Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah, mozgalmas egy nap volt. Immáron 18K pont felett... lassan jön a 25K 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Tepet
bakker se 5ös se 6os ranked szerv nem megy 😞(

Igaz, az a dolog másik árnyoldala...

\"A részegek, a bolondok, és a gyerekek, mindig az igazat mondjá

Hát az még csak egy dolog,de egy ennyire "cd-key" (illetve DVD-key,de ez hülyén hangzik) függõ játékot eladni nem lesz egyszerû...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Te jó égmegunni ezt? ráadásul ennyi idõ alatt??<#vigyor2><#wink><#pardon1><#ijedt><#csodalk> ez reakció ment most végbe bennem...<#wink>

sziasztok! hogy kell a jelszót a szerveren beállítani? és a bf2cc vel lehet állítani?

TDC Geronimo
Meguntaaaad? <#ijedt>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

lol, egy élõhalott

khumbula

Pharaoh
Lehet telepatikusan vitted be az adatokat az sg rendszerbe.

Pharaoh
Ezzel csak az lehet a gond, hogy a key-t esetleg megtartod és esetleg késõbb megjön hozzá a kedved.

zoli80
ez hulye,én nem is igy irtam!valami gaz van a renccerben.

zoli80
sziasztok!eladna a bf 2-omet,commander edition(a nagyobb dobo
zos,jar hozza egy bf2 headse
t).9 ezer forint,mindennel,do
bozaban.meguntam.

Looserke
engem beengedett a II-es szerverre is a saját werziómmal... <#vigyor2>

csuhi
nem tudjátok mi vn a többi EA HU-s szerverrel?
karbantartás van, vagy mi? mert az VI-os is meg a V-ös is ment egy darabig tegnap ota de most megint semmi.

Én egyszer respawnolok egy zászlóhoz.Pont a zászlónál egy ilyen fedezék mellé.Látom hogy fedezék túloldalán ellenséges tank már vonja be a zászlót.Spec Ops-ként mit lehet tenni,átszortam a fedezék fölött 3-4 C4-et,kicsit arrébb mentem aztán katt.De jó,robbanás,védett zászló,minden van.Meg egy "csapatjármû sérülés".Na mondom bánja a fene,lényeg hogy sikerült.Aztán ránéztem a pontértékekre,+ nem tudom mennyirõl egybõl -6-ra zuhant a teljesitményem...Na mondom marha jó,nem tudom ebbõl a szituból mit kellett volna akkor csinálni hogy az pozitiv legyen...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Looserke
Én elég szarul jártam teamkillel. Antitank voltam és megláttam hogy az egyik saját APC-re egy ellenséges Spec Ops C4-et rakosgat. Rárakott vagy 3-at és már szaladt is el, hogy messzirõl felrobbantsa a benne ülõket. Lelõttem és mivel már untam az Antitank titulust felvettem a cuccait. Így hozzám került a detonátor is. Persze volt annyi eszem és nem robbantottam fel, de jött egy ellenséges helikopter és ripityára lõtta az APCt a benne ülõ 4 emberrel együtt, és az a rohadt game 4 teamkillel jutalmazott... <#levele>
Persze egybõl ban és kick... <#duma><#szomoru1>

MiQ
Hali!

Sajnos nem csak a tört BF2 „szarakodik”, hanem az eredeti is <#mf1>

AMD A10 7850K; 16 GB Kingston HyperX DDR3 1866; GA-F2A88XM-DS2

Sõt, ha minden igaz, akkor SeaHawk az a madár, de nekünk jó lesz az továbbra is BlackHawk-nak. <#vigyor0>

Minden jog fenntartva!

sajnos a tört játékokkal ez a baj nekem is össze vissza sz**akodik
Ezt sikerült megoldani, nem a Play Now-ra kell nyomni az asztalon...
Következõ probléma: beérek a játékba és kidob asztalra. Single-ben normálisan mûködik. Ötlet?
TDC Geronimo
Hova "szerzõdtél" ? 😊

CSOCSO
4220 pontom van. felvettek egy klanba. most csinalhattam uj accountot😞
köszi már várom mert elég sok hiba maradt még mindig
TDC Geronimo
Augusztus végén

DrColt
mennyi magyar dc klán van aki jelenleg is tolja és nem állt át BF2-re?
sok szerver van még vagy azok is eltûntek?

We\'re losing this battle, start fighting or I find someone who can!

nem tudjátok mikor dobják ki a bf2-höz a következõ patchet?
nyomj ctrl+alt+delt valószínüleg hibaüzenetet fogsz találni az sztalon ott nyomj újrát és ha szerencséd van akkor folytatja a töltést
Azt miért csinálja, hogy nem tudok loginolni az accountommal?
Belefagy vagyis homokórázik az idõk végezetéig. Nem eredeti a kulcsom. Az lehet baj?
Lehet tudni hányan szavaztak arra,hogy teamkill miatt büntessenek meg?És hány szavazat kell ahhoz,hogy kidobjanak?Vagy van olyan szerver ami nem tesz fel kérdést annak akit megöltem csak számolja a temkilljeimet?Most nem vagyok olyan aki teamkillre megy és ha engem ölnek meg akkor én legtöbbször megbocsájtok ha csak nem veszem észre,hogy direkt rám utazik valaki.Csak az elõbb dobtak ki az egyik szerverrõl teamkill miatt.Parancsnok voltam és gondolom néhányan berágtak rám mert a tüzérséget rájuk küldtem.A közeli squadoknak mindig jeleztem,hogy "Move!Artillery in your area!" vagy valami ilyesmi.A magányos harcosok is láthatták a kis térképen mi készül.Azt viszont nem látták,hogy ketten hárman akarták megvédeni a zászlót és már tízen bekerítették õket (gyalogosok,APC,tank),talán UAV is volt felettük.Igazságtalan volt kizárni engem.Szal hogyan mûködik a szerverrõl kidobás?És az mûködik,hogy mielõtt kidobnánk kilépek aztán rögtön vissza és tiszta lappal indulok?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Rusid
mouse

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Rusid
Alapból invert mause van. Asszem.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Pharaoh
pl nem töltöl játék közben semmit, vagy szolgáltatót váltol.

Egyik szerver nem engedett be mert "You have been kicked via PunkBuster (for 0 minutes)...Higy average ping of 255" ""(Admin Decision)".
Hogyan vegyem vissza a pingemet?

Köszönöm!

Beers
"normális játékban (pl. DC)"
<#worship>

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

akor nyomom a felszálás gombot és lasan hátra az egér
Pharaoh
Vagy elõre, attól függ hogy van beállítva. Mikor elõször felszáltam egy kicsit meglepett, hogy nem invert mause van benne alapból, mint minden más normális játékban (pl. DC)

de nekem akor hátra felle megy elöre nem akar
az egeret hátrafelé húzod de ovatosan nehogy túlhúzd
VéNY Robi
Köszi<#smile>

sziasztok a helikopterel hogy lehet elöre meni
Hepi Börszdéj Robi <#wave>

This server only allows players with unmodified content to join.Revert your version of BF2 to the current official version to join.Valaki tudja miért írja ki ezt a gép ha fel akarok menni egy szerverre?
kösz stofo de nekem a reloaded van meg
fitutufi
be

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

DrColt
mért az 5,6 EA HU rankedre be lehet lépni tört versionnel?

We\'re losing this battle, start fighting or I find someone who can!

Black Hawk...

fitutufi
megint nincs 5,6-os server

1-esre meg nem tudok belépni..
oda csak a rendes CD-keyesek mehetnek ??

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Mi a BH?

Sztem nem olyan tragédia az azis no more, szvsz elhanyagolható az a -2 pont az álltalános 10-12 pont mellett...<#awink>