Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Terrorizmust meg hagyjuk ... nem ide tartozik ... különben is, az USA a világ legnagyobb terrorista állama ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
de mielott ennyi felesleges munkat vegeztelm miert nem kerdezel meg mast mukodik-e ?
egyszerubb megoldas es a jatekod is megmarad :)
szerintem
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Pedig mennyivel jobb veluk lenni, ha csak abbol kiindulok a bena amerikai egyenruha a jatekban szinte vilagit :)
A masik resze meg ami kozre jatszik szerintem, JAJ DE UTALOM a ... nyelvu dumat, atallitani meg nem tudjak, igy maradnak az amcsik :)
szerintem
Ma lett elegem a játékból. Az elsõk között vettem meg eredetiben. Mûködött is rendesen egészen a mai napig. Egy pár nap kihagyás után gondoltam felmegyek, és játszok egy kicsit.
Játék indít, kattintok a nevemre, majd várom, hogy bejelentkezzen a szerverre a loginommal. Eltelik 5 perc, majd 10 perc, de semmi, csak üzenet, hogy "Connecting to account server..."
Na gondolom biztos a tûzfal szarakszik (bár eddig semmi baj nem volt vele). Megnézem minden beállítás ok, majd egy gép restart után újabb próba. De a helyzet ugyanaz. Tûzfalat kilövöm, semmi. A helyzet változatlan. Megnézem, hátha a windows kapcsolta vissza a saját tûzfalát, de nem.
Letörlöm a játékot, majd újra felpakolom. Elõször rákattintok a Multiplayer-re, de ugyanaz. Csak forog szép piros kettes...
Gép restart. Most már eljutok addig, hogy az account-omat életre hívjam, de hibaüzenetet kapok többször is: "Ther was a database error, try again later" illetve: "The server has refused the connection". Jó vártam, próbálkoztam, most már csatlakozik. 5 percig, 10 percig...
Elegem lett. Akit érdekel egy eredeti BF2 az dobjon egy mailt a [email protected] e-mail címre. 9000 Ft-ért el lehet vinni.
Majd valami normális játékfejlesztõ megcsinálja a saját "BF2"-jét normálisan.....Szvsz....
Tegnap szepen vegigprobalgattam, az osszes fegyvert, jo idotoltes volt :)
az antitankos csavo, halalkopojet nehez tulszarnyalni kozelrol ez biztos :)
--
Bombazni meg erzessel kell, vakon kell gyakorolni, mint ahogy luke, nyomta eloszor a Falconon :)
szerintem
MSI K8N NEO Platinum,AMD Athlon64 2800+,1Gb DDR400,120 Gb Maxtor HDD,Inno3D FX5700 Ultra 128Mb DDR
Soha nem javítják ki , max ha tök új rendszer lesz és nem lesz választható az, hogy melyik fegyvert unlockold....Addig mindíg megtalálják a webcímet.....
MSI K8N NEO Platinum,AMD Athlon64 2800+,1Gb DDR400,120 Gb Maxtor HDD,Inno3D FX5700 Ultra 128Mb DDR
zero2zero írta valami fórumon:
Nos, gyönyörû napok állnak mögöttünk. Mivel az EA máig nem válaszolt leveleinkre (vagy talán el sem olvasták) a különféle stat-szerver biztonsági hibákról, látjuk hogy mennyire szarnak az egészre. Emiatt úgy döntöttünk, hogy 5 millió játékos adatainak módosítása nem is olyan nagy ügy.
Ahogy korábban jeleztük, a 40,000,000-tól 45,000,000-ig terjedõ sorszámú játékosoknak mostantól minden fegyvert elérhetõvé tettünk.
Mi lesz jövõ héten? Talán megadjuk mindenkinek a Distinguished Service Medal kitüntetést, vagy talán mindenkit Sergeant Major rangra emelünk.
A labda a ti térfeleteken van, EA. Az idõ lejárt. Lássuk, miképp játszatok.
Tehát addig hekkelik a stat-szervert, amíg ki nem javítják a hibákat/réseket.
- Mid van, ha az egyik tenyeredben 3 alma és 2 körte a másikban pedig 2 körte és 3 alma van? - Rohadt nagy kezed.
- Mid van, ha az egyik tenyeredben 3 alma és 2 körte a másikban pedig 2 körte és 3 alma van? - Rohadt nagy kezed.
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
http://ubar.sc/
Info a kitüntetésekrõl.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
There\'s no replacement for displacement
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Legjobban az tetszett, mikor ennek ellenere is nyertunk.:)
frag grenate - repeszgránát
You got a driver kill assist! - Vezetõi/Sofõr támogatás, sofõr segítés pont
You got a kill damage assist! - (Súlyos)sebzés támogatás/pont
capture assist - (Zászló)foglalási támogatás/pont
You got a neutralize assist point! - (Zászló)semlegesítési támogatás/pont
Ezeket tényleg nem egyszerû, mert nincs igazán jó szó rá.
Honnan az info hogy lesz autobalance a magyar ranked szervereken, mert kurvára kellene pl tegnap is állandóan 19 vs 13 volt az átlag csapatelosztás, és hiába tépi az ember a száját lapit mindenki mint szar a fûben!! <#violent>#violent>
De a script módosításával el lehet érni, hogy commandert, squad leadert, squad membert ne rakjon át.
Tehát ha lemegy egy fight 10-10 aránnyal, majd 5-5 ember kilép, és helyettük 10 másik be, akkor 15 lesz USA oldalon, kivéve, ha valaki szándékosan átáll. Amúgy a lamerek többsége a nyerõ oldalon akar játszani...
Én spec iraki oldalon jobban szeretek harcolni, az engeener és medic fegyvere is jobb..
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
ÚGYHOGY DÍCSE<#boxer>#boxer><#violent>#violent><#banplz>#banplz><#gun>#gun><#mf3>#mf3>
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn