Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fuji egy docens
Zolly egy igaz magyar
Ráning egy önfeláldozó
Landor a kõkemény mobilos
Noob nem is olyan Noob
Dzsotata a megszokott nyugalom
Orion a színes egyéniség
Beers Oliver Stone
Hegesek igazi májerek:)
Frx a csúf a rossz a jó
Schrank az idõsek megmentõje
csak én csakis én vagyok egy ágrólszakadt szerencsétlen balfasz
Akik kimaradtak se búslakodjanak mert õk Isten csodálatos teremtményei
Mekkeni az ellnem ismert mûvész
Fuji egy megmondó láma
Csótány egy nem százas láma
Ráning egy maki láma
Landor egy poje láma
Noob egy okoskodó láma
Dzsotata egy mindenléba láma
Orion egy mindig új rucit magára öltõ láma
Beers egy décés láma
Hegesek luzer lámák
Frx egy nagyképû láma banda
Schrank maga egy nagy láma
Mekeke egy csiter faszláma
csak én, csak én vagyok itt a szép, a jó, az ügyes, az okos, ez erõs, a pro, a szerény.
Basszátok meg!!!!! <#boxer>#boxer>
Akit véletlenül kihagytam, ne essen kétségbe, az bekaphatja! :DDDD
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
hûû, valahol még megvannak a régi pénzeim. asszem van egy tízesem is^^
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
szal van még mit tanulnod<#hehe>#hehe>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
nekik hogy a faszba sikerült?
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
42, dc idején amúgy volt egy jól mûködõ bf.hu (talán a fórum volt picit nehézkesebb a kelleténél) amit õk csináltak önzetlenül a közösségnek, csak elfogyott az erõforrás, motiváció a fenntartásra/fejlesztésre.
Viszont az tény, hogy anno abba jó sok munkaóra lett beleölve.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Bari te meg nem fogod eloltani a lángot.
a többi csak emléknek is rossz :DDDD bekaphassátok
jobb ma egy sör mint holnap kettõ
Amúgy meg visszaolvastam a dolgokat és majd én megmondom mi az igazság:
A Running hisztis picsa, de így szeretjük
A Fuji bunkó(már vagy 4 éve), de így szeretjük (amúgy nem is kéne :D)
A Badsex jóarc
A Csabika egy pécsi terrorista, de így szeretjük
Az Atwe meg cookie monster, de így szeretjük
A Bari meg egy helyes, ügyes, rendes, szép, okos......folytathatnám a végtelenségig...
szóval BEKAPHATJA MINDENKI!

dolgoztam arattam mégis pucéron maradtam<#hehe>#hehe>