Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt nemtudtam Ez az elsõ online játék, amivel játszottam, a többit nem ismerem.
Bár hallodtam olyan BF2-es szerverrõl, ahonnan bannolják az embert, ha valamilyen jármûvet használ 😊) Hogy ez melyik, azt sajna nemtudom.
Pharaoh
Közelre nagyon hatásos kis fegyverke, messzire meg ott az AT raketta.

Na és akkor mi van???????
Mész azzal a csákóval egy kört a helivel, a következõben pedig mész a klántársaddal. Nemfog összedölni a világ, szerintem normálisan meglehet beszélni a dolgot.

Nemismerem a szingliplájer páylákat, de feltételezem nincs harci heli egyiken sem. Mivan, ha csak gyakorolni szeretett volna. Szingliben nemtud, üres szerveren meg nincs ellenfél, így egyik esetben sem tud normálisan gyakorolni.
fr3ddy14
jaja

fr3ddy14
az a baj, hogy pont az a csákó nem engedte be a klántársemat.
hoppá

SigS
Valaki irta hogy a pisztolyok iszonyat pontosak messzire, csak ugye eleg gyengek, fejre kell loni veluk

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Az antitankos fegyvere szvsz az egész játék leggyengébb fegyvere.Ahogy egy ismerõsöm mondta,jobb ha odamegy azt agyonveri vele az ellenséget.Azzal ne csodálkozz ha egy 1v1 helyzetben alul maradsz egy Assaultos,vagy Spec Ops-os ellen.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Antitankos voltam 😊 De attól félek, hogy céloznom kéne megtanulnom.
Col Andrew
Feltéve ha darál vele az ember, közép-távolra.

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

SigS
Igen... van par ilyen ember aki felirta magat a feketelstamra 😊
Ok hogy paraszt mert nem enged be mast a helibe, de amikor alafekszik a repulonek mikor nekem sikerult nagy nehezen megcsipni, meg nekiugrik a forgo helinek az mar nem valo "mulis jatekosnak" a szerverre
Bye

Ha most gépfegyvernél a supportosra gondolsz akkor az nem a te hibád hogy nem találsz el vele senkit, hatalmas a szórása :/

TDC Geronimo
1. Ilyen pályák majd a kiegbe lesznek
2. Ez, mint már oly sokszor elmondtuk nem BF. Ha olyat akarsz h ne legyen jármû akkor mással próbálkozz. A BF-nek pont ez a lényege 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

"nyugi, mi csak pont akkor akartunk helizni"

Ehhez aztán igazodjon az egész szerver,csapat,mindenki.Vörös szõnyeg is kellett volna hogy diszlépésben masirozhassatok a helihez.
Az meg hogy ezután jött a TK,azon legfeljebb Te csodálkozol.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

A BF2-bõl hiányolok pár dolgot. Lehetne hozzárakni még néhány pályát. Szerintem kissé feldobná a hangulatot. Két fajta pályára gondolok:
1. Este játszódó csaták.
2. Semmiféle jármû nem lenne a pályán, kizárólag gyalogosan lehetne eljutni egyiik helyrõl a másikra. (Ebben az esetben lenne értelme a snipereknek is. Mert jelenleg szinte haszontalanok)
gergod
Hát jah akkor tévedtem sry. Lehet régebben még más volt írva rá és azzal tévesztettem össze vagy nemtom. Így viszont elég primitív egy ribbon, dehát ez van.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

TDC Geronimo
Hát sztem "kicsit" több tapasztalata van, mint neked <#mf2>

TDC Geronimo
Hmm érdekes egy hozzáállás 😊

Nem tartom magam olyan jó játékosnak, hogy beálljak egy osztagba. Nem akarom lerontani az eredményeit senkinek. Lehet, hogy így elég h*lyén hangzik, de nem szeretném, ha engem anyázna bárki is a csapatból, ha nem sikerül megcsinálnom vlamit. Ezért inkább gyakorolnám még a játékot osztagba lépés elõtt.

A másik: Semmi kedvem szóban csevegni a játék közben senkivel. Osztagban pedig a csapattagoktól függõen idõnként "kötelezõ".
fr3ddy14
oksa, remélem hamar be lesznek állítva

Crem
80%-ban ezért TK-zok !😞 Elmegy a rakéta a BH melett és levegõ-levegõ rakéta eltalálja azt a dzsippet amiben három csapattárs ül!😞((((

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

SigS
Ja a a a es hanyszor bannoltak mar ki emiatt hogy a szaros stinger nem talalja el a nyamvadt helikoptert rendesen, aztan a sajatot persze egybol kiszurja 😊)

Crem
nem "szarok" csak nem jól vannak beállítva...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem

ezt a bf2 comics-on találtam!😊
gondolom másnak is "tetszik", hogy a mellélött rakéta kizárólag saját csapattársat talál el!😄

Crem
<#eljen>

Quki
jaja , a batthefield hu szerverei szarok

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

fr3ddy14
csak az volt a baj hogy 5* löttél le, és azért dobott ki téged

Quki
megnézném ki teszi tönkre a játékot...a hülye béna lámák akik jáccanak a bf2 hu szerveren vagy inkább mi...mi csak egyszer vagy kétszer hülyéskedünk de abba haggyuk azután

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

fr3ddy14
ha meg nincs hely 1.0-án, akkor kényszerbõl járok csak a magyar szerverekre, de élvezhetetlen a laggolás, a hullaugráls miatt

fr3ddy14
hát nem is oda megyek, hanem oda ahol csak városi mapok vannak
a magyar szerverek szarok, amíg nem tok 1.02-n rankedra menni, addíg elég nekem az 1.0ás ranked EA US szerver is, aztán este meg megyek a citymapokra amikor beenged

Quki
jaj kis fostos banda <#idiota>

TC3
Most õszintén!
Nem rohadt mindegy, hogy ki hogy vezeti a helit?
A public az public!
Aki viszont nem engedi a másikat helizni, az meg elég gyarló!
És még csodálkoznak, hogy a BFV-t is elég sokan abbahagyták, és hogy többen játszanak single-be, mint multiba!
Szánalmas!
Szerintem valaki akkor jó pilóta, ha a többi multizó mondja, hogy az, nem pedig én gondolom, hogy az vagyok!!!
Ezeken elkellene gondolkodni, persze ez túl nagy kérés!
Nagyon frankó ez a játék, csak kellenének emberek, akik nem viszik a hangulatot a 0 felé!

cold-fire
fasza😊

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

Ne lepõdj majd meg ha vmiért a magyar szerverek nem fognak beengedni 😊

Kandurex
Mesterlövész puskával tegnap kiszedtem egy helit! Kibaszott mákkal, mert csak úgy a pilótafülkére lõttem rá, de az elég volt a vezetõnek 😊 Állatság!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Pink Tiger
igen miután kitékáztatok és hiába kiabáltam adminért beültem az essexbe és egyszer megvártalak, bevallom édes érzés volt
de nem is értem miért lettem ezek után csak én kirúgva, titeket miért nem kell szerinted? ezt elmondod nekem ó nagy helis? 😊))))

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger
akárhogy használjátok a helit a szállj ki a kurva anyádat mert mi akarunk helizni egy kicsit erõs, mindezt megspékelve azzal hogy még ki is tékáztatok hogy mehessetek együtt hirtelen nem nevetséges... egyikõtök odaállt a helivel az essex elé és amásik essexbõl próbálta kilõni a gunnert, engem...eszeméletlen és még mindig azt gondolod így a helyes... ezekután ha fának mentetek nagy helisek ó 😊és mentem a heliért lelõttetek mielõtt megjelent volna a heli
hihetetlen 15 évesek,

persze mindezt a csapatért tettétek, persze tudom én hülyegyerek 😊

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Me0w
En akkor kaptam meg a ribbont mikor vartam halal utan a spawnra, tehat igen, a halalban toltott ido is szamit.

Together we'll fly someday...

Me0w
Kar hogy nem lehet korhataros jatekot kesziteni, az ilyen kis buzik teszik tonkre a jatekot mint te 😞

Together we'll fly someday...

fr3ddy14
😄DD

0Fritz0
<#banplz>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

fr3ddy14
ha te promi papa vagy, akkor te már tudod hogy játszom, ,mert veled már sokat játszottem egy squadban

fr3ddy14
nyugi, mi csak pont akkor akartunk helizni, 1ébként hamarabb leszedlek én az unlockolt medikkel 😄

fr3ddy14
ja, mert te olyan profi vagy?<#eplus2>

fr3ddy14
azt ellfelejtetted mondani hogy mi csak 1* tkztunk, de te meg akkor amikor megláttál, azért lettél kirúgva...

Hamed
Miért jó állandóan magányos farkasozni? Ha más nem, plusz 1 spawnpont...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Aszt hiszem, ha legközelebb meglátom õket velem egy szerveren, beállok az ellenfélhez, és befekszem sniperrel a heli közelébe. <#eplus2>

Minden jog fenntartva!

Promi
Gondolom ra van irva lepecsetelve a helire, hogy az csak is a tietek?
Na az ijen emberkeket dobalnam ki a szerverekrol tobbek kozt.<#gonosz2>
Pharaoh
Már nagyon érdekel, hogy is vezet a csávó.

mNzJean
"azért zavartunk ki a helibõl mert mi azért tudjuk használni profin a helit 😊 fõleg freddy meg én " ezt a beképzelt barmot...<#violent><#gun>

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Pharaoh
gergod -on kívül mindenki jól értelmezte.