Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
There\'s no replacement for displacement
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
MEC 3h 12m 13s
CHINA 1h 31m 31s
<#duhos2>#duhos2>
Ezt most miért nekem??? Pont ellene beszélek!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Amúgy mi értelme a saját helidet teleaggatni c4-el?
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Ebbõl is látszik, hogy nem minden a célzáson múlik.
Tanárbácsi off. :)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Az meg hogy a moha-ban és a cod-ban mi van az valahogy nem tud érdekelni. ;)
Te figyu, távol álljon tõlem, hogy kioktassalak, hiszen én is kezdõ vagyok még (bár elég régi motoros :), de arra már rájöttem, hogy amit mûvelsz, nem igazán segíti a csapatjátékot, így közvetve a teljes csapat kárára vagy.
Én is úgy kezdtem, hogy heliztem mindig, mert az olyan zsír dolog, és elég jól bele lehet jönni. Aztán lassan felnyílott a csipám, hogy ez a játék a csapatmunkáról szól, nem a rambókról. Egy zászlót nem elég megszerezni, meg is kell tartani! És ez a nagyobb dicsõség, ha nincs is meg benne az assault öröme. Ha majd kimájerkodtad magad, rá fogsz jönni te is, hogy egy idõ után nem elég ha a neved ott van a legjobb heli pilóta sorban. Amúgy olyan pályákon mit csinálsz ahol a helik szartse érnek? Malmozol egy sarokban? És a csapat 1-2 fõvel kevesebb ilyenkor? Nem túl konstruktív hozzáállás, ugye?
FH2 lesz a legjobb a II.vh modok között ja és a battlegroup2 ;)
A grafika gyenge,az AI gyenge,stb.
Gépem:Gigabyte K8NF-9,AMD Athlon 64 3000+, Kingmax 400Mhz 2*512Mb Sapphire Ati X800 256Mb,Chieftec 420W Táp, stb.
Azt a feelinget nem übereli semmi, amikor egy ház mögül elõbukkan a Tigris és mindenki fejveszetten menekül :):)
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Hallottam errõl az account szerver feltöréses dologról, ettõl van az, hogy offi szerveren nincs meg a rankom, és a szerver nem látja, hogy eddig milyen kitüntetéseket kaptam?A BFHQ-ban, minden megvan.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!