Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
Már terveztem..:)
ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..
steam, origin: ACE_hun
Meg játék közben romokba koncentrálom magam..:)
Sok gyalogos hent is volt benne ugy 10-15 ember.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
http://www.kepfeltoltes.hu/view/050729/hent.JPG
Nem lehet, mindíg részeg az ember..:)
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Kb. 100 körüli volt a pingem , de érdekes mód nagyon is játszható volt.
Nagyon odavertem a népet..<#gun>#gun><#violent>#violent><#nyes>#nyes>
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
nem amugy mar regota nem
otthon meg vettem egy pirosat..de miota kijottem azota vettem egy ujat. azt meg eladtam.. vagy a nagybratyomnal van? mar nemtom
Na azért! Valami ilyen választ vártam egy MS FFB wheel tulajtól <#nevetes1>#nevetes1>
Vagy már nem?
There\'s no replacement for displacement
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A tRs szervere VIP jelleget fog ölteni a mai nap folyamán.
Jelszót szivesen adunk bármelyik klánnak, és klánnélküli ismerõsnek.
A jelszót bármelyik tRs-es embertõl lehet kérni itt priviben vagy ircen.
Nyalóka.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Nem cseszem el a többiek játékát ezzel.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
A többi hatvan játékos meg szívta...<#wilting>#wilting>
jó hír
engem minden este beenged minden ranked szerverre
ez fura, de nekem jó
szentem mást is beenged, valaki nézze meg hogy nála megy-e törtjátékkal valamelyik ranked
1Mbit-es ADSL kapcsolatom van és általában jól is megy a bf2 bármelyik magyar szeveren. (20-40-es ping)
De mostanában egyre többször felmegy 150-200 ra és játszhatatlanná válik.
Router mögött vagyok de mindent úgy kofiguráltam be ahogy az a faq ban le volt írva, úgyogy nincs semmi ötletem...
Volt (van) valakinek hasonló problémája?
a balettpatkány
Igazság szerint én mindig támogató vagyok vagyis lõszerutánpótló de annak a 2. fegyvere nem tetszik (PKM)
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
az utóbbiból 5db része a globális rangrendszernek.
a fenti szerverekbõl jelenleg 7db-on vannak, összesen 217 játékos
elég info? :)
www.battlefield.hu
Minden jog fenntartva!
De mondjuk ez egy teljessen on-line játékra kihegyezett game,igy nem is csoda.
A Painkiller meg single-ben király,na de multiban...<#wow3>#wow3>
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki fél az alkoholmérgezéstõl, ne igyon mérgezett alkoholt.
Ha a demó tetszett,akkor a full is fog.És ha az ment,akkor a full is.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Aki fél az alkoholmérgezéstõl, ne igyon mérgezett alkoholt.