Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Megjelenik neki a térképen, hogy hova és mit kértek. Meg hallja is. Aztán vagy jóváhagyja, vagy elutasítja.

Minden jog fenntartva!

BurnBaby
btw remek játék volt az ea hu II-n ma kora este. thx mindenkinek :)

www.battlefield.hu

A parancsnoknak hogyan jelenik meg amikor én (squadleader) kérek tõle (tüzérségi támadást;ellátmányt;stb) a T gombbal valamit?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

El-e olvastad a FAQ-t? Vagy csak nézted? :)
Ott van, hogy crackelt game nem indul a patch-el.

Minden jog fenntartva!

BurnBaby
vagy a fenti faq link és magyar szerverek. amelyik nem ea hu, oda többnyire jó a tört játék :)

www.battlefield.hu

Hogyhogy melyiket veszti el??? Azért nem olyan nehéz azonosítani. Ami radarra hasonlít, az a radar (scan), ami ágyúra és bazi nagy, az az artillery, amelyiket meg fel tudod még robbantani, de nem tartozik ezek közé, az az UAV. (Egy alvázra szerelt bódéra hasonlít leginkább.) Egyszer jól megnézed, és utána fel fogod ismerni, milyik micsoda. A supportot meg nem lehet megszüntetni, mert az ajándékokat a télapó dobálja fentrõl, õrá meg nem lövünk. :)

De ha gondolod, nézd meg Éjfél Kapitány útmutatójában a képeket.
Esetleg az enyémet is elolvashatod, ha már belelendültél. :)

Minden jog fenntartva!

CSOCSO
miert azt irja ki a bf2s.com hogy This Account Has Been Suspended ????
remisztgetnek mindenkit baze kozben az oldal a szar
BurnBaby
bf2 readme-ben rákeresel a hangkártyádra és megnézed mit írnak rá
ill próbáld a hangminõséget csökkenteni, ha ez nem segít.

www.battlefield.hu

Végre bejutok erre akadozik a játék.
A hang kb ilyen o o o o o ver.
Huzom az egeret hatalmas akadások.
Elindulok elõre a következõ amit látok hogy nekimentem egy falnak.
Ping 16 - 20.

Kilépek, majd vissza mentem volna ha nem cd key error.

Ötlet?

A frászt hozza rám a bf2s.com: "This account has been suspended" Hirtelen azt hittem hogy lenyúlták a CD kulcsom, de most látom hogy nekik van egy kis tartozásuk a szolgáltatójuk felé :)

mohus
a válasz a boltok polcain van...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
eredeti?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
vegyél netet...

TDC Geronimo
Mi köze hozzá az EA Magyarországnak? <#ejnye1>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Na most meg lenne már hely de CD-Key Error.
Bassza meg az EA Magyarország.
Egyszer van idõm hétközben BF2-zni erre nincs szabad szerver.
100 -as ping alatt nincs semmi.
Pharaoh
az a gamezone.frx vagy milyen néven ment az ip alapján.

és kié a 64-es V. ranked?

Kössz hogy próbálsz segíteni de "sajnos" nem írja ki a Patching failed-et hanem rendesen feltelepíti és nem indul el hanem kiírja azt amit a krekkelés elött szokott kiírni. Ezután megprobáltam krekkelni, elindítom a játékot besötétedik a kép és visszadob az asztalra. Hát ennyi. Nagyon megköszönném ha vki tudná rá a megoldást!
Rusid
A sziget jó ötlet támogatom csak ne este legyen hanem késõ délután akkor még józan leszek.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

CSOCSO
"eldofagod"
asztakurva miket tudok irni:) paze ez nem egyszeru:)
sza elfogadok... hulye lol.. hogy birtam ezt leirni eldofagodnak?:)
Nekem sehogy se sikerült.

Crem
"Patching failed" - Ha a patch telepítésekor hibaüzenetet kapsz két megoldás van:
1) Ha a Windows-t csökkentett módban indítod el és RENDSZERGAZDAKÉNT jelentkezel be, akkor a patch feltelepíthetõ (by Zs0lt1)
vagy
2) Elindítod a patch-et. Egészen odáig mész, amíg meg kellene nyomni az "Install" gombot. De nem nyomod meg, hanem bemész a C:\Documents and Settings\\Local Settings\Temp könyvtárba. Itt megtalálod a telepítõ által ideiglenesen kicsomagolt anyagot (ha elõtte itt mindent kitörölsz, akkor nem kell sokat keresgélni). Lesz egy kapcsos zárójeles könyvtár, valami ilyen: {7541F149-DD71-49F4-A1EE-1635BB8B38FE} Ebbe belemész, ott egy másik hasonló, abba is belemész. Amit ott találsz azt bemásolod a BF2 gyökerébe (ahol a BF2.exe van) és elindítod a "patch.exe"-ét. Feljön egy DOS ablak, elmolyol pár percig és jól megpeccsel. (by Cpt.Miska).
Ha nem találod a 'Local Settings' könyvtárat, akkor be kell kapcsolni, hogy a windows mutassa a rejtett file-okat is.
Windows intézõben: eszközök --> mappa beállításai --> nézet --> rejtett fájlok és mappák --> megjelenítés
Windows Commanderben: beállítások --> általános beállítások --> képernyõ --> látszik a rejtett/system fájl (szakembereknek!))

FAQ!!!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Légyszi segitsetek updatelni a bf2-t!!!!! Lehet az a baj hogy crackelt? Már néztem a bfhelp.try.hu-t de nem segített!!
TDC Geronimo
Látom megjavult, mert zúzod a népet <#violent>
vagy õk téged <#hehe>

TDC Geronimo
De ha legközelebb is beállsz akkor használjuk majd a VoIP-ot ;)

TDC Geronimo
/Slap

nah jólett a BF2? (winfos reinstall után)

TDC Geronimo
Fene egye a piszkos fantáziád <#hehe>

TDC Geronimo
Persze TS-en vagyunk :)

Mr.Grent
Nah ezért szoktam én a radartankal elbújni és már kijövetkor osztani.

https://grentmedia.hu

uHs Gerzson
Töled nem is vártam volna többet <#nevetes1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Ez se életszerû.Az akna meg felszedhetõ.<#taps>

Van valahol leírva (mert én a FAQ-ban nem találtam) mit jelölnek a piktogramok a térképen.Jaj most ne azzal jöjjön valaki,hogy ami radarra hasonlít az a radar ami ágyura az meg az ágyu.A commandernek van a 1.scan 2.artilery 3.uav 4.support amivel csak õ rendelkezik.Ezeket akarom azonosítani az objektumokkal.Szeretek robbantani de melyiket veszti el a commander ha valamelyiket felrobbantom?

Help!!! Már midenhogy próbáltam updatelni de nem megy!! Please segítsetek! Küldhettek e-mailt is ([email protected]) csak segítsetek!!!<#nemtudom>
malter
korekt válasz<#eljen>de nagyon kevesen gondolják igy a java inkább ott tronol a helipadnál vérben forgo szemekkel:)
DummyBoy
Asszem most beindulnak a Commanderes fantáziák <#oooo><#idiota><#integet2>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

CSOCSO
LOAL:)))))
0Fritz0
Ok, akkor most én vagyok a commander és mosogass el helyettem! :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

CSOCSO
nah akkor valaszolnek:
eloszor is az hogy szeretem a helit az egy dolog...
Szeretnem ha tudnad hogy a helizes elott a demoban gyalogoskent voltam ugyes:) .. azaz leginkabb autoztam.
szal nem az a helyzet hogy a heli nelkul senki nem vagyok.. ugyanugy tok jol elvagyok a tankkal... es az autoval is!
ha nincs heli termeszetesen nem lepek masik szerverre hanem jatszom ahogy tudok.
a heli csak egy plusz dolog... nem akarok bekepzeltnek tunni de eddig EGYSZER sem vertek el heliben a 26 ora alatt amit jatszottam!
jo nem ugy ertem hogy nem lottek le.. persze lelonek de nem buntetnek el minket ahogy mi buntetunk masokat...
tegnap este is egy clan szerveren a masodik lettem ( az elso a commander volt)
ennyi..szeretek helizni...
az meg hogy rampakolja a c4 et az geciseg!
EN SEM CSINALOK ILYET.. SOSEM csinaltam!!
es elofordult nemtom hanyszor hogy ha beugrottam valaki melle es az masra vart, siman megkert hogy pls szalljak ki.. es en megtettem szo nelkul o meg megkoszonte!
nemtom minek kepzeltek de nem vagyok egy seggfej aki gyilkol a rohadt heliert es szinte betegre izgulja magat hogy meg tudja-e kaparintani a helit... nah ennyit errol.
a clan akihez mennek pedig kifejezetten helisnek vennenek fel...de szvsz tapasztaljak hogy heli nelkul is jol vegzem a dolgomat.. ja es MINDIG SZO NELKUL eldofagod mindent utasitast a commandertol es torekszem hogy megcsinaljam.. tegnap is ez volt.. es elotte is...
koszonom hogy meghallgattak:)))
arty
ase letölt, magyar szerverek kilistáz, nem passwördös szerverekre duplaklikk ...

ASE: www.udpsoft.com

vagy a belsõ szerverkeresõbe ir be srvnévnek h : %hun

és a legtöbb hun szerver keyfree :)

Forza.

ez tört és most van is rajta hely

195.228.155.116:16567

nagyon megkoszonnem:))))
"De már te is feküdtél az én golyóimtól "

[ha akarja félreérti <#hehe>]

Hali!

Vki tudna mondani 1 servert ahova nem kell eredeti key.. mert 1 kavezoba ki szeretnem probalni, de nem tok sehova se felmenni... pls vki

Mért,lehetett?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

arty
olyat nem tudtok belõni, mint sg szerveren volt, h a NEM squadosokat dobálja át az autobalansz ?

Forza.

Quki
Micsoda?Nem 500-nál lehet unlockolni?

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

1000-nél unlockolhatsz egyet.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Quki
Hi!Hogy lehet unlockolni az erõsebb fegyvereket?Több mint 700 pontom van , meg kaptam még rangot is.Nem láttam még felajánlást ,hogy lehet unlockolni fegyvert...plíz help! <#help>

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Elsõ lépésként elfáradsz a boltba, és veszel egy eredeti példányt, ha eddig nem tetted volna.

Minden jog fenntartva!