Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Mit kell elérni a játékban,hogy a lezárt fegyvereket megnyissuk?
Elõre is köszönöm
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
egyéb beállításokról meg lehet tudni valamit?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
nalam lehet panaszkodni ;)
nmi.rulez.org port : 16567 (alap)
EA HU Official Ranked III | Battlefield.hu
32-es mapok, max 32 fo.
nmi.rulez.org port : 16577 (alap+10)
EA HU Official Ranked IV | Battlefield.hu
16-es mapok, max 20 fo.
autobalance on
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
A gamma tényleg jó volt, de voip-al mégiscsak más lett volna.
Sajnos mostanában nem futunk össze tegnap valahogy felengedett feka játékkal
ma már nem<#gonosz3>#gonosz3>
Tudom tudom meg kell venni...(ami késik nem múlik)
Jah és a Su tegnap <#falbav>#falbav> (sly gratula)
MEGNÉZI!!!!!
mehetek megnézni majd téged??:DD
\"amibõl lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
Tudtommal úgy meg, hogy v.ki indít egy single gamet, aztán a többiek csatlakoznak.
Minden jog fenntartva!
"Single player játék több mint 16 bottal"
<#nezze>#nezze>
Minden jog fenntartva!

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Nem csalok nem ámítok és a háttérben sem fut semmilyen progi! Miért csinálja ezt, mert eddig semmi probléma nem volt, csak ma kezdte ezt csinálni. Már frissítettem a punkbustert, de semmi változás...
Najó csak vicc volt...enyhén volt csak gáz h kidobtak...pedig a fogyasztásra nem lehetett panasz :D
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
www.battlefield.hu
De ha csak a pályákkal akarsz ismerkedni, mindig van üres szerver.
Minden jog fenntartva!
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
szal, Én szeretnék játszani(!) is azokon a pályákon. vagy nem lehet? valahol pedig azt olvastam, hogy lehet. Sõt, gyakorlás miatt eleve benne kell, hogy legyen. vagy nem? szóval, hogy tudom elõcsalogatni azokat a térképeket? mit, hol kell átírni??
The Matrix has you...
Minden jog fenntartva!
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
steam, origin: ACE_hun
(igaz még sose volt a kezemben sniper puska...)
www.battlefield.hu
(sztem)
Akkor már inkább az RTCW, ET.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ott sokkal megfontoltobbnak kell lenni, ez egy kicsit lazabb ahhoz kepest.
De persze ez csak 1 velemeny.
na mind1, azert kerdem a snipert mert ures key setupot csinaltam a duplikalasok miatt. Viszont a masikbol ki tudnam keresni, szoval van e tobb lepcsos zoom es ha ven mi a default key, pls.
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.
Az valami gyönyörûség volt, amikor (azt hiszem a wetlandon) már csak két ember volt talpon a csapatunkból (abból az egyik a commander, a másik a mi leaderünk), zászló már egy sem. És hõsies módon szinte egyszerre foglaltak el két zászlót. :)
Arról nem is beszélve, hogy utána még meg tudtuk fordítani az állást és nyertünk. <#bee1>#bee1>
Minden jog fenntartva!
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic