Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gazgoblin
Sziasztok!

Vidám leírás a játékról ahogy a Newbie-k használják.

Remélem nem volt még...

Üdv Goblin

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Beers
Ezek miatt már nem is idegesítem magam!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Fritz, én játszottam már Vény tagok ellen a songhua stalemate pályán, csalás nélkül szedtek össze 120-130 pontot helizéssel. Engem cirka 6-7x lõttek le jó magasról, szóval le a kalappal a gunnerek és a pilóta elõtt....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Hidd el, egyáltalán nem az..... komolyan!

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Sajna nekem több medál is volt ami ehhez hasonlóan elveszett, a basic repairt 3x kellett megszereznem pld...

fr3ddy14
én rájöttem hogy jó medic vagyok, mert felmentem egy rankedra és 7kört én nyertem combatba és csapatmunkába é medikbe
szentem anti-tankról átállok medicre
és a kína medikje tetszik a legjobban

Beers
Jó ez a kép 28,8-as modemmel 😄 !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Szerintem valami global magyar ranked bant ki kéne már találni...
uHs Gerzson
Frontlines Mod:

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

rushman
csak a bf2 csinálja, más játékkal 20-as pingem van

uHs Gerzson
Hát halod ha egy blackhawkot meghalok és tankban vagyokakkor egyböl lövöm mint a güzü tegnap is meg volt az eredménye 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Zs0lt1
Black Hawk-ot tankkal lehet leghhatásosabban leszedni.
Csak kár, hogy egy lövéstõl még nem pusztul meg.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

0Fritz0
Akkor megyek tetris-ezni. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Crem
😄

nem csak személy szerint rád gondoltam, sok emberrel jártam így !😄DDD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
anyám...

a BH-t simán le lehet vadászni... Tegnap Gerzson és csapata 2x is leszedett minket fullosan. Pedig 2 ember javította. Akkor van gond, mikor nincs commander és fut mindenki a saját pontjai után. Na akkor lepörög a map.

Más: nekem meg az tetszene, ha légvédelem nem lenne ennyire hatékony, és az egyszeméles gépbe beleépítenék a lézer vezérlésû rakétát, hogy még pontosabb legyen.😄DDDDDDDDDD
vagy!
Nem lehetne quake- UT módjára ugrálni, pörögni,forogni. Ugyanis ilyen sincs a valóságban! Ráadásul mindig megszívom és nem tetszik...😛

Komolyra fordítva: Mindenkinek azt kéne csinálni, amiben úgy érzi, hogy jobb egy kicsit.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

fr3ddy14
jóaz, fel rá a c4-et, és bele a tankba, jó mert kitudom kerülni a löváseit

fr3ddy14
egyszer sikerült jól bh-zni, amikor az egés squad benne volt, és kommunikáltunk, rankedon rögtön 140 pontot szedtünk, ja meg vagy 70 csapatmunka.
a squadunk volt az elsõ 6 helyen

Ellenben a leggyorsabb. Szerintem jó, hogy van benne. Igaz néha tényleg idegesítõ.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

schrank
ezeket az amerikai bagikat kikene szedni a jatekbol mert ezzel a szukiranyban hasznalhato geppuskajaval hasznalhatatlan szemet <#szomoru2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

mNzJean
Mondok még egy trükköt ha Black Hawk vadászatra indulnátok , Tehát : arab heli fölszáll , hátul a szerelö mellé beül egy special forces ember , kis ügyességgel és jo összehangolt csapatmunkával a C4 et nagyon szépen rá lehet pottyantani a BH-ra felüröl , nekünk nem egyszer bejött csak néztek a BH-s skacok nagy szemekkel hogy hogy került a C4 a helijükre.Aztán van még egy két trükk a BH ellen de azt nem adom ki.Tulajdonképpen csak azt akartam ezzel hogy nem nagy eresztés az a Black Hawk minden csak a taktikán mulik.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mNzJean
Biza de én szerintem a tank a legjobb védekezés a BH ellen , csak jo helyre kell beállni vele és amikor alacsonyan foglal akkor BUMM

schrank
BH ellen eleg egy 2 fos skvad 2 egymastol messze levo vodnyikkal

mNzJean
Ehhez a témához nekem is lenne egy két hozzáfüznivalom, akit zavar hogy a BH ott osztja a halált a feje fölött az álljon szépen sqad-ba foglalja be az ami bh pontot és legalább 5 emberrel kuksoljon ott a kör végéig , némi commander támogatással.Mi például külföldi szervereken erre szoktunk direkt utazni ,hogy idegesitjük a BH -sokat .Bár egy két szerveren sajnos BANN lett a vége, amikor 3 körön keresztül ugy tartottuk az ami BH pontot hogy még megközeliteni se tudták.Mellesleg meg én is szoktam helizni és szerintem nagyon sirály , és tényleg jo csapatmunka szügséges hozzá .

Na, ez érdekelne, hogyan csinálták...
Vagy 2 napig túrtam a netet miután a felraktam a gamét, hogy hol lehet ez a kütyü.. (amit igérték)

Minden jog fenntartva!

Hát ezzel egyetértek,kissé érdekes ez a menet közben összerakjuk az alattunk szétesõ gépet.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

TDC Geronimo
A németek tudnak valamit <#hehe>

A "kimaradt" laser designator egy kis trükkel elõcsalogatva 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

schrank
peccs csak az onlajn miatt kell amugy semmi kulonos

schrank
create account stb csinalnod kell egy sajat gamespajos akkontot vagy nem <#wilting> na az a lenyeg hogy osszedobsz egy offlajn akkontot aszt akkor mehet a gem<#kacsint>

ja és amugy mien a patch?mik a javitasok?

Csao!Most kaptam kézhez Battlefield2-t.Bent vagyok menüben és inditanam single playert és allandoan a starting servert irja ki.Nem csinal utana semmit.Mi lehet a gond?

schrank
azert eleg gagyi hogy 3 AT-t ralottem a BH-ra aszt "semmibaja" attol fuggetlenul hogy szerelik vagy sem az uj peccsel kikene szedni eszt a menetkozbe szerelest es csak kivulrol lehessen szerelni ugyanugy a foldi jarganyokra is vetitve tobb lenne a kill pont is

jakint
különben visszatérve a masturos helizésre , elég ha az ellenség elfoglalja az amcsi zászlót jobb oldalt felül, máris nincs helijük:-)) csak ki kell lõni egyszer , arra meg már páran mondtak pár ötletet, csak láma csa<#vigyor><#nyes>pat ellen lehet aratni :-) de azt nagyon

AMD 64 3000+ 1GB RAM + ATI X850XT + 320GB

jakint
ha te ennyire ügyes vagy miért parázol?megcsinálod mégegyszer ha ilyen egyszerü!

AMD 64 3000+ 1GB RAM + ATI X850XT + 320GB

alma2
Jut eszembe, jatekon belul connectaltam egy serverre, meg be se toltotte a palyat, de mar ki is irta kick teamkill blablabla 😊

szerintem

alma2
nagyon egyszeru nezd meg egy masik jatekkal, vagy ping stb, ha ott is csinalja nem a bf-et kell hibaztatni kivetelesen 😊

szerintem

Én egyszer találkoztam ilyen emberrel.Mindenkit késsel akart legyilkolni,volt egy trükje,hogy hasra vetõdött és csúszás közben szurkált veszettül.
Az is biztos erre a kitüntetésre ment akkor.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

alma2
remeljuk igy lesz, de elobbi uzenetem mar 1 oraval ezelotti,
azota visszamentem masik server ugyanaz a palya most is siman osszejott, megint megkaptam az ermet, sot meg elso is lettem a sok keselessel 😊 de megint semmi... megnezve csak a global pontot kaptam meg, ha megnezem megint 1 killem van kessel.
de teljesen jo, tiszta COD erzes mintha puska tussal apritanam a jonepet,azt se tudjak hova kapjanak kit lojjenek amikor rohangalsz kozottuk 😊
egybol jobb jatek lett nalam, meg a vegen halas leszek Hysterianak.
Persze tegyuk hozza, en nem szalmababukat szurkalok 😊

szerintem

Teamspeak ügyben nézz szét pl.: itt.

De ha rákeresel, szerintem találsz még.

Minden jog fenntartva!

schrank
nem frissit azonnal a bfhq ugyhogy ne szarja be<#nyes>

schrank
3 . ne nyalizz <#vigyor1> penge <#nyes> mellesleg eccere vesszett el benned dzson vejn es krokodil dandi <#taps>
mongyuk magamat is megnesztem volna <#nyes>izgi volt<#ravasz1>

alma2
Na a ma esti story, ha mar delutan ment itt a knifeyourself_teammel az eszosztas 😊
gondoltam megszerzem a pistoly es a knife alapot, miert is olyan nehez ez.
strike at karkand termesztesen, kb felidobe becsatlakoztam, mikor rajottem jobban lo tavolta a pisztoly mint a tobbi fegyver kb 5 perc volt megszerezni a medalt.
Aztan kovetkezo kor, van az a divatos lepcso kb a palya felenel ahol mindenki maszkal fel le es altalaban fekszik a lepcso tetejen.
ott fekudt ket manus felfutok szur, szur, jon a medicjuk eleszt, erre leszurom megint akit felelesztett, meg jon ket ellen az egyik szinten medic, neki estek egymasnak 5 en voltak mig mindet kinyirtam kessel, kb 10 kill / 15 sec 😊
szoval ne mondja senki hogy nehez megszerezni, bar kell egy kis szerencse, hogy talaljal 5 ilyen embert egy kupacbam, egybol dobalta a knife plecsnit
Gondoltam biztos ami biztos megvarom a kor veget. ERRE EZ A FOS NEM ADTA MEG EGYIKET SE SOT A KILLJEIMET SE SZAMOLTA !!!
ilyenkor kinek lehet panaszkodni, k*cs*g EA.
nem is merek belegondolni mar mennyi ermet, pontot stb nem kaptam meg.
Valakinek van valami otlete miert csinalja ezt ?
termeszetesen rankedon jatszottam 😊

szerintem

meghallgattatok

A magyar rankeden nem lehet normálisan játszani a 3-ason nyomom épp és mindig képembe vágja BAJ VAN A KAPCSOLATODDAL vazze. A végén meg kivág. Nem hiszem el,hogy nem lehet normálisan megcsinálni. Végre egy jó kis csapatmunka is volt azt annyi. 2Mbites net nem elég ide Magyarországra? Egyetlen egy szerveren nem tapasztalom ezt. Azt meg haggyuk,hogy egy olasz csávó szétlaggolja a gémet. Pfuuu. Köszi, hogy meghalgattatok 😊

rushman
Hali skacok!

Az lenne a kérdésem, hogy miért van az, hogy a játékban idõszakosan felmegy a pingem 900-ig (általános 20-30)?
amit próbáltam:
-video felbontás csökkentése(single módban tökéletesen fut)
-tûzfal, vírusírtó kikapcs
-vírus és kémprogi ellenõrzés
-pb frissítés

a netkapcsolatom 1000 ADSL és az eset szerverfüggetlenül történik, azaz mindegy, hogy hazai vagy külföldi szerveren játszom.
A gamma eredeti...

ötletek, mert én kifogytam?

Cobra.
Engem azzal lepett meg egy spec ops, hogy körbe volt C4-ezve a zászló, amire mentem helivel elfoglalni, és a C4 a levegõbõl leszedett. Szóval nem nehéz leszedni a fullos BH-t, csak türelmesen kell várnod egy zászlónál.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

gergod
jah de a jó pilóta ilyenkor elmegy egy másik, nem védett bázisra, amúgy vodnikból is ki lehet lõni az embert 😊

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

A kulcsszó: Vodnik. 2 geppuskaval mar konnyen daralhatod a BH-t.

TDC Geronimo

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

VéNY Robi
Ott a pont, Gero tudja mi a jó<#idiota>

VéNY Robi
Ez így van minden a helyzettõl függ.