Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azé mondja hogy lami :D
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
IP ADDRESS:193.224.41.164
PORT:29900
PASSWORD:(ez üres)
Miért válaszolja mindig "You have failed to connect.Please check your network connection(s) and try again."?
Minden jog fenntartva!
Esetleg ha lehetséges ez (azt hiszem AA-ban pl. van ilyen), akkor olyat (is), hogy csak bizonyos pontszám alatt/felett lehessen belépni. Akkor mindenki megtalálhatná a neki valót. Azt persze nem tudom, a rankedeken megvalósiítható-e közülük bármelyik is..
Minden jog fenntartva!
Ott, ahol ki tudod választani, melyik oldalon legyél, beléphetsz squadba stb.
Kiválasztod a kívánt kit-et, aztán hajrá.
Minden jog fenntartva!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
#5 - Altena válasz erre
07-31 @ 12:42:04
Kommentjeim: 243 db
MOCSKOS EA HOGY DÖGÖLNE/ROHADNA MEG!!!
wow<#nevetes1>#nevetes1>
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
56pontom volt 1dul foglalkadtam a zaszlokat figyeltem a TKra es elem ugrik egy gyerek es kick :D
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Mert nem te döntöd el mit akarsz,hanem belekényszeritenek valamibe amit muszály elfogadnod.
Ha a játékos érzi hogy a squadban könyebb neki játszani,eredményesebb,ugyis beáll.
ne Assault Class legyen alapból, hanem Support az Unlock -olt
fegyverrel.
Ugy tûnik ez csak nekem nem megy, de semmi ilyet nem találtam se a
Manuálban es a Bf2 Guide -ban.
Köszi
Az ilyen dolgok szerintem addig jók amig szabadon választhatók,amikor kötelezõvé teszik,onnantól csak idegesitõ.
Persaze nyilván nem kötelezõ odamenni játszani sem.
Alma2! Nam az admin határozza meg, hogy kit és mikor rak át a program a másik oldalra. Asszem nem is tud az admin ilyent csinálni. Állitolag az 1.3 pecsel javitják az autobalanszot.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Aki fél az alkoholmérgezéstõl, ne igyon mérgezett alkoholt.
szerintem
nemrég dobtak engem is ki. Mert ráesett a roncs két csapattársa akik rögtön meg is büntettek...
magyar a magyarnak a legnagyobb ellensége!:P
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
steam, origin: ACE_hun
Köszi, hogy rám kattintottál! :-)
Nem tudom hol lehet átállitani.
A PKM Meg abszolut nem rossz választás, a Sniperek után ennek van a legnagyobb
sebzése. Sniperek 95 és 45 PKM 45.
Ha gondolod belinkelem a BF2 Guide ot. (PDF 16 Mega)
NA MEG AZT IS, HOGY MEGKAPJAM AZ ERMEIMET... tegnap ota egy gold, silver stb ermet se adott meg !!!
Birkakat kar terelgetni, hagy egye meg a farkas, ha repcsizek egybol jon a kick ram, kb fel oraja is ez volt. Beallhatok egy csapatba de nem sok ertelne van, ugyis atlatom a csatamezot, ott segitek ahol tudok :)
mondjuk ket repcsi egy squdban igen jo, de ilyet meg nem lattam nagyon.
Bar izlesek es pofonok.
de siman csinaltam egy custom squadot, aztan lockoltam is, hogy ne magyarazzanak miert nem adsz celt bla bla bla, tehat meg lehet kerulni :)
es akkor mi van csinalnak 6 custom squadot lockoljak es nem tudok belepni sehova, ez figyelve van ??? Vagy csak megint elobb jart a keze mint az esze az adminnak :)
szerintem
De már láttam olyan sqadot is, amely mindenki a sajátfeje után ment :-9
Köszi, hogy rám kattintottál! :-)
Egyedül is lehet valaki hasznos,aki meg teljessen hülye,az Squadban sem lesz jobb.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Más,
Azt hogy tudom beállitani hogy ne assault al induljon a map?
Support kellene az Unlock -ol fegyverével.