Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Minden jog fenntartva!
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Ott van, hogy crackelt game nem indul a patch-el.
Minden jog fenntartva!
www.battlefield.hu
De ha gondolod, nézd meg Éjfél Kapitány útmutatójában a képeket.
Esetleg az enyémet is elolvashatod, ha már belelendültél. :)
Minden jog fenntartva!
remisztgetnek mindenkit baze kozben az oldal a szar
ill próbáld a hangminõséget csökkenteni, ha ez nem segít.
www.battlefield.hu
A hang kb ilyen o o o o o ver.
Huzom az egeret hatalmas akadások.
Elindulok elõre a következõ amit látok hogy nekimentem egy falnak.
Ping 16 - 20.
Kilépek, majd vissza mentem volna ha nem cd key error.
Ötlet?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Bassza meg az EA Magyarország.
100 -as ping alatt nincs semmi.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
asztakurva miket tudok irni:) paze ez nem egyszeru:)
sza elfogadok... hulye lol.. hogy birtam ezt leirni eldofagodnak?:)
1) Ha a Windows-t csökkentett módban indítod el és RENDSZERGAZDAKÉNT jelentkezel be, akkor a patch feltelepíthetõ (by Zs0lt1)
vagy
2) Elindítod a patch-et. Egészen odáig mész, amíg meg kellene nyomni az "Install" gombot. De nem nyomod meg, hanem bemész a C:\Documents and Settings\
Ha nem találod a 'Local Settings' könyvtárat, akkor be kell kapcsolni, hogy a windows mutassa a rejtett file-okat is.
Windows intézõben: eszközök --> mappa beállításai --> nézet --> rejtett fájlok és mappák --> megjelenítés
Windows Commanderben: beállítások --> általános beállítások --> képernyõ --> látszik a rejtett/system fájl (szakembereknek!))
FAQ!!!
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
nah jólett a BF2? (winfos reinstall után)
https://grentmedia.hu
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
eloszor is az hogy szeretem a helit az egy dolog...
Szeretnem ha tudnad hogy a helizes elott a demoban gyalogoskent voltam ugyes:) .. azaz leginkabb autoztam.
szal nem az a helyzet hogy a heli nelkul senki nem vagyok.. ugyanugy tok jol elvagyok a tankkal... es az autoval is!
ha nincs heli termeszetesen nem lepek masik szerverre hanem jatszom ahogy tudok.
a heli csak egy plusz dolog... nem akarok bekepzeltnek tunni de eddig EGYSZER sem vertek el heliben a 26 ora alatt amit jatszottam!
jo nem ugy ertem hogy nem lottek le.. persze lelonek de nem buntetnek el minket ahogy mi buntetunk masokat...
tegnap este is egy clan szerveren a masodik lettem ( az elso a commander volt)
ennyi..szeretek helizni...
az meg hogy rampakolja a c4 et az geciseg!
EN SEM CSINALOK ILYET.. SOSEM csinaltam!!
es elofordult nemtom hanyszor hogy ha beugrottam valaki melle es az masra vart, siman megkert hogy pls szalljak ki.. es en megtettem szo nelkul o meg megkoszonte!
nemtom minek kepzeltek de nem vagyok egy seggfej aki gyilkol a rohadt heliert es szinte betegre izgulja magat hogy meg tudja-e kaparintani a helit... nah ennyit errol.
a clan akihez mennek pedig kifejezetten helisnek vennenek fel...de szvsz tapasztaljak hogy heli nelkul is jol vegzem a dolgomat.. ja es MINDIG SZO NELKUL eldofagod mindent utasitast a commandertol es torekszem hogy megcsinaljam.. tegnap is ez volt.. es elotte is...
koszonom hogy meghallgattak:)))
ASE: www.udpsoft.com
vagy a belsõ szerverkeresõbe ir be srvnévnek h : %hun
és a legtöbb hun szerver keyfree :)
Forza.
195.228.155.116:16567
[ha akarja félreérti <#hehe>#hehe>]
Vki tudna mondani 1 servert ahova nem kell eredeti key.. mert 1 kavezoba ki szeretnem probalni, de nem tok sehova se felmenni... pls vki
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Forza.
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Minden jog fenntartva!