Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We\'re losing this battle, start fighting or I find someone who can!
regeltem még júliusban egy Dr.Colt acc-ot csak idõközben tagja lettem egy klánnak azt vége volt ennek névnek, meg a tört gamemel azóta nem tudtam rankedre menni, szal én utoljára 11 órát játsszottam vele és 500 pontom volt kb.
most meg nézem 15 és fl óra játékidõ meg vagy 900 pont, meg assault badge+sniper badge pedig pont ez a két kaszt amit a bbüdös életben nem használtam még. na meg az is furcsa volt hogy nem fogadta el a jelszavam, pedig mindenhova ugyanaz. account-ot lopni vaz', ráadásul egy olyantól akinek nem is eredeti a game... LOL <#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#guluszem1>#guluszem1><#awink>#awink><#taps>#taps>
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Mert amiket nézek magyarokat, annál állandóan kidob, hogy vagy frissebb verzióm van mint a szerver, vagy a cd kulcs már használatban van, vagy ellenõrizzem a netkapcsolatom. (asszem a rankedek, a cd kulcsosok)
köszi elõre is<#worship>#worship>
Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Szedd le innen a mini image-t, meg a daemont (még alcohollal nem néztem meg, hogy elindul-e) abba olvastasd be, de elõtte tedd fel az eredeti .exe-t a crack-elt helyett azt innen szedd le. Szal eddig ennyi...))..hogy megy-e multiban, azt nemtom..))
Az autósjáték õrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
5 óra játék alatt egyszer nem némult el. eljött a megváltás?<#bee1>#bee1>
..a korral jár...)
Hide and fear, Cobra Commander is here !
A sáska hibájára tud valaki valami infót?...mert nekem is ugyan ez lett..(((((
Szal game fel, crack fel.......eredeti exére visszacserélve, dos-ból, 1.02 patch fel, és amikor elindítom a gammát akkor fekete képernyõ, majd egybõl desktop...:((
Erre van valakinek okossága?
(kérdést megelõzve: nem eredeti)
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
khumbula
Ha vkinek kell 10e.-ért BF2 keressen meg akármelyik tRsesen keresztül, vagy az [email protected]!
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
a commanderhez (ha te vagy a vezetõ) akkor pedig a "v" betüvel.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
egyébként is meik gombal lehet beszélni?
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Together we'll fly someday...
Csak valaki vigye már el ezt a szemetet :DDDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
<#bohoc>#bohoc>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Biztos jó lehet füstfelhõben nyomni az ipart. :)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Azért nem értem, mi lehet a baj, mert az alap game patch-elés elõtt simán futott<#shakehead>#shakehead>