Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
múltkor tudjátok beírtam játék közbe hogy ne bombázzatok plz.
ezt rögtön el is olvasták, és még képet is raktak be
de amikor beírtam hogy team, mert 2*es amcsi elõny volt, akkor úgy csinálnak, mintha nem is látnák<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes><#mf3>#mf3>
Rest in peace , brother! Rock - my life , my music...
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Majd szólok ha be vannak állítva a mapok. Egykettõ már fentvan, de a cyclebe még nem tettem be egyiket se.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
mint tudju, az equinox egy kis 13éves sz..
szal ne várj csodákat "
Mert te mennyi vagy?? 13 és 3/4?? <#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
www.battlefield.hu
al_khafji_docks - Ismert map a DC-bõl, sokat nem magyarázok rajta. Szinte 1:1 port.
king of the hills - Más gamekbõl már ismerhetõ, akár RTS-ekbõl is. 4 sarokból van indulás (vagy 2-bõl), és középen van egy rakat felfoglalható cucc, köztük reptér meg ilyenek.
sandstorm - Hatalmas, üres, SIVATAG 😊 Az alsó sarokból relatíve egymáshoz közelrõl indul a két csapat, mindössze néhány buggyval, és dzsippel. Versenyfutás a pontokért 😊 A foglalható pontok kemény kilóméterekre vannak, és addig csak homokdûnék amerre a szem ellát. A foglalható pontokon aztán már lehet találni mindenféle jót. A kiinduló pontokhoz legközelebbi foglalhatón vannak repülõ ojjektumuk is.
medina city - Tisztán városi harc, néhány tank+apc+buggy. De erõsen infantry map.
Minden map letölthetõ a bf2files.com -ról.
A helik seperc alatt ledarálják szegény bokorugrókat, pláne ha a közelben helipad is van.
(Szvsz)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Hatalmas síkság, sok fedezékkel meg azért jó, mert fedezék elsõsorban a gyalogságnak kell, azok meg köztudottan imádják a hatalmas síkságokat, ahol akár 3-4 percig is lehet futni fedezékrõl fedezékre...... *khm* *khm*
Szerintem az sem véletlen, hogy a "zatar wetlands" pályán (ami alapvetõen síkság) mindössze egy támadóheli van (igaz, tornyok azért ott is vannak)
Remélem alaposan végiggondoltad a mapot építés elõtt, mert szar érzés ám, amikor a végén jön rá az ember, hogy az egész koncepció rossz volt....
Xian - The NoMan's Land
2 Tábor, csak 2 zászló, hatalmas sikság sok fedezékkel, középen
út roncsokkal. Géppuskafészkek.
2 helipad a pálya közepén.
Hétvégére lesz pár kép is.
szerintem
😊)) j/k
Ez egy custom map + mod funplay szerver lesz. Nemnagyon akarok ott mindenféle pointfarmoló, pontokra gizduló embereket.
- IP 193.6.2.125
- jelszó nincs
- high ping kicker
- auto team balance (commandert, squad tagot, squadführert nem pakol!)
- custom mapok (folyamatosan tesszük fel õket majd, linkek és leirások az SG Team oldalon lesznek!)
- TACTICAL REAL WEAPON MOD (by CB, de a fejlesztését a csapat viszi tovább)
A szerver egyelõre NEM listázható sem ASE-ban, sem BF2-ben. Amíg ezt megoldom, IP alapján tudtok csatlakozni minden gond nélkül.
Mert ha IP😛ort alapján rákeresek, akkor pl a game-monitor.com simán listázza, és queryzi. Meg csatlakozni is simán lehet rá IP alapján.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Persze ennek is megvan a józan ész által megszabott határa, de van aki még azt hiszi, hogy commanderként pontot kap az uav/artillery/supply/spot dolgokért, pedig nem, ezért túlzásba viszik a spottolást. Amúgy nem egyszer csináltam azt is, hogy miközben az UAV ment az egyik helyen, bezoomoltam a másik helyre és spottolva tartottam 2-3 embert, akiket épp megpróbált 2 ember leszedni. Tisztában voltam azzal, hogy a két emberünkön kívül a többieknek ez zavaró, nekik viszont felért egy UAV-val...
(ha jól értem, és az a probléma, hogy amikor õ beszél a többiek a játékának a zenéjét is hallják és ez a probléma nem abból adódik, hogy hangszórón keresztül hallgatja és közben próbál mikrofonozni)
ebben a játékban messze a legjobbak és legtisztábbak a hangok teljesen belehet határolni az ellenséget akár gyalogos akár jármûvel van az mondjuk igaz hogy egy-két <#lama>#lama>commander (pl.:theofel*** vagy ki ) aki állandóan szünet nélkül nyomkodja a <#kocsog>#kocsog>gomjait amivel nem elég az ember agyára meg de teleírja velük a képernyõ bal felét .na ilyenkor V gomb aztán elküldeni a halál faszára
a másik faszkalap faj meg az állandóan szavazgatós és ha ez a két seggfej egy pályán találkozik akkor aztán úgy tele van a képernyõ ezzel a sok fassággal meg a kommander gombos szövegeive hogy élvezhetetlen a játék. a kommander ne parancsgombokat nyomogassa hanem basszon oda egy uav-ot meg egy szuplit aztán mennyen artillerizni a pálya másik vége és élvezzen nagyokat<#mf3>#mf3>
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
www.battlefield.hu
1. Csinálsz egy multiplayer gamet.
2. A többiek rákeresnek multiplayer lobbyban, de nem csatlakoznak
3. Te kilépsz a játékból, és indítasz egy singleplayer játékot
4. Megvárjátok, amíg neked betölt.
5. Többiek nem refreshelnek a multiplayer lobbyban, mert akkor buktátok, hanem simán joinoljátok az elõzõleg ott levõ játékot.
6. Láss csodát belépnek a te singleplayer játékodba.
Nem muszály ugyanazt a pályát/méretet választani amikor multiplayert createlsz, mint amin singleben játszani fogtok!
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse