Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
55 pontig mentem el és nem adja meg
MOST ELKAPOTT A GÉPSZÍLY: TI ANYYIRA ELVAKULTAK VAGYTOK, A FÓRUM NE CSAK ARRÓL SZÓLJON, HOGY XY NEMTUDJA ELINDÍTANI A JÁTÉKOT MEGHOGY JAJ DE KIRÁLY A BF2.
BAZZ HA LESZ SAJÁT FÓRUMOD AKKOR TILTSD MEG, HOGY KI MIT ÍRHAT, ÉS ARRÓL NEM TEHETÜNK MERT A KEDVES EA BÁCSI ELHÚZTA ELÖTTETEK A MÉZES MADZAGOTT ERRE TI MEGVETÉTEK MI MEG NEM, ÉS MI LEÍRJUK, HOGY MIÉRT NEM.
A MÁSIK MEG HOGY REMÉNYKEDTEK AZ 1.03 PECSBEN HÁT ÉN IS REMÉNYKEDEK KÉPZELD EL MERT ÉN IS SZERETNÉM HA EZEK A HIBÁK NEM LENNÉNEK DE VANNAK ÉS EZT BE KELL LÁTNI ÉS AZ EDDIGI PECSEK SEM VOLTAK TÚL JÓL MEGÍRTAK VAGY IGEN???????!!!!!!
Kuglóf
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Esetleg annyira halkan megy ki tõled a hang, hogy a többiek nem hallották.
Minden jog fenntartva!
gondoltam én rontotem el újjra raktam a játékot és megint patch-eltem és úgyan ez let a vége! tudnátok valami segitséget adni hogy csináljam?
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
rakjunk össze néhányat: HL2, az új unreal engine lesz ilyen állítólag, ...
egyébként a Call of Duty-ban volt olyan, hogy a tankkal a fákat le lehetett dönteni, de az sem valós fizika szerint
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
És akkor most sorold a "nem egy játék"-ot légy szíves.
Hozzáértésed kimerül az "ez szar, ez nem jó, fos, kit érdekelnek a vektoraid". Nyugodj le, igyál egy pohár hideg vizet, és hidd el: a véleményedet a fórumon mindenki ismeri. És senki nem kíváncsi rá többet.
Amúgy a közönségességre való hajlamod már akkor meglátszott, amikor apád farkát keverted anyád mellével esti szoptatásonként....
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
ott van egy csomó játék a gépemen, és egyikhez sem nyúltam azóta
még tisztelegni is lehetett :-)az OFP-ben
lécci mondj olyan FPS-t, még az se kell, hogy multis legyen, amiben ANNYIRA jó volt a fizika
ez a fizika-divat igazából alig 2-3 éves (már amikortól tényleg értékelhetõ volt a fizika), úgyhogy szvsz még elég gyerekcipõben jár
Minden jog fenntartva!
Mindenki olyan játékkal játszik ami bejön neki és szórakoztatja, nekem a CS túl "kevés" a BF már pont jó és az OFP pedig már "sok" 😊
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
rohadt reális lenne, egyszersmind játszhatatlan
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ki a rákot érdekelnek a vektoraid ???
Nem egy játékban látok ennél 100 -szor jobb környezeti szimulálást , kb fele ekkora gépigénnyel 😄DDDDDDD
Piszkosul nem érdekel nehezükre esik -e leszimulálni vagy nem . Ez a dolguk !!!
Kicsit gyerekes duma ez a "írj jobbat ha tudsz" 😄DDD
Abban nem volt bug.
Minden jog fenntartva!
Fogalmad sincs arról, hogy milyen "motor" kell egy nagymértékben interaktív környezet szimulálásához. De ha a jártasságodat be szeretnéd bizonyítani, kérlek írd le matematikai képlettel, hogy egy húsz cm törzsátmérõjû 4 m magas fa, amelynek lombkoronája 5 méter átmérõjû, és egy 20%-os lejtõn áll, milyen mozgást ír le, ha egy 60 km/órával haladó T-90-es tank elülsõ páncéljával ütközik 60 cm magasságban, a lejtõ irányához képest 35 fokos eltérésben. Valamint jellemezd vektorirányokkal és erõsségekkel a tankot ért erõhatásokat, illetve a tank sebesség, irány és pozícióváltozásait!
Elõre is köszönöm a hozzáértõ segítségedet.
NEM CSAK RANKED SZERVEREK VANNAK!
A nem ranked szerverek sok szempontból jobbak, jobban karban vannak tartva, általában van bennt admin (mivel ezek többnyire klánszerverek) és mivel nem lehet pontokat gyûjteni így farmolás sincs ÉS tízéves rangmániás hülyegyerekek is kevesebben vannak 😊
A fejlesztõk nyilatkoznak mik leszenek az újítások a 2-ben:
itt írja , hogy minden fal és tereptárgy engedelmeskedni fog a fizika törvényeinek , föggõen a vastagságástól és az anyagától . megszûnik az hogy egy õsszetákolt fabódéba bújunk a golyók elõl, legfeljebb az ellenség szeme elõl rejt el de a golyók elöl nem 😄DDD
Ezért értetlenkedtek annyian...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
(igen, tudom hogy ez hülyén hangzik de így van 😊
Ez miatt vártam annyira a játékot , mert gondoltam ez így elég állat lesz 😄DDD
Attól még illõ lenne ezeket a dolgokat belerakni egy mai játékba , fõleg ha annyira futtatták megjelenés elõtt, hogy mi minden csoda lesz benne...
Ezt sose mondták