Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az az amikor eltalál a tank kumulatív skulója? <#hehe>

leveskocka
ezekkel megcsinalnam ugyanezt eloben<#violent><#eplus2>
Crem
van ebben a játékban 1-2 "LoL" ...

Kilõnek a helibõl hátulról, és kapok -12-öt ...
Ki is dobott a server...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

LOL :)

fr3ddy14
én múltko ezt láttam:
2csávónk el volt bújva a map sarkában, és csak annyit látam hogy futkároznak, odamentem, de elbújtam és láttam, hogy 3-an egymást gyilkolják és élesztik fel.
ez kb igy volt, aki velünk volt 2 ember, azok medikek voltak, és az ellenség kinyita az eyiket, a másik felélesztette,, aztán ez fordítva, és ez így ment mapokon keresztül, és megnéztem az egyik statját és má 22000pontja volt, szal ezt nem akkor kezdte mikor én láttam.
az ilyet örökre bannolni kéne<#mf3><#mf3>

ui: amikor én megláttam õket, akor kinyírtam az ellenséget aki lõtte õket :D
aztán kergettek, és a végén kkiléptem, mert leteamkilleztek

Mr.Grent
Lehetne patchnélküli ranked szerver is.

https://grentmedia.hu

FCH kari
ez én tapasztaltam
rankedon
ugyan ugy 3 csáko egymást gyilkolta.
lehet egyröl beszélünk. asszem az ipjük 159.153.157.150
zászlonk már nem volt de ök csak egymást kenték

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

schrank
én valamejik nap néztem ijen iraki gyilkolászós videókat volt köszte egy kölerõl arcba áká lövés hááááát behorpatt rendesen a pofikája szegény túsznak<#szomoru1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

FCH kari
igazad van

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

mohus
unlockolt sniper viszont már leteríti fejlövéssel...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Sugárzik belõlük az értelem <#wink>

ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic

schrank
esztis csak a hardverbuzik irogathatták akiknek a dum3 mert sötét van és nem látni semmit de az tök szép grafikával és ojan félelmetes szörnyek vannak benne hogy ijenek e <#vigyor1> és miaz hogy a bf2be nincsenek szörnyek és csak a szlípakármijen páján van sötét és ott is csak a kurvasok sok szúgtól ijettek meg elõszõr és húúú de szar batlefild2 a zombis szörnyes félelmetes a kiráj meg az anríltörnament mert abban ojan<#vigyor1> húúúú a farkrájról nem is beszélve <#zavart1>és végén mekkel ölni a fõ<#vigyor1>-t a szanandreaszba nincsenek szörnyek de abba legalább vannak menõ niggerek <#vigyor1>meg vagi verdák meg bandaháború <#gun> jól felidegesítettél ezzel a 6 fasz<#lama>val <#mf3>

0Fritz0
Jé, XpertRAY csak nem a mi kedvenc XRAY-ünk? <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Tinédzser powa. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TDC Geronimo
Hmm hát igen....Gamestar...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

ovisok véleménye mióta mérvadó? <#hehe>

ja és a gamestar.hu-ról származnak

Ne védd már ezt a szart a széliránnyal.Annyira nem vagyok vak hogy ne látnám mikor kapok el v.kit távcsövessel.Ennél idegesítõbb dolgot hogy a headshot nem öl egybõl még nem láttam.Gratz Ea.

nagy gagyi
lámáknak való

Szerintem rakáskaki ez a játék. Játszottam vele, és nem tetszik, de abszolút nem. Ennél milliószor sokkalta jobb játékok is léteznek.
Szal ratyi lett. Semmi különleges nincs benne, ha csak az nem, hogy felülrõl lehet irányítani a csapatot. De ez amúgy nem nagy szám. Felejtõs gáma... Csak a nagyon nagy fanok fognak vele tolni...

Eleinte nekem is tetszett,de aztán jöttek a bugok és onnan már kész katasztrófa volt!

MOCSKOS EA HOGY DÖGÖLNE/ROHADNA MEG!!!

Mocskos rohadék egy játék , anyukátok szedi le a pecset!

-----
egyenlõre ennyi , tanulságos magyar hozzászólások a BF2re :D

Ha a többi cucc is ilyen szintû akkor élvezhetõen fog futni

schrank
most akkor mindegyik magyar szerver szarver vagy csak néhaány?

Cicero
igen

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Cicero
1024x768 nagyobb nem kell

A squad-vagy-kickhez csak annyit hogy Omaron ha a MEC leader a nyugati part zászlót adja meg védelemnek és kilövik alólam a tankot akkor nem a leaderre spawnolok hanem a bázisra a tankért, ilyenkor az egész térképen kéne átmásznom újra egy csomószor tök nyílt terepen szinte kizárt hogy egyben odaérjek stb.
Szóval ilyenkor ott segítek ahol éppen van vmi esemény, helikre lövöldözök meg ilyesmi, tudom rambózás de szem ez egy olyan eset amikor több haszna van squadon kívülinek lenni :)

Ha saját zászlóra nyomod az artilleryt mert példul túl sokan nyomulnak rá és úgy látszik hogy bukta akkor megvan az esélye hogy a sajátok közül pár még odaspawnol mert spawnképernyõn nem látszik hogy artillery van kiadva arra a pontra.

Az ÉN szintemhez megfelelõen?Mutásd már meg légyszives kihez és mikor szóltam én itt ilyen hangon ami ezt a szintet hozza.
Az megint nem tudom miért jó ha nincs vélemény.Ha 100 ember leirja hogy jó ugy ahogy meg van csinálva,és 3 leirja hogy nem,akkor nyilván azért a háromért nem fogjátok megváltoztatni a dolgokat.
"Elegünk van már abból, hogy mindig sír a szátok, hogy nektek semmi sem jó! "
Ehhez nekem megint mi közöm van?Nem is jártam még azon a szerveren,nem hogy "sirjak" valamiért,csak beira valaki hogy aki nem áll sqadba azt büntetik,erre reagáltam 2 hozzászólásban.
Most meg én vagyok itt a nem tudom micsoda...
Na mindegy.Részemrõl errõl ennyit.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

TDC Geronimo
Temeg dógozzá! Vagy lehúztad a rácsot? <#idiota>

TDC Geronimo
Jah azé volt olyan furcsa :)

Múltkor ott sunyultál mesterlövészként vmelyik pályán de én jól seggbekukkantottalak! <#hehe>

-tRs-Landor

TheGOro
Izé, lejárt a vip ;>

http://GOro.hu

TDC Geronimo
DonC milett a logóddal? Összement? vagy csak rég láttam? <#idiota>

schrank
sokan panaszkottak hogy nem megy fullosan a kártyáddal legalábbis a fények és árnyékok nem fullosak de akinek a grafika számít az . . .

DonC
Szerintem némileg érdektelen a fórum, hozza a szintet. Már csak pár moderátor hiányzik, hogy az égig csapjon a kakesz :D

TDC Geronimo
Igen. Ez az amit meg kéne érteni jónéhány embernek.

TheGOro
Szintedhez megfelelõen! Elegünk van már abból, hogy mindig sír a szátok, hogy nektek semmi sem jó! Nem a ti munkátoknak, idõtöknek, pénzeteknek köszönhetõen mûködnek a magyar ranked szerverek. Jó lenne, ha végre változna a szemlélet, és megtanulnánk értékelni más munkáját, és nem az volna a módi, hogy azt folyamatosan becsméreljük, és aláássuk. Örülök hogy meg van a véleményed, gondolkodó emberre vall. Azonban nem kötelezõ ennek mindig hangot adni. Lehet csöndben akceptálni a dolgokat, elfogadni, és eszerint élni tovább életed...

leveskocka
mittomen,neked van olyan kartyad:)
Beers
Milyen felbontáson?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Beers
Érdekes lenne ha nem mennne vele fullon!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Cicero
Körülbelül hány FPS-al megy így?

leveskocka
lehet
Cicero
GeForce 6800 GT-vel lehet fullos grafikával futtatni a játékot?

Ma2ska
Még szerencse...

leveskocka
oregem...ketcsikos faszfejek...kiadom a tuzersegi parancsot,a ket cickany meg a vilagon nincs...erre,hat nem ott teremnek??az anyjukbol inkabb hig paradicsomleves folyt folna helyettuk!tuti,hogy az szuloorvos sirt fel eloszor,nem ok...
Ez az,csak kultúráltan társalogjunk...
Valóban nem kell ott játszani.Attól még a véleményem meglehet egy dologról,és nem feltétlenül kell egyezzen a tiéddel.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

TheGOro
Mikulás cukros faszát kényszerít téged bármire is, nem muszáj ott játszani, sõt játszani sem kötelezõ...

(osszebeszelve)

ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,

Hi
Tegnap ugyanezt lattam ranked servern. Commander voltam, es arra lettem figyelmes hogy egy tagnak 380 pontja van, es egyszer sem halt meg. Megkerestem oket a commander kepernyon. 3-an ossze voltak beszelve, 1 keselt, a masik medic meg elesztgette. De egesz meccs alatt.
Cheater szarok ezek.

ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,

<#eljen><#sniffles><#nyes>

-tRs-Landor

DummyBoy
Rambo KICK ... bocsesz :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DummyBoy
Én valahogy nem bánom ezt a Rambo kill dolgot ... a SQUADok meg a Commanderkedés az egész játék lényege ... ha valakinek ez nem tewtszik talál magának servert ahol nincs ilyen és végre majd fel lehet jutni a rankedekre olyanoknak is akiknek van eredeti játékuk, nem lámák, nem rambok, stb ...

Valamint megvan a lehetõség arra, hogy pointfarmingot valamilyen szinten kiküszöböld ... tele vannak a magyar rankedek kis hülyegyerekekkel akik egymást késelik meg gyógyítják valami eldugott helyen, a másik köcsög TK-zik a repülõ/helikopter/tank-ért, a többiek azt se tudják mi a lényeg és üresen elrobognak az APC-vel mikor az egész csapat ott áll gyalog ... a 400-600-1000-es pingekrõl nem is beszélve ...

Aki funjátékot akar az NE a rankedeken játsszon ... mennyen singlebe vagy oda ahol ugyanez folyik ...

Szerintem ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

TDC Geronimo
Milyen igaz <#hehe>