Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
jobb ma egy sör mint holnap kettõ
Csak nehogy megsérüljetek a nagy erõlködésben <#wave>#wave>
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
jobb ma egy sör mint holnap kettõ
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"Na igazából amint ezt felfogja mind a 2 oldal rá fogtok jönni , hogy soha a büdös életben nem fogtok tudni megegyezni ha nem enged mind a 2 oldal valamennyit. (Na végülis ez nem is csak neked szól fuji hanem így a közösbe.)" Ezzel épp azt akartam elmondani hogy mind a két oldal hibás és mind a kettõnek engednie kéne , simán nem állok running oldalán de a tiéden ,én mindig is ilyen kis kívülálló realista egyén voltam. De megint bebizonyosodott hogy értõolvasás egyes.
"nem ez volt az egyetlen eleme a hozzászólásodnak, ami meggyõzött arról, hogy fogalmad sincs róla mirõl is megy a vita..." Nem ez volt az egyetlen eleme a hozzászólásomnak ami arra utalt hogy nem tudom és nem is akarom megtudni mirõl vitáztok de mint említettem ,"Hát tudok már róla többet is mint szerettem volna az írásaitok alapján," , arra akartam rávilágítani , amit csabika meg is tett hogy ne itt hanem privátban vagy MSN en beszéljétek meg de ezt is beleírtam az elõzõ hsz embe "közöm meg bõven van hozzá mivel egy nyílt fórumon vitáztok nem privátban ".
elfelejtitek ki a fõnök <#vigyor5>#vigyor5>
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Nekem nem célom az, hogy az itteni emberek megkedveljenek.A 90% innen osztja az észt és egy címeres kretén.Attól érzik magukat többnek a többinél aki kicsit is jobban játszik náluk, mert már sikerült elhitetniük az emberekkel azt, hogy már volt barátnõjük és ezek után már azt hiszik õk a nõk bálványai.Meg persze aki náluk jobban játszik az csak úgy játszhat jobban, hogy semmi élete nincs mellette, mert ugye õ is játszik napi 2-3 órátmégis egy faszláma szintjén van 4 év után.Eszem ágában sincsen olyan emberekkel vitatkozni akik még mindig napi szinten BFeznek.Aki 4 év alatt nem unja meg ezt a szart annak komoly problémái lehetnek és az olyanok véleményébõl én nem kérek.Szerencsére nekem vannak normális ismerõseim is és anélkül is teljes embernek érzem magam, hogy minden nap felhívnám arra itt mindenki figyelmét, hogy elmentem sörözni/akárhova.Nem érzem szükségesnek, hogy az olyan embereknek bizonyítsak akiknél a legfõbb érv az, hogy õk mennyivel nagyobb királyok mert hogy õk már ezt meg azt csinálták az életben...Persze õk már mindent csináltak egyszer, aztán azért hangoztatják, hogy mindneki emlékezzen rá és nehogy õk is elfelejtsék az egészet.Istenkirály itt mindenki és ez a lényeg :)
idõrendi sorrend:
1. Csabi gratulál a HEG-nek, továbbá megjegyezi, ha Fuji és a hörcsögök nem lennének ekkora tahók, akkor lenne feléjük tisztelet.
2. LÉNYEG ------>Fuji idekeverte Csabi egy elfelejtett megjegyzését az Atwe interjú kapcsán, holott az egésznek semmi köze nem volt ahhoz, amit Csabi mondott. Fuji kitalált történetekkel próbálja alátámasztani. Ezután úgy állítja be, hogy Csabi hozta föl ezt a témát.
3. Ha már szóba került, Csabi megjegyzi, hogy Fuji olyan dolgokat állít, amik nem történtek meg
4. Csabi megkeresi Fujit msn-en, mert kíváncsi, miért félcédulás
5. Fuji megkérdi, Csabi szerint hol nem mondott igazat, Csabi elmagyarázza, emiatt Fuji továbbra is úgy állítja be, mintha Csabi "egész nap sírt" volna, mert "kitették" a HEG-bõl
6. Fuji véres kardként hordozza körbe az elmentett msn beszélgetést, arra számítva, hogy az sg-n ezután majd szeretni fogják
7. Csabi belefáradt Fuji idiotizmusába
Aki nem hiszi olvasson vissza. Amíg ezt nem tetted meg fuji addig pofa sutba, mert nem úgy mûködnek nálam a dolgok, ahogy azt a buta kis világodban te elképzeled.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
a cigány, az angol, a francia, az aranyhal, a kisegér, a nyuszika,
a medve, a farkas, a róka, a mérges kismalac, két rendõr, és
egy szõke nõ. Méregeti õket a csapos egy ideig, majd megszólal:
- Na elmentek ti a picsába!
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Jó olvasgatást és azok akik minden ok nélkül nekemugranak, (#157813) azok remélem rájönnek belõle, hogy nem én vagyok az ördög :)
"Végül hozzátéve , fogalmam sincs mi a franc zajlott/zajlik köztetek meg a klánok közt," - nem ez volt az egyetlen eleme a hozzászólásodnak, ami meggyõzött arról, hogy fogalmad sincs róla mirõl is megy a vita...Te pontosan az az ember vagy akit Running egy leszervezett 64-es funwarral magamellé állított.Nem tudod mirõl van szó, de tuti, hogy én vagyok a rossz mert Running aztmondja... A hozzászólásodról világít, hogy futva olvastad el amit én vagy akivel vitatkoztam az írt.Szóval ha nem érdekel, minek szólsz bele? Azért mert pikkelsz rám még nem kell belémkötni értelmetlenül :)