Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fistin
én 1.02-t telepítettem, felment, és nem megy.. ha azt visszarakom, akkor crack miatt nem indul... ha meg megcrackelem, akkor meg adtam a szarnak ismét egy nagy pofont...

Crem
FAQ szerint ez a megoldás:

Aki az 1.0 telepítése után felrakta a NO CD crack-et, annak vissza kell tennie az eredeti bf2.exe filet, mert a tört verzióval nem indul el a patch-elés után. Ha nem tetted el az eredeti file-okat, letölthetõ itt:bf2zip

így csináltad?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

fistin
:o
a játékot?????
ne má, ott van minden profilom, asse tom mi a profil neve, emil cím, pass...
beállítást sem tudom már....
<#wilting>

Mr.Grent
Patch nem enged játszani. Tedd vissza újra, patch nélkül!

https://grentmedia.hu

videodrivert azóta nem raktál újat? Én azzal szoptam hogy az új driver után elfelejtettem belõni a refresht.

fistin
😊 nem

Crem
eredeti a game?

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

fistin
az nem gond, ment már egyszer, csak a rongyos patch után dob ki...

Crem
😊

írd le milyen a géped configja. rendszere, proci ,kártya,ram, stb...

Crem
Na jah... 😊)

1 hét "aktív játék" után ennyi a földi harci eredményem!😄DD

Pistols 00:06:24 6 24 0.25 20%
AT/AA 01:25:27 49 116 0.42 53%
Submachine Guns 04:16:33 89 173 0.51 14%
Shotguns 13:02:31 48 149 0.32 13%
Knife 00:02:48 9 5 1.80 16%

persze külföldin "talán" menne, de hát 1 napot ezért elb@szni, és nem a csapattal(klánnal) dolgozni, azt meg sajnálnám...

fistin
érzem, hogy nagyon akarsz segíteni, csak magyarul 😄

Nem szoktál csak úgy hadonászni a késsel? Sztem azt nézi hogy hányszor "lõsz" vele és ebbõl mennyi a kill 😊

Mr.Grent
Hûûha vihar a biliben 😄

https://grentmedia.hu

gergod
Ennek örülök. 😊 Amúgy tényleg próbáld meg magadtól, meg olvasd el amit sly írt, õ 1 napig próbálkozott vele de sikerült. Nem muszály ám 16-os magyar szerveren megcsinálni.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Ne menj el! Bearanyoztad a napunkat!
Legalábbis én jót derültem. <#nevetes1>
Úgysem birod ki, hogy ne írj többet ide. <#vigyor2>

Minden jog fenntartva!

ezt nem neked akartam sorry

sziasztok! mi van az ea hu 5. szerverrel? a hullák ugrálnak! <#mf1>

nem jön be a banner...

Crem
gépleírást is kéne adni...

alma2
ossz-vissz egy embert oltem meg eddig kessel, valaki hozzaerto, hogy szamolja ezt ? ja es tuti nem szurtam melle, 1 szuras 1 halal 😊
ahhoz kepest az accuracy 17 % gondolom azt a szurasok szamabol szamolja.
az idot, meg az ossz ido amikor kessel a kezemben rohangaltam, nem ? igy logikus

Knife 00:00:39 1 0 1:0 17%

szerintem

fistin
vki segítsen már, nem megy a bf2, mer patcheltem, és fekete képernyõ, aztán kidob... igen, próbáltam megcsinálni, de nem megy.......... 😞((((((((

tényleg arra van vmi lehetõség hogy NE LEGYEN másoknak hozzáférhetõ a statom?
(persze majd ha lesz statom 😛)

De "tommy1993kungfu" benne van, ugye? 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Hysteria
Najo bekenlehet hagyni leptem csá all 😊

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Amúgy ha már szóbakerült, be kell vallanom, egyszer én is "csíteltem" mert 2x megszereztem a basic repairt úgy, hogy nem adta meg és hát harmadszorra... miután 30 pontunk volt hátra, és 4 repair pontom már megvolt, bizony meglövöldöztem tankkal a cimbora légvédelmet, hogy utána feljavíthassam. Háborgó lelkiismeretemet csak a tudat nyugtatta, hogy 2x megszereztem becsületesen is....
De a legelsõ volt a legjobb, egy másik eng.-rel és egy support-tal álltunk össze páncélos alakulattá (2 tank egy apc) és mindenhová együtt mentünk... 27 kill,1 halál lett az eredménye a medálon kívül....
Szerintem ez azért más kategória, mint "véletlenül" 150 késes killt szerezni.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Crem
Azért egy páran magukba nézhetnének itt mielött osztják az észt...

Már csak magamból kiindúlva néha elszakad a cérna. Persze tudom, hogy csak egy játék, de kurva unalmas, mikor 2-3 percig esek-kelek.

Crem
nem röhöglek ki igazad van. Mint mondottam ennyi nekem belefér. Az is belefér, hogy repülõvel lassítom az ellenfelet kb. ez 4mp amíg átrepülök... De soha nem mentem oda tankal, hogy az újraszületõ embereket levadásszam!

Stat

50 perc alatt 172 késelés (34%-os pontosság mellett)
Az percenként több, mint 3.44 ölés, és akkor a hiba%-ot nem is számoltam.

<#fejvakaras>

Minden jog fenntartva!

SigS
Jaaa, fakk 😄

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Persze, és ha 170bõl 150 killed cheattel volt, akkor majd el is hisszük, hogy a többi mind becsületesen szerzett. Mert hiszen arról vagy híres...
Hysteria
akko very sry elolvastam vmit 😊

a klanom neve meg titok nem publikus klan 😛

alma2
Van klanod is azt nem tudtam 😊 mi a nevetek knifeyourself_team ? 😊
kicsit paranoimas vagy szerintem, szoba se hoztam oket... kizarolag rolad beszeltem.

szerintem

Hysteria
nem sérted meg a személyi jogaim nezegsessetek csak a statom egézségetekre 😊

LOL
Amikor ezt megláttam majdnem leestem a székrõl:

Support 14:46:32 1,011 252 4.01

Mondom ilyen nincs bazmeg azzal a szarral nem lehet lelõni senkit!
Aztán láttam hogy ez a kit és nem a weapon részleg <#idiota>

Hysteria
jo ez a 170 kés kill amibol 150 kill csalás nem nagy gáz sztem...

nemvok csak a 30 ezer valahanyadik... es a tobbi 6000 pontom becsuletesen szedtem ossze

ha ea ien hibat hagy a jatekba o baja

EA SUXX

alma2
remelem nem sertem a szemelyisegi jogait, elvegre o linkelte ide be valamikor, aztan most meg elohozta a bongeszom, igy megneztem 😊
http://bf2s.com/player/Hyst3ria/

szerintem

"es ha vki kiad 13 ezer forintot vmiert akko ma aztcsinal a jatekkal amit akar nem? en jatekom en accom nektek nem kell vele torodni

ennyi 😊"

Lehet benne valami, bar erdemes lenne elgondolkodni rajta, hogy miert hajitottak ki nehany faszit a ponttablazat elejerol a multkoriban.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Hysteria
ha kell járatom tovább nem az a tipus vagyok aki egyhamar feladja 😊

Most jöhetnek a szerverek gazdái, hogy azt mondják: az én szerverem, azt csinálok vele amit akarok.
<#nyes> <#banplz>

Minden jog fenntartva!

Hysteria
nem al feljebb nyugodtan irgassatok mondtam 😊) engem nemzavar..

Szerintem eléggé lejárattad már magad, szal még jobban nem kellene.
gergod
HAHA még neked áll feljebb!!!!! nc....

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Hysteria
nyugodtan irjon még mindenki hulyeségeket ami ellenem szól...

Hysteria
es ha vki kiad 13 ezer forintot vmiert akko ma aztcsinal a jatekkal amit akar nem? en jatekom en accom nektek nem kell vele torodni

ennyi 😊

Hysteria
szarok rátok mondjatok amit akartok hidjetek amit akartok engem nemérdekel és kész 😄

Azért azt majd meséld el, hogy melyik fórumon veregették meg a vállad ezért.
Érdekes, hogy hirtelen milyen ellenszenves lett a társaság valakinek. 😊
Vajon van összefüggés azzal, hogy kiderült egy kínos apróság róla? <#wilting>

<#lama> <#taps> <#idiota>

Minden jog fenntartva!

Nézd a dolgok pozitív oldalát. Remélhetõleg ez egy életre szóló tanulság volt. Lopni/csalni csak nagyban érdemes (akkor elismernek), különben piti kis zsebtolvaj/csíter maradsz. Most kis taktikai visszavonulást javaslok, aztán utána bölcsebben kerülhetsz majd elõ 😊

fr3ddy14
a neve illik a gyerekre 😄

Zászlót védve érdemes C4-et pakolni a bejárathoz, amerrõl számítani lehet az ellenre. És biztosan lesz alkalom tankot stb. robbantani. Szerencsés esetben akár teli APC-t is. 😊

Minden jog fenntartva!