Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
12 000-ért azt hittem akkor játszok amikor akarok
1. Igazán megszokhattátok volna már
2. nincs más dolgotok? 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
,l,,
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
A JCBR End209 nevû "játékosnak" meg üzenem hogy egy kis csíra, basecamper figura. Szomorú hogy ilyenek is rászabadulnak a szerverekre.<#szomoru1>#szomoru1>
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
szerintem
\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
***A hülyeségnek állítólag nincs határa, életcélom azt mégis átlépni*** Weblapom: http://avrsclan.uw.hu/
Ennek az accservernek csak akkor lenne létjogosultsága, ha rankeden akarsz játszani.
Igazából azért nem értem, mert a pontszáma nemm lesz több ezeknek az embereknek, (fõleg ha nem a ranked szerveren történik.), nem is lesz magasabb 'presztizsük' mivel egymaguk rambóznak és a kutya sem jegyzi meg a nevüket. Akkor meg mi értelme? Vagy saját magukat akarják átverni?
Az egész miatt megint azok fognak csak szívni, akik normáliasn játszanának, és az esetlegesen rosszul beállított autobalance miatt szétesik a squadjuk.
Minden jog fenntartva!
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Ma egész nap nem volt idõm csak reggel meg most aztán nem megy ez a xar<#falbav>#falbav>
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
www.battlefield.hu
majd feltolom valahova...
mohus4.uw.hu-n van egyéb játékvidijóm
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Már megint nem megy a játék <#mf3>#mf3><#boxer>#boxer>
nem ártana benézned elõször és utána kérdezni!!!
én már akkor szálltam be amikor rolokáék átálltak a MEC/China -hoz
de kb ez volt a felállás...
de volt amikor tudtunk nyerni...a "gátos" pályán
kaptam is valami hõsies bizbaszt érte....akkor nõtt az ázsiónk, amikor az amcsiktól folyamatosan lenyúltuk a BH-t
miért nincs ilyenkor team balance?
a legnagyobb f*szság meg az volt, amikor unlockolták a fegyvereket úgy 11 tájt...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Hallotam rola már valahol,és honnan lehet letõlteni.
Olyan titokzatos vagy.Miért?
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
***A hülyeségnek állítólag nincs határa, életcélom azt mégis átlépni*** Weblapom: http://avrsclan.uw.hu/
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.