Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen, volt ilyen élményem, csak nem Te voltál az a pilóta!? <#vigyor2>

SigS
Igen, volt ilyesmi :)
A titokzatos harcos, meg en voltam <#vigyor3>
Promi_papaval heliztunk asszem, tudod O Counter-Strikeban csapattarsam...

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Nem rossz az unlock medic de távolra pontatlan kicsit, most értem a 2. unlock-hoz és az assault-os G3-ast választom, na azzal aztán lehet osztani a halált, pontos és erõs bár csak 20 töltény/tár<#violent>

hát próbáld ki. nem rossz. monnyuk én joyyal is kezdtem.

Köszi az infókat, és 64-es szerver lesz vagy csak 32-es?

0Fritz0
Jóreggelt. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

A 30k-t elb..tuk?!

Semmire amikor unlockoltam inkább pisztolyt használtam, de tényleg. Én is állandóan medicel rohangálok és annak az alap fegyvere sokkal jobb. Én megbántam az unlockot, de te tudod. Most az unlock fegyveremet egyáltalán nem használom már.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

alma2
Cyberbob29, te lottel talan szombaton egy helis pilotanak, es voltatok egy squadban is az egyik este ? Ha volt heli egyutt voltatok, ha nem akkor kulon utan jartatok. Aztan jott sauersig is vagy valami hasonlo nevu harcos.
Ha igen, akkor tudod milyen joyyal helizni :)

szerintem

0Fritz0
Máig az alap fegyókat használom, nekem jók azok is. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Akkor megvan a megoldás. Jelölteted magad commandernek és amikor a Scan-nel azt látod, hogy az ellenséges collega folyamatosan hasal, akkor szépen odamész hozzá és yol megkéseled. Már csak annyi kell, hogy ezt 7* beszopja. :)

(16-os map powa).

BurnBaby
jé télleg :) mivel igen keveset játszom így a statjaimat se nagyon nézem, me vhol az utolsó utáni körül szerepelek :))) viszont akkor hûha én is unlockolhatok? :) unlock medic puska jó valamire? mert ugye csak medickel futkosok...

www.battlefield.hu

Egyébként nekem nem volt nehéz megszerezni, kb. 5 perc alatt megvolt, csak jó pályát kell kifogni :D

steam, origin: ACE_hun

Crem
Akkor azért volt ismeretlen nekem!:DDDDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Ha jól látom az a késelõs

Ez a Gamespy-os változtatás nem hiszem, hogy megy, mert nekem az acc-om alatt van 4 név is, amit használhatnék, és köztük van az "ACE" is, amire a statot lekérve látható, hogy BF2-ben valaki használja, tehát a Gamespy acc-ok nem egyeznek meg a BF2 acc-okkal...

Crem
Középsõ sor elsõ érme az mi?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

FCH kari
KÖSZI! MEGPROBÁLUNK ÖSSZEKOVÁCSOLODNI!!

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Crem
Az a helyzet, hogy öreg vagyok én már ehhez!:DDD Bassz, néha nézem, mint ha a quake gamát látnám más köntösben. Ugrál- bukfenc- ugrik-hasal-UGRIK, én meg csak próbálom követni a célkeresztel...

szal' ez a harc nem megy nekem, akkor érvényesülök, ha találok egy snipert, vagy egy commandert!:DDD

Ez király :D

BurnBaby
gratula mindkettõtöknek :) és ne lepõdj meg, már a dc-t is együtt tolták, uh a csapatrutinjuk vszín nagyobb. lesz ez majd jobb :) addig tessék lelkesen tovább gyakmeccsezni.

www.battlefield.hu

BurnBaby
majd én kipróbálom, vagy egy accom amivel még nem voltam onlány. majd futok két kört és átírom utána paprika jánosra a nevem :)

www.battlefield.hu

FCH kari
"BELEMENTÜNK" BOCS MIVOLTUNK A KIHIVOK!!!!!!!

BurnBaby
egyelõre az I-en megy teszt jelleggel a balance is meg a 80as ping limit is. ha beválik megy a többire is, de ugye egy szerveren ment a kötelezõ squad-ba lépés is az 5bõl, mégis úgy forrott a közhangulat, mintha nem lenne alternatíva (csak további 4 szerverbõl választhatott, akinek nem tetszett). szal óvatos duhajok vagyunk, elõször tesztelünk utána megy a szabványosítás ,)

www.battlefield.hu

mesor
Akkor hajrá probáld ki te!<#eplus2>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

FCH kari
hi.mielött egy-két emberkétöl jönne a nagyképü duma.tegnap belementünk egy warba a gs:bf2klánnal.eredmény 2partiban 236:0 a gs-nek.ennyit tudtunk.jobbak voltak mindenbe
de kiemelkedett a repülö és helikopteres támogatásuk.köszönjük a wart asszem tapasztalatokat szereztünk.

0Fritz0
Menj fel egy 16-os rankedre, ahol elég magas a ticket arány és gyalogos map megy.
Kiegyenlített csapatok esetén kb. 40-50 perc egy kör, ennyi idõ már csak elég. :)

Jah és nem szembõl kell támadni, tessék mögéjük kerülni. :)

Ranked 1esen (Masolt Cd kulcsal valahogy foltudtam menni) es Teambalance van.

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Hmmm... cool.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Ha lenne Hõs Anya érdemérem a játékban ti azt is összehoznátok valahogy :)

Õ persze hogy nem nade ha csak elõre nézel akkor meg pláne! <#idiota>

Nos hát igen ez majdnem olyan.. Egyébként az Apache pilcsiknek a retináját követi a rendszer! Ja vágom melyik film nagy kedvencem volt! :D
Crem
Felajánlanék egy bartel üzletet!:)) Én segítek a repcsisben, te-ti segítetek a késesben!:D
4-nél több kést még az életben nem sikerült összegyûjtenem. A pisztolyal meg 99% ban mindig alúl maradtam!!!

Ui: Tudom, hogy nem a leg tisztességesebb, de nekem ennyi csalás még belefér....

Hol voltatok magyar ranked-en? Csak nem bekapcsolták végre az Autobalance funkciót!? <#eljen>

TDC Geronimo
TB már csak ilyen :)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ilyen sokat még sosem láttam belõlük egyszerre <#wow1>

Letölthetõ, nyomtatható excel-verzió:
http://flatline.freeblog.hu/files/bf2.xls

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Kösszönöm Geronimo!
Jah meg a tegnap esti csapatmunkaert is kosszi sok pontot szereztem :D
De utana mar nem tetszet a dolog mikor a TEamBalance atdobod irakinak es 5 tRs ellen kellet menunk! :)
Thx meg1*

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Kérdésedbõl itélve igen fiatal lehetsz. <#vigyor3>
De ne izgulj, nincs messze az idõ, mikor egy átbulizott éjjel rájössz. <#nevetes1><#papakacsint>

Minden jog fenntartva!

Fiuk multkor linkeltetek be a egy oldalt ahol le van irva hogy mit kell csinálni különbözõ érmekért azt megint linkeljetek be pls!

A helikopterzés milyen joy-al, van valakinek tapasztalata?

és rádiózni hogy fogsz?

csuhi
De mindig, akárhányszor csatlakozok?

CS4B1KA
Az is valami? Akkor had dicsekedjek én is a joyommal .<#vigyor3>

ez nemigaz. sztem nincs olyan hogy egérre készült. lehet joyt is használni. az monnyuk igaz ,hogy hiányzik a nézelõdés opció mert csak mouse view van de talán pl. logitech profilerrel be lehet lõni!

leveskocka
jah,de ket napja volt 2 TK-m(szokas szerint odaszaladt a paraszt az agyutuzbe:)es azota egy ido mulva kickelnek TK miatt
de itt www.gamespyid.com bejelentkezel a bf2 accal majd modolod és ujra felveszed a játékban. sok sikert vki prózálja ki.

A BF2 egérre készült és nem joyra, se rádiózni se körbenézni nem tudsz ha csak nem egérrel tolod, ez van.

0Fritz0
BB statja is ilyen. A pontjai szerint már megvan a rangja, de még "nem írta jóvá" az oldal.
Szvsz várkozós, nézd meg 1.5 óra múlva. :)

mesor
Sehol!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4