172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Blave #58488 Ati readon 9600pro -
Videókártya? -
Blave #58486 Ez a 2 mp es fekete képernyő és az asztalra való kidobás a játék indítása után nagy fejtörést okoz. -
Én is ezt mondtam én nem szeretem a BC-t, nem is kenyerem de elfogadom hogy csinálhatják mert nincs tiltva. (ennek ellenére én nem fogom csinálni) -
amúgy megint ez az ősrégi bc rossz, jó vita...nemértem miért kell ezt ennyire ragozni :)
sztem bc waron eszköz, publikon gyökérség, de a lényeg az, hogy rankeden engedve van, és kész...ezért hülyeség sírni miatta...akinek nemtetszik az akármikor összedobhat egy saját ranked szerverre
(az eferiksz fizetett politikai hirdetését látták :D) -
ha közben foglalja a zászlót hát tegye de általában ahhoz nincsen merszük vagy mert nem tudják a kerítések melyik részéhez kell a járgánnyal dörgölődni vagy egyszerűen beszarigeci -
"Battlefield 42-ben meg DC-ben az volt a kemp, ha bementél a főbézre.. tankkal, javitóra"
42ben neméppen :) -
haxoror #58481 Ebben a játékban nincsen ellenség, csak ellenfél. Mert ez egy játék amivel játszanak és a játéknak az a feladata hogy szórakoztasson mindenkit aki a szerveren van. (A szadomazo NEM mindenkinek szórakoztató)
Ha igazi háborút akarsz szabályok nélkül akkor menj igazi háborúba.
Engem a harc és a lövöldözés meg az oda-vissza foglalás szórakoztat de a mészárlás nem. Ha a másik csapatot sikerül az elnemfoglalhatóra beszorítani az nem az ő hibájuk hanem mindkét fél hibája mert nyilvánvalóan kiegyenlítetlenek az erőviszonyok, normális játékos ilyenkor átáll vagy keres egy másik szervert ahol az ő szintjéhez hasonló pléjerek vannak, a kevésbé normális meg megy be a tankkal mészárolni és hálát ad az égnek hogy sikerült még startnál véletlenül arra az oldalra kerülnie ahol a jobb játékosok vannak. -
GameOverrr #58480 Egy "régi ismerősömet" hallottátok. -
sziasztok ... nem akarok állást foglalni ebben a bézkemp-szpónkemp dologban, de egyvalamin jó lenne ha mindenki elgondolkodna! mégpedig azért hogy valójában miért is JÁTSZIK??!! ha kihívást jelent valaki számára az hogy 5m távolságból magatehetetlen célpontokat leküzdjön egy tank biztonságából ám tegye
jóóó játékot 
...sajnos állást is foglaltam ezzel, bár nem akartam
-
GameOverrr #58478 GameOver(HUN), de mondom csak a demót. Netán volt szerencsénk egymáshoz? -
Teljessen egyet kell hogy értsek veled. Korrekt
-
TS Zolly #58476 Jaja!
CoR szerverén futnak ezek a mappok. Ja és van fent valami Rambó mod. Még nem tom mit takar, de jó lehet. Rambo mod szerver oldali bizbaz, nem kell letölteni semmit hozzá. -
Deqwator #58475 Csak tudod neki nem lesz ilyen mert ha 2szer lelövik főbázison akkor átál a másik oldara és megy kempelni ő is -
Remélem Gameoverrr egyszer olyan szituba kerülsz hogy 25x lőnek az elnemfoglalható bázison, mielőtt lépnél kettőt, ezután megunod az egészet és törlöd a bf2-t és akkor tényleg Gameover lesz neked, mi meg megkönnyebbülve vesszük tudomásul, h egy újabb tehetséges pontvadásztól búcsúzunk el. -
Egyébként meg szerintem meg kell várni míg kiadnak egy csomó modot, hogy a mostani BF2 scene egy kicsit szétszóródjon és ott kialakulnak a szabályok úgy mint anno DC-ben. -
Nem vak ez csak bator... 

Bye -
Igazad van:))) -
basecamp
-ség
spawncamp
-ség
sima camp-ről nem beszélhetünk hiszen itt egy pálya nagyobb mint az említett gammák összes mapja együttvéve ott azért volt a camp is fasság mert erős túlzással a pálya egyik végéből kilövöd a másikat a másik végén lásd.: mohaa :stalingrad vagy mi a ...szom az a lépcsőházas kis szar pálya
-
Én rühellem a BC-t nem is csinálom még ha nincs más bázisa az ellenfélnek inkább szaladgálok a pályán. De annak ellenére hogy utálom elfogadom a szabályokat és inkább nyelek egy nagyot és nem rinyálok ha beszorítanak főbasere. Valami kerülő úton megpróbálok elmenekülni.
McKalton igazad van hogy háborúban nincs szabály de az EA-nél valamiért kitalálták hogy ne legyen egy el nem foglalható base. Gyanítom ezt nem azért csinálták így hogy frag paradicsom legyen az ellenfélnek!
Szerintem a legjobb megoldás az lenne a BC ellen hogy olyan mapokat csinálnának ahol minden base elfoglalható lásd: Songhua...!
Egyébként én még mindig annak a híve vagyok hogy a főbase bejáratától egy kicsit távolabb álljon meg az ellen és onnan gyilkolja a kifelé igyekvő katonákat ne pedig a base közepén álljon és rögtön ölje a spwanolokat. Mert szerintem ti sem azért mentek fel játszani egy serverre hogy a spawn képernyőt bámuljátok félóráig hanem szórakozni! -
TS Zolly #58468 DC-ben nem csak az volt a kemp. Bármi, ami a főbézt támadta. BF42 az más. Ott akár sima gránáttal lehetett hatástalanítani egy tankot, vagy puskától leesett a repülő.
Mohaat nem tom, csak szinglibe nyomtam, meg tavaly egy picit onlányba.
-
tényleg gémóver milyen nick-kel nyomod hátha ismerős lesz 
-
nem tom, mostmár télleg ki -mit vesz kempnek.
Battlefield 42-ben meg DC-ben az volt a kemp, ha bementél a főbézre.. tankkal, javitóra
MoH:AA -ban, meg ha megálltál valahol egyhelyben..
BF2-ben mindkettőért rászolnak az emberre -
TS Zolly #58465 Objektiv, csak egy picit halovány. -
TS Zolly #58464 Most nagyott nöttél a szemembe!
-
TS Zolly #58463 Ez a játék a szórakozásról szól. Én nem azért megyek fel publik szerverre, hogy a főbézünkön álandóan a spawnképernyőt bámuljan. Jön a repülő, lebombáz. Megszületek, ott az arty. Megszületek, megint ott a repülő. Megszületek, futok a repülő felé, ott a helis. Ez nem szórakozás nekem, és többeknek sem. Pár kecseg nemcsak az ellen játékát bassza el, hanem a csapattársaiét is, mert ök nem jutnak freghez. Publik szerverek a szórakozásról kellene szólni, nem pár kecseg pontvadász kéjelgéséről. Nagyon sok külföldi szerver van, ahol figyelmeztetés nélkül szórják ki a kulturálatlan kecseget. Ezért is vagyok többett ott, mint hazain. És ha hiszed ha nem, én soha nem csinálok ilyent. Esetleg ha bemegyek robbangatni, akkor megvédem magam, még akár egy lopott tankal is. De nem maradok ott hosszassan gyilkoni a megszületőket. Desert Combatba a főbéz még éles waron is tabu volt. Iratlan szabály, amit minden klán betartott. És ez lenne a kulturált játék, nem a BC/BR! -
Landor #58462 Nincs ebben semmi nagy okosság. Az egyzászlós BC ellen nem is nagyon picsog senki. Ez azért úgy benne van a köztudatban.
Az igazán idegesítő dolog, amikor még vannak bőven visszafoglalható vagy akár fehér zászlók és akkor jön a heli/repülő/arty a nem fogalható mainra rapelni. Ez ugyanis stratégiailag teljesen értelmetlen. -
a BC igenis
-ség mert ha minden elfoglalható zászlót elvesztett a másik fél és ti senkit nem öltök akkor is nekik fogy a ticket-jük innen látszik hogy full hülye vagy a BF-hez a hozzád hasonló "vérpistikék"-kel együtt ugyanis ebben a játékban a terület foglalása a legfőbb feladat a gyilkolászás csupán szórakozás és az "anyahajós" pályákon is azért kap ki rendszerint a USMC mert a
pilóták inkább bombázzák a védtelen gyalogosokat minthogy a kommander által meghatározott üres zászlónál kiugorjon és a többiek rászületésével befoglaljon egy bázist az a baj veletek hogy ti csak a gyilkolászást látjátok a játékban ezért is történnek számunkra bántó dolgok hogy páncélossal kempelitek a zászlókat mert annyi vér nincs a faszotokban hogy oda merjetek menni befoglelni mert egyedül megennélek reggelire a szaros tankoddal együtt 
most olvasom miket reagáltok úgyhogy neketek is
-
én is egyetértek...
de ha egyenlőtlen létszám miatt jött létre? akkor már engem is bosszant:) -
McKalton #58459 Teljesen egyetértek GameOverrr veled. Ez a játék egy nagy háborúról szól és a valóságba sincsenek szabályok hogy most a főbézt ne támadjátok már meg ilyesmi. És az is igaz hogy mindig azok ellenzik a BC-t akik művelik is.
Hasonlóan én is nagyobb százalékban ezért játszom külföldi szerveren ott nincs semmien szabály és senki nem írkál a csetbe káromkodásokat mint nálunk. (legalábbis nagyon ritkán) -
"nem, az összes eddigi bf játékok adminprogijának ez nagy hibája volt.
míg más játékokban (cs, cod2 stb) simán megtudnak csinálni egy stat alapján működő team balance rendszert, a dájsz erre képtelen."
akkor marad(na) az az opció, hogyha két klán van fenn, legalább ne együtt legyenek a publicon....hanem egymás ellen...nem jó 5let??
-
Igen nagy igazságok, olvassátok gyerekek. Az első objektív hozzászólás. -
GameOverrr #58456 Üdv mindenkinek!
Már régóta olvasgatom ezt a fórumot, de csak most szántam el magam, hogy írjak is ide.(Eddig lusta voltam regisztrálni.)
A basecamp-es témához szeretnék hozzászolni. Kb. 2 napja volt egy hozzászólás, amivel kapcsolatban feltétlenűl ki szerettem volna fejteni a véleményemet, de a regisztráció utáni 24 órás „kényszerpihenő” meg államvizsga miatt csak most tehetem ezt meg.
Ha minden igaz ennek a játéknak az a lényege, hogy lelőjjük az ellenséget, elfoglaljuk és megvédjük az elfoglalható bázisokat és megnyerjük a kört. Így a basecamp lényegében korai Flag defend-ként fogható fel szerintem. Nekem semmi kifogásom ellene. Geci munka ugyan, de a győzelmet szolgálja. És mint azt tudjuk: A cél szentesíti az eszközt. Így még szép, hogy odamennek a főbázisra a tankok, APC-k és mindenki, aki él és mozog, miután elfoglalták a többi bázist. Ugyan hova máshova mennének? Hogy a legkönnyebb megakadályozni az ellenség kitörését és bebiztosítani a győzelmet, ha nem így?
Olvastam, hogy valaki faszságnak tartja példáúl, ha a Gulf Of Omanon a MEC kommander elkezdi artilleryzgetni az anyahajót, miután az amcsiknak csak az a bázis maradt. Hát hova a nyavajába küldje azt az átkozott légicsapást? A tenger közepére, ahol nincs senki? Vagy bombázza le saját magát? Engem különösebben az sem zavar, ha az ellenségnek már egyetlen bázisa sem maradt, mégis az anyahajón kap el egy artillery. Anyázok egyet magamban és kész. Lehet, hogy ezzel -átmenetileg- megakadályozta valamilyen légi jármű felszállását és megvédte az övéit.
Véleményem szerint, már akkor érdemes megkezdeni a főbéz támadását, amikor már csak egy zászlója maradt az ellenségnek. Sokan -köztuk én is- néha úgy vannak vele, hogy már nincs értelme annál az egy zászlónál respawnolni, és inkább a főbézről kellene új támadást indítani. De ha már ott is vannak, akkor már onnan sem lehet gond nélkül támadni. Így amíg a többiek elfoglalják az ellenség utolsó zászlóját, azalatt néhányan már csírájában fojthatják el az újabb támadásokat. Olyan ez mint a foci, nem mindenkinek a labdára kell mennie.
Ja és még valami: nekem sajnos csak a demó van meg, de ott nem csinálnak ekkora problémát a BC-ből. Mindig csak azt hallom a magyar szerverekről, hogy a magyar játékosok így meg úgy nyígnak a basecamp miatt. Én általában külföldiek ellen játszom, de ők ritkán anyáznak miatta.(Bár az igazat megvalva mostanában egyre gyakrabban, talán azért, mert egyre jobban megy
.)
Meg egyébként is: tapasztalatom szerint azok anyáznak a leginkább a BC miatt, akik hasonló esetben elsőként jelennek meg tankkal a főbézen. Mindig jót röhögök azokon, akik arra "kérnek", hogy ne basecampeljek, holott arra léptem be a játékba, hogy a tankjuk csövével szemezek egy „elnemfoglalható” főbézen. Az ilyenek azt hiszik, hogy BC-zni csak nekik szabad, aztán meg vannak lepődve, ha „a fagyi visszanyal”
.
-
McKalton #58455 Na frankó volt a késparty az SG-n. De lehettünk volna még többen.
-
Blave #58454 Azt irja ki a dosos ablak (mert én patchelésnél azt a verziót használotam mikor át kell másolni a tempből a filokat) hogy could not find patch file Enter a new Name & Directory for the patch or press Enter to quite -
egybol az 1.12öt -
Blave #58452 A patcheket egymás után kell feltenni, vagy egyből a v1.12 rakjam? -
Timedemo? 
Mellesleg lehet 3DMArkkal is de az csak azt jósolja hogy új gépet kéne venni ... :( -
rohadt alma #58450 Mivel mérik a számítogép teljesítményét ami bejósolja milyen teljesítménnyel futtatja a játékprogramot?3Dmark? -
cerka jófej, nemtudom miért csinált ilyet :(