Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok! hol lehet az online acc nevét megváltoztatni? a profileban turkálás nem jött be 😞

circa
Kössze szépen!!!! Remélen igy jó lesz.
Bocs az értetlenkedésemért!

Ez inkább környezeti problémának tûnik.
Router van?
Nincs túl kicsire véve a swap?
Milyen proggik futnak a háttérben, amik esetleg elveszik a sávszélt, vagy felemésztik a rendelkezésre álló tcp/ip szálakat?
Érdekes ez a megszerzett pontszám firssités is, van amelyik szerveren játszva egybõl jóváírja, van ahol meg fél nap kell neki. Tegnap délben 9500 pontról indultam és gondoltam megcsinálom a Corporalt, számításaim szerint estére meg is volt erre nézem a statom 10192!? ma nézem neten (azóta persze nem léptem be) 10518 ahol elvileg már jár a rang viszont a stat csík szerint 99.15%-ra vagyok tõle, értitek ezt!? <#falbav>

Teljesen mind1. Nem a drivereket, hanem a driver_neveket_
Mondjuk az elsõ 3 karaktert írd át BF2-re mindkettõnél.
Ja, részlet az nfo fileból (tehát a daemon-ban is át lehet nevezni):
mount with Daemon Tools 3.47 (rename drivers ³
³ while installing - if you have still problems ³
³ use Anti-Blaxx we included)
mesor
A nettel lesznek problémák nálad mert a kapcsolatod szakad meg a serverrel!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Mi lett a 64-es magyar ranked szerverrel, no more!?

Még azt is hajlandó lennék elmagyarázni, mert senki sem születik power usernek.<#wave>
Meg vannak, akiknek gyorsabban jár a kezük, mint az eszük.
De a követelõzõket utálom.<#mf3>
Cicero
Minek? Szerintem így is jól megy 😊)) Most meg nullán vagyok 😄

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

csuhi
Hali!

Az mégis miért van, hogyha elindítom a játékot, 800x600 lowon, vagy akár 1024 med-ben, tökmindegy, fél perc játék után, akármelyik szerveren, elkezd akadni, vagy fél percig, utána pedig There is a problem whit your conection, utána meg The connection to the server lost. Ilyenkor mi van??? minden norrmálisan fel van telepítve, legújabb driverek minde, minden be is van állítva. Mi ez???
(AMD 64 3000+, K8N-E, 768 Ram, 9600 Pro)

Cicero
Te csak jobban tudod mi van ráírva a motoromra ::😄Ddd

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

circa
Bocs, mire kéne átnevezni drivereket?

schrank próbáld ki a LOMAC-ot egy kis idõre 😊
Egyébként ez meg pszichológia, mindenki azt dícséri amihez szebb emlékek/élmények kötik. Nekem a BF2 repcsik jobban bejönnek mint a DC-sek, bár a -10g-s fordulók elég érdekesek. De majd kimoddolják jól, na.

Ahhoj
#30263 ?

0Fritz0
Mijaza .nfo fájl? <#idiota>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Van megoldáas mint lát6od kicsit lejjebb. De türelmetlenkedéssel nem mész semmire. És ha elolvastad volna a .nfo file-t ami a mini image-ben van, korrektül le vannak irva a teendõk.
Ezt mér' nem teszi be valaki a GYIK-be?
circa
Ne basszátok már fel az agyam, másnak megy nekem meg nem???
Valami megoldás csak van!

schrank
zseppénszemelés->teszkó->BF2->12000->nó problémó<#wave>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

vsly
Ennyi eszed van,hogy azt se tudod melyik az utánégetö.Azt itt rinyálsz,hogy nem gyorsul!LOL
Gyakorolj inkább kicsit...

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Telepitsed az antiblaxx-ot, vagy a daemon-t újra nem standart driver nevekkel. Bár nem tudom a daemon tud-e ilyet, én alcoholt használok és az tud, nekem azzal megy. Szagértõ módban kell telepíteni és átírni az alap driver neveket.
schrank
akurvaéletbe ijen mááár létezik ez nem az a teknológia amit a 80anas években fejlesztettek ki és használták az apacs-pilóták sisakjába gépágyú célzásnál <#fejvakaras> volt iss anno valami film kékvillám (de nem a hnvéccségi melegítõ <#hehe>)hová fejlõdik az emberiség 20év alatt <#wilting>

circa
Segitsen már vki, szépen kérem! #30256

mesor
Az életbe sem látod mindig hogy hol van az ellen!

Tudom milyen a '42 repmodellje mert sokat nyomtam vele... Nem tetszett ez meg aztán "méguccse"...<#shakehead>
schrank
nem kell ahhoz dezertkombat próbáld ki az alap 1942 repülõit csak nehogy a gatyádba élvezz <#vigyor1>
persze amíg nem jött ki a vietnám meg a bf2 addig mi aszt hittük hogy ez a repülési fizika az alap amit egy gém nyújthat nos rá kellett jönni hogy ez nem az alap hanem ez a csúcs <#puszis>

Nos igen nekem is a hatswitch a problémám.. <#szomoru1> Azért kicsit könyebb úgy harcolni ha látom hol az ellen.. <#wilting><#nezze>

Sebaj megveszem a Track Ir 3 -at és azzal talán menni fog...<#taps>
circa
Mindent megcsináltam, úgy ahogy a FAQ-ban volt, feltettem a gamét=>patchet=>mini imaget be a daemonba=>BF2 ikonra katt=>hibaüzenet CD/DVD emualtor softver detected, please disable all emulation softver. <#rinya><#rinya><#rinya>
Mi a frázt csináljak, pls help me!

BurnBaby
www.battlefield.hu 😊

www.battlefield.hu

TDC Geronimo
A harci helyzet változatlan!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

mesor
hmm látom itt nem változott semmi 1 hét alatt.

circa
PLS HELP 30250

azt minimum elvártam volna a bf2-tõl hogy a hatswitch menjen de állítólag nem megy itt sem. Engedd el a joyt és nézelõdj ctrl-egérrel hm...

circa
Na, megcsináltam mindent, amit a FAQ-ban leirtak, jó a D-tools is, mini-image is bent van, peccs is fenn van, elinditom, a gamét is kiirja, hogy disable all cd/dvd emulator system, csukjam ki az összes emulatort? Vagy mi a frászt csináljak?

TDC Geronimo
<#wow2>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Google...
Egyébként Adobe Reader pl...
Tyííííí THX!! 😄

Akkor ideje lesz felprogramozni joyra! <#hehe>

Egyébként hogy dicsekedjek má' én ilyet használok! <#mf1> Na persze nem a bf2 miatt! <#idiota>

Juteszembe a DC gondolom agy mod '42 -höz nem ismerem szal nem tudok viszonyítani sajna....
Hi!PDF-et mivel lehet lejátszani?kösz(ja és bocs hogy ide irom de itt vannak mindig a legtöbben)
Hysteria
ma is talalkoztunk leveskocka 😊

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

leveskocka
nem tudja vki a magyar ranked adminjanak az elerhetoseget?ki van a tokom a serverrel
Kéne vennem videokarira is egy Zalman-t...

steam, origin: ACE_hun

Épp ezért idegesít bakker. És a videokártya ventije is zizereg kicsit. <#hehe>

shift

körbe lehet, alapból a Ctrl

Looserke
annyira sajnállak...
2 Gb RAM, Prescott proci...egyem a szivedet...

hát nálam pálya elején mindig lagzik, meg ha összejön jó sok ember egy helyre, és épp arra fordulok a nézetemmel, akkor is elég rendesen beakad pár mp-re, néha ez pont arra elég, hogy jól lelõnek...

schrank
kérdezz meg 10 ojat aki décébe repkedett mi a véleménye no comment

Egyébként én azt sajnálom hogy nem lehet körbenézni a kabinban! Elég nehéz így vezetni...<#shakehead>
Azé' mert nem tudod használni?? <#fejvakaras>
Egyébként télleg nem a legjobb a fizikája viszont ez a helire is igaz.. <#wilting>
schrank
télleg ebben a ratyi repcsiben van utánégetõ mejik gomb is alapból<#fejvakaras> mitszámít a repülõk rakás S Z A R O K és punktum (vagy hogymongyák<#szomoru2> )