Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vgez
szerintem azért annyi elõnye is lehet még a rankednek hogy kevésbé ökörködnek rajta mert ugye a - pont senkinek sem hiányzik <#circling>

Zs0lt1
Zeronak meg Uwunak, hogyhogy ilyen magas a pingje? :ÐÐ

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

leveskocka
miutan az a jo parancsnoksrac kilepett,ez lett a jatekbol!
Zs0lt1

Crem
pont itt jottem ki én is!
2x szedtem le Promiékat . Persze velem voltak!😞((

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
😊
szoktam
😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

leveskocka
NO COMMENT!gratulalok az ellenfel magatartasahoz!termeszetesen magyar szerver!

[/url][/img]

kisse kicsi lett sorry😊rakattintva nagyobb😊
Crem
a legjobban azt "értéklem" mikor egy fullos BH-ra kilövök 3db rakétát. Csapda nincs. 1 rakéta felé 2. rakéta alá. 3. rakéta át nyíláson...
Ha ezt direkt szeretném soha nem jönne össze!😊

SigS
Sosem! 😊

Pedig eleg sokat repkedek.
Hasznalj geppuskat a helihez, amugy is rohadt ritkan talalja el meg bemert raketaval is...

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

vsly
Igen,nekem már volt olyan.Egyik haver(ellen oldalról) megkért,hogy ne löjjem már le többet,had helizzen egy kicsit.Mondtam:ok.Erre üldöztem egy repcsit,és a céltévesztett rakéta öt találta telibe<#nyes>.

Aztán persze megsértödött...

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Crem
Találkozott már valaki olyannal, hogy az elött "lock" rakéta ha céltéveszt nem saját csapattársat lõ le, hanem egy másik ellenséget???
Ma 2x4 -et Tk-tam csak azért, mert a helisnek akartam segíteni egy kicsit...

vsly
És ilyet honnan lehet letölteni?<#nyes>

vsly
thx,má nem tom<#nemtudom>

De ha valakinek még megvan a cím,az ossza meg újra,pls(beraknám a kedvencek közé<#nyes>).

fr3ddy14
"Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok, de azt mondta, az is jó."
jó az aláírásod <#smile><#smile> mi a "weboldaluk" címe?

vsly
Ami "eredeti"vé teszi a BF2-t az a CDkulcs,amit a megvásárlásakor a könyvének hátulján találhatsz meg.Ha ilyen CDkulccsal installálod fel a játékot,akkor be tudsz lépni Ranked szerverekre is.
Sõt.Ha tört verziód van,és megvásárolod a játékot,akkor az "új"BF2-t nem is szükséges újratelepíteni,hanem elég csak a CDkulcsot átírni.

Remélem így már tiszta.

UI.:jahh.És meg ne kérdezd,hogy honnan lehet letölteni eredeti CDkulcsot!

le lehet tölteni mert már volt aki letöltötte csak nem tom honnan
Zs0lt1
légvédelmi rakéta:

Zs0lt1
A ranked szerveren is van egy olyan opció, hogy gloval unlocks, ha azt 1-re állítod, akkor unlockolva lesz az összes fegyver.

dronkZero
Egyébként meg megszokás kérdése... Ez ilyen, azt' kész...

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Pharaoh
Biztos meglehetne oldani, pl 50-es pinglimiter, vagy magyar ip-ken és a ranked központi szerver ip-jén kívül miden mást letiltani egy tûzfalon.

Pharaoh
eredeti BF2 -t csak a boltban találsz. Letölteni max tört verziót tudsz.

nem tudnátok -e megmondani azt hogy hol lehet letölteni az eredeti BF2?
Pharaoh
f2k nem tümik rankednek, nem számolja a pontokat, és nem valószínû, hogy rankeden unlockolva lenne minden fegyver.

Zs0lt1
Valóban lehetett hallani arról, hogy az EA kizárólagosságot adott a bf.hu-nak a ranked szerverekhez. Ez nem lenne baj, ha ugye ezekkel nem lennének az ismert problémák(lag, külföldi (l)userek, timbalansz, autopunish stb..).
Deviszont, ha tényleg kizárólagossága van a bf.hu-nak ranked szervereket indítani a BF2 elsõ negyedévében, akkor hogy lehet, hogy van egy negyedik ranked szerver (f2K|City maps|All weapons|HUN|32ms|217.27.212.149:16567):

Ha valahogy meg lehetne oldani, hogy ténylegesen csak magyarok mehhessenek fel a szerverekre, akkor sztem lassan megoldódnának a fõbb problémák.

fr3ddy14
te kis hazug!
kérdezzétek meg -trs- goldmant hogy hogy volt
na, ez úgy történt, hogy beültél helibe, õ beszált pilótának, és felszáltatok, és akkor rögtön átmentem szólni hogy szálj ki, aztán mondtad hogy le van szarva.
ezt mondtam goldmannak, é akkor rögtön földhöz csapta a gépet

Sajnos nagyon sok jó battlefieldes játékost vesztettünk emiatt a sebzésrendszer miatt..

-tRs-Landor

matyi08
mi az a stinger raksi?

Most komolyan légyszi
Zs0lt1

Zs0lt1
Adjon valaki egy stinger raksit gyorsan :ÐÐÐ

matyi08
attól sokkal jobb a játék, hogy van ranked? vagy azért a tört játékal is jó játszani, nem?

matyi08
ugye?<#taps><#taps><#taps>

G@be
LOOOOOOL eddig ez a legjobb, mindent visz
innen töltsd le

Nagyon fontos lenne hogy nem tudnátok -e megmondani azt hogy hol lehet letölteni az eredeti BF2 mert azzal kaphatok új fegyvereket
G@be
Frankie!

Senki sem beszélt "anyanyelvi szerverrõl"!
Többet vártam tõled, de ha igényled, akkor megmagyarázom minden szavamat:
"anyanyelven játszható"-n annyit értek, hogy magyarul szeretek beszélni a csapattársakkal és a parancsnokkal...
Olvass figyelmesebben kérlek, mielõtt degradáló jelzõket használ ott, ahol nincs helye személyeskedésnek! Vagy már annyira felnõtt, hogy felismerd, ha tisztelettel beszélnek Veled, szóval a legkevesebb ha Te is tisztelettel beszélsz!

Személy szerint én nem olyan ember vagyok, aki nem tesz semmit, ha úgy érzi, hogy méltánytalanul bánnak vele. Ha az EA kizárolagosságot ad ezekre a szerverekre, akkor azokat kárhoztatja a gyengébb minõség elviselésére akik magyarul szeretnének játszani. Ha Te szó nélkül elviseled az ilyesmit, sõt még csak nem is furcsállod, akkor sajnállak.
Nyilván egy ember szava nem ér az égig, de ha több vásárló is kifejezi elégedetlenségét, akkor bizony nem lehet ezeket figyelmen kívül hagyni. Ne légy szkeptikus, több hitet kívánok neked!

Ha további megvitatni valód van PRIVÁT-ban légyszíves, nem akarom tovább terhelni ezt a topicot...
Üdv EW

HBD Rusid!

"anyanyelvi szerver" = a VOIP-ba magyarul megy a szöveg 😊

matyi08
a ranked az sokat dob a netes játékon?

joebacsi
nem, pc-s 😊
PS2-re Modern Combat néven fog megjelenni bf szerûség (azt hiszem)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Pharaoh
Másnak is kéne, de még eléggé a fejlesztés stádiumában van.

urbijoe
asszem az PS2-játék

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Hali!Nincs meg valakinek a BF2:Special Force kiegészités mert nao kéne
Pedig a Mashtuur City pályán a legjobb a helikopterrel zászlot szerezni meg az ellenséget írtani.Fõleg a Black Hawkkal.Az mit jelent,hogy "átjött Freddy"?Te egy squadba voltál õ meg egy másikban?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Danee
Ma fenn játszottam EA HU-n, mapváltás, jön Oilfields, erre beülök a heli gunner részébe, hátha jön valami jó pilóta. erre elkezd rám üvöltözni 2 srác (-tRs- Goldman meg Desolator) , de, véletlenül se irnák be hogy szeretnék vinni, vagy megkérnének hogy szálljak ki, Goldman felszáll a helivel, jól földhözcsapja, aztán elvitték a következõt. Ja, de egyszer átjött Freddy hogy "Goldman azt üzeni hogy szállj ki", mondtam neki h le van sz*rva, az viszia helit aki hamarabb odaér

0Fritz0
Neki kell az infó, nem nekem. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

dronkZero
Az tény, hogy a fegyverek relatíve gyengébbek lettek, de ez szerintem nem akkora hiba. Így egyrészt b*szhatod a rambózást, mint módszert, mert ha többen jönnek, mint ahányan te vagy, akkor le leszel lõve. Másrészt sokkal markánsabban ekülönül a fejlövés. BFVben mindegy volt, hogy hová lõsz, itt meg szinte csak fejre érdemes lõni. Fõleg a kevláros kasztokra.

Frankie
Game experience may change during online play..

Kérem kacsojja ki 😊

Mellesleg nem hinném, hogy sok értelme lenne hívogatni õket, nem igazán kíváncsiak arra hogy mit gondolsz a kérdésrõl. Mégkevésbé fognak tõled engedélyt kérni, hogy a saját tulajdonukkal mit csináljananak..
(fõleg mivel nem õk az üzemeltetõk)

ja igen: ezt honnan veszed, hogy "anyanyelvi" szerver van? 😊 Ez nagy butaság már megbocsáss 😊

Lol, másik fórumon :

Originally Posted by Geelhoed
BF2 is like America, great potential ruined by total smacktards.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

vsly
Úgy vettem észre,hogy lock nélkül ellöve nem fordul rá semmire,mégha mellette is van egy "célpont".
Ha lockolva engeded el,akkor meg rákanyarodik a legközelebbi repülö szerkezetre(ellenségre is,csak az ilyenkor ritkábban van a közelben...).

dronkZero
"Meg miazhogy a hökövetös rakétának nem bírjuk kiszámítani a "hirtelenmeggondolommagamésegymásikcélpontotválasztok"féle gondolkodásmódját..."

Errõl jut eszembe, kérdeztem is már, de még nem mondtátok, hogy a hõkövetõ, ha célt tévesztett(vagy lock nélkül ellõve), rá tud-e egyáltalán kanyarodni ellenségre? Mert hogy haverra ráfordul, az tuti, de ellenségre úgy tûnik egyáltalán nem!