Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cold-fire
jaok

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

cold-fire
account szerver

TDC Geronimo
KB senki se tudja

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

leveskocka
mi?
cold-fire
KB mikorra lessz jó?

leveskocka
csak nem mindig jon be,van mikor nem reagal semmire,csak a halokabelhuzgalasra,esetleg reset<#eplus2>
lac coo
<#vigyor>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Élek baze, csak ranked szervereken nyomom már. Kellenek a kitüntetések.<#violent>
Eddig volt más dolgom de most játszanék
12 000-ért azt hittem akkor játszok amikor akarok

XP alatt task manager és kilövöd a 100megás bf2.exét. viola.
Pharaoh
ctrl+alt+del se segit, mert minig a bf2 ablaka van felül így nem látom a feladat kezelõt, at alt+tab se segít ezen, de a hálókaris cuccot majd kipróbálom.

TDC Geronimo
Mit idegeskedtek ezen minden egyes alkalommal?
1. Igazán megszokhattátok volna már
2. nincs más dolgotok? 😊

Szerintetek ez a sok fütyi mikorra javítja ki ezt az egész xart <#mf3><#boxer><#violent><#kocsog><#falbav>

leveskocka
ctrl+alt+del,esetleg kihuzod a halokabelt
ev1l FlOwEr
Miva, kiscsávó, te még élsz ?
,l,,

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

vsly
Annyi a különbség a kettö között: 3.67mínusz1.92azegyenlö1.75<#wave>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Pharaoh
A logint az account szerverhez meg lehet valahogy szakítani? hHiába nyomok exit-t ,stb nem segít semmi csak a reset.

Beszart az account szerver szokás szerint.<#falbav>
A JCBR End209 nevû "játékosnak" meg üzenem hogy egy kis csíra, basecamper figura. Szomorú hogy ilyenek is rászabadulnak a szerverekre.<#szomoru1>
Te Bp-en laksz?<#vigyor5>

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Mivel csináljátok az animált gif nickjeitek?

alma2
Ahh, hazajovok, mar az amcsik is felkeltek es nem megy... na akkor Ea-nak befellegzett, saska hadat kuldok ellenuk 😊

szerintem

A 3-as burst jó dolog, de nem a játékbeli távolságokra. Pláne nem ezzel a pontossággal. Engem nagyon nem zavart, elég sûrûn lehet nyomkodni.

Megy már a játék valakinek? Mert nekem még most sem kapcsolodik!
Én meg ha tehetem akkor nem az USA oldalán vagyok.Nem politikai okbol.Olyan ez mikor az általánosban a farsangon mindeki cowboynak öltözik.Aztán késõbb ciki lesz.Meg az M16A2 csak 3-as rögzített sorozatot lõ.Ebbe a játékban nincs M16A4 (ha jól emlékszem).Az tud sorozatot is.

cold-fire
kiválasztom a accountomat rámegyek hogy log in és befagy a játék, mit csináljak? HELP 😞 ( eddig teljesen jól ment)

Rusid
Sehogy

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

#28913-re valaki válszt nem tud??

***A hülyeségnek állítólag nincs határa, életcélom azt mégis átlépni*** Weblapom: http://avrsclan.uw.hu/

Érdemes lenne a több kötetnyi EULA-t átolvasni, mit írnak az ilyen esetekre. Ha semmit, akkor meg kártérítést követelni az EA.hu-tól. Poénból megérne egy telefont, de persze senki nem tehet semmirõl stb.

Ennek az accservernek csak akkor lenne létjogosultsága, ha rankeden akarsz játszani.

Ezt az 'arra az oldalra állok amelyik nyerésre áll' dolgot magam is tapasztaltam. Én mindig oda állok, ahol 1. ismerõs arcok vannak squadba verõdve. 2. ahol kevesebben vannak. Aztán meglepõdve veszem észre, hogy mondjuk 2:3 arányban voltunk kevesebben amikor beléptem, a kör végére mégis 3:2 arányban vagyunk többen. <#levele>
Igazából azért nem értem, mert a pontszáma nemm lesz több ezeknek az embereknek, (fõleg ha nem a ranked szerveren történik.), nem is lesz magasabb 'presztizsük' mivel egymaguk rambóznak és a kutya sem jegyzi meg a nevüket. Akkor meg mi értelme? Vagy saját magukat akarják átverni?
Az egész miatt megint azok fognak csak szívni, akik normáliasn játszanának, és az esetlegesen rosszul beállított autobalance miatt szétesik a squadjuk.

Minden jog fenntartva!

<#vigyor4>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Jah
Ma egész nap nem volt idõm csak reggel meg most aztán nem megy ez a xar<#falbav>

BurnBaby
ja hogy a moviet külön videoként szeretnéd 😊)) akkor mohusra hallgass 😊)

www.battlefield.hu

Legalább nem játszol annyit!<#circling>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

BurnBaby
faq-ban le van írva, tán még progi is van rá. amúgy egyszerûen átnevezed a movies könyvtárat vagy az ott található video fileokat.

www.battlefield.hu

mohus
nekem megvan
majd feltolom valahova...
mohus4.uw.hu-n van egyéb játékvidijóm

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Hali
Már megint nem megy a játék <#mf3><#boxer>

http://bfhelp.atw.hu/bf2help.htm
ott legfelül van valami!!!!!!!!

nem ártana benézned elõször és utána kérdezni!!!
mohus
igen

én már akkor szálltam be amikor rolokáék átálltak a MEC/China -hoz

de kb ez volt a felállás...

de volt amikor tudtunk nyerni...a "gátos" pályán

kaptam is valami hõsies bizbaszt érte....akkor nõtt az ázsiónk, amikor az amcsiktól folyamatosan lenyúltuk a BH-t

miért nincs ilyenkor team balance?

a legnagyobb f*szság meg az volt, amikor unlockolták a fegyvereket úgy 11 tájt...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Szevasztok!Kérdezném hogy a Battlefield 2 ben a intrót hogy lehet kiszedni.
Hallotam rola már valahol,és honnan lehet letõlteni.
Ez azt jelenti te 1.75GB-ost telepítettél?
Olyan titokzatos vagy.Miért?

schrank
az 1.92-es a nyerõ és clone verzió ha lehet

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

vsly
1.75GB???<#idiota>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

A BF2 mekkora ISO fájlba töltötte le aki letöltötte?Az egyik fájlcserlélön látok egy 1.92GB-os fájlt a másikon egy 3.67GB-ost?Mi a rák lehet a különbség a 2 között?<#lookaround>

Hysteria
jaja

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

TDC Geronimo
Problémázik még mindig

sziasztok! mennek az acc. szerverek mert az elõbb nem tudtam belépni?

De ott is csak a profile.con átbaszását írják ami nem mûxik!!

***A hülyeségnek állítólag nincs határa, életcélom azt mégis átlépni*** Weblapom: http://avrsclan.uw.hu/

Szintén.A BFHQ-n az 1500 pontom megvan,de az unlockolt fegyverem ment a levesbe,most mindenen lakat van megint...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Hysteria
most nincs egy unlockolt cuccom se meg az se aminek kene lennie amit anno unlockoltam grr

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]