Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helyesbítek: Inkább 25 perc, mint 28. Nem mértem le, de 30 perces körös pályákon játszottam, és nem az utólsó 1-2 percben kaptam meg a ribbont, hanem elõtte egy kicsit.
TDC Geronimo
Mit nem tudtok ezen értelmezni?
1 kör alatt 25 percig kell leadernek lenned és ha összesen az eddigi játékaid folyamán már összegyûjtöttél 250 vagy több csapatpontot akkor megkapod. Mi ezen olyan érthetetlen? :)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

25 perc az, nem 28!
Magányos farkasként játszok állandóan, de meg akartam szerezni azt a "Infantry Officer Ribbon"-t, ezért csináltam egy saját squad-ot, amit azonnal le is zártam, hogy ne lépjen be senki mellém. Így egydül voltam a squad-omban, mint leader. Már játék elõtt volt kb 1200 összegyûjtött teamwork pontom. A pálya végefelé megkaptam a fent említett Ribbont. És hidd el, a pálya folyamán nem gyûjtöttem össze 250 pontot, nemhogy teamwork pontot . Úgyhogy elhiheted, hogy rosszul értelmezted a leírást, és hidd el amit ACE mondott. Tapasztalatból mondom.
TDC Geronimo
Áh repnapon megláttad volna ma a Mi-24-es dögöt összevissza pisáltad volna magad <#idiota>

jah mert te nem az 1. fának mész neki hanem a 2. ...LOL

Ne haragudj,de ez szánalmas.
Kiszállitasz valakit mert Te ESETLEG jobban tudod használni?Neki talán nincs annyi joga használni mint neked?Rá van irva arra a k...a helikopterre hogy XY tulajdona?
Én nem tudom,de ez nekem már magas.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Quki
azért zavartunk ki a helibõl mert mi azért tudjuk használni profin a helit :) fõleg freddy meg én

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Quki
mivan pinkitigi :)

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

TDC Geronimo
LÁMA!

ki itt ki ott:)

TDC Geronimo
Itt kempeltetek a fórumba, ahelyett hogy a repnapra mentetek volna! <#whatever>

Pharaoh
Pilótaként megesik az ilyen. KÉP

arty
de akkor meg másik 35 ember fog panaszkodni ... ;))

Forza.

Danee
Szerintem meg mindenhova adjanak nekem admint, és amikor én felmegyek, mindig lesz 1 admin a szerveren :) ugyhogy többet nem kell panaszkodnom :)

Igaz személy szerint kötelezõvé tenném, hogy a szerverek mellett legyen admin. Persze nem 24 órában, de a csúcsidõszakban mindenképp. Addig marad vagy ez vagy egy másik szerver.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Danee
Ha a bf.hu oda van irva a serverre, akkor BurnBaby nem admin? vagy már nem is õ csinálja? Egyátalán eddig õ csinálta? <#worship><#worship><#worship>

Pharaoh
Jó lenne admin és nem is egy, most 6 ranked van és jó lenne ha gyakran lennének rajta adminok is.

Danee
engem is pedig "S" (Szado-Mazsi-DaNeE)

Crem
engem szinte mindeig az elsõk között dob át!:( "C"...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Danee
Szado-Mazsi-DaNeE névvel nem mondod hogy én vok az elsõ lol

Crem
Szerintem nem elsõ helyrõl dobál, hanem ABC sorrendben!:(

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Pink Tiger
na jó de a magyar szervereknek nincs is adminja? kit kell keresni ha gáz van?

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

gergod
mondjuk pharoah 25 percet írt most :S de jó lenne, ha lemérnéd az idõdet, és ha a csapat összpontszáma nem érné el a 250-et, akkor lenne mérvadó a teszt. :)

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Elvileg igen, prószáld ki, mérd le hogy tényleg 28 perc legyen... De olyan serverre menj, ahol eléggé egyensúlyban van a két csapat, és nincs timelimit. Bár mérni nem kell, mert ha megvan, úgyis kiírja...

steam, origin: ACE_hun

3TOMI3
jaja

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Danee
van 1400 teamwork score-om. akkor most ha 28 percig leszek leader meglesz a ribbon?

Igen de 28 percig kell csapatvezetõnek lenned, az sok idõ ám, szerintem 1 round eleve ritkán van olyan hosszú...

Külföldi nem rankedes szervereken szoktam játszani ott tényleg nem a pontokra hanem a gyõzelemre hajtanak az emberek( persze vannak kivételek). Olyan is volt például, hogy hárman álltunk a heli mellet azt várva, hogy egy vezetni is tudó ember beszálljon és valaki elfoglalja a lövész helyét. Ez vagy 2 percig így volt aztán feltünt egy pilóta beszállt mellé a másik mi meg mentünk kocsival tovább. Szóval elõfordulnak ilyen esetek is. Méghozzá ez egy olyan szerver is volt ami a voip-ot nem támogatta, tehát szóban sem tudtunk dumálni mégis nagyobb csapatjáték alakult ki mint egy- két másik szerveren.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

gergod
hááááát ez elég hihetetlen számomra, mert pont az a lényeg, hogy csapatvezetõnek kell lenned, amikor megvan. Egyébként nagyon egyszerû lenne megszerezni.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Másik dolog, mint látod, máshol mindenhol oda van írva, ahog y1 kör alatt kell teljesíteni a pontot, hogy "in 1 Round" akkor ide elfelejtették odaírni?

gergod
de voltam, persze 10000 százalékra nem mondhatom, de érdekes, hogy pont akkor kaptam meg, amikor épp sikerült a cspat összpontját 250 fölé emelni :)

akkor egyszerû, addig sosem voltál 1 körben összesen 28 percig Squad leader...

Me0w
Nezz mas statot, pl: http://www.gameslave.co.uk/bfparser.cfm

Together we'll fly someday...

Pink Tiger
így nem lehet játszani

gergod
Ez vagyok, az már bõven megvolt tõbb ezer, amikor ezt kaptam. Hidd el, hogy a csapatodnak kell összesen 250 pontja legyen abban a körben.

Pink Tiger
na az uccso estem megint megesett most a mélyen tisztelt DS klán tagjai gondolták hogy megkérnek: a szállj ki a helibõl a kurva anyád...:))) aztán persze letékáznak...

szóval nincs ezeknek a kurva ea szervereknek egy adminja?????????

globális 250 pontod csapatpontod sem volt? Mi a user neved BF2-ben?

gergod
Azt írják 1-2 hét, de õk sem tudják. Remélem már hamarabb is menni fog.

gergod
Én tudom te nem tudod :) összesen, átfogóan. Mielõtt tovább magyarázol nekem megvan ez a ribbon, és tudom hogy nem volt 250 pontom, hanem csak 100 körül, a beosztottaimnak, is kb annyijuk volt mint nekem.

Pharaoh
Van arról valami infó, hogy mikor fog megint menni a frissítés a bf2s.com-on?

Globális tudod mit jelent?

gergod
Nincs igazad; a squadodnak kell globálisan 250 pont abban az egy körben.

Wolwarine
Hát jah... idõm nincs a korlátok viszont zavarnak :) Pénz nem problem <#vigyor1>

MSN: [email protected] &#8226; FTF|2&#8482; PORTÁL - FTF2.ATW.HU &#8226; Mzpe&#1169;&#1202;&#8482; &#8226; Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

ígyvan, Neked kell annyi pont, és nem egy körben, hanem "global"isan. Tehát összesen, amit eddig szereztél.

Pharaoh
25 Minutes as Squad Leader in 1 Game
·250 Global Teamwork Points

Szerintme nem a squadnak kell 250, hanem neked kell összesen annyi pont.

gergod
ezt neked kell tudnod. Csak akkor érdemes megvenned, ha sok idõt akarsz vele eltölteni, vagy ha nagyon zavarnak a "szûk korlátok".

Wolwarine
EGy furcsa kérdés: megéri e megvenni a játkot mert "müxik" a warez verzióm de elég szûk korlátok között! Szó?

MSN: [email protected] &#8226; FTF|2&#8482; PORTÁL - FTF2.ATW.HU &#8226; Mzpe&#1169;&#1202;&#8482; &#8226; Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön

gergod
Kijött a bf2 mod editor open beta

Danee
ja, én aszittem az enyém,re :) hoppá :)