Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
2x szedtem le Promiékat . Persze velem voltak!😞((
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
szoktam
😊
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
[/url][/img]
kisse kicsi lett sorry😊rakattintva nagyobb😊
Ha ezt direkt szeretném soha nem jönne össze!😊
Pedig eleg sokat repkedek.
Hasznalj geppuskat a helihez, amugy is rohadt ritkan talalja el meg bemert raketaval is...
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Aztán persze megsértödött...
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Ma 2x4 -et Tk-tam csak azért, mert a helisnek akartam segíteni egy kicsit...
De ha valakinek még megvan a cím,az ossza meg újra,pls(beraknám a kedvencek közé<#nyes>#nyes>).
jó az aláírásod <#smile>#smile><#smile>#smile> mi a "weboldaluk" címe?
Sõt.Ha tört verziód van,és megvásárolod a játékot,akkor az "új"BF2-t nem is szükséges újratelepíteni,hanem elég csak a CDkulcsot átírni.
Remélem így már tiszta.
UI.:jahh.És meg ne kérdezd,hogy honnan lehet letölteni eredeti CDkulcsot!
Deviszont, ha tényleg kizárólagossága van a bf.hu-nak ranked szervereket indítani a BF2 elsõ negyedévében, akkor hogy lehet, hogy van egy negyedik ranked szerver (f2K|City maps|All weapons|HUN|32ms|217.27.212.149:16567):
Ha valahogy meg lehetne oldani, hogy ténylegesen csak magyarok mehhessenek fel a szerverekre, akkor sztem lassan megoldódnának a fõbb problémák.
kérdezzétek meg -trs- goldmant hogy hogy volt
na, ez úgy történt, hogy beültél helibe, õ beszált pilótának, és felszáltatok, és akkor rögtön átmentem szólni hogy szálj ki, aztán mondtad hogy le van szarva.
ezt mondtam goldmannak, é akkor rögtön földhöz csapta a gépet
-tRs-Landor
innen töltsd le
Senki sem beszélt "anyanyelvi szerverrõl"!
Többet vártam tõled, de ha igényled, akkor megmagyarázom minden szavamat:
"anyanyelven játszható"-n annyit értek, hogy magyarul szeretek beszélni a csapattársakkal és a parancsnokkal...
Olvass figyelmesebben kérlek, mielõtt degradáló jelzõket használ ott, ahol nincs helye személyeskedésnek! Vagy már annyira felnõtt, hogy felismerd, ha tisztelettel beszélnek Veled, szóval a legkevesebb ha Te is tisztelettel beszélsz!
Személy szerint én nem olyan ember vagyok, aki nem tesz semmit, ha úgy érzi, hogy méltánytalanul bánnak vele. Ha az EA kizárolagosságot ad ezekre a szerverekre, akkor azokat kárhoztatja a gyengébb minõség elviselésére akik magyarul szeretnének játszani. Ha Te szó nélkül elviseled az ilyesmit, sõt még csak nem is furcsállod, akkor sajnállak.
Nyilván egy ember szava nem ér az égig, de ha több vásárló is kifejezi elégedetlenségét, akkor bizony nem lehet ezeket figyelmen kívül hagyni. Ne légy szkeptikus, több hitet kívánok neked!
Ha további megvitatni valód van PRIVÁT-ban légyszíves, nem akarom tovább terhelni ezt a topicot...
Üdv EW
PS2-re Modern Combat néven fog megjelenni bf szerûség (azt hiszem)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Kérem kacsojja ki 😊
Mellesleg nem hinném, hogy sok értelme lenne hívogatni õket, nem igazán kíváncsiak arra hogy mit gondolsz a kérdésrõl. Mégkevésbé fognak tõled engedélyt kérni, hogy a saját tulajdonukkal mit csináljananak..
(fõleg mivel nem õk az üzemeltetõk)
ja igen: ezt honnan veszed, hogy "anyanyelvi" szerver van? 😊 Ez nagy butaság már megbocsáss 😊
Originally Posted by Geelhoed
BF2 is like America, great potential ruined by total smacktards.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Ha lockolva engeded el,akkor meg rákanyarodik a legközelebbi repülö szerkezetre(ellenségre is,csak az ilyenkor ritkábban van a közelben...).
Errõl jut eszembe, kérdeztem is már, de még nem mondtátok, hogy a hõkövetõ, ha célt tévesztett(vagy lock nélkül ellõve), rá tud-e egyáltalán kanyarodni ellenségre? Mert hogy haverra ráfordul, az tuti, de ellenségre úgy tûnik egyáltalán nem!
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN