Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fr3ddy14
biztos jó
akkor mennék rá ha fent lenne a realiti mod

Tibor
nem csak most indították nemrég újra és tesztelni kéne, hoyg jó-e?

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Még nincs semmi.
Miért, a kettõ kizárja egymást?
fr3ddy14
mit teszteljünk??
van valami mod felrakva?

3-4 éve én is ezért hagytam ott a CS-t. De ma már nem egészen az a helyzet. Fõleg ott, ahol tesznek ellene.
szerintem azért elég jól meg lett csinálva ez a játék! Nekem nagyon élvezetes. Inkább legyen élvezetes, mint végletekig realisztikus!

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Tibor
aki akar jöjjön tesztelni az sg szerverére én 20percen belül fent leszek

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

dronkZero
Ja, csak most épp nem volt... :P :)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

joebacsi
jah, meg váltani kelljem, és kuplungolni...mindezek szép és jó dolgok lennének, de a bf sose errõl szólt :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
világháború is fordult már meg 2 év alatt :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

dronkZero
Bocs, lemaradtam két évet a CS témáról, nem tudom, most mi a helyzet. Akkoriban ez volt a helyzet, és a tendencia is ezt mutatta. Pl indult külföldi bajnokság, kizárólag a dust pályán. Annál fantáziátlanabb, játszhatatlanabb "hivatalos" pályát még egyetlen multis játékban sem láttam. A Quake dm pályák is összetettebbek és jobbak voltak.
Mivel ekkaora sz*rrá vált, a community is mélyrepülésbe kezdett, esélyt sem adtam a CSS-nek. De azt nem hiszem el, hogy túlnyomó többségében "normális szerverközösségek" lennének elterjedve. Annyit nem változik az emberiség 2 év alatt.

Nincs. Legalábbis ami a CSS-t, és a normális szerverközösségeket, meg a pályákat illeti.
Hogy 1.6-ban milyen kockák hentelnek még a mai napig is, az különösebben nem izgat emellett.
Kandurex
Nekem HK -ról mindig a Hunter - Killer jutt eszembe :)

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

alma2
En lama, az a lama aki nem uszta meg a katonasagot :)
de a HK ennyi erovel HeliKoptert is jelenthet, nem tudom a katonai szakzsargont :)
Multkor leirtam, hogy teszteltem a DC-ben a heliket szuz kezzel, de mivel ott gyakorlatilag nincsenek magas tereptargyak es gyakorlatilag lehetetlen leesni veluk. meg mindig azt mondom nem jo.. bar ugye ki mit szokott meg.
megott nem szaguldasz az utcakon, es nem teszed arreb a heli segget 10 cm, el hogy kiferjel a lukon az is biztos :)

szerintem

Jaja, bár a hivatalos megnevezése azt hiszem önjáró löveg, vagy ilyesmi, tehát nem tank, mivel mind a célzó, mind a tüzelõrendszerét úgy alakították ki, hogy látótávolságon kívüli célok leküzdésére is alkalmas legyen. Az M109A6 Paladin-nak asszem 30 km a lõtávja...

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

dronkZero
Mert, talán nincs igazam?

Me0w
Jah, a faszok betettek a mozgo eget, lehetne valamennyire pixelshot nelkul jatszani, erre kivettek a tuzersegi fegyvereket...

Together we'll fly someday...

Nah, egyszer már leírtam normálisan. Most csak annyit, hogy kvára nincs igazad.

ki mondta hogy egy szervere tuti hogy mindig be tudsz férni amikor éppen játszani akarsz egyet?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

dronkZero
ÁÁÁáááááááÁÁÁ! Nemár! Szerinted ki használ 40 méterre távcsöves puskát? Csak mert CSben sokkal nagyobb távolság nincs. Azt meg halkan jegyzem meg, hogy szerencsétlen szoftver(HL1 CSrõl beszélek) annyira bugos, hogy az AVP-n kívül az összes mesterlövészfegyver használhatatlan. Nem a célkereszt közepébe lõnek!

Ez messzehordó ágyús tank volt?:)
Kedvenc! :P
Eastingen beállni a mélyedésbe, aztán...
Egyébiránt csak nekem hiányzik a DC-s M109 155mm SP Howitzer?
Ritkán lõ, nehéz célozni vele, de ha megtanulja az ember :))))

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Szeretnék hasonlókat kívánni neked én is. Fõleg hogy ezzel a csõlátással, és információhiánnyal inkább ki se mozdulj innen... úgylesz jó mindenkinek.
Me0w
Hehe, mondjuk ha mar megcsinalnak, hogy harckocsiba 2 ember kelljen - 1 vezet, 1 kezeli a fegyverzetet - mar boldogabb lennek.

fr3ddy14
egyetértek<#eljen>

Me0w
Hat az EVE online ennel fenyevekkel jobb, csak azt nem lehet akkor jatszani amikor jolesik mert lemaradsz :)

dronkZero
Na azt tiszta szívbõl remélem, hogy a BF sorozat _soha_ nem éri el a CS népszerûségi szintjét. Nézd meg, azzal a játékkal mit tett a népszerûség. Egy taktikus-sunnyogós, ellenfél-agyát-átbaszós játékból rusholós, gyaszatólós sz*r lett. A pályák lekorlátozódtak 2-3 útvonalra (dust, italy), és csak annyi a dolgod, hogy hamar elhelyezkedj, és fejre lõjj. Mindezt a "népszerûség" érdekében. (persze az is biztos belejátszott, hogy egyetlen csóka fejlesztette, és kicsit megnõtt az arca az idõk folyamán)
Lehetõleg a "CS scene" maradjon is ott, ahol van. Így is sok a balf*sz itt is.

schrank
mennyit fikázzuk de még mindig ez a legjobb onlájngém <#eljen>
wow -osok cod-osok kíméljenek a hülye hozzászólásaikkal hogy azért azok is jó játékok nekik a következõ a npi program<#gunyos1><#beka3>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Hát ja, a kocka gémer legnagyobb ellenfele nem a jó repülõs, hanem a köcsög napfény :DD
schrank
de mondjuk a helik ellen nagyrészt vakon lõ az ember fav-val mert egyszerüen képtelen vagyok olyan színûre beállítani a célkeresztet hogy a napfényben vagy akárcsak az ég felé tartve is látható legyen úgyhogy sokszor nem hogy a találatot nem latom de még a a célkeresztet sõt a célt se ebben a köcsög napfényben<#nyes>

Me0w
A masik amit kivennek, az a buzi ejtoernyo... nehogymar mindenkin legyen 4 tartalektar a primaryhoz, 4 granat, 3 tartalektar a secondaryhoz, kes, iranytu, radio meg egy ejtoernyo... az elso bf2es previewekben meg az volt, hogy csak pilotaknak lesz ejtoernyoje. Gondolom kivettek a sok batmanon felnott amerikai kis buzi miatt. A masik hogy leugrok egy haz tetejerol, zuhanok 5 metert es lemegy 4 csik az eletembol? ez milyen fizika?

schrank
" precziebb gyorsabban reagalos, bf2-es iranyitas ?"játszottál te a DC-vel???? ha neked a bf2-es helik precizebbek ,gyorsabban reagálóbbak akkor gyorsan nézesdtesd meg magadat a körzeti orvossal mert valami nincs rendben<#szomoru2>
olyan szar a bf2-s heli meg a repülõaz nem annyira de azért az is inkább a bfv-s ratyi motorhoz hajaszt<#rinya>

Me0w
Ezt en is kiprobalnam, lehet sokat dobna a jatekon :)

dronkZero
Rossz értelmezõ kéziszótárat nézel... :P
Rambo = Sz*rok a csapatra, a többiek csak lelassítanak meg bénák, berohamozva meg úgyis mindenkit megölök, mert mindenki csak egy lövés, és az egész csapatot el lehet intézni egy tárral.

Na, ezt hozza ki az emberbõl a realmod, szvsz.

schrank
H arc K ocsi(T-72) te <#lama><#taps>azért ezt még a ....-k is tudják

schrank
arra célzok hogy azért a játékban bizonyos esetekben sokkal könnyebb célozni a valóságban mint az életben mert célratartó elktronika már 20 éve van a t72 be is lézeres távméréssel meg minden jóval de azért mozgó helikoptert lelõni vele? az hogy a játékban egy szaros fav-val lelehet szedni egy gyorsan mozgó jármûvet az csakis annak köszönhetõ hogy van találat jelzés .
kapcsoljátok ki a szervereken a találatjelzést és egybõl más lesz a játék ez az elsõ lépés a realismod felé anno DC-ben volt pár ilyen szerver és mit mondjak annál rilizmódabb sose kelljen senkinek

Me0w
Hat, igysincs mire, mivel heti 1-2 alkalommal van idom jatszani :)

Ott nem tudnál mire gizdulni mi?:)
Me0w
SG nem ranked, ergo :)

alma2
Hk-s csak nem helikopteres jelent ? Ha igen vezettel is... akkor meselj melyik all kozelebb a valosaghoz a Dc-s nagy ladikos heli iranyitas, vagy a precziebb gyorsabban reagalos, bf2-es iranyitas ?

szerintem

Ki mondta hogy több szerverre kell járni?:)

Btw ha lenne már végre DC hozzá, akkor perszehogy az menne fel.
Me0w
Ezt nem reality modokkal kene orvosolni hanem egy peccsel, nincs ertelme hogy minden szerveren kulonbozoek a sebzesek stb, allandoan avval szopnal hogy megszokd a dolgot. Ha lenne egy egyszeges EA peccs ezekre annak viszont orulnek.

Me0w
Az obolhaboruban 2 kulonbozo generacio harcolt, ne vard el, hogy egy t72 vagy egy bmp-1/2 felvegye a versenyt egy modern helikopterrel.

Lehet variálni a sebzésekkel, meg a medikit hatékonyságával is.
schrank
én HK-s voltam seregbe de egy legendát sem hallottam a parancsnokaimtól akik közül nem egy volt usa-ba tanulni-tanítani hogy tank ágyújával harci helikoptereket lõnének le arról viszont mesélt és mutatott amatõr videókat az öbölháborúban mit mûveltek az "apacsok" az iraki páncélosokkal és joggal állítom félelmetes látvány volt mennyire kiszolgáltatott és esélytelen volt az iraki oldal
szerintem az a gond a bf2-vel hogy nagyon gyalogosharcokra lett kiélezve az 1942-ben jó volt játszhatóság szempontjából a jármûvek fizikája ebben meg amolyan bfv-s "kulimázban nehézkesen reagáló" izéjük vana jármûveknek nem fizikája

Me0w
Nem hiszem hogy nagyon lehetne rajta valtoztatni. Az infantryval mit csinalsz hogy jo legyen? Adsz neki is medpacket? :)

Na EZEN viszont lehet változtatni. Ez a realmod célja valamelyest.
Me0w
Abban igazad van, hogy pl. a sima infantry hasznalhatatlan, fegyvere pontossagban picit jobb csak talan a medicnel, de self-heal potolja ugyis a kevlar meg a nagyobb sebzes hianyat. AT kell azert a tankok ellen, de a legtobb palyan minden 2. sarkon van TOW ami durvan 2,5x annyit sebez mint a kezi valtozat, ergo szamomra felesleges az is. Specops jo hogy tud robbantani meg minden, de amit felrobbant es fontos lenne - hidak, ellenseges outpostok - azt 1 kulcscsavarasbol fel lehet epiteni ujra, ergo nincs az a hulye aki erre baszna el az idejet foleg hogy nem jar pont erte.

A holy trinity a medic/engineer/support sajnos :(

Nem. De annyira nem lehet felturbózni, hogy egy sima sniperwarban kimerüljön a játékmenet... mert akkor mindenki azzal akarna lenni.