Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Megkértem õket, hogy ne kempeljék a repterünket.
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
1bõl felmentem játszottam olyan 6-700 pontot, aztán este folytatjuk <#nyes>#nyes>
\"A részegek, a bolondok, és a gyerekek, mindig az igazat mondjá
Nem engedted õket felszállni azzal az F35Bvel 😄
Bazz úgy cseszteti õket, hogy 1szer nem hal meg a komlett körben, és még õ van felháborodva <#nyes>#nyes>

mikrofonproblémám volt, jellege az volt ,hogy a játék elején ment a mikrofon és a társakat is hallottam, aztán kb 2-5 perc múlva elkussolt minden
windowsban kinn a mikrofon test stb szupi, bf2 indítása után is voip fasza teszt...aztán megint 2-5 perc játék után meghal a cucc
megoldás a directx 9 körül
futtatás
"dxdiag"
sound fül
hardware acceleration fullról le kell venni basic-re
sajnos a gépkikapcs után megint fullranyomja, de legalább a gond megszüntethetõ a gond
sokat szívtam mira megtaláltam, úgyhogy ha valakinek ilyne gondja van próbálja meg ezt a módszert...
UFF
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Tegnapelõtt feltettem a játékot, és ment is rendesen minden hiba nélkül. Ma felpatch-eltem úgy, ahogy az a FAQ-ban le van írva. Most viszont, mikor elindítom a játékot, fekete képernyõ, és visszadob a desktop-ra. Próbáltam megoldani a FAQ alapján a gondot, de semmi.
Valaki help pls!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
nem kompatibilis lefelé ???? hogy megyek igy fel pl erre 193.225.82.69:16567 ??????????? <#conf>#conf>
http://bf2s.com behalt, nem frissít statisztikát, van más oldal is ?
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
MSI K8N NEO Platinum,AMD Athlon64 2800+,1Gb DDR400,120 Gb Maxtor HDD,Inno3D FX5700 Ultra 128Mb DDR
MSI K8N NEO Platinum,AMD Athlon64 2800+,1Gb DDR400,120 Gb Maxtor HDD,Inno3D FX5700 Ultra 128Mb DDR
1.igy jobban tudjak kontrollalni,melyik kulcs honanna van,
2.jatszik az urge ingyer,de elotte sok vasat kell a gepbe venni,hogy birja,
3.aztan ha rakapott a jatek izere,a vasat is megvette,megveszi a jatekot is,hogy tudja rankeden is nyomni...
Na mindjárt ki is probálom, csak fater fejezze be a töltést a másik gépen <#vigyor0>#vigyor0>
V5FFLGMFDQ7Y2584MRLD
ZBH9JX46RKXV632GRRLD
PBSJKGGZ7ESBPJH4DRLD
Megprobálom, sztem a default settingsre fogok menni a billbeállításoknál, tekintve, hogy össz-vissz az ejtõernyõt állítottam át eddig...
Hála a jó égnek, végre tudok majd megint játszani <#nyes>#nyes>
Köszi Flantline!<#worship>#worship>
"Ezen felül még volt egy érdekes problémám: egyszercsak minden pályabetöltés után "lefagyott" az egér, és semmilyen billentyû nem mûködött, csak alt-tab-bal kilépve tudtam bezárni a programot. Rákerestem google-ben, másoknak is volt ilyen problémája, rövid vizsgálat után kiderült, hogy a "C:\Documents and Settings\{userneved}\My Documents\Battlefield 2\Profiles\{profilszámod}" könyvtárban a "controls.con" állomány mérete misztikusan 0 lett(azaz üres lett az állomány!)
A probléma kétféle módon orvosolható: vagy a settingsben rá kell kattintani a "default" settingre (minden billentyûbeállítás elveszik) vagy egy másik (pld offline) profilból idemásolni a "controls.con" állományt. Mivel én nemrég installáltam újra, direkt elmentettem ezt az állományt. (hogy ne kelljen újra beállítani a bill.kiosztást)
Javaslom, hogy írd bele a faq-ba azt is, hogy amint beállította valaki a megfelelõ kiosztást, MENTSE el ezt az állományt, mert nagyon hasznos tud lenni ebben az esetben is, illetve akkor is, ha új profilt csinál, vagy ha újra kell raknia a játékot, és nincs kedve újra beállítgatni mindent."
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Minden jog fenntartva!
azóta nem növeli statomat, pedig elég sok mindent szereztem és nem frissítette 😞
valami 5let ?
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
A második problémád az elsõbõl adódik. Nem ment fel rendesen a patch, ezért van ez..
Minden jog fenntartva!
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
egy kulccsal egyszerre ketten nem fog menni szerintem
Vannak olyan ranked serverek, ahol egy CD kulcsal lehet ketten is játszani? (öcsém + én)
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
bocs,nem akartam a lelkedbe taposni,de anno az SB nem volt annyira jo,mint manapsag,es mostmar is csak azert van igy szerintem,mert a GUS-t annak idejen mintha kisse elnyomtak volna...most valami ilyet erzek az nvdia-ati kozott is,mintha az nvidiat nyomnak...
77KT-FZLN-CCN4-YF8F-YVTL
S5HH-TKQC-OR1V-F8GB-KVTL
6SEW-XGTV-2KXT-9IS5-OVTL
ezek generalt kodok,mielott vki racsapna,mint tyuk a szaraz takonyra😊
es mint latszik,az utolso 3 karakter megegyezik...legalabbis az en generatoromnal...namarmost az eredeti kulcsnak nem ez az utolso szama😊
Második: na ez érdekes, nem lehet, hogy csak megtelik a szerver, amire mennél és azért nem enged be?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Lenne egy pár kérdésem, amikre nem kaptam választ a FAQ-ból.😞
Szal az elsõ az lenne, hogy megpróbáltam felpecselni a gamét, de valami nem kóser benne. A telepítés végén kidob egy hiba ablakot. Na akkor megcsináltam azt, hogy megállok az install gombnál, irány a TEMP könyvtárban létrehozott cucc, majd ott kimásol-bemásol a game gyökerébe. Ott ráklikk a patch.exe-re. Feljön a dos-os ablak, de azon nyomban el is tûnik, és nem úgy mint ahogy FAQ-ba le van írva, hogy "molyol" a gép vele. Szal mikor ezt megalkottam, akkor megpróbáltam felmenni a magyar szerverekre, de azt a hibaüzit kapom, hogy régebbi a verzióm. A játék azt írja, hogy a verziószámom, most ez:
1.0.2442.0
....szal elvileg az 1.02 van fent.
A másik problémám meg az, hogy ha az ASE-val akarok csatlakozni valamelyik szerverre, akkor nem egybõl rámegy a szerverre a game, hanem megnyitja, majd megkérdezi a profilomat. Amikor kiválasztom, akkor már el is felejtette, hogy melyik szerverre kellene mennie. Szal marad az ip kiír, majd csatlakozni manuálisan. Ezt meg lehet valahogy szüntetni?
Ha valaki tud segíteni ezen problémáimon, azt szívesen venném.
Elõre is köszi a gyors sos-eket!<#worship>#worship>
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Mid-East Service Ribbon
Chinese Service Ribbon
továbbfejlesztett "megmond'lak az apukámnak" c. szöveg... <#mf2>#mf2>
Mit csináltam rosszul?<#nemtudom>#nemtudom>
steam, origin: ACE_hun