Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://grentmedia.hu
Majd egyszer meséljétek már el, hogy mi ebben az élvezet.
Statisztika
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Nekik sem így kellett volna megoldani,de ezen mostmár kár vitatkozi!
Játszunk ez a lényeg!
Õk meg talán hívjanak ki egy másik klánt és (így) gyakoroljanak ellenük!
Peace!!!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Szerintem ezért nem kellene orrolnod rájuk!
Nem tartoznak a "pofátlan" emberek közé!
Gondold át mégegyszer mielõtt leszólod õket!
Ne egymással kötekedjünk már állandóan!
Játszunk,azért van kitalálva ez az egész!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
(Mondjuk a leaderek közt jó lenne voice, de attól meg messze van a teamwork, hogy valóban létszükséglet legyen.)
Minden jog fenntartva!
Multkor azt jatszotta velem hogy elefekudt a repulonak hogy amikor felszallok atmenjek rajta...
Meg a helikopter kamikazeja imadnivalo.
Az a szep az egeszbe hogy tudja magarol hogy egy jelentektelen kis pocs 😊
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Van mellé readme, nem olyan bonyolult...
De van több (ingyenes) szerver, minek indítanál sajátot?
Minden jog fenntartva!
De van VOIP a játékba építve.
Minden jog fenntartva!
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
hogy kell teamspeak servert csinálni?
letöltöttem a teamspeak servert, de hogy kell utana?
Én már csak külföldin játszok pont az ilyen pöcsök miatt.
Beállok egy sqadba vagy még oda se aztán játszok és nem érdekelnek a tökfejek
vagy ha én elöbb értem a jármühöz indulsnál nem vágta megát a gép alá hogy le tk-zam mert néhányan örülnek mikor eltaposom<#nevetes1>#nevetes1>
http://kutyuszoba.blog.hu/
Forza.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Miért nyomod magyar szerveren???!!!
Ott csak faszlámaõrültgyengeszarfosok vannak akik az általad emlitetteket hajtják végre....EA.de szervereken érdemes nyomni,jó a ping és nincsenek ehez hasonló idegesitõ arcok...Meg ott admin is fellelhetõ...😊)
Ja és velünk is talizhatsz....
Őrült gyenge.....
Tegnap egy szerveren csak az egyik oldalon volt 2 ilyen helimániás,de azok gyakorlatilag el is döntötték a gyõzelem kérdését mert szétalázták az én csapatomat.Szerintem túl erõsek,és strapabiróak lettek a helikopterek ebben a játékban,aki aránylag tudja vezetni óriási elõnyben van.Nem csoda ha vannak akik nem birnak létezni nélküle.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
START Menü --> Futtatás/Run --> Regedit - Itt keresd meg a HKEY_LOCAL_MACHINE/Electronics Arts/Battlefield 2 mappát. Itt az 'ergc' tartalmazza a kulcsot, tehát azt kell módosítani.<#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
tegnap játszottam az egyik magyar rankeden (asszem az egyes volt)
nos egészen jó volt, leszámítva hogy beültem egy helibe és egybõl kiabálgattak hogy get out 😊)
mondtam hogy srácok ez nem így mûködik, ez nem a tietek, esküszön néha még ki is szállok ha valaki nagyon akarja és szépen kéri de ha természetesnek veszi hogy kitakarodok a helibõl akkor azértsem
aztán kb 5-6 alkalommal mindig én kaptam a pilcsiülést, erre már nagyon idegesek lettek a helirajongók (egyébként elég bénák voltak, egyszerûen azt se tudták hova kell állni...) és elkezdtek kitékázni mielõtt a helihez értem volna, ha pedig benne ültem egyszerûáen lelõtték a helit vaygy 5ször
kiabáltam adminért de nem találtam egyet sem, egyáltalán ezeknek a ranked szervereknek van adminja? ha igen ki az? ezek a sima punishok nemsokat érnek...
az említett heli-dtkás emberkék egy klánba tartoztak...
hogy pontosan melyik kettõ dtkázott azt nem tudom de talán az elsõ kettõ láma(egyébként magyarok)
hát Gratulálok srácok! igazánfairplay és korrekt játékot játszotok és még a
második eset
már vagy másfél kört játszok egy külföldivel, õ a gunnerem folyamatosan, egyszercsak nem mi érünk a helihez elsõnek hanem egy csapattárs, erre az én gunnerem elkezdi pakolni az aknákat a helire egybõl (hogy majd felrobbantja és mehetünk megint együtt) én csak néztem hogy úristen ilyen nincs...
aztán beszálltam a csapattárs mellé gunnernak és mentünk erre két percig csak tombolt a gunnerem, majd mégiscsak felrobbantott minket, aztán rendezett egy szavazást hogy kirúgjanak😊)) természetesen mondanom sem kell hogy négyen nagyon szerették volna ha nem vagyok a szerveren...
hihetetlen dolgok vannak
a harmadik esetet nem is említem teodor0-val...
nagyot csalódtam, ennyi faszlámát!! hihetetlen...de legalább lett egy ribbonom végre😊)
<#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz><#banplz>#banplz> 😊
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Csak nevatiras van.
BUTA M3st3R <#banplz>#banplz><#idiota>#idiota>
es ha atirom akor elveszitem a mostani statomat?
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17