Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

havercsotány
Na én meg így érzek

Fuji egy docens
Zolly egy igaz magyar
Ráning egy önfeláldozó
Landor a kõkemény mobilos
Noob nem is olyan Noob
Dzsotata a megszokott nyugalom
Orion a színes egyéniség
Beers Oliver Stone
Hegesek igazi májerek:)
Frx a csúf a rossz a jó
Schrank az idõsek megmentõje

csak én csakis én vagyok egy ágrólszakadt szerencsétlen balfasz

Akik kimaradtak se búslakodjanak mert õk Isten csodálatos teremtményei
Mekkeni az ellnem ismert mûvész

Zerénd
Már a flém sem a régi :(

Fuji egy megmondó láma
Csótány egy nem százas láma
Ráning egy maki láma
Landor egy poje láma
Noob egy okoskodó láma
Dzsotata egy mindenléba láma
Orion egy mindig új rucit magára öltõ láma
Beers egy décés láma
Hegesek luzer lámák
Frx egy nagyképû láma banda
Schrank maga egy nagy láma
Mekeke egy csiter faszláma

csak én, csak én vagyok itt a szép, a jó, az ügyes, az okos, ez erõs, a pro, a szerény.

Basszátok meg!!!!! <#boxer>

Akit véletlenül kihagytam, ne essen kétségbe, az bekaphatja! :DDDD

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

:D

hûû, valahol még megvannak a régi pénzeim. asszem van egy tízesem is^^

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

havercsotány
dolgoztam arattam mégis pucéron maradtam<#hehe>

szántottál meg minden?:D

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

jahh:P

havercsotány
én nyomtam egy ideig elég betyepesedett egy dolog:)

:| ez meg a truck-os fasság még a conannál és wownál is nagyobb szarság :|

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

úgy, hogy 1 sornál többet nem írnak 1 hszbe:D

szal van még mit tanulnod<#hehe>

ezt kérdezed vagy kijelented? :O :DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

OrionHungary
nem kéne inkább tanulni mert ilyen hülye maradsz <#idiota>

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

OrionHungary
basztalak micsoda ték, úgy hogy észre se vettem..csak most #157900 <#nezze>

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Fujiryu
1.Landwirtschafts Simulator 2008-2009

nekik hogy a faszba sikerült?

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

OrionHungary
a 6.os pont a kedvencem... <#vigyor1>

havercsotány
hávárjálmár he mi most egy fél éves felkészülési idõt terveztünk ,minden este vaib szerveren akartunk izzadni,ugy max csak arra jó az esti ütközet hogy tudjuk mihez tartani magunkat:)

Beers
Azok voltak a szép idõk <#eljen>!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Fujiryu
na akkor kilencfelé játszhatunk :)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Metalmilitiakid
nembaj látszik hogy közben átmentem 7th oldalra megnézni kik jelentkeztek :D szépen megtört a mondatom :D

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

joebacsi
Már rég óta nincs közük hozzá, domain is el lett adva.

42, dc idején amúgy volt egy jól mûködõ bf.hu (talán a fórum volt picit nehézkesebb a kelleténél) amit õk csináltak önzetlenül a közösségnek, csak elfogyott az erõforrás, motiváció a fenntartásra/fejlesztésre.
Viszont az tény, hogy anno abba jó sok munkaóra lett beleölve.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Metalmilitiakid
hát én ráérek a többiek is jelzik majd sztem , a többiek is majd beírják ha ráérnek , sergi meg haver sztem tuti jön

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Fujiryu
Ma este ráértek egy fun 5v5 warra? Ha igen akkor ma este játszhatunk, ha még akartok játszani és azóta nem gondoltátok meg magatokat, mert sikerült szerezni 5 embert :)

csináljátok a battlefield.hu -t ?:D (dukenukem project :S )
Metalmilitiakid
nade mivan már csak 3. ak vagyunk milesz így a maffiózóval ??

joebacsi
mit toltok?

Me0w
Jah, en epp a drake-emre gyujtok, meg 20 mil isk :(

Together we'll fly someday...

mesor
Mi is talpon vagyunk, csak nem játszunk a bf2-vel illetve egy idõre visszavonultunk a közélettõl. A háttérben szervezkedünk...<#ravasz1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Fujiryu
Beszámolod ezeket a hozzászólásokat is vagy mi? Mondjuk még úgy se jön ki tékre :)

már megint a hiszti :D
Fujiryu

Running
Meow se a régi. Nem szid rendesen.<#hehe>
Bari te meg nem fogod eloltani a lángot.

na ezt felírtam...kövi talin kitárgyaljuk :D:D
na jó nem volt az :|

ték

beszartál?? :O

megbaszódhatnak a pesti lilacigányok!! :D én mint vidéki paraszt: HAJRÁ LOKI!!

hát akárhoty szépítyük a dolgot 2 normális csapat van amelyik még mai napig talpon van: 1)vény 2)kórda :DD
a többi csak emléknek is rossz :DDDD bekaphassátok

<#szomoru2>bosszúból nagyon bebasztam
jappy
feldolgoztátok már a feldolgozhatatlant?:-) Eccer majcsak összejön:-)<#mf1>

jobb ma egy sör mint holnap kettõ

joebacsi
szeret titeket, csak így fejezi ki :)

akkor nyald ki...<#action>
jappy
Csak a Loki.... Mindenki bakaphatja:-)

jobb ma egy sör mint holnap kettõ

ja igen ez lemaradt: HAJRÁ LILÁK!!!
havercsotány
EGYSZERÛEN SENKIK VAGYTOK HÉ HÉ<#levele><#levele><#levele>

csak a KTC-t fikázzuk :D

Amúgy meg visszaolvastam a dolgokat és majd én megmondom mi az igazság:

A Running hisztis picsa, de így szeretjük
A Fuji bunkó(már vagy 4 éve), de így szeretjük (amúgy nem is kéne :D)
A Badsex jóarc
A Csabika egy pécsi terrorista, de így szeretjük
Az Atwe meg cookie monster, de így szeretjük
A Bari meg egy helyes, ügyes, rendes, szép, okos......folytathatnám a végtelenségig...

szóval BEKAPHATJA MINDENKI!
Me0w
Azon kivul, hogy folyamatosan fikazol minket? ;)

Running
Én pl kiskoromba nem kaptam annyi túrórudit, mint szerettem volna. <#idiota>

Running
Fejtsd ki mi a problémád ezzel. Téged milyen igazságtalanságok értek?

Me0w
Mondod ezt te... lol.

mesor

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4