Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
"csengess fel hozzám jóbarát . . ."<#puszi>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Holdpro
Én még sosem játszottam Magyar szerveren és a hallottak alapján nem is vágyom rá <#duhos2>

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

schrank
aki csapatmunkát akar mennyen klánba a tímvörk csak lehetõség nem pedig izé. . . õõõõ ... tuggyátok ojan kötelezõ dolog mi is az ... na mindegy nem az

TDC Geronimo
<#banplz>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

schrank
még egy ok hogy ne jáccunk magyar SZAR-vereken
csapatmunka hagyad máááá nem azért vettem játékot hogy parancsolgassanak nekem és a <#kocsog> bobázóknak ki parancsol õk marathatnak pedig általában õk az elsõk a nagy pájákon annak ellenére hogy van vagy 10-15 TK juk is õk marathatnak mi a többirõl nem is beszélve <#gunyos1>

TDC Geronimo
Láttam vazz

0Fritz0
Sutyiban elvitték a 30000-ret 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

arty
sztem is, minden szerverre ezkéne!!

megy nektek az acc szerver ??

Forza.

Hysteria
😉)

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Szerintem nagyon jó a squad-ba kényszerítés. Ha valaki meg beáll a csapatba és továbbra is a rambózik, a squad leader kirúghatja a csapatból.

leveskocka
jah,akkor jol lattam,eleg ismeros keped volt<#eplus2>
arty
csinálj képet máskor 😊

Forza.

Hysteria
DeFrance,Hyst3ria,TOmmy...

ttvoltunk

Hysteria
leveskockaennel a jateknal ottvolt a klanom meg haverok lattunk teged 😊

leveskocka
ez itten meg elmelkedik valamin...
[/url][/img]
TS Zolly
Morfi a BF.hu-n kifejetette, hogy a szerver be van lõve hogy rugja ki automatikusan azokat akik nem álnak be szakaszba. Ezek szerint hosszabítani kellen az idõn? De addig is egy megodás ha parancsnok akarsz lenni: belépsz a szerverre, gyorsan készits egy szakaszt, vagy álj be valaohová, és onnan nyomj a parancsnoki gombra. Csak halkan megjegyzem: jó dolog, legalább nagyobb lesz az esély csapatmunkára, de sajna, még ha szakaszba van az ember, akkor is akad egy-két vérláma, aki rambozik inkább.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Nem arról volt szó, hogy aláírtak valami nyilatkozatot, hogy nem változtatgatják meg?

steam, origin: ACE_hun

akkor elvileg kéne lenni egy jpg-nek a könyvtárban, amit elmentett

Ki volt az az észlény, aki ezt kitalálta? Ráadásul kick-nél nem is mutatja hogy miért kaptál kick-et, csak azt írja, hogy valószínû túl sok volt a teamkill, és egy admin kick-elt, ill. végrehajtásra került egy szavazásos kick... Ez vicc, komolyan mondom...

zoli80
engem is kivagott😊
beallsz teambe es utana jelentkezel,vili?nincs kibuvo😊

TS Zolly
Tank? Tank nem két éltü, ellenbe az apc az.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

kRockA
csináltam printscreent is de amikor kiléptem elfelejtettem megnézni

Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

Bazzeg, ez normális, hogy a magyar ranked serveren, asszem a II. bazze olyan kick van, hogy aki nem áll be squad-ba az kick? Hát a faszom, Apply-t nyomok a commander-ségre, erre még mielõtt lejárna a jelentkezési idõ, kirúg a picsába. Ez normális egy official serveren?

TDC Geronimo
<#wow2>

kRockA
tank!

Ha tank akkor nem normális, de az apc-k kétéltûek és van sok ember aki azzal szórakozik hogy beáll a hajó mellé és lövöldözi a felszálló heliket vagy a csónakokat.

kRockA
ez normális dolog?

kRockA
Tegnap meg... állok az anyahajón a repcsire várva, erre mit vezsek észre? ? ? ? A VÍZBEN JÖN 2 TANK
már majdnem az anyhajónknál jártak

schrank
csocsó amit kültél linket a vga hûtõrõl háááát többe kerül mint az én ll.vh-ús 9600pro-m és különben is itt komáromban már szakad az esõ <#taps>

Tegnap Madhunters ranked szerveren jól felbaszták az agyam a )N@M( klánosok <#levele>(talán németek). USMC commander voltam, a fõbázison rejtõzködtem.
Ezek a <#kocsog>-ök összejátszottak, körbevettek, lekéselt egy MEC, felélesztett az USMC. Ezt kb. 10* egymás után <#wow3> Mikor sikerült újraélesztés után lelõnöm az USMC medicet, egybõl kaptam a punisht <#mf3>
Késõbb az egyik )N@M( klános az anyahajón engineerel lõdözte a légvédelmi ágyút és javítgatta...
<#lama> badge-vadászok <#violent>

Szerintem ettõl még nem menne jobban a játék. Inkább azt kéne tudatosítani, hogy a zászló védelemért is jár pont, a zászló semlegesre állításáért 2 pont, és az elfoglalásért is 2 pont...

Hello all!!a bf2-ben csak azok a mappok vannak amik feltelepítés után bennt vannak vagy valamilyen módon van töb is vagy esetleg valami extra mert a multinál sokkalta több mapp van igaz csak a kis mappok vannak bõvítve help pls4!!sztem nagyon fasza gamma!!

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

lac coo
Ez az eredeti, erre jön az olcsó matrica :-DDDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Annyira azért nem nagy szám...
Ez egy szabványos billentyûzet amit a cég gyárt , csak ráraknak egy BF2 matricát, plusz 10 ezerért :-DDD
Van ilyen DOOM3,meg rengeteg más játékhoz való....

kRockA
elején gondolkodtam h lehet h majd berágtok, de megpróbáltam😞

Beers
Ezt inkább vérszívásnak nevezném!
Nagyobb kép nem volt?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

kRockA
azért elég durva, hogy hová fejlõdik a világ! a játékokhoz már külön billentyûzetet adnak!

kRockA
hah, az nagy lesz!

lac coo
Ez a bill õsztöl nálunk is kapható lesz magyar karakterekkel...Árat még nem tudtak mondani...

kRockA

no comment (lehet hogy ez csak nekem nagyszám?)

Stotoo
ja<#vigyor>

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

leveskocka
legalabb szellozik...
Stotoo
ha nem is robban akkor is olyan lendulettel csapodik be hogy pilota legyen aki azt levegobe tartja utanna, meg minimum akkora lyukat csinal hogy a fejed kifer rajt 😄

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

leveskocka
vegulis fugg az alkalmazott loszertol is...ami ebben a jatekban van,az inkabb komulativnak tunik,legalabbis jarmuvek ellen,az meg nem robban,ha nem er pancelt<#zavart2>.bar a buggy tuti nem pancelos,es megis egyloveses<#confused>
Beers
Azért én az ah-ra és a hind-re sokkal jóbban szerettem vadászni!
Ez nagyon szarul van megcsinálva a bf2-ben!
Megnézném melyik marad fent mikor telibe vágom oldalról egy tankkal!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

leveskocka
azert en meg szeretek tannkal helire vadaszni...neha ossze is jon😊nincs attol szebb,mikor kilovok egy BH-t 6 emberkevel<#eplus2>
Promi
Ezt megcafolnam nekem 9800 pro, es ATI Catalyst v5.7 van fent.
Nem dobal ki a game.
A hiba nem itt keresendo.
Ma2ska
Nem akarom a helisek érdemeit csökkenteni de végig azzal röpködve nem nehéz XXL pontszámot szerezni, mig szegény gyalogos vért izzad hogy egy tankot kilõjön.

leveskocka
eppen ez a jo benne...a valosaghoz lagalabbis kozelebb all...eredetiben hol latsz olyat,hogy beszaladsz egy romos hazba,es ott gyogyulsz es kapsz loszert?
leveskocka
merre laksz,itt debrecenben meg meleg van...