Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A titokzatos harcos, meg en voltam <#vigyor3>#vigyor3>
Promi_papaval heliztunk asszem, tudod O Counter-Strikeban csapattarsam...
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Ha igen, akkor tudod milyen joyyal helizni :)
szerintem
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
(16-os map powa).
www.battlefield.hu
steam, origin: ACE_hun
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
szal' ez a harc nem megy nekem, akkor érvényesülök, ha találok egy snipert, vagy egy commandert!:DDD
Ez király :D
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
de kiemelkedett a repülö és helikopteres támogatásuk.köszönjük a wart asszem tapasztalatokat szereztünk.
Kiegyenlített csapatok esetén kb. 40-50 perc egy kör, ennyi idõ már csak elég. :)
Jah és nem szembõl kell támadni, tessék mögéjük kerülni. :)
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Hmmm... cool.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Nos hát igen ez majdnem olyan.. Egyébként az Apache pilcsiknek a retináját követi a rendszer! Ja vágom melyik film nagy kedvencem volt! :D
4-nél több kést még az életben nem sikerült összegyûjtenem. A pisztolyal meg 99% ban mindig alúl maradtam!!!
Ui: Tudom, hogy nem a leg tisztességesebb, de nekem ennyi csalás még belefér....
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
http://flatline.freeblog.hu/files/bf2.xls
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Jah meg a tegnap esti csapatmunkaert is kosszi sok pontot szereztem :D
De utana mar nem tetszet a dolog mikor a TEamBalance atdobod irakinak es 5 tRs ellen kellet menunk! :)
Thx meg1*
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
De ne izgulj, nincs messze az idõ, mikor egy átbulizott éjjel rájössz. <#nevetes1>#nevetes1><#papakacsint>#papakacsint>
Minden jog fenntartva!
Szvsz várkozós, nézd meg 1.5 óra múlva. :)