Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
"Nem mesélek precedenst, pedig tudnék, de elszaladna veled nagyon a ló, és különben sem ez volt a lényeg, hiába hegyezed ki erre ilyen izadságszagúan." Tudna mondani olyan esetet , hogy többet számít nek ia játék mint a való élet , de tudja hogy eltúloznád megint és nem is ez a lényeg , hiába ezt akarod elérni . (saját példa nem bf el kapcsolatban évfolyamtársam hazament suliból és az annya szólt rá másnap reggel 6 kor hogy készülni kéne suliba (WoW).)
" Az a baj, hogy fel sem fogod, hogy lehetséges, hogy valami nem úgy van, ahogy a kis agyaddal elképzeled" Ezt fejtettem ki az 1. részben.
"Egyébként te aktívan szeretnél játszani, úh visszakerültél a HEG-be. És?" Asszed érdekel minket hogy te megint a pr0kal játszol ?
Végül hozzátéve , fogalmam sincs mi a franc zajlott/zajlik köztetek meg a klánok közt, de olvasva hszeiteket teljesen az ovodás önmagamra emlékezetnek amikor veszekedtem haverral az oviban hogy: Nekem van igazam. De nem is mert nekem. De nem mert nekem ... Kicsit felnõhetnétek (és most nehogy akár fuji akár running aztmondja hogy nézd meg hogy írtam a hsz em végére hogy felõlem vége... mégis újra és újra válaszoltatok és szidtátok egymást) és ezt én mondom aki 2 hónap múlva lesz 19. tudom de amit ti itt mûveltek ez már nem nevetséges , hanem szánalmas.
Fuji te ha CS:S ezni akarsz nyaggas engem meg sergit a HEG helyett mi mindig megyünk.
Na kb ennyi . Tudom most fog jönni hogy miért pofázok bele ha nemtudok semmirõl , meg semmi közöm hozzá. Hát tudok már róla többet is mint szerettem volna az írásaitok alapján, közöm meg bõven van hozzá mivel egy nyílt fórumon vitáztok nem privátban .Na jó már tényleg befejezem mert lassan többet írok mint fuji <#hehe>#hehe>
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
ma(most) bioxarosokkal gathereztem 2es kádétól jobb nem volt😄
nagyon baszta az agyam, az volt a legjobb amikor karkand szkveren
pálya jobb oldalán elmentem... aztán hátba akartam lõni a zászlót védõ fekvõ semmit nem tudó rólam embert odamentem az meg csak lõtt, 3-4-5 golyót lõttem a fejébe 1 helybe állva, akaból amit loptam, és semmi aztán csak meg halt 6-7 golyótól 1méterõl szval a fegyver nem is szórt az nem is látott engem...stb ott feküdt békésen lõtte a 300 méterre lévõ csapattáraimat... de megöltem<#taps>#taps>
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Meg én rendesen elszámolok 10ig 😊
Próbáld újra mert az egész tele van hülyeségekkel amikkel még vitatkozni se nagyon lehet.
"Nem mesélek precedenst, pedig tudnék, de elszaladna veled nagyon a ló, és különben sem ez volt a lényeg, hiába hegyezed ki erre ilyen izadságszagúan." - pl ennek mi értelme van azt nem igazán tudom.én legalábbis nem sorolom az értelmezhetõ szöveg kategóriába.Légyszives fogalmazd már meg úgy, hogy még én is megértsem, nehogy egy lényeges pontja felett csússzak át a mondandódnak.
" Az a baj, hogy fel sem fogod, hogy lehetséges, hogy valami nem úgy van, ahogy a kis agyaddal elképzeled" - ez ugyan úgy igaz rád, mint rám és úgy mindenkire.Bár érdekes módon, ma már bevallottam párszor, hogy tévedek 😊
"Egyébként te aktívan szeretnél játszani, úh visszakerültél a HEG-be. És?" - na ennek sincs semmi értelme számomra.Pár hszel lejjebb fejtettem ki, hogy 2-3 hétig, nem leszek BF közelben.De ugye te mindent felfogsz és értelmezel 😊
"Mit szeretnél mondani ezzel kisöreg?😊 És hogy a David meg Matt is olvassa? Most mi lesz? " - te akartad, hogy szóljak nekik, csak gondoltam tudatom veled, hogy olvassák a fórumot 😊
"Te mibõl olvastad ki hogy engem az õ elismerésük érdekel kiscsillag?😊)))" - abból, hogy amikor volt egy olyan mondat az interjúban, hogy "szerintem a legtöbbet a klánért X&Y tette" akkor te kikérted magadnak, hogy nem szerepelsz az X&Y-ban.Persze ez nem feltétlenül jelenti, hogy az õ elismerésükre vágysz, de akkor légyszives magyarázd, már meg, hogy még én a hülye is értse, hogy akkor miért kötöttél bele?
A végén, meg annyit tennék, hozzá, hogy te akartál flémelni velem, és tessék megkaptad amit akartál.Amint kiprovokáltam egy mondatattal belõled egy hozzászólást amire lehet érdemben reagálni, meg is indult a flém.Mindenkinél van valami amire ugrik.Rólad speciel, tudtam, hogy ez a téma a gyengéd és hogy egybõl ugrasz rá.Bele is szõttem a mondandómba, hogy kijöjjön belõled aminek ki kell jönnie 😊
Azért valljuk be, nem tévedtem olyan nagyot
<#vigyor5>#vigyor5>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Mekkora a farka... <#zavart1>#zavart1>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
A kitevésedhez, meg annyit tennék hozzá, hogy éredekes módon én visszakerültem a HEGbe és ma is ott vagyok CB-n.De persze megint én vagyok a hazug és a már nem is tudom mi.Szóval menj és számolj el megint 10-ig, hátha az segít és ne aggódj, olvassák az üzeneted az "arogáns hülyegyerekek" is ahogy te fogalmazol 😊
Azért csak kibújt aminek ki kell bújnia.
Pontosan te vagy az az ember aki a saját egójától nem látja a világot.Örülök, hogy magadraismertél a dologban, mert pontosan rólad beszéltem.Érdekes módon Emu aki nálad 1000x tehettségesebb játékos, nem szólt, hogy nincs megemlítve.Egyedül te vagy az aki siránkozik, mert nem említik, egyedül te vagy aki arra vágyik, hogy elismerjék.Ezek után még te rizsázol nekem arról, hogy a legendák szerények, meg így meg úgy.Azzal, hogy több év után is ezen lovagolsz, csak azt bizonyítod be hogy semmivel sem vagy jobb nálam.
Választhattad volna a HEGet, a JCSR helyett, de akkor sem történik semmi, mert nem voltál olyan szintû játékos hogy bekerülj a csapatba még ha ezt te magad el is hiszed, amit erõsen kétlek.Te nevezel engem hazugnak amikor amit leírok az igaz.A JCSR-bõl is eltûntél az eset után elég hamar...Persze azóta lövésed sincs a dolgokról és arról hogy mi történik,de az észt változatlanul jól osztod.Ellentétben veled én a mai napig tartom velük a kapcsolatot és játszom velük.Nem várom el, hogy megemlítsenek egy interjúban azért mert teszek értük valamit, mert legtöbbször csak sírok nekik, hogy jöjjenek CSS-zni, mert egyedül nem szeretek.Szóval örülök, hogy végül kibújt belõled a dolog, mert akár hányszor elõjön ez a HEG téma, te mindig ott vagy az elsõ sorba és köbveteled magadnak a figyelmet.Lehet, hogy tettél valamit a csapatért, hogy te alapítottad.Azonban nem hiszem, hogy akkora szereped lenne a dologban, mint saját magad állítod.Legyen neked példakép Csacsy és Wolfguy.Õk alapították a klánt.Az, hogy te Csacsy mellett tettél sok dolgot a klánért, nem jelenti azt, hogy számonkérheted õket, minden alkalommal amikor felsorolják, hogy SZERINTÜK kinek tartoznak köszönettel.Szidhatod õket, de ettõl még nem fogsz kevésbbé vágyni az elismerésükre és több elismerést sem fogsz tõlükk kapni 😊
Csókpuszi-világbéke arrogánsfasz-Fuji meghajlik szerénységed elött 😊
Nem unjátok még, hogy qrvára nem a bf2-rõl szól amit itt csináltok?
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
még annyit, h. sztem azok miatt csúszott el az egész NC, akik nem tudtak
veszteni... nem fért bele a fene nagy egójukba... "
most láttam ezt a hozzászólásodat, amit még nem olvastam.
A fene nagy egójukhoz és ahhoz, hogy nem tudnak veszíten annyit tennék hozzá, hogy én ott voltam ventrilon miközben játszották a meccsett tegnap este.Nem az volt, hogy amikor matematikai esélyük se volt feladták.Odatették magukat és megnyerték a második mapot.A meccs után nem anyáztak, hanem azt mondták majd legközelebb megnyerik."Jalalabadot elkúrtuk, nem is tudom mi az istenfaszát csináltunk ott, de Sharki jó volt" - így foglalták össze a tegnapi meccset és utána is poénravették a dolgot.
Azért vágtak bele az NC-be, mert gondolták játszanak egy jót conquestbe és lesz ami lesz megnyerik az infantryt.Aztán persze rájöttek, hogy nincs idõ gyakorolni és egy kiesésért a fél nyarat gyakorlással tölteni fölösleges...
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Livius által... méghozzá a HEG-esek és az NT és itt fõleg a 2008-as csapatra gondolok... ja conquestre, mert az infantry módban a régi bf-es hagyományok halálát látom (de ez a saját véleményem még mielõtt a csapatoménak vagy általánosságnak veszi valaki)... nos a felkészülési meccseken nem volt valami sikeres a válogatott ezt nem vitatom... de ha már a kitartásról van szó, és továbbmegyek egyszerûen a válogatott tartásáról van szó, akkor idézzük csak fel mi is lett a conq csapat sorsa? a HEG-esek vitték a hátukon a csapatot akkortájt, de a kitartásról nekem ne papolj, mert az aztán nem volt egy példamutató dolog, amit Bari tett akkor... én nem ismerem õt közelrõl, de avval az akciójával, amit a conquest csapattal csinált, avval elásta magát... egy dolgot sajnálok csupán, hogy annyi idõt belefecceltünk Sturmmal és azokkal, akik még próbáltak valamit tenni a conquest játékmódban is, lehet nem értek fel a HEG szintjére, de kiálltak volna a magyar szinekért... azt bánom, h. nem a saját klánnal foglalkoztunk, hanem elcsesztük az idõt a semmire... akkor 2008 nyarán, amikor egyesek elárulták a válogatottat (és itt nem atwéról meg dávidról van szó), nos akkor számoltam le végleg magamban a HEG-gel kapcsolatos korábban emlitett feltételezéseimmel...
és itt most be is fejeztem...
Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]
Horda Maki!:D