Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fassztuggya :/, akkor mi lesz, a Sniper marad a régiben?
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
A b.zi basecamper, láma sniper, meg a társai 😊
Together we'll fly someday...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
szerintem
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Mikor belepek, eljutok addig a kepig ahol ki irja, hogy Battlefield2, na ott el homalyosodik a kep, es kesz beall, semmi tobb, csak hallom a zenet, "gondolom a menu zeneje lehet". Ez utan ledob talcara, es ki ir egy ilyet:A VPU Recover alaphelyzetbe alitotta a grafikus gyorsitot, mivel az nem valaszolt a grafikus illesztoprogram parancsaira.
Van egy ATI Radeon 9250 128 mb video kartyam, talan az lehet a keves?,,,,ja es a VPU Recover engedelyezve van, bar nekem gozom sincs, hogy mi az, nagyon meg koszonnem ha adnatok valami tanacsot, hogy mi lehet a gond, elore is koszi! byez
Meg az is, hogy téged egyetlen eltévedt golyó megöljön.
Nem kell ezt rambózásra sarkítani. Egyátalán nem errõl szól. Egy realmoddal az egész játékmenet átalakul.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
tegnap nagyon nem ment 😞
Reality alatt sokkal könnyebb rambózni
Szóval nem vagyok róla teljesen meggyõzõdve, hogy a reality mod a csapatjáték ellensége lenne....
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Mindazonáltal holnap (valószínûleg 7-tõl) forgatás, 1 jelenetet szeretnék újra felvenni + a stábfotót is el kellene készíteni, amin szeretném, ha minden érintett megjelenne.
(ugye jól emléxem, hogy cb.peti is volt egy forgatáson?)
Csak mert se tõle, se danitól (*khm*külddmárvazze*khm*) nem kaptam meg, hogy milyen néven szeretnének a creditben szerepelni.
Most 1tár/2ember a legjöbb amit közelharcban összehozok, ott golyo/ember...
lehet hogy az elsõnél több szükség van a csapat többi tagjára.
Elastic An-usZ Boys
Nem minden kisgyerek olyan marharépa.
Tegnap sikerûlt beröffentenem a voice ip-s hangos bizbaszt bf2-n belûl és meg voltam lepõdve. 12 éves kissrác volt a squadunkban és bazze normális volt.
Amúgy meg az úgynevezett felnõttek között is rengetek a tirpák...
PL: Közlekedtél már budapest belvárosában csúcsforgalomban gépjármûvel?
Inkább 2 kis hülyegyerek mint egy felnõtt tirpák... bár mind a 2 azt hiszi övé a világ...<#falbav>#falbav>
Elastic An-usZ Boys
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Csak nincs idõm most foglalkozni a témával.