Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Feczo
Punkbuster on
Friendly fire on
TK punish on (max 3)
Voice on
Demorecorder off

na megyek es szetcsapok koztetek! :))

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

uHs Gerzson
De már te is feküdtél az én golyóimtól <#mf2>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Aaaz ellen nem véd, de játék elõtt mindig manuál frissitem a pb-t biztos ami tuti, és most nem találja a szervert a pbweb.exe, nem tudja letölteni az okosságot. Na mingyár kiderül, game közben mi a zábra.
Sziasztok.
Mit kell elérni a játékban,hogy a lezárt fegyvereket megnyissuk?
Elõre is köszönöm
nah most mar van 4db rander magyar server ideje megveni eredetibe a jatekot :)

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Crem
<#worship>

egyéb beállításokról meg lehet tudni valamit?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Feczo
elindult a .HU ranked III + IV
nalam lehet panaszkodni ;)

nmi.rulez.org port : 16567 (alap)
EA HU Official Ranked III | Battlefield.hu
32-es mapok, max 32 fo.

nmi.rulez.org port : 16577 (alap+10)
EA HU Official Ranked IV | Battlefield.hu
16-es mapok, max 20 fo.

autobalance on

Bocs :)

3TOMI3
üsd vágd nem apád :P

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Gerzson Te is feküdtél párszor elõttem "Medic Medic" felkiáltással, szal ne magyarázzál <#mf3>

uHs Gerzson
hiszi a piszi <#mf1>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Nagy a csönd, mindenki játszik? <#violent> Vazz, én meg itt olvadok a munkahelyen <#rinya> Na mind1, még 1 óra aztán megyek és haltok <#boxer>

BurnBaby
persze ,)

www.battlefield.hu

spitfire
Gero,tegnap TS ment nálatok?Vagy miért nem használtátok a Voip-ot?
A gamma tényleg jó volt, de voip-al mégiscsak más lett volna.

Sajnos mostanában nem futunk össze tegnap valahogy felengedett feka játékkal
ma már nem<#gonosz3>
Tudom tudom meg kell venni...(ami késik nem múlik)

Jah és a Su tegnap <#falbav> (sly gratula)

leveskocka
hat,ezt erdemes megnezni:)az alabb mar valaki ajanlotta<#violent>
MEGNÉZI!!!!!
braincruiser
szia kicsi:-)
mehetek megnézni majd téged??:DD

\"amibõl lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

Miért? Eddig hogyan játszottatok lanban botok ellen? :o
Tudtommal úgy meg, hogy v.ki indít egy single gamet, aztán a többiek csatlakoznak.

Minden jog fenntartva!

Higany
Vágom, de azt hittem, hogy az nem jó a lan-os multihoz! Akkor majd kipróbálom!

Akkor nézd meg még egyszer! Idézek belõle neked:
"Single player játék több mint 16 bottal"
<#nezze>

Minden jog fenntartva!

A stat oldalak kedvelõinek jelzem, hogy a Gamespy blokkolta a siteok kiszolgálását, mert állítólag ezek is okozták a login lassúságát. Úgyhogy egy darabig nem lesz webes stat nézegetés. A signature-os statok egy része még megy.

sehogy

Ha a c4-et lerakom akkor utánna hogyan tudom felszedni?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Higany
Megnéztem, de nem találtam olyant, hogy plusz botokat lehetne berakni lan-on való játékba! <#nemtudom>

Looserke
Nem tudja valaki, hogy miért dobál ki a Punkbuster 20-30 percenként, valami prior Kick/Ban üzenettel???
Nem csalok nem ámítok és a háttérben sem fut semmilyen progi! Miért csinálja ezt, mert eddig semmi probléma nem volt, csak ma kezdte ezt csinálni. Már frissítettem a punkbustert, de semmi változás...

TDC Geronimo
Ahol az elõzõ volt? <#idiota>
Najó csak vicc volt...enyhén volt csak gáz h kidobtak...pedig a fogyasztásra nem lehetett panasz :D

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

BurnBaby
gondolom õsszel. majd kéne helyet találni, meg ilyesmi, uh. akinek van ötlete máris jelezheti. ezen kívül szerintem a szigetre is szervezhetünk vmelyik du. valamelyik kocsmába bf-es összefutást :)

www.battlefield.hu

Azt hiszem talán 2 pályan nincs benne alapból, azokat csak multiban tudod játszani. A többi mind benne van, csak a listából kell kiválasztani.
De ha csak a pályákkal akarsz ismerkedni, mindig van üres szerver.

Minden jog fenntartva!

TDC Geronimo
mikor is lesz? <#szeret>

BurnBaby
single playerben 2-3 pálya le van tiltva alapból. gondolom csináltak olyan modot, ahol megoldható, h menjen. a coop modokat nézd meg.

www.battlefield.hu

BurnBaby
növérruci, tangabugykó, combfix és defibrillátor... következõ bf talira így megyek ,))

www.battlefield.hu

bigapó
lehet, hogy Én vagyok a hülye, de nem értem a válaszod vagy Te nem értettél meg. :)
szal, Én szeretnék játszani(!) is azokon a pályákon. vagy nem lehet? valahol pedig azt olvastam, hogy lehet. Sõt, gyakorlás miatt eleve benne kell, hogy legyen. vagy nem? szóval, hogy tudom elõcsalogatni azokat a térképeket? mit, hol kell átírni??

The Matrix has you...

Csak kíváncsiságból a 14 a nick-ed végén a korodra utal?

A FAQ-t, olvastad-e? <#nezze>

Minden jog fenntartva!

fr3ddy14
már 4 magyar ranekd szerver van!!!

Higany
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy haverokkal akarunk lan-ba játszani, de nem vagyunk elegen egy pályához, vagyis azt kérdezném, hogy van-e valami progi amivel botokat lehet bepakolni a Bf2-be és hogyan! Elõre is köszi!

joebacsi
(elképzelem ahogy bb vicsorgo pofikával, helyes kis fehér ruhában belenyomja az ellen arcába a defibrit :D)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Már csak azt kellene megtanulni, hogyha új játékos jönn és 13 vs 18 a csapat arány akkor nem állok be 19 hanem megyek a másik csapathoz! <#violent><#boxer>

0Fritz0
Íme a kitüntetésed! (A dátum szerint te aztán igazi õsbfes vagy). <#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ez azt jelenti, hogy az ellen-nek béna volt a Commander-je, mert ha mutatja hol van a két ember, mindjárt odamegy pár ember, és akkor halál...

steam, origin: ACE_hun

BurnBaby
revival score power ,)

www.battlefield.hu

TDC Geronimo
Az nem is a te kezedbe való. Neked nagyon is jól áll az ápolónõ szerepe <#puszi>

BurnBaby
tudtommal nincs - vagy zoom vagy nem zoom
(igaz még sose volt a kezemben sniper puska...)

www.battlefield.hu

nincs többlépcsõs zoom

Cobra.
Nincs állítható zoom semmin a játékban.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

0Fritz0
Nem sok köze van a CS-hez. :)
(sztem)

Akkor már inkább az RTCW, ET.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

azert hoztam be a cst mert olyan rohangalos feelingje van az OF hez kepest.
Ott sokkal megfontoltobbnak kell lenni, ez egy kicsit lazabb ahhoz kepest.
De persze ez csak 1 velemeny.

na mind1, azert kerdem a snipert mert ures key setupot csinaltam a duplikalasok miatt. Viszont a masikbol ki tudnam keresni, szoval van e tobb lepcsos zoom es ha ven mi a default key, pls.

3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.

Valóban nem lehet a squad leaderre spawnolni, ha nincs egyetlen zászló sem.

Az valami gyönyörûség volt, amikor (azt hiszem a wetlandon) már csak két ember volt talpon a csapatunkból (abból az egyik a commander, a másik a mi leaderünk), zászló már egy sem. És hõsies módon szinte egyszerre foglaltak el két zászlót. :)
Arról nem is beszélve, hogy utána még meg tudtuk fordítani az állást és nyertünk. <#bee1>

Minden jog fenntartva!

TDC Geronimo
ööö ha nincs zászló akkor nem lehet a leaderekre spawnolni! Szal bukta :)

Így ne vezess tankot :) http://www.rofl.name/owned/tank2

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic