Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
steam, origin: ACE_hun
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Ha tudsz meg ilyent ne sajnald linkelj meg! 😄
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
· 12 Kills with Stinger (Surface to Air Missile)
· 250 Global Hours in a Stinger (Surface to Air Missile)
Ez komoly? Ki az a barom aki 250 órát gubbaszt a légvédelmi ágyúban??? És akkor az Expert-et már nem is említem, ami 750 óra!
A BFVben az volt a baj,hogy ott nem volt nagy büntetés egy TKért,és ott simán leTKztak egy repcsiért.A BF2ben meg leTKztatják magukat...
A megoldást csak abban látom,hogy a magyar Adminok az ilyen vérlázítóan köcsög "játékosokat" bannolják a szerverröl.
Anno a BFVben Bannoltam is a hasonló tuskókat,aztán szép lassan javult a helyzet.
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
bfosok annyira isten
http://www.gamershell.com/news/23650.html
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Help pls!!
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
Bár a repülöhöz való futásnál lassabban érek oda.
neha elkap a hév, es kovetem a lama ellent a vilagon tulra is, ahol jutalombol sebzodom automatikusan, es ha nem vergodsz vissza ideben akkor meghalsz, na ha medic vagy kicsit megno az eletkorod 😊
szerintem
There is only one Boss!
Egyébként a STAT weapon része el van qrva,mert nem azt mutatja,hogy hányszor ölt meg az ellen olyan fegyverrel,hanem azt,hogy hányszor haltál meg,amikor az volt a kezedben.
Be is sírnék,ha 81szer késeltek volna már le.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
szerintem
ez mar egy regi bf-es bug, haverom talalta a neten.
bar lehet, hogy a faqban is benne van,neki ez volt a baja.
az a tipikus fekete kepernyo akkor is elojon, amikor a monitorod detectalva van rendesen es nem plug&play-t ir ki ra a winfos.
most tudomanyos magyarazat nelkul, csereld ki plug&playre es lass csodat lesz kep.
szerintem
Hát nem tudom,én inkább maradok a tisztességes gyûjtögetésnél.Az igaz hogy a 12 ezerért vett játékával,meg a saját accountjával mindenki azt csinál amit akar,de szerintem az egész pontszerzés,ranglistázás akkor veszti értelmét amikor az elsõ kis-nagy csalást elköveted.
Persze tudom én, " a többi is csal,akkor én miért ne egy kicsit".Jó hát mindenki ahogy gondolja.
Nekem van 2400 pontom,500-al többször öltek meg mint ahányat én öltem,és eddig van 3 kitüntetésem.Körönként szerzek 30-50 pontot,nem pedig 100-150-et.Nem nagy stat.De ezt a statisztikát bárkinek nyugodtan megmutatom.Ennyit tudok.
De ha egyszer szezek egy pályán majd egy körben 80 pontot,akkor annak majd tudok szivbõl örülni.Ha valamiért kapok még egy kitüntetést,annak is.
Nekem is jó lenne a 10.000 pont,mert szeretném a Snipert unlockolni,és még igencsak odébb van.De nem mennék el érte egy domb mögé 2 másik emberrel pontot harácsolni.
Na ez az én véleményem.De amugy én nem nagyon értek ehhez a játékhoz,lehet rosszul gondolom.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
megyek a 2-re! igaz, még üres!😛PP
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?