Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Annyi az egész, hogy a megfelelõ mezõre katt pl. forward és ekkor a joy-t elõre nyomod, p. fire megnyomod a joy gombját stb. Remélem érted mit írok, ha nem kérdezz bátran, de a bf1-ben is így volt. Az sem kizárt, hogy nem ez a problémád és én kérek bocsánatot.
üdv
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Én kurvára nem a játékmenetét vagy játékélményt szapulom!Az vagy bejön valakinek vagy nem .Nektek bejött , örülök neki , játszatok sokat, nekem pl. nem , így jártam.
De:
ha kiadsz egy játékért 12 rugót , és még mellette rákölthetsz a gépedre 100 ezret hogy valahogy fusson, és ennek tetejébe semmi plusszt nem kapsz az azért elég gáz nem ? Legalább is szerintem ez felháborító , hogy a hozzá nem értés miatt így kiadnak játékot , hogy az user gyõzze rákölteni a pénzét a nagy semmiért !!!!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ezt sokat mondta neked az ösztályfönököd és így benned maradt?Aztán ez miatt mentél a dokihoz és ö meg ezt "bipoláris depressziós-mániás idegbeteg vagy"
mondta neked ami szint úgy a lelkedbe gázolt és azóta sem felejted?
Kuglóf
We\'re losing this battle, start fighting or I find someone who can!
We\'re losing this battle, start fighting or I find someone who can!
Hát aki ilyeneket ír, az sem 100 szerintem, de nem akarok véleményt írni senkirõl, csak azért ezeket hanyagolhatnánk.
Általános iskola, negyedik osztály: egy mondat, 5 hiba.
Ülj le, egyes!
A játékban kétségkívül vannak tervezési, és megvalósítási hibák is. Valóban érezni a határidõ miatti idõ elõtti kiadást. De tetszik. Nekem jó, és ezzel vannak még így páran.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Már ne haragudj,lehet hogy itt mindenki hülye,de ez alapján a szöveg alapján te se vagy normális.
Nekem is medium beállitásokra jó a gépem,és semmi baj nincs ennek a kinézetével,sõt nagyon is jól néz ki.
Persze high beállitások mellett biztos még szebb.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Az ha mindent csak úgy átlõhetsz szart se ér , de ha valami valóság alapja van igen jó móka 😄DDD
Hát aki ilyeneket ír az sem 100 szerintem de nem akarok véleményt írni senkíröl csak azért ezeket hanyagólhatnánk
Kuglóf
Csak beszéltek zöldségeket...
Ha egy játék megköveteli a 2 G ramot , az X800 szintû videokártyát stb...stb...,akkor joggal várhat el az ember némi látványt is cserébe , nem ezeket a "valahogy " felturbózott 5 éves megoldásokat .Szerintem.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Isten bizony jobb volt a sok kis poitfarm-os hülyérõl olvasni,azon legalább lehetett röhögni...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
nem a fal szét lövésérõl volt szó hanem az ÁT lövésérõl ,amit nagyképüen beigért az EA vagy DICE.
Az meg akár igen sok pluszt adhat egy játékhoz , tapasztalatból mondom !
Ki az isten akar itt bármit bárkire eröltetni??És fõleg azt hogy lehetne szerinted ???
Egy tény akármit mondtok : a BF2 technikailag egy nagy nulla....
· 25 Global Hours as Squad Member
· 25 Global Hours as Squad Leader
· Team Score of 55 in 1 Round (Reviving/Healing/Re-Supplying, Capturing/ Defending/ Neutralizing Control Points)
Vele sem az a baj, hogy leírja amit gondol, hanem hogy leírja századszor is. Elõttem ea bácsi nem húzott semmilyen mézesmadzagot, én letöltöttem a játékot és kb 3 hétig játszottam vele. Akkor úgy döntöttem, hogy elég jó játék(nekem), és megvettem. Felõlem nyugodtam leírhatod amit gondolsz, de ha sokadik ugyanolyan beírás után elkezdesz "Te egy korlátolt gyöpös kis fospisztoly vagy" jellegû válaszokat kapni, akkor a hiba a te készülékedben van....
Neki nem tetszik a játék. Ám legyen, joga van hozzá. Le is írja a fórumban, halleluja, ehhez is joga van. Viszont amit õ csinál, az nem a véleményének a kifejtése, hanem annak ráerõszakolása másra. Remélem szemantikailag elég fejlett vagy, hogy érzékeld a különbséget...
steam, origin: ACE_hun
Még a víz tükrözõdését sem tudták megcsinálni , pedig az már alap : akárhová nézel mindenhol fák tükrözõdnek 😄DD
Az az egy elõnye a BF2-nek , hogy jelenleg nincs más hasonló játék, de ha kijön a többi ilyesmi , akkor ez valszeg méltó helyre kerül a béka segge alá....
Minden jog fenntartva!