Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez olyan, mintha lenne egy S-es mercid, de nincs benne motor...
steam, origin: ACE_hun
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
4.Ha a klán egyik tagjáról rossz szót ejt bárki is és tudja bizonyítani , akkor az a tag rögtön repül a csapatból.Így elõzzük meg hírnevünk továbbromlását.
erre kiváncsi leszek... 😛
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
1.Ez egy klán , nem egy mivolta kis csapat.Csapatmunka van , nem hülyéskedés és nem is hõsködés.
2.Nincs cheat , nincs bármiféle csalás.Becsületes játék van.
3.A klán tagjainak kötelessége játszani a klán által kiválasztott játékban havonta legalább egyszer.
Így növeljük hírnevünket a világhálón.
4.Ha a klán egyik tagjáról rossz szót ejt bárki is és tudja bizonyítani , akkor az a tag rögtön repül a csapatból.Így elõzzük meg hírnevünk továbbromlását.
5.Itt nincs anarchia , itt nincs királykodás.Mindenkinek egyenlõ lehetõsége és esélye van.Közösen döntünk a klán közös programjairól.
6.A tagfelvétel egyszerû.Jelentkezni kell a klánnál.Majd az illetõ jelentkezõt
megfigyeljük hogyan játszik játék közben.Ha megfelel minden elvárásnak az illetõ ,akkor lehet csak a klán tagja.
7.A klán tagjai kötelesek a játékban nevük elé kitenni a ".:😄S::." rövidítést , ezzel is jelzve , hogy õk a klán tagjai.
írta: freddy
"Legyen saját interneted (ne havernak)"
Haveromnak nem lehet nete? 😊
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Azt elhiszem, hogy szar erzes, amikor igy szednek ki. De a hasznossaga megkerdojelezhetetlen sokszor.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
mitöbb, állítólag a hivatalos support is, csak megoldást nem tudnak rá, hanem széttett karral állnak, h egy bug
tájékoztatásodra jelzem, hogy a szerver file-t az ea adja (ennyi a hozzájárulásuk az "official" szerverekhez), ugyan az az alapconfig van mindegyik magyaron, max az adott játékra vonatkozó részletekben (tk punish, létszám, pályaméret) különböznek
mindenestre az admin ismét utánanéz
www.battlefield.hu
Ja és a kamikaze a másik kedvencem. Szeretem aszokat a pilótákat akik ha már képtelenek lelõni, akár cobrával, akár vadászgéppel akkor kamikazézni kezdenek. Tegnap folyamatosan csinálták és rettentõ bosszantó, mert úgyse tudod kikerülni, ha hátulról ezerrel beléd megy. Elrontja az egész játékot. Az egy dolog, hogy a pilóták csak rám vadásznak, mert tudom hogy a fullos bh sokat ér, de kamikaze? Azért ne már. Mondjuk általában így is elõl végeztünk, amíg át nem dobott a másik oldalra leaderként (HOL VAN MÁR A PATCH!!!). Ekkor fejeztem be este a játékot, meg kb a 25 kamikaze akció után.
Mondjuk van néhány értelmes akinek ha szólok befejezi, de a többi kretén....😞
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Persze en is csak a serial miatt vettem meg 😊 az eredeti lemezt meg ki sem vettem a tokjabol 😄
Bescanneltem a magyar kezikonyvet, hatha valaki elhagyta a sajatjat 😊
itt talaljatok: katt
üdv: Maya98 és nem jány :]
www.battlefield.hu
pedig most válazthatnám ki az elsõ fegyvert 😊
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
-tRs-Landor
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!