Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cicero
Jhaj de jáccanék már vele...

●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●

<#banplz>

Nem azt "infracsapdának" híjják szakilag! <#idiota>
A "fáklya" meg az utánégetõ szintén elõzõ stílusban! <#idiota>

Tanuljunk kis szakzsargont rlz!<#idiota> <#nezze>
leveskocka
HolyhunterD: A szent ígét terjesztwem, varázslóharcos - másnéven paladin - vagyok. Élõhalottakra vadászom, meg gyengékre, mert a gyengék pusztuljanak. 50 szintû vagyok.

leveskocka
Tolkien Herry Potter A Gyûrûk Ura

2005 május 20: Üdv néked, vándor! Ez itt a Tolkien Kings Clán oldala! Már négyszer megpróbõáltuk, de nem ment, most megpróáljuk ötödszörre is. Ez a clán azért alakúlt, hogy a Tolkien rajongókat és a Herry Potter rajongókat összegyûjtsük a szerveren. Fent láthatod a Fõóldalra vezetõ kapcsot, az ide hoz vissza, a felvétel a felvételi felvételeket, a Herry Potter meg a Herry Potterre vezet. Van Gyûrûk ura is, csak az még nincs kész.

5 hejesirrasi hibba per szek
leveskocka
x gomb
Beers
Lehet,hogy wow-ozni fogok <#hehe>!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Ez nagyon komoly :DDDDDDDDDDDdd

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Hysteria
nagyon komoly ez a klan :D

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

TDC Geronimo
jaja dúva! <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Még jó, hogy megtaláltam, nem? :)

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

vsly
Hátpaszmek!Ezt meg az egyik tag írta magáról:"Ksanyi: "Tízennégy éves vagyok, és már régóta tólom a vovot, elõtte meg Diablóztam sokat, de aztán ott sok volt a csaló. Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok, de azt mondta, az is jó."

kééééééééééééész

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

TerranceG
Jólvan látom nem csak én vettem észre....:)

Igyunk sört jól!

TerranceG
Ezek hülyék és még írni sem tudnak!
" Miután a clán neve Tolkien kings, feltétel, hogy szeresd Tolkient, de nem muszáj"
<#violent><#violent><#violent>

Igyunk sört jól!

vsly
És ez:"Miután a clán neve Tolkien kings, feltétel, hogy szeresd Tolkient, de nem muszáj. "<#nyes>

TDC Geronimo
Várjá olvasd el a WoW topicaba a #44648-et :DDD

"...feltétel, hogy szeresd Tolkient, de nem muszáj." - Egy kis szemezgetés <#hehe>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

TerranceG
Nem tudom milyen nagyképû szövgre gondolsz, nem a mi stílusunk az ellenfél fikázása.
Köszönjük a kihívást és a lehetõséget a gyakorlásra.
Köszönjük a szervert az (OPC) teamnek.
Köszönöm anyukámnak és apukámnak, a microsoftnak, az intelnek, az nvidiának, a dicenak, az ea-nak, a ........

Igyunk sört jól!

TDC Geronimo
"Felvételi feltételek: Ahhoz, hogy felvegyünk a clánba neked magyarnak kell lenned. Ha nem vagy magyar, innen ne is olvasd tovább, nem érdekelsz minket." Ezen bahaltam <#banplz>

TDC Geronimo
Ezt énis ma láttam <#idiota>

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Senki nem tud egy linket, hogy hol találok leírást az unlock fegyverekrõl!? Köszi!

Ma2ska
Én senkinek se bocsátok meg, mégha nem tehet róla akkor se. Persze , ledobok egy atombombát, bocsi ott voltál, kapd be. Figyelj jobban máskor. A mapon nem csupa öngyilkosjelölt mászkál aki alig várja hogy kinyirják. Semmi gond öreg, könyveld el a büntit, megérdemled.

gondolom az az afterburner (utánégetõ) akar lenni....

alma2
hat igen, még ha barmilyen csapda is, akkor meg mi a fáklya, mert ugye o ugy irta :)

szerintem

na igen, de ha épp rossz hangulatban van (pl már épp most lötték le 5* és épp most jött vissza <#vigyor2> ) akkor könnyen nyomja a PageDown-t.

ha nem nyom rá, akkor is kapsz -2 pontot

steam, origin: ACE_hun

Hát igen, ha bombázol akkor akaratlanul is becsúszik egy-két TK, persze olyan csapattárs is kell aki nem kapcsiból nyomja rá a punish-t <#vigyor4>

schrank
aggy egy idõpontot és ne magyaron szal akkor kés stukker repcsi<#ravasz1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Az inkább hõcsapda szerintem...

steam, origin: ACE_hun

vsly
infracsapda=flare

alma2
Ja, hogy miert is nincs billentyu a kozelben, mert a throttlevel kell jatszadozni, de ezen a joyon igy is minnden gomb elerheto, szerintem jo.
de izlesek es pofonok.

szerintem

alma2
segits mar ki, mi az az "infracsapda" eredeti nevén, igy gozom sincs ? :)
ahh utanegeto netan ?

lassuk csak nekem mi van rajta, 2 tuz, 1 fegyvervalto, 1 utanegeto, 1 flare,
1 kamera belso, 1 kamera kulso, 1 kamera hatso, 1 terkep, 1 minimap terkepzoom,
1 q gomb helyett ha mukodne ez a f*s. hirtelen enyni jut eszembe fejbol
ez mar 11 gomb :) persze a hatre is lehet pakolni. meg ha lehetne mondjuk a sorryt is kimappelni , az is jo lenne, hatha kevesebb punisht kapnek :)

szerintem

circa
Kaptam egy olyan üzenetet, hogy frissiteni kell az nvidia driveremet, és ezt megtehetem a BF2 splash vagy slashében, ez hol van?

Sok gomb? BF2? Õõõõõõ <#idiota>

Én ahogy elnéztem kell az infracsapdának (1), a fegyverváltáshoz (2), 2x tûzgomb (4), +1 a fáklya a repülõnél (5)...
5 gomb, annyi az EVO -n is van sõt! <#eljen><#nezze>

Ettõl persze lehet jó joy... <#dumcsi>
alma2
de, az egyik enem a sok kozul :)
mar volt tema a joy parszor it, mivel szerintem kell a sok gomb, hogy felretold a billentyut, logitech 3d extrem vagy mifenevel nyomom :)

szerintem

már mennem is kell(éjszzakás vagyok)...:(.

TDC Geronimo
Téged is látni errefelé? :)

Hi! Nem emlékszek,hogy valaha is nagyképûek lettünk volna bárkivel is szemben,akiket legyõztünk volna,vagy azokkal szemben akiktõl kikaptunk(bocs,ha tévednénk),de azért értékeljük ,hogy kinéztétek volna belõlünk ezt :).
Mi is köszönjük a játékot,remélem még játszunk azért még egy jópárszor és bízok benne ,hogy ti fogtok minket meglepni.
Jeremy

TDC Geronimo
Miért lenne nagyképû duma. A GS egy régimotoros DC-s klán ti meg ha jól tom FC-bõl jöttetek. Szal ahhoz képest még szép eredmény is :)

SigS
Aha...
Nos akkor ovakodj az alacsonyan szallo repuloktol ! :D

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Ok, köszi az infót! Bár tudtommal az EA az 1.03-as patch-et augusztus elejére igéri, itt van róla némi infó ha valaki még nem olvasta:
Here are just a few of the fixes you can expect to see in the 1.03 patch:
Server and Client performance improvements.
Improved Server Browser – added Favorites and History Lists.
Point-farming prevention - game will stop Support/Medic/Engineer point farming exploits.
Squads - locked squad leader will get a message if someone wants to join.
Many HUD improvements - see the names of others in your vehicle, zoom level changing depending on vehicle, map zoom depending on map setup (16, 32 or 64 player map) etc.
Teamkilling changes – the logic of how teamkills are tracked will be changed.
Gameplay tweaks - the way transport helicopters work will be tweaked.
Additional scoring changes - players who destroy an enemy commander's assets will be given points.

Az EVO egy nagyon jó joy de ha lehet ne wireless -t vegyél (kivéve ha mindenképpen szükséges a vezetékmentes használat! <#idiota>)
Én csak jót hallottam róla...
Promival nem repültem együtt, õ a célkeresztemben volt leginkább :)

BurnBaby
vszín 32es. a 64es szerver annyira problémás (telik a memória, egyre lagosabb, aztán néhány óránként összeesik, stb.) h a teszt futtatás után egy újabb patch érkezéséig tudtommal letettek róla a srácok.

www.battlefield.hu

Unlock fegyverekhez tud valaki bármilyen link-et ahol leírást találhatok róluk!?

SigS
i :))

SigS
Ha repulo volt akkor en, ha helikopi akkor nagy valoszinuseggel Prom <#nyes>

És milyen joy-t ajánlotok, hazafelé veszek egyet osztán megprószálom. Egy Saitek EVO Wireless-t néztem ki, van valakinek ilyen esetleg, véleménye érdekelne! Vagy ha tudtok ajánlani esetleg azt is megköszönöm!

Beers
Szerintem nyugodtan unlockold!
Én is medic vagyok és csak ezt használom!
Ez már nyomja a sorozatot is,az egyeslövése a távcsõvel pedig iszonyat pontos!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!