Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az unlockolt cuccokkal mi lett, visszavették ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
***A hülyeségnek állítólag nincs határa, életcélom azt mégis átlépni*** Weblapom: http://avrsclan.uw.hu/
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
- Mid van, ha az egyik tenyeredben 3 alma és 2 körte a másikban pedig 2 körte és 3 alma van? - Rohadt nagy kezed.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
- Mid van, ha az egyik tenyeredben 3 alma és 2 körte a másikban pedig 2 körte és 3 alma van? - Rohadt nagy kezed.
Persze inkább ezekre kéne hasonlítani, nem a másikra...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
reggel 5-7 ig du-12 órát + hétvégén, ha nem találnak ki nekem semmit...
Az ilyeneknek gratulálok,és megvan róluk a véleményem.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
ilyennel csak nálunk lehet találkozni...
Bajnok csapat...
2. kör közepén mindenki átszivárgott!😄DDDD
bar maskepp, hogy is mukodne, ha netan ket loves utan kifagy a game 😊
szerintem
legalisan unlockolt osszes fegyver, kb 4500 pontos harci palanta, elcserelheto 2 db uj cd-keyert😊
hatha valaki raharap 😊
szerintem
De lehet squad-ba állnak,és jó Spec Ops-oshoz méltóan egy C4-el megrakott kocsit begörditenek az EA székház elé...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Ha maki vagyok az ellen mit lehet tenni?
Borg te szerintem szövegelj kevesebbet és játsz többet!!!😊
Erõsen kétlem, hogy a jelen helyzetbõl bárhogyan ki tudna lábalni az EA anélkül, hogy a rangokat teljesen tiszta lappal indítaná, azután hogy kiküszöbölte a cheat lehetõségeket (amire megintcsak kevés az esély, ilyen support színvonal mellett).
Vagy kérd meg a hackereket, akik 5 millió random accouton unlockoltak, hogy tegyék meg nálad is 😄
A medálokból, meg pontokból ítélve ugyanis a legkisebb eventre is reagál, loggol a játék, nem csoda, ha problémái vannak a gép terheléssel. Az igazán lol már csak az lenne, ha mellélövésért is adna medált a szerver, ráaádsul ugy számolná, hogy most követ, füvet, vizet vagy egyebet találtál e el 😄D
Bár gondolom a DICE még ekkor is szükségtelennek érezné a cpu terhelés optimalizását 😄DD
a pb erre nem harap
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
There\'s no replacement for displacement
Ehh, öreg vagyok én már ehhez <#miaz>#miaz>
szerintem
szerintem
Itt modosithatod a nevedet,csak nyisd meg notepaddal a Profile.con file-t
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
/magyarul nem lehetne??/
thx
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Vagy te is szeretsz papiron olavagatni, firkalni ? 😊
persze tudom, nem kell hasznalnom, csak tenyleg erdekel 😊
szerintem
Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
emlékesztek amikor décében nyivákol a csávó zuhanás közben meg ugye fingik és persze DZSERONÍÍÍÍÍÍÍÍÍMÓÓÓÓÓÓÓ <#duma>#duma>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic