Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Mivel ekkaora sz*rrá vált, a community is mélyrepülésbe kezdett, esélyt sem adtam a CSS-nek. De azt nem hiszem el, hogy túlnyomó többségében "normális szerverközösségek" lennének elterjedve. Annyit nem változik az emberiség 2 év alatt.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Hogy 1.6-ban milyen kockák hentelnek még a mai napig is, az különösebben nem izgat emellett.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
de a HK ennyi erovel HeliKoptert is jelenthet, nem tudom a katonai szakzsargont :)
Multkor leirtam, hogy teszteltem a DC-ben a heliket szuz kezzel, de mivel ott gyakorlatilag nincsenek magas tereptargyak es gyakorlatilag lehetetlen leesni veluk. meg mindig azt mondom nem jo.. bar ugye ki mit szokott meg.
megott nem szaguldasz az utcakon, es nem teszed arreb a heli segget 10 cm, el hogy kiferjel a lukon az is biztos :)
szerintem
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Together we'll fly someday...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Kedvenc! :P
Eastingen beállni a mélyedésbe, aztán...
Ritkán lõ, nehéz célozni vele, de ha megtanulja az ember :))))
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Lehetõleg a "CS scene" maradjon is ott, ahol van. Így is sok a balf*sz itt is.
wow -osok cod-osok kíméljenek a hülye hozzászólásaikkal hogy azért azok is jó játékok nekik a következõ a npi program<#gunyos1>#gunyos1><#beka3>#beka3>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
olyan szar a bf2-s heli meg a repülõaz nem annyira de azért az is inkább a bfv-s ratyi motorhoz hajaszt<#rinya>#rinya>
Rambo = Sz*rok a csapatra, a többiek csak lelassítanak meg bénák, berohamozva meg úgyis mindenkit megölök, mert mindenki csak egy lövés, és az egész csapatot el lehet intézni egy tárral.
Na, ezt hozza ki az emberbõl a realmod, szvsz.
kapcsoljátok ki a szervereken a találatjelzést és egybõl más lesz a játék ez az elsõ lépés a realismod felé anno DC-ben volt pár ilyen szerver és mit mondjak annál rilizmódabb sose kelljen senkinek
szerintem
Btw ha lenne már végre DC hozzá, akkor perszehogy az menne fel.
szerintem az a gond a bf2-vel hogy nagyon gyalogosharcokra lett kiélezve az 1942-ben jó volt játszhatóság szempontjából a jármûvek fizikája ebben meg amolyan bfv-s "kulimázban nehézkesen reagáló" izéjük vana jármûveknek nem fizikája
A holy trinity a medic/engineer/support sajnos :(