Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"ezmá forumkemp" 😄D

😄DDD

Asszem egyetértünk.
Lehet azért vannak itt ezek a gyerekek, mert itt is háborúzni akarnak.

én meg azt ha vknek nem teccik a bf2 mér nézi ezta topikot ha csak negativ véleménye van rola..😛

Én azt nem értem, hogy ha valakinek nem tetszik a BF2, akkor miért lép be egy BF2-es klánba?

joebacsi
hmm személyeskedés e?
(fut a modikhoz)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Jó,akkor csinálj FEAR-ben multit,64 player,akkora pálya mint BF2-ben,jármûvek,stb...
Teljessen más tészta az szerintem...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

ne nevess a tapasztalat beszél belölem má millio flémet láttam söt inditottam utjára de azé ez 😄D

joebacsi
wow, lac coo elsõ jaffája 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

fr3ddy14
<#hehe><#hehe>

fr3ddy14
de nemkem 1percig se mûxik
rámek egy rankedra, kiírja hogy cdkey..., aztán gyorsan alt+tabal lemegyek, beírom a regeditbe az új generált kódot, visszamegyek, de ugyanúgy kiírja hogy cdkey...

hát skacok én csak lesem ezta forumot de azé..eddi te nem vagy semmi 😛

oO EDDi Oo
Ja rájöttem ki is rugtalak (lehet azért vagy rám ideges).De ha gondolod küldök neked postán egy kis pénzt,ne hogy már éhezzél.
A családod meg abból tartja el magát hogy a postán másodálásban bélyegeket nyal,biztos ezért nem tudsz beszélni csak fórumokra írkálni, mert fáj már a beszéd.

Kuglóf

DrColt
egy ideig müxik aztán majd pár nap múlva pofára esik...<#eplus2><#eplus2>tapasztalat...

We\'re losing this battle, start fighting or I find someone who can!

lehetséges hogy azért nem tudom rendesen telepíteni a játékot mert rossz a memória a gépben?
Szar lehet neked, mert nem tudok fõzni. Lám(a) zalkalmazottak felvételéhez is annyira értesz mint a nyelvtanhoz.
Javaslom tanulj inkább, ne internetezéssel cseszd el az idõdet, mert csak kazánfûtõ lesz belõled is, mint apádból...

"Menj", "fõzz" lol 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

lac coo
Nem tom...Szerintem az õsrégi motortól van , ennyit bír el így felturbózva.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

joebacsi
hejj laccoo még mindig képes könnyeket csalni a szemembe, már úgy hiányzott 😊

akkor elég elterjedt név a freddy krueger
ebben igazad van hogy nagyon optimalizálatlan lett a játék de ez csak az EA miatt van ha nem ragaszkodott volna a határidõhöz
fr3ddy14
nem
vagyis igen de ott még joe volt a nevem

freddy megvan nagyon ismerõs volt a neved call of dutyztál nem?
fr3ddy14
egyre jobbak
<#eplus2><#eplus2><#eplus2>
hajrá, csak így tovább!

lac coo
Nagy igazságot mondtál...
Vegyük példaként a Far Cry-t. Azért azt mert ott is olyan hatalmas méretûek a pályák...
full beállítást gond nélkül viszi egy 9800pro , 1 G ram meg egy jobb proci..Tehát egy 10 pontos grafikát kapsz egy 5 pontos géptõl.
BF2 -nél ez pont fordítva van :5 pont grafika egy 10 pontos géptõl...
Hát ez az ami miatt semmire nem becsülöm ezt a játékot, nem is hiszem el hogy EA nem kapott némi pénzt a hardwre-gyártóktól ezért...

😄DDDD

oO EDDi Oo
Hát ja a ronda látványod és arrogáns beszólásaid kiüldöztek az országból de visszajöttem és felvettelek mint szakácsot a házamba és azóta nagyon szeretem a magyar ételeket.

Látom sok a dolgod menny és föz valamit...

Kuglóf

0Fritz0
Menj és szopd le a CS-gém készítõit és kussolj már végre te szláv gyökér. 😉

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

egyébként meg ilyenkor szoktam irigykedni amikor olvasom hogy milyen géppel tolják néhányan
fr3ddy14
<#eplus2><#eplus2>

fr3ddy14
ezt egy fórumon írták egy üzire, mert mondta a egyik csávó hogy õ tud törtel rankedon játszani, a másik csávó megkérdezte hogy hogy lehet, és ez a válasz rá:
"ez ugyanaz a verzió ami szinte mindenhol fennt van , a titok nyitja h amikor kiírja h használt cdkey, fogod a generátort csinálsz egy újat és a regeditbe átírod.
a hülye majmok meg megvették eredetibe , én meg ugyanazzal játszok 200ft+áfáért"

ez a módszer nektek mûxik?
nekem nem

Ezt inkább nem is minõsíteném. Mellesleg mikor menekültél ebbe az országba? Látom, a nyelvtannal még nem igazán barátkoztál meg. Azért remélem a magyar konyhát legalább szereted! 😉

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

azért ez eléggé elgondolkodtató 2-3éve olyan volt a grfika maxon mint mostanában a minimum és erre is azt mondja mindenki hogy szar
lac coo
Igaz..Csak arra céloztam , hogy ezért a grafikáért amit nyújt a BF2 , nem érdemes költeni mert nem többletet kapsz csak eléri azt a szintet amit ma egy közepes játéknak tudnia kell....

Looserke
Miért van az, hogy az EA HUN V-ös és VI-os szervereken egyszerûen nem tudok a kézifegyverekkel zoomolva célozni, mert ha valamerre nézek, akkor ugrál a kép?

csak a textúrákat nem kívántam leszedni, mert attól lesz annyira csúnya...

steam, origin: ACE_hun

lehet hogy valamit másképpen csináltál mert nálam nem akada 2 medium után
Még nálam is le kellett szedni a Dynamic light-ot és shadow-t, mert egyébként 30-ra is lement néhol az fps, azt meg rühellem. Így legalább 50 fps felett van mindig.

hát az abszurd lett volna ugyanis így elfut a gépeden az összes játék ami mostanában megjelenik tehát annyira nem nagy veszteség
lac coo
Írja is , hogy két dolog medium nála..Egyik tuti a textura...Azt mediumon elviszi az egy giga ram...

lac coo
Hát ja ez igaz , örülök is , hogy sikerült összehoznom.
De képzeld el ha ne adj isten a BF2 miatt költök ennyit rá , és utána meglátom a nagy semmit 😄DDD
Biztos felakasztottam volna magam 😄DDDD

Neharagudj, de 6600GT, meg 1 Giga RAM aligha elég neki, volt szerencsém 1 Giga RAM-al jáccani, és akadt mint a fene, jácchatatlan volt...

DrColt
én tudok EGY db FPS játékot jó fizikával!
a F.E.A.R. kedves barátaim. ott minden és mindenki úyg repül ahogy kell. és a fal is lõszernek megfelelõen bomlik. stb.

We\'re losing this battle, start fighting or I find someone who can!

lac-coo egyébként meg örülj hogy ilyen géped van nem mindenki tud ennyit a gépére szánni
lac coo
Hát ja ha a texturát mediumba rakod beéri ennyivel...
De maxban már irreális amit követel, és nem is olyan szép ...

szerintem õ csak a gép belsejére gondolt videókártya: 6600gt=40000körül proci athlon 64 3000+=30000 1gb ram=30000 hozzá alaplap 15000 bocsánat ha az árak nem stimmelnek pontosan de nem követem nyomon már egy ideje ja még valami nekem ilyen gépem van és maxon fut 2 dolgot kivéve azok csak mediumon
lac coo
100-120 rogóért hol kapsz te olyan gépet ami viszi a BF2 -õt fullba ???
Csak a videokari kerül annyiba...
Nálam megy tök fullba + minden szûrés maxon , de bõven van játék ami ennél szebb és sokkal több fps-t produkál....

Az meg mit jelent , hogy ez a delikvens nem sok puskát fogott a kezében ????
Most belinkelhetnék neked egy.két Far Cry képet fps-el eggyütt , hogy lásd nálam hol kezdõdik a gyönyörû grafika ....

De hiszen ez a bf2-ben is így mûködik...nézz meg valami modding tutorialt. Vannak már realmodok nézd meg azokat is. Valóban jobb lenne, ha több bf2 szintû game közül lehetne választani, de egyelõre ez van.

TDC Geronimo
Thx...igyekeztem <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Ki a pöcst érdekel a source? <#banplz>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Drachomir
Erdeked most jottem vissza nyaralasbol es meg mindig valaki a jatek grafikajan porog... nekem volt szerencsem latni a jatekot -high beallitason- egy csucs gepen ami nem elerhetetlen aru (100-120 rugger) ..cal csak annyit fuznek hozza h gyonyoru es hihetetlenul elvezheto-- cal lelehetne allni a fikazasokkal akinek nincs hozza gepe az jatszon olyan jatekkal amin tokeletesen futnak a gepenek megfelelo jatekok... like wolf 3D... persze a gamanak vannak hibai (teglafalon sarokrol atloni... azert valoszinuleg ez a paciens sem sok puskat fogott a kezeben....) de az elmeny amit nyujt hihetetlen.. akinek em jon be az legalbb ne fikazza....

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu