Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki az 1.0 telepítése után felrakta a NO CD crack-et, annak vissza kell tennie az eredeti bf2.exe filet, mert a tört verzióval nem indul el a patch-elés után. Ha nem tetted el az eredeti file-okat, letölthetõ itt:bf2zip
így csináltad?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
a játékot?????
ne má, ott van minden profilom, asse tom mi a profil neve, emil cím, pass...
beállítást sem tudom már....
<#wilting>#wilting>
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
írd le milyen a géped configja. rendszere, proci ,kártya,ram, stb...
1 hét "aktív játék" után ennyi a földi harci eredményem!😄DD
Pistols 00:06:24 6 24 0.25 20%
AT/AA 01:25:27 49 116 0.42 53%
Submachine Guns 04:16:33 89 173 0.51 14%
Shotguns 13:02:31 48 149 0.32 13%
Knife 00:02:48 9 5 1.80 16%
persze külföldin "talán" menne, de hát 1 napot ezért elb@szni, és nem a csapattal(klánnal) dolgozni, azt meg sajnálnám...
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Legalábbis én jót derültem. <#nevetes1>#nevetes1>
Úgysem birod ki, hogy ne írj többet ide. <#vigyor2>#vigyor2>
Minden jog fenntartva!
ahhoz kepest az accuracy 17 % gondolom azt a szurasok szamabol szamolja.
az idot, meg az ossz ido amikor kessel a kezemben rohangaltam, nem ? igy logikus
Knife 00:00:39 1 0 1:0 17%
szerintem
(persze majd ha lesz statom 😛)
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
De a legelsõ volt a legjobb, egy másik eng.-rel és egy support-tal álltunk össze páncélos alakulattá (2 tank egy apc) és mindenhová együtt mentünk... 27 kill,1 halál lett az eredménye a medálon kívül....
Szerintem ez azért más kategória, mint "véletlenül" 150 késes killt szerezni.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Már csak magamból kiindúlva néha elszakad a cérna. Persze tudom, hogy csak egy játék, de kurva unalmas, mikor 2-3 percig esek-kelek.
50 perc alatt 172 késelés (34%-os pontosság mellett)
Az percenként több, mint 3.44 ölés, és akkor a hiba%-ot nem is számoltam.
<#fejvakaras>#fejvakaras>
Minden jog fenntartva!
a klanom neve meg titok nem publikus klan 😛
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
kicsit paranoimas vagy szerintem, szoba se hoztam oket... kizarolag rolad beszeltem.
szerintem
Amikor ezt megláttam majdnem leestem a székrõl:
Support 14:46:32 1,011 252 4.01
Mondom ilyen nincs bazmeg azzal a szarral nem lehet lelõni senkit!
Aztán láttam hogy ez a kit és nem a weapon részleg <#idiota>#idiota>
nemvok csak a 30 ezer valahanyadik... es a tobbi 6000 pontom becsuletesen szedtem ossze
ha ea ien hibat hagy a jatekba o baja
EA SUXX
http://bf2s.com/player/Hyst3ria/
szerintem
ennyi 😊"
Lehet benne valami, bar erdemes lenne elgondolkodni rajta, hogy miert hajitottak ki nehany faszit a ponttablazat elejerol a multkoriban.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
<#nyes>#nyes> <#banplz>#banplz>
Minden jog fenntartva!
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
ennyi 😊
Vajon van összefüggés azzal, hogy kiderült egy kínos apróság róla? <#wilting>#wilting>
<#lama>#lama> <#taps>#taps> <#idiota>#idiota>
Minden jog fenntartva!
Minden jog fenntartva!