16 bottal

Ehhez meg kell változtatnod a '...\Battlefield 2\mods\bf2\AI\AIDefault.ai' file alábbi 3 sorát:

aiSettings.setMaxNBots 64
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 1
aiSettings.setBotSkill 0.4

32 'expert' bot elleni játékhoz pl a következõ sorok kellenek a fenti 3 sor helyett:

aiSettings.overrideMenuSettings 1
aiSettings.setMaxNBots 32
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 0
aiSettings.setBotSkill 1.0

(Ez szerepel is a file-ban, csak elé van írva a 'rem' parancs, ami mindössze annyit tesz, hogy azokat a kódsorokat nem olvassa be és futtatja a program.)

vagy nem ezt kérdezted? 😊

The Matrix has you...

Sanko
...persze a profik tudnak speciális hajós-horgászós kötéseket amik még könnyebben oldódhatnak....de ezeket titok fedi!

de szerintem így meg vesztenek egy csomó idõt mert el kell távolítani oldás elött a titok fedõt....

de õk tudják....

TDC Geronimo
egyelõre n nélkül! Ahhoj jóvótam-e?

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Sanko
õ.....hát ez attól függ....ügye....hogy milyen gyorsan tudsz oldani.
ha masnira volt kötve a bomba egyszerû...de ha dupla csomó akkor nehezebb az oldás...
ezért én a hangárban mindig kérem a személyzetett MASNIRA kössék a bombát hogy könnyû legyen oldani...

ez fogos kérdés ezt csak az igazán okos emberek tudják megmondani/pl.lac coo(😛)/

lol ez a topik mindig megnevettet😛

Ha a pilota bombázni akar honnan tudja mikor oldja ki a bombát?Mert ha egy másik repülöt kell lelöni akkor olyan egyértelmüen jelzi mikor kell a rakétát indítani de mi van a bombákkal ?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

lac coo
Csak nem õ volt a lúdas ? :-DDD
És mindjárt rám fogjátok....<#banplz><#banplz><#banplz>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Yan
Ezt mé nem banolták még?
vagy ez is vkinek a vkije?
(akkor viszont most én kapok büntit)

&#165; xfire: kistekila

Egyszerûen hihetetlen hogy minden nap azt tapasztalom hogy az amerikai oldalra pár kör alatt 2x annyi játékos áll mint az ellenfélhez.Az elõbb is egy kör lement egyenlõ aránnyal,a következõben már Kina 10,USA 20 player.Fantasztikus élmény mondhatom...
Arról meg megvan a véleményem hogy aki bejön egy szereverre és 10-19-es aránynál beáll huszadiknak.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Pharaoh
olyan szerintem nincsen

fr3ddy14
valaki nem adná el a cdkulcsát ha még nem regelte be??

Cobra.
Szerintem hibás, amirõl installálni akarod a játékot.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

légyszi írjatok mert már nem bírom tovább<#buck><#vigyor3>
Hali! valaki nem tudja miért ír ki a gép telepítés közben ilyen szövegeket:MD5Error:C:/program files/EA games/battlefield 2/mods/bf2/levels/dalian plant/client.zip ? Ha valaki tudja légyszi szóljon!!!<#szomoru1>
Cobra.
outpost: talán az állomás jó rá (elõretolt helyõrség gondolom nem férne ki <#vigyor4> )
frag grenade: repeszgránát
az assistos szövegek már húzósabbak, sose voltam jó fogalmazásból <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

gameplusz
Nah, aki ezeket lefordítja, az benne lesz a fordítás készítõk részében, a külön köszönet részben.

Szóval:

outpost (single player 64-es pálya neve mellett)
frag grenate
You got a driver kill assist!
You got a kill damage assist!
capture assist
You got a neutralize assist point!

Majd még ha valami nem megy, akkor holnap szólok.

Vegre lesz autobalance magyar rankedeken. <#worship>DonC<#worship>

don\'t panic

hat ha SD akkor nem valami eros gep lehet. szerintem nem nagy a valoszinusege.

don\'t panic

Sziasztok
Lenne egy Láma kérdésem:
512 SD rammon futna a BF2

elõre is köszönöm.
ki uzemelteti a magyar pablik szervereket?

don\'t panic

TDC Geronimo
Kérdezett-e valaki? <#mf2>

Ahhoj
inkább kapjanak a katonák napszúrást? mondhatom szép...

DummyBoy
Mester01 ... CSAK 16 playeres mapok vannak a Singleben ... valszeg túl hamar (tuti ...) adták ki a játékot és nem voltak/nincsennek kész aaz AI mozgások, taktikák a nagyobb pályákra ... ráadásul 32 embert még csakcsak, de 64-et már nem nagyon bírnak a jobb gépek sem (Próbáltam 😊 )

Egyedül a Gulf of Omanból van nagyobb, ahhoz is le kell tölteni egy áthekkelt server.zip-et a netrõl de az nagyon BUG-os!!!

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Nekem ilyen szerkóm van otthon, oliva-fekete shemag kendõvel, meg olyan fegyverrel mint a MEC-es spec opsnak, csak fix tussal 😊

Szó ami szó, elég terroristás kinézetem van mikor felveszem 😊

Mellesleg nagyon jó dolog, az angol hadseregben és az idegenlégióban is rendszeresítve van ... Angoloknál a "Shemagh" kendõ, franciáknál pedig a "Cheche" 😊 Õk is terroristák? 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

TDC Geronimo
"EA considers renaming "Battlefield 2" to "Betafield 2" till Patch 1.03 is out. A conference of leading EA game developers considers the renaming of their latest product because of the massive complaints in the community. Various petitions and open letters written by bf2-newssites and clans are dramatically increasing the pressure on EA." lol

Köszi
TDC Geronimo
Nem. Arra hivatkozva, hogy az túl "terroristás" lett volna és szigorúan elhatárolódnak attól, hogy a MEC egy terroristaszervezet 😊

Sziasztok
Az elözetes képeken láttam fejkendõs arab katonákat,õk nem kerültek be a játékba?
kokas
patch-hez törést hol találok???

Thanks
Ahhoj
nem tudom miért nincs, de nincs