Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fr3ddy14
ja
múltkor tudjátok beírtam játék közbe hogy ne bombázzatok plz.
ezt rögtön el is olvasták, és még képet is raktak be
de amikor beírtam hogy team, mert 2*es amcsi elõny volt, akkor úgy csinálnak, mintha nem is látnák<#nyes><#nyes><#mf3>

Boxer HUN
Én benne vagyok!!!

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

fr3ddy14
jaj
haggyá má
te sem vagy több 15nél<#mf2>

Looserke
húúúú,akkor már csókolomot kell köszönni... <#nyes><#wave>

TheSandman
Ilyet már láttam játék közben, de olyan oldalra szaltot amit a MEC-es gyerek nyom olyat nem.<#idiota>

Xtreme Equinox
elõször is nem 13 éves hanem 14 éves vok...ez letisztázva...

Rest in peace , brother! Rock - my life , my music...

Csak azt nem tudom, hogy hogy csinálja, hogy hasalásból ugrik, és a levegõben lehasalva marad......

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

TheSandman
Nem is tudtam hogy akrobatikus elemek is vannak a játékban..<#hehe>

Looserke
A különleges "werzióval" rendelkezõk is beléphetnek a szerverre??? <#vigyor3>

Blackhawkhunt (helis) mapot feltehetem még.

Majd szólok ha be vannak állítva a mapok. Egykettõ már fentvan, de a cyclebe még nem tettem be egyiket se.
uHs Gerzson
Na leszedtem a mapokat felmegyek a szervere és megnézem 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

mohus
ez jól hangzik?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Danee
"hát igen
mint tudju, az equinox egy kis 13éves sz..
szal ne várj csodákat "

Mert te mennyi vagy?? 13 és 3/4?? <#mf2><#mf2><#mf2>

Wow!

Ezt látni kell!

Bunny Hill

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

alma2
Kellene egy helicity map is, ahol van legalabb 5-5 darab raketakopkodos heli 😊

szerintem

BurnBaby
a ranked szerverben az a jó, h nem modolható ,) ilyet mástól se nagyon kérj 😊 sima bf2 mehet rajta, hivatalos pályákkal, ozt jóvan 😊

www.battlefield.hu

Az SG szerverre a következõ custom mapok kerülnek fel (elsõ körben):

al_khafji_docks - Ismert map a DC-bõl, sokat nem magyarázok rajta. Szinte 1:1 port.

king of the hills - Más gamekbõl már ismerhetõ, akár RTS-ekbõl is. 4 sarokból van indulás (vagy 2-bõl), és középen van egy rakat felfoglalható cucc, köztük reptér meg ilyenek.

sandstorm - Hatalmas, üres, SIVATAG 😊 Az alsó sarokból relatíve egymáshoz közelrõl indul a két csapat, mindössze néhány buggyval, és dzsippel. Versenyfutás a pontokért 😊 A foglalható pontok kemény kilóméterekre vannak, és addig csak homokdûnék amerre a szem ellát. A foglalható pontokon aztán már lehet találni mindenféle jót. A kiinduló pontokhoz legközelebbi foglalhatón vannak repülõ ojjektumuk is.

medina city - Tisztán városi harc, néhány tank+apc+buggy. De erõsen infantry map.

Minden map letölthetõ a bf2files.com -ról.
0Fritz0
Valóban, ez most helis, vagy gyalogos map lesz?
A helik seperc alatt ledarálják szegény bokorugrókat, pláne ha a közelben helipad is van.

(Szvsz)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Öööö.... a két tábor, csak két zászló az azt jelenti, hogy 4 zászló, abból 2 elfoglalhatatlan, vagy összesen 2 zászló?
Hatalmas síkság, sok fedezékkel meg azért jó, mert fedezék elsõsorban a gyalogságnak kell, azok meg köztudottan imádják a hatalmas síkságokat, ahol akár 3-4 percig is lehet futni fedezékrõl fedezékre...... *khm* *khm*
Szerintem az sem véletlen, hogy a "zatar wetlands" pályán (ami alapvetõen síkság) mindössze egy támadóheli van (igaz, tornyok azért ott is vannak)
Remélem alaposan végiggondoltad a mapot építés elõtt, mert szar érzés ám, amikor a végén jön rá az ember, hogy az egész koncepció rossz volt....

Alakul a saját fejlesztésõ map.

Xian - The NoMan's Land

2 Tábor, csak 2 zászló, hatalmas sikság sok fedezékkel, középen
út roncsokkal. Géppuskafészkek.
2 helipad a pálya közepén.

Hétvégére lesz pár kép is.
alma2
marmint alnev, alruha

szerintem

alma2
En pontokra gizdulo ember vagyok 😊, de oda majd allneven, allruhaban megyek, mert erdekel !!!

szerintem

"freddy: honnan tudok ranked szervert letölteni?"

😊)) j/k

Nem tudom, és nem is akarom.

Ez egy custom map + mod funplay szerver lesz. Nemnagyon akarok ott mindenféle pointfarmoló, pontokra gizduló embereket.
Nem tudja mivel ehhez szerzõdést kellene kötni a EA Magyarországgal. Az ilyen kérdésekkel viszont vigyázz, mert Fritz folyamatosan új aláírásra vadászik <#hehe>

fr3ddy14
gyertek fel a szerverre!
borg, nemtod megcsinálni rtanked szervernek?

BF2 HUN (real weapon mod + custom mapok!) - SZERVER ÜZEMEL!

- IP 193.6.2.125
- jelszó nincs
- high ping kicker
- auto team balance (commandert, squad tagot, squadführert nem pakol!)
- custom mapok (folyamatosan tesszük fel õket majd, linkek és leirások az SG Team oldalon lesznek!)
- TACTICAL REAL WEAPON MOD (by CB, de a fejlesztését a csapat viszi tovább)

A szerver egyelõre NEM listázható sem ASE-ban, sem BF2-ben. Amíg ezt megoldom, IP alapján tudtok csatlakozni minden gond nélkül.
TheSandman
Tisztában vagyok vele, csak nincs most erre 10k-m meg szeretem hallani h mi folyik körülöttem miközben játszom.

Valaki bf2 szerver admin: Melyik porttal lehet a gond, ha az ase és a bf2 szerver keresõje sem listázza a szervert?

Mert ha IP😛ort alapján rákeresek, akkor pl a game-monitor.com simán listázza, és queryzi. Meg csatlakozni is simán lehet rá IP alapján.
schrank
egy minõségi hi-fi fejhallgatónál nem jobb egyik hangszórós fasság sem vegyél egy egy vaddisznó fejhalgatót 10 ezerért mert csak így igaziak a hangok <#eljen>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

TheSandman
Jol érted, bár valoban hangszorzik és ugy mikrofonozik, de ez eddig nem volt gond, söt még azt is kiprobáltuk hogy csontra lehalkitottuk a szettet, meg hogy lehuztuk az egész 5.1-et és csak fejhallgato, de ugyanez volt a gond. Söt, nemcsak hogy az ö játékának a zenéjét hallják a többiek, de ötmagát meg nem is nagyon.... Olyan mintha valahol egy visszacsatolás történne amikor a mikrofon küldi a jelet....

schrank
ha használva van az uav akkor scan és a bajt látsz V gomb és az illeékesnek elmondod a látottakat és hogy mit tanácsolsz száljon velük szembe vagy bújjanak el de az hogy megállás nélkül nyomogatja a fasz gombjait az kurva idegesítõ mellesleg megjegyezném én egyszer sem hasz náltam azokat a gombokat inkább szólok személyesen mégis egy kör alatt begyüjtöttem a kommander begettot meg a ribbont is és nem mentem sen ki agyára

schrank
ja az kéne hogy ráparkoljon a nyakukra az ilyeneknek<#wilting>

Mint azt te is tudod, UAV-ot nem lehet két helyre egyszerre rakni, tehát szerinted ha a commander nyomja a heves harcra az uav-ot, és közben látja hogy egy gk megy egy védtelen bázis felé ne spottolja le?
Persze ennek is megvan a józan ész által megszabott határa, de van aki még azt hiszi, hogy commanderként pontot kap az uav/artillery/supply/spot dolgokért, pedig nem, ezért túlzásba viszik a spottolást. Amúgy nem egyszer csináltam azt is, hogy miközben az UAV ment az egyik helyen, bezoomoltam a másik helyre és spottolva tartottam 2-3 embert, akiket épp megpróbált 2 ember leszedni. Tisztában voltam azzal, hogy a két emberünkön kívül a többieknek ez zavaró, nekik viszont felért egy UAV-val...

Szerintem a sound/voice recordingnál mute-zzen le mindent a microfonon kívül.
(ha jól értem, és az a probléma, hogy amikor õ beszél a többiek a játékának a zenéjét is hallják és ez a probléma nem abból adódik, hogy hangszórón keresztül hallgatja és közben próbál mikrofonozni)

Me0w
Pedig en harckocsira gondoltam b+ 😄

Together we'll fly someday...

schrank
mielõtt feltennéd a <#lama>kérdésedet a HK ezen esetben sem Heli Kopter ; de még csak nem is Harc Kocsi Hanem Hang Kártya <#taps>

schrank
"ez így ebben a formában ez nem igaz. . ."
ebben a játékban messze a legjobbak és legtisztábbak a hangok teljesen belehet határolni az ellenséget akár gyalogos akár jármûvel van az mondjuk igaz hogy egy-két <#lama>commander (pl.:theofel*** vagy ki ) aki állandóan szünet nélkül nyomkodja a <#kocsog>gomjait amivel nem elég az ember agyára meg de teleírja velük a képernyõ bal felét .na ilyenkor V gomb aztán elküldeni a halál faszára
a másik faszkalap faj meg az állandóan szavazgatós és ha ez a két seggfej egy pályán találkozik akkor aztán úgy tele van a képernyõ ezzel a sok fassággal meg a kommander gombos szövegeive hogy élvezhetetlen a játék. a kommander ne parancsgombokat nyomogassa hanem basszon oda egy uav-ot meg egy szuplit aztán mennyen artillerizni a pálya másik vége és élvezzen nagyokat<#mf3>

gergod
lekötelezel 😊

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

TheSandman
Nyeh<#duhos2> A ventrilon filoztam még, csak annak nem olyan értelem szerü a szerver oldali beállitsa mint a TS-nek...

Yan
egyszerü, mint az amöba! 😊))

&#165; xfire: kistekila

Me0w
Veygen egy masik HK-t es azt hasznalja TSre ;P

TheSandman
Valaki pls HELP! Erre: #36735<#help><#help>

BurnBaby
indeed 😊

www.battlefield.hu

BurnBaby
aha. nah akkor majd megy a faqba így 😊))

www.battlefield.hu

Me0w
Lame 😊

BurnBaby
honnan tudjam? ezt állították mások 😊 mint említettem nem teszteltem (ha épp van is néha 2 gépem otthon lanban a laptopon nem nagyon van bf2) 😊

www.battlefield.hu

Köszi a segitséget 1 szer már sikerült ,de nem tudtuk hogycsináltuk<#worship>
gergod
Már kb 100x le lett itt írva, hogy kell csinálni:
1. Csinálsz egy multiplayer gamet.
2. A többiek rákeresnek multiplayer lobbyban, de nem csatlakoznak
3. Te kilépsz a játékból, és indítasz egy singleplayer játékot
4. Megvárjátok, amíg neked betölt.
5. Többiek nem refreshelnek a multiplayer lobbyban, mert akkor buktátok, hanem simán joinoljátok az elõzõleg ott levõ játékot.
6. Láss csodát belépnek a te singleplayer játékodba.

Nem muszály ugyanazt a pályát/méretet választani amikor multiplayert createlsz, mint amin singleben játszani fogtok!

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

TheSandman
Haliho! Lenne 1 olyan gondom, hogy haver most rakott össze egy 5.1-es hangcuccot, és azota az ö oldala felöl nem megy rendesen a team speak, mert a másik gépen szinte csak a játék zenéjét hallani, a pofázást nem. A hangkártya értelemszerüen át lett állitva 5.1-re, amig nem volt berakva ez a cucc addig pöpecül ment. Ha valakinek van vmi tippje akkor help pls!!!!<#help><#help><#help>