Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Na most mennek már az account szerverek ?
Az unlockolt cuccokkal mi lett, visszavették ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

uHs Gerzson
A bannernél találsz <#help>-t

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Nem mûködik mert az accaunt-ot átnevezi ugyan de a statok is elvsznek, meg néha ezt írja ki: The uniqnick is privided is incorrect. Ez micsoda valaki megoldást tudna nekem az #28923 írkálásra negyon fontos lenne!!!

***A hülyeségnek állítólag nincs határa, életcélom azt mégis átlépni*** Weblapom: http://avrsclan.uw.hu/

Ha legközelebb borul az egyensúly és véletlenül a bõvebb oldalon talállak, akkor feltétlenül berakok én is majd egy shotot

Hi all!Valami meg tudja nekem mondani hogy lehet neten tolni a BF2-t???PLS!
lac coo
Na most mi a hír a hackerekrõl ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Na jó, én is eldobom a lapátot mára kb 1 óra és LOGIN TO SERVER 😊)

- Mid van, ha az egyik tenyeredben 3 alma és 2 körte a másikban pedig 2 körte és 3 alma van? - Rohadt nagy kezed.

Crem
most már inkább a magyart favorizálom, ott megértem a qrvaanyázást!😄DDDDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Jó pap holtig tanul 😊 Nem baszogatás volt, tényleg jól nyomod ahogy a statodat elnéztem melyik szerveren vagytok I vagy a II?

- Mid van, ha az egyik tenyeredben 3 alma és 2 körte a másikban pedig 2 körte és 3 alma van? - Rohadt nagy kezed.

Crem
én német és francia serverekre járok-jártam idáig (K-play-BigBoss) de ott soha nem volt ilyen...

Persze inkább ezekre kéne hasonlítani, nem a másikra...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
suliszünet... 30 évesen elég gáz lenne!😊)))

reggel 5-7 ig du-12 órát + hétvégén, ha nem találnak ki nekem semmit...

Hát egyáltalán nem csak nálunk,éjszaka német rankeden is ugyanez volt,10-22,10-20 volt az arány.Nem zavarta õket.Azt sem aki 10-19-es aránynál megjött,nyugodtan beállt 20.-nak,és eszébe nem volt átállni.
Az ilyeneknek gratulálok,és megvan róluk a véleményem.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Crem6 Te aztán nagyon ráérhetsz ahogy az eddig játékban töltött idõdet elnézem: 6d 19h 28m 19s suliszünet? 😊

Crem
<#zavart2>mi!😄

Crem
nos igen...

ilyennel csak nálunk lehet találkozni...

Háááá, ezt megismerem ez a magyar ranked szerver, itt vannak ekkora parasztok hogy tesznek a teambalance-ra! <#violent>

Ahhoj
ki nyert? <#idiota>

Crem

Bajnok csapat...

2. kör közepén mindenki átszivárgott!😄DDDD

alma2
Akkor folyamatos a serverek illetve, ahol a rangok vannak serverek kapcsolata, es instant mint a kakaopor, kuldi neki az infot ?
bar maskepp, hogy is mukodne, ha netan ket loves utan kifagy a game 😊

szerintem

Ja tudom, te még jössz 47 (?) killel nekem 😄DD
alma2
Akkor feladok egy uj hirdetest:
legalisan unlockolt osszes fegyver, kb 4500 pontos harci palanta, elcserelheto 2 db uj cd-keyert😊
hatha valaki raharap 😊

szerintem

Na ott zsákolom a kukába a dvd-jüket ha ezt megteszik 😊 A cheat is elég gáz, tegnap is volt pár cheat gyanús élményem, volt egy két rambo a másik csapatban akiket ha megküldtem telibe a Predator-ból csak röhögött rajta! <#boxer>

Hát szerintem akkor pár 20-30.000 pontos játékos (aki valóban tisztán jutott oda el),lazán felköti magát ha meglátja a 0 pontos statisztikáját...
De lehet squad-ba állnak,és jó Spec Ops-oshoz méltóan egy C4-el megrakott kocsit begörditenek az EA székház elé...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Running
Tegnap találkoztam magyarrak az EA UK Official #9-en. Elõször.
Ha maki vagyok az ellen mit lehet tenni?
Borg te szerintem szövegelj kevesebbet és játsz többet!!!😊

Hacsak nem reseteli az EA a te accountodat is a többivel együtt 😊

Erõsen kétlem, hogy a jelen helyzetbõl bárhogyan ki tudna lábalni az EA anélkül, hogy a rangokat teljesen tiszta lappal indítaná, azután hogy kiküszöbölte a cheat lehetõségeket (amire megintcsak kevés az esély, ilyen support színvonal mellett).
Na ja 😊 Sebaj, már csak 3000 pont kell és meglesz a második is 😊<#violent>

Fogalmam sincs. De szerintem nem.
Vagy kérd meg a hackereket, akik 5 millió random accouton unlockoltak, hogy tegyék meg nálad is 😄
Szia BORG! Te sem tudsz segíteni, meg lehet oldani hogy a már unlock-olt fegyvert egy másik cast unlock fegyverére cseréljem?

Állítom, ha a ranking rendszer nem lenne, fele ennyire nem lenne szar a szerver/kliens teljesítmény...
A medálokból, meg pontokból ítélve ugyanis a legkisebb eventre is reagál, loggol a játék, nem csoda, ha problémái vannak a gép terheléssel. Az igazán lol már csak az lenne, ha mellélövésért is adna medált a szerver, ráaádsul ugy számolná, hogy most követ, füvet, vizet vagy egyebet találtál e el 😄D
Bár gondolom a DICE még ekkor is szükségtelennek érezné a cpu terhelés optimalizását 😄DD
3TOMI3
a nevet át lehet írni de akkor a stat elveszik <#szomoru1>
a pb erre nem harap

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

leveskocka
dehogy erted...erted?<#zavart1>
direwolf
Ti melyik szerverre jártok? Vagy nincs SG kitüntetett szerver, megy mindenki ahol talál?

There\'s no replacement for displacement

direwolf
Akkor mindent értek! Nekem feltartott kézzel ki kellett volna ugranom a tankból, és ordítva elrohanni <#guluszem1><#gun><#violent>
Ehh, öreg vagyok én már ehhez <#miaz>

Erre nem harap a pb?

alma2
Hat ott a forras oldala, ahonnan az info van, tehat meg tudom nezni, papir nelkul is?😊 na jo hagyjuk, nem kell nekem mindent es mindenkit ertenem 😊

szerintem

alma2
Mire mire, az egy rablotamadas. azt jelenti szallj ki abbol a roh*dt tankbol, vagy eled veti magat 😊

szerintem

direwolf
Az mire jó, hogy a csapattárs ugrál a tank elõtt, de be nem száll hiába állok le, mikor meg elindulok újra elémugrik és eltaposom, utána meg bûntetni akarja a commandert, és ezt 2x egymás után! Biztos bennem van a hiba, de ez nem maszkolható megszakítást okozott a tudatfolyamomban 😄DDDDDDDDDDDD

SigS
C:\Documents and Settings\NEVED\My Documents\Battlefield 2\Profiles\0001

Itt modosithatod a nevedet,csak nyisd meg notepaddal a Profile.con file-t

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Ok, de megold6ó?

Azt azért jobb ha tudod hogy az assault unlockos fegyverén nincs gránátvetõ (sztem pont a gránát az erõssége 😊

Van megoldás arra, hogy a már unlockolt medic fegyveremet kicseréljem az assault-os unlock fegyverére anélkül, hogy bármilyen problémát okozna!? Légyszi segítsen aki tud rá valamilyen módszert, köszi!<#awink>

leveskocka
vazze minek van a tescos szatyor????es van meg 8 rugod piara...ha fiatal vagy az ivashoz,akkor meg elisszuk mi😊persze az egesz(et)segedre <#eplus2>
Crem
Ez nagyon jó!<#eljen>

/magyarul nem lehetne??/

thx

De azt sehol nem tudod megnézni, hogy pld a "Distingushed service ribbon"-hoz már csak összesített 10 óra commanderség kell, és megkapod.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

alma2
persze nem a beleolt munkadat kicsinyitem le, de nem pont ezert van a bfhq, meg jatek kozben is megtudod nezni, hogy lasd mi van meg ?
Vagy te is szeretsz papiron olavagatni, firkalni ? 😊
persze tudom, nem kell hasznalnom, csak tenyleg erdekel 😊

szerintem

xj700t
Csak nem Alfát tisztelhetem személyesen ?! 😊<#worship><#violent>

Úgy vagyok a nőkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

TDC Geronimo
<#whatever>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

schrank
könnyen mondod nem neked van tériszonyod <#vigyor2>
emlékesztek amikor décében nyivákol a csávó zuhanás közben meg ugye fingik és persze DZSERONÍÍÍÍÍÍÍÍÍMÓÓÓÓÓÓÓ <#duma>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Direkt azért csináltam nyomtatható verziót, ahol ikszelheted, hogy egy nagyobb medálból mi van már meg, és így láthatod, hogy mire kell még hajtani...

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Csak nézegetni képekkel, vagy kinyomtatni...