Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
errõl mi a vélemény?
We\'re losing this battle, start fighting or I find someone who can!
steam, origin: ACE_hun
cd-key változtatás után sem
help me<#help>#help>
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Hide and fear, Cobra Commander is here !
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Termékleírás:
SB16 kompatibilis hangkártya
16bit full duplex
4 csatornás
PCI
Errõl mit gondolsz?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
és csak disconnectel tudom visszahozni a hangok.
feltettem a legújabb drivereket meg minden, de most hogy egy kicsivel
több ram van egyre ritkább, de mocskosul idegesítõ!
BF2/Support/key átíró
meg a regeditesre
gondolok...
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
eszem agaban sincs leirni a keyt.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
NABFFE (Nem Anonim Battlefield Függõk Egyesülete) gyûlés, nyitóbeszéd:
Szevasztok. Flatline vagyok, és függõ. :)
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
mert a bf2-ben a BH harciheliket meghazudtoló fürgeséggel repked, ugyanakkor a dcben sztem érezni lehetet hogy egy többtonnás nagy dögöt vezetsz.<#felkialtas>#felkialtas>
\"A részegek, a bolondok, és a gyerekek, mindig az igazat mondjá
Hiába nem íírják a kill assist-okat oda, a teamwork score a lényeg...
\"A részegek, a bolondok, és a gyerekek, mindig az igazat mondjá
szerintem a szokas hatalama beszel azokbol akik istenitik benne az iranyitast..
Egyfelol nehezebb iranyitani ez teny, mert olyan elkepzelhetetlen tehetetlensege van a heliknek, mintha egy x ezer tonnas teherhajot probalnak kormanyozni a dunan.ezt tulzasba vittek bar meg nem vezettem eloben helit, masfelol meg iszonyat konnyu mert keptelenseg lezuhanni vele, szinte meg a magassaga sem csokken ha fuggolegesen /orral a foldnek repulok/ siman szetlossz barmit a foldon, mert kb fel orad van ra mig a talaj kozelebe ersz.. ellenben itt a bf2ben 1 sec alatt a foldben vegzed.
A repuloket, meg ugy lehet forgatni a tengelyuk korul a levegoben, mintha egy ringlispilbem ulnel :)
szerintem sokat javult a mozgasuk a kettoben, persze egyszerusodott is a helie, de keves emberek koze tartozom akik azt mondjak jobb a kettoben a helit vezetni.
amen.
Bar ez nem az iranyitassal kapcsolatos de ebben a dc finalban amikor lovod a raketekat helibol, olyan mintha ego gyufakat dobalnal le, rohadt zavaro :)
szerintem
http://kutyuszoba.blog.hu/
az V-ös , VI-os serverre mindig beenged
ez mér van ?
juhhéj<#worship>#worship><#worship>#worship><#violent>#violent><#violent>#violent><#taps>#taps>
MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP
"· 25 Global Hours as Squad Member
· 25 Global Hours as Squad Leader
· Team Score of 55 in 1 Round (Reviving/Healing/Re-Supplying, Capturing/ Defending/ Neutralizing Control Points)"
Ebbe az 55 pontba beleszámít, ha segítesz egy gyilkolásban???
akinek magvan pls. írja le.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Egyik nap belementem egy fullos BH-ba.Látom valaki megbüntetett, ezért megnéztem a pontokat, hogy mennyi maradt. Akkor látom, hogy -24 mert átrakott a másik csapatba, és TEAMKILL-nek írta be a 6 fõt...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...