Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Running
Borg elmegy nyaralni és elszabadul a pokol. Szerintem simán átmennél a hondával 180-al lac coo, meg freddy fején ha elõtted állna.😊

francba akkor hova lehetne feltenni?
laccoo unatkozol?minek feszited a hurt?

FTP-rõl nem lehet képet linkelni. Fõleg nem user/pass-os FTP-rõl.
felraktam a képet ftp-re de milyen url-t kell beírni a képhez hogy mutassa?
Running
Egyetlen megoldás létezik. Nem kell odafigyelni arra amit ír és nem kell lereagálni, mert fölösleges, úgyis csak flémelni jár már ide, meg másokat szórakoztatni.

Inkább írjatok jó sztorikat, kivel milyen hülyeség történt a gaméban.

lac coo
Na de az én régi , ruszki egeremen csak egy gomb van , akkor hotyan ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

alapból a jobb egérgombbal. 😊

***A hülyeségnek állítólag nincs határa, életcélom azt mégis átlépni*** Weblapom: http://avrsclan.uw.hu/

😄 az...

joebacsi
hagyd reménytelen 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

lac coo
Nem írja az efakú se hoty kell ?

amugy nem értem lacco mi a fasz bajod van ha kb a falak 90%át(keritéseket) át lehet löni csak nem mind1 mivel mit lösz..amugy mi lenne ha mindent átlehetne löni? beülsz egy tankba csak lövöd gépfegyverrel a házakat azt má ki is szedtél mindenkit..

LOL <#felkialtas>

***A hülyeségnek állítólag nincs határa, életcélom azt mégis átlépni*** Weblapom: http://avrsclan.uw.hu/

joebacsi
kihagytad ezeket:
":-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

leveskocka
jau tyorsan
leveskocka
hat,ma en sem jatszottam annyit,mert itt a joemberek beszolasait olvastam...
kerdes:mi francert vitatkoztok,amikor verekedni is lehet?
lac coo
Hoty kell sznájperral zúmolni ???

Drachomir
<#wink>

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

leveskocka
jol atbasztad😊
joebacsi
még mielõtt vér folyna vonuljon át szépen mindenki a gumiszobás tápikba, mert a lamik nem tudják itt feltenni a kérdéseiket <#ejnye1><#vigyor>

lac coo
Hát mér .???
Ez komolyan tetszett: agyon sértelek...<#nyes><#nyes><#nyes>

leveskocka
mert hitvanyok a szerverek
<#eljen>

kösz
nem avatkozok bele de ha én flatline helyében lennék én má szarrávertem vorna laccot 😄DD bár nem süllyedek le az ö szintjére 😄D

lac coo
Fel kell töltened valahová , hogy fent legyen a neten ,és aztán a "kép" gombra nyomni , majd bemásolni a linkjét .

Drachomir
kezdem azt hinni h te ezt komolyan elvezed... 😄 csak tudnam akkor miert nem csetelsz valahol... ott tobbet is tanulhatnal... 😊<#nyes>

joebacsi
akkor ne akarj rankeden játszani 😊

oO EDDi Oo
És olvashattunk egy szép kis bevezetöt Flatline új könyvéböl melyet saját tapasztalatai alapján írt.

Remélem best seller lesz, hogy egy kis pénzhez juss.

bazz nemtudom,hogy ti hogy vagytok vele de én tisztelem Flatlinet, hogy ilyen öszíntén leírja amiket átélt.

Kuglóf

hogyan lehet képet beszúrni?
lac coo
"..agyon sérteni.."????
Egyre jobbakat tanulok 😄DDDD

Drachomir
de....csak van ahol igy mondjak.. mert nem akarjak agyon serteni a masikat...

lac coo
Hát legalább valami visszajött belõle 😄DDDDD

Drachomir
remelem akkor tobbet mar nem irsz ide... 😄 majd bemutatlak egy FC-s ismerosomnek ... erdekes modon most lett belole bf2 fan.. biztos benga ez a jatek nem? :-)

Te megvetted 12-ért(kb), 1 hónapja,most eladtad 6-ért.Jó üzlet volt.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

lac coo
Próbáltam-e falon átlõni ? Persze!!!

A "hole " az hülye akar lenni ?????

HuAn82
Okos (?)enged, szamár ...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Aztán felébredtél, hogy nyomja a derekadat a Kálvin téri pad, ahová ledõltél, hogy kipihend a délelõtti guberálás fáradalmait. Szomorúan ingatod a fejedet, eszedbe jutnak az általános iskola utolsó évei, (ötödik osztály, negyedszer) és a nyelvtantanárod, ahogy dühtõl vöröslõ arccal ordít veled: "Megbuktál megint, te kis debil, de szerencsére nem kell tovább itt maradnod!"
Hát igen, ha akkor alaposabban tanulmányoztad volna a helyesírás rejtelmeit, a fõnévi igenevek képzési módját, talán nem kellett volna elfoglalnod a koránt sem elegáns helyedet a színesfém-hulladék újrafeldolgozási láncban, hanem kaphattál volna jobb állást, például köztisztasági alkalmazott is lehettél volna.
Az élet igazságtalanságain elmélázva rágod a frissen lelt, alig két napos uborkásszendvicsedet, melynek csomagolópapírját kissé átáztatta egy ismeretlen eredetû, sörszagú és répatartalú szósz. Miközben eszed, reménykedsz, hogy létezik olyan, hogy sörös répasaláta...

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

fr3ddy14
könnyû mondani
nehéz megérteni hofgy nincs rá annyi?
ha dolgoznék rögtön megvenném, de még nem dolgozhatok és nemtom megvenni

lac coo
Én játszom ezzel ???
LOL!!
Ne szégyengess már 😄DDDDD
Most adtam el 6000-ért , hála istennek valami marha megvette 😄DDD

Drachomir
Vazze ha semmire nem becsulod akkot miert josz ide osztani az eszt???nem hiszem h ez neked nem unalmas...

joebacsi
vegyé eredetit
nincsmit 😊

joebacsi
és ezt a háború már le lett játszva párszor, csak az újak nemtudják, hogy a megtûrt frontvonal márcsak itt húzódik

fr3ddy14
valaki #33326?

joebacsi
hamár ilyen éleseszû színfolt vagy akkor nézz már át plíz ide
tuti fel tudnád dobni azt a topikot is 😄

<#eljen>

oO EDDi Oo
Netán te vagy a FÓRUMZSARU??

Kuglóf

oO EDDi Oo
Én meg azon filóztam hogy honnan ez a szép név, hogy m3200gt, csak nem egy robot vagy?

Kuglóf

Drachomir
Azt h probaltal te mar tegla falon atloni??? a hole far cry kepekkel meg farasz mast.. koze nincs a bf 2 elmenyehez akarmiylen gyonyoru is... mellesleg az adott gepen megneztem azt a jatekot is uh h nem kell bizonygatni melyik jobb.. a pici gaz csak az h a FC-t egy grafikus motor reklamjakent irtak ami nehol meg is latszik rajta..(like doom3).. egyebkent nem tom h az FC mikor erte el a platina lemez eladasi mennyiseget a megejelenese utan 2 honappal?? meg mar amugy is uncsi h mindig miden beszolasodban fikazod a jatekot.. minek jatszol vele ha nem tetszik???