Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A K/D ratio nagyon szép, de jóval kevesebbet kéne rambózni (lone wolf)...

0Fritz0
Jajj, most majd jönnek a levélbombák... :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

direwolf
Mivel még nem csináltam ilyent nem is értem miért rossz ez a játék szempontjából? Magyarázz plz. még tojás vagyok <#conf>

There\'s no replacement for displacement

uHs Gerzson
Nem birja a Mec és a Kinai hangokat ;)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

direwolf
Mert azt a kevés hõt is, amit kibocsát, lehûti és eloszlatja egy erre való szerkezet. Beleveszik a háttérbe a Stinger "szemében" <#zavart2>

Majd ne lepõdj meg ha kirugnak néhány szerverrõl :)

USA 14h 11m 05s
MEC 3h 12m 13s
CHINA 1h 31m 31s

<#duhos2>

direwolf
Malter!

Ezt most miért nekem??? Pont ellene beszélek!

Punkerwork
már miért ne látná egy hõérzékelõs rakéta?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

direwolf
N akkor így már dereng, bár azt sem értem miért megvetendõ... ez háború, nincsenek szabályok. <#vigyor1>

schrank
emlékesztek a décés lopakodóra (erról a helirõl jutott az eszembe ) csak bombát tudott dobni de aszt kurva erõset nem látta a radar de béempével le lehetett szedni szerintem ez is ijesmi lesz nem láttya majd a sztinger de nem lesz nagy tûzereje már az erõkiegyenlítettség miett is neeeem ? ? ?

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

gergod
Igazad van, de szerintem ez kimeríti a ráutalásos magatartás-t. (bankba sem mész be ak-val hadonászva, amikor nem is akarod kirabolni :) ) Mondjuk én sem lõttem volna le, csak ha felrobbant, de utána jó sokszor kibasznék vele.

Amúgy mi értelme a saját helidet teleaggatni c4-el?

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

0Fritz0
Mint láthatod, a célzás nekem sem az erõsségem, de a kills/deaths arány így sem rossz. :)
Ebbõl is látszik, hogy nem minden a célzáson múlik.

Tanárbácsi off. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Az én véleményem szerint nem basecamp az sem, ha az ember aláaknáz egy-két jármûvel, majd elpucol...

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Mersant
jah...de nem tudhatod hogy nem a C4-es srac volt elobb a helinel es aggatta tele, mikozben Csocsoek beugrottak hisz o mindig helizik...:-) na de hagyjuk, a lenyeg az volt hogy Csocso DTKzta le a gyereket, lehet hogy az nem robbantott volna...en a helyeben biztos nem lottem volna le, csak erre akartam kilyukadni...;-)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

uHs Gerzson
Csak egy ujjab lecsapásra való légy :P

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

lac coo
Helikopter-buziknak :_DDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

schrank
bf topkba vagyunk nem töri órán fricc tanár úr a llvh-s gémek onlájn pájáinak 99%a romos város a múlt század közepe táján pontatlan fegyverekkel ratyi járgányokkal aki a bf2 be nem tud a pontos stukkerrel jó lenni az ne nagyon vággyon a llvh-s kiegbe mert ott még annyit se fog tudni<#kacsint>

uHs Gerzson
Huu de brutálisan néz ki az a kingtiger nem találkoznék vele szembe egy M4-A1 Shermanel :DD

malter
vagy olyankor ha valaki más(ok) elviszi a helit akkor vártok?volt rá precedens hogy kb 5ember ment harcolni a többi a bázison várta a helit vadászgépet stb,és ebböl jön elöbb utobb a tk mert 20an rohannak rá
schrank
a bészkemp az elfoglalhatatlan bázison (áthúzott zászló) való ellenséges tevékenység kivéve az ágyúk a radar meg a hoddogos bódé ferrobbantása de utána tipli a fõbázisról <#ejnye1>az elfoglalható bázist nyugottan lehet zúzni<#nezze>

gergod
Na ez nem basecamp :) Az a bc, ha az ellen nem elfoglalható zászlójánál kempelsz.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

0Fritz0
Az elég "klasszikus", hogy ott zajlott le az egyik legnagyobb tankcsata? :)
Az meg hogy a moha-ban és a cod-ban mi van az valahogy nem tud érdekelni. ;)

gergod
Azért végigolvashatnád mirõl van szó. Én azt mondtam, hogyha én ülök a heliben, és mondjuk tele van, és egy csóka telepakol minket c4-el, akkor valószínûleg fel akar minket robbantani. Ha meg nem, mi a fenéért rakja ránk? Hogy egy lövéstõl felrobbanjunk? (bár c4-nem tudom robban-e ha belelõnek szerintem nem). Aki a helimre c4-et pakol az nagy valószínûséggel tk-zni akar.

direwolf
anyway... valaki emlegetett basecampelést. Pontosan mire gondolt? Mert ugye ebben a játékban a zászlóvédés igen fontos dolog, nem értem miért lenne negatív ha valamelyik szakasz csak egy zászlót véd... (?)

schrank
de elõbbutóbb unalmasak lesznek a páják és a cuccok kellenek az új cuccok ha má új pája nem is

Running
Én azt szeretném ha az eredeti bf2 lenne a legkirályabb!

lac coo
C4.......

direwolf
CSOCSO!

Te figyu, távol álljon tõlem, hogy kioktassalak, hiszen én is kezdõ vagyok még (bár elég régi motoros :), de arra már rájöttem, hogy amit mûvelsz, nem igazán segíti a csapatjátékot, így közvetve a teljes csapat kárára vagy.
Én is úgy kezdtem, hogy heliztem mindig, mert az olyan zsír dolog, és elég jól bele lehet jönni. Aztán lassan felnyílott a csipám, hogy ez a játék a csapatmunkáról szól, nem a rambókról. Egy zászlót nem elég megszerezni, meg is kell tartani! És ez a nagyobb dicsõség, ha nincs is meg benne az assault öröme. Ha majd kimájerkodtad magad, rá fogsz jönni te is, hogy egy idõ után nem elég ha a neved ott van a legjobb heli pilóta sorban. Amúgy olyan pályákon mit csinálsz ahol a helik szartse érnek? Malmozol egy sarokban? És a csapat 1-2 fõvel kevesebb ilyenkor? Nem túl konstruktív hozzáállás, ugye?

schrank
megvan eredetibe ?jáccol onlájn? csézel ?moházol? kodozol? fárkrájozol?akkor mért nem maracc azoknál? attól hogy valaki láma nem a grafika tehet ! ai gyenge ?ez onlájngém kiafaszt érdekel az ai ?ja nem tucc felmenni a tört verzióddal?akinek ijen vasa van és sajnájja a 12rongyot az hardverbuzi !

uHs Gerzson
Azt mondták hogy ha kijön a bf2 editor akkor mindent átvisznek bf2-re de csak szép fokozatosan igy én ugy gondolom a csatahajók még váratnak magukra ;)

Lesznek bennük csatahajók?

uHs Gerzson
Viszlát

FH2 lesz a legjobb a II.vh modok között ja és a battlegroup2 ;)

schrank
nem egy "klasszikus " llvh-s környezet mert szerinted a moha meg a kod meg az ijenek tele vannak sivatagos pájákkal míííí és hangsújozom dezertkombáááát<#nezze>

Eza Battlefield nagyon rossz!
A grafika gyenge,az AI gyenge,stb.

Gépem:Gigabyte K8NF-9,AMD Athlon 64 3000+, Kingmax 400Mhz 2*512Mb Sapphire Ati X800 256Mb,Chieftec 420W Táp, stb.

Ezt a mapot mindig utáltam :P

lac coo

"fejveszetten menekül" :D

http://bfhelp.atw.hu/bf2help.htm

lac coo

kokas
Battlefield 2 höz illetve a patchekhez tört crack van e?

És hol???

Köszi
II. világháborús modok a legjobbak!
Azt a feelinget nem übereli semmi, amikor egy ház mögül elõbukkan a Tigris és mindenki fejveszetten menekül :):)

0Fritz0
Az El Alamein egy 1000* látott, ratyi II.VH-s map. :)

lac coo

lac coo

schrank
haggyá má ezzekkel a ll vh-ús szarokkal ratyi fegyverek lassú járgányok 1000* látott környezet <#levele> csinájjanak desertkombátkieget válról indítható sztingerrel meg elalamejnel <#kacsint>

Van 2 db Globálos dolog az 1. a Global GUID Bann ilyenkor csak a CD kulcsod veszik L. 2. a Global Hardwired Bann ez meg akor van mikor valamelyik játékban valamelyik serveren ahol van PB csaltál es a PB észrevete ilyenkor kapod ezt a szép kis kedves ajándékot a PBtol...

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Sziasztok!
Hallottam errõl az account szerver feltöréses dologról, ettõl van az, hogy offi szerveren nincs meg a rankom, és a szerver nem látja, hogy eddig milyen kitüntetéseket kaptam?A BFHQ-ban, minden megvan.

lac coo
:-D

lac coo
D-Day Mod pálya......