Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár hallodtam olyan BF2-es szerverrõl, ahonnan bannolják az embert, ha valamilyen jármûvet használ 😊) Hogy ez melyik, azt sajna nemtudom.
Mész azzal a csákóval egy kört a helivel, a következõben pedig mész a klántársaddal. Nemfog összedölni a világ, szerintem normálisan meglehet beszélni a dolgot.
Nemismerem a szingliplájer páylákat, de feltételezem nincs harci heli egyiken sem.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Ok hogy paraszt mert nem enged be mast a helibe, de amikor alafekszik a repulonek mikor nekem sikerult nagy nehezen megcsipni, meg nekiugrik a forgo helinek az mar nem valo "mulis jatekosnak" a szerverre
Bye
2. Ez, mint már oly sokszor elmondtuk nem BF. Ha olyat akarsz h ne legyen jármû akkor mással próbálkozz. A BF-nek pont ez a lényege 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ehhez aztán igazodjon az egész szerver,csapat,mindenki.Vörös szõnyeg is kellett volna hogy diszlépésben masirozhassatok a helihez.
Az meg hogy ezután jött a TK,azon legfeljebb Te csodálkozol.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
1. Este játszódó csaták.
2. Semmiféle jármû nem lenne a pályán, kizárólag gyalogosan lehetne eljutni egyiik helyrõl a másikra. (Ebben az esetben lenne értelme a snipereknek is. Mert jelenleg szinte haszontalanok)
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
A másik: Semmi kedvem szóban csevegni a játék közben senkivel. Osztagban pedig a csapattagoktól függõen idõnként "kötelezõ".
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
ezt a bf2 comics-on találtam!😊
gondolom másnak is "tetszik", hogy a mellélött rakéta kizárólag saját csapattársat talál el!😄
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
a magyar szerverek szarok, amíg nem tok 1.02-n rankedra menni, addíg elég nekem az 1.0ás ranked EA US szerver is, aztán este meg megyek a citymapokra amikor beenged
Nem rohadt mindegy, hogy ki hogy vezeti a helit?
A public az public!
Aki viszont nem engedi a másikat helizni, az meg elég gyarló!
És még csodálkoznak, hogy a BFV-t is elég sokan abbahagyták, és hogy többen játszanak single-be, mint multiba!
Szánalmas!
Szerintem valaki akkor jó pilóta, ha a többi multizó mondja, hogy az, nem pedig én gondolom, hogy az vagyok!!!
Ezeken elkellene gondolkodni, persze ez túl nagy kérés!
Nagyon frankó ez a játék, csak kellenének emberek, akik nem viszik a hangulatot a 0 felé!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
de nem is értem miért lettem ezek után csak én kirúgva, titeket miért nem kell szerinted? ezt elmondod nekem ó nagy helis? 😊))))
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
hihetetlen 15 évesek,
persze mindezt a csapatért tettétek, persze tudom én hülyegyerek 😊
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Together we'll fly someday...
Together we'll fly someday...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"
Minden jog fenntartva!
Na az ijen emberkeket dobalnam ki a szerverekrol tobbek kozt.<#gonosz2>#gonosz2>
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info