Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Vagy csak rossz hsz-re nyomtál :-DDDDDDDDd
Vagy te vagy az ország legnagyobb csítere és tényleg bannoltak :-P
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ti feltudtok csatalkozni az account serverre? Nekem tegnap este óta nem lép fel😞
Én nem hiszem hogy ha valaki megvette a játékot akkor utána újból megkéne vennie akármi miatt.....
és különbenis PARACHUTE<#taps>#taps>
<#idiota>#idiota><#nyes>#nyes>
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Már láttam jó kis II.WH-s pályákat....
BB te meg a béke galambja vagy én úgy látom =) Jó hogy hazajöttél =)
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
- Mid van, ha az egyik tenyeredben 3 alma és 2 körte a másikban pedig 2 körte és 3 alma van? - Rohadt nagy kezed.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
így legalább nem kell egyesével válaszolgatni azokra a kérdésekre, hogy hogy hívják az ejtõernyõt, egyebet. még azok sem mindig jutnak el a kézikönyvig, akik megvették, nemhogy a sok tört gémer... szal hajrá 😊
www.battlefield.hu
Ha a script és language fileokat is be akarják venni az eula alá, akkor valami fileba lennének tömörítve, méghozzá kódolva. Ekkor érvényes lenne rájuk is a dolog.
Ha viszont a language file szabadon olvasható, szerkeszthetõ, vagy adatbázis szerû, és toolt adnak ki hozzá (SDK), akkor semmi köze a programot védõ EULA-hoz.
Ahelyett , hogy veri a mellét hogy mennyitt tett a BF-ért nekiállt és sok órai munkával megcsinálta a magyarítást!
Az meg hogy minek erre magyarítás elég lol duma , mert talán magyarok vagyunk azért!<#gonosz3>#gonosz3>
Jujj, milyen szerzõi jogok? Az ilyen magyarításokban az a szép hogy az ember belenyúlhat ha valami nem tetszik neki (pesrze ezt biztosan nem túl sokan teszik meg). Nem vagyok jártas törvényekben de szerintem ez nem tartozik szrzõi jog alá, meg ha alá tartozik akkor mivan? (ha nem tûnt volna fel a többség nem eredetivel játszik 😊 )
Egy kis ésszel amint meglátja a fájlokat rájön és tudja módosítani....
Na ez tényleg jó......Ez tipikus repülõ szimulátor amit katonák kiképzésére is használhatnak akár:-D<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>
pfffff ugye nem pilótákat akarnak oktatni mert arra a 1942 sokkal jobb volt annak szimulátor szaga volt de a bf2 ligijármûvei katasztrofálisak<#szomoru1>#szomoru1>
és lacóóó igen is megjelenés elõtt még úgy volt lesz ijen lékpárnás geci de mégse lett és még a totalbf2.com ról is kiszették a köcsögök ez az egész egy kibaszott össszeesküvés elmélet<#rinya>#rinya>
- Mid van, ha az egyik tenyeredben 3 alma és 2 körte a másikban pedig 2 körte és 3 alma van? - Rohadt nagy kezed.
más valaki találkozott már azzal a légpárnás lófasszal amivel lehet jármûveket szállítani mer akkoriába nagyon reklámoszták a bf2höz aszt sehol semmi csak ratyi gumicsónakok ebbõl a szempontból is job volt a 1942(décé) a légicsatákról nem is beszélve<#vomit>#vomit>
Én csak most tanulgatom, tegnap este törtem össze egyet 😊
elõre is kösz
és ne gyertek azzal hogy vegyem meg, de nemtom, mert nincs pénzem😞
Helivel elég könnyû az élen végezni, hálás kis jószág. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
szerintem a You got a driver kill assist! = You got a kill damage assist! hangsújozom nem nyelvtanilag hanem a játékban a valóságos értelmezés szerint ugyanaz csak kell ért feltétlenül tenni valamit.remélem nem fogják orvosolni peccsel mert jó kis pontgyûjtõ móccer<#vigyor1>#vigyor1>
amúgy a gázolásos dumát hogyan fordítottátok ? THX a magyarítást <#worship>#worship>
GFA ranked server
megyek a helikopterhez.. beszallok.. beszall valaki mas is.. erre latom elkezdi rakosgatni a bombakat a gepre es elszalad.. jol lelovom a picsaba mielott meg o szedne ki minket..
majd visszamegyunk eletert meg loszerert ..erre elkezd tuzelni minket granatvetovel... korbelovom a csakot hogy vegye mar eszre magat hogy seccperc alatt tudom kifingatni ne szarozzon velem. de direkt nem lottem megg csak arrafele amerre o all a hazba..
erre kovetkezo alkalomkor mikor beszallok a gepbe szepen kilo sniperrel ( ott fekudt egesz vegig elottem mig be nem szalltam..es azonnal kilott.. erre inditottam a kick kerelmet ellene es a kocsog berohogott hogy akkor most kibannol es kibannolt.. hat elmegy a faszomba az ilyen kis kocsog.. aki visszael azzal hogy valamelyik balfasz valami kis hatalmas adott neki.. azt hiszi az ilyen hogy neki mindent lehet.. szanaszet TK-zza magat es en leszek kibaszva ha ideges leszek?? Es ez mar a 120adik alkalom.. gecc nekem el is ment a kedvem ajatektol. ez kurvagusztustalan...
nincs valami klan ahova be lehetne allni helikopteresnek??? alllando helikopteresnek... megvan a gunner is.. elegge zsirul nyomjuk.. altalaban az elsok kozott vegzunk majdnem mindenhol pedig csak helizunk....