Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont volt Abit, Asus kártyám is és sajnos mindkettö 2 hónap után megadta magát.
Ugyhogy maradtam annál ami már egyszer bevált.
A Win most lett újra telepitve.
Driver 77.77.
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Beszereltem az újonnan szerzett Inno3D 6600GT AGP-s videokarimat.
Játék feltelepit, elindit majd kivág az asztalra. Tisztára azt csinálja mint a Gef 4800 karimmal.
Most akkor ilyen karival sem megy?? :-((
Vagy csak a gépem nem akarja hogy ezzel a játékkal nyomuljak éjjel-nappal!!
Köszi
Steam: mikuc75; Origin: Mikuc
Tehát ASE-ben new server, IP alapján beaddolhatod a favoritesbe. Es akkor listázza.
szerintem
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Már egy hete a f2K|City maps|All weapons|HUN| szerveren döglik a nép, pedig nagyon unalmas már az a 3 pálya, csak ugye máshova meg nem mennek :(
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
na mind1
Egy hatalmas problémával fordulok hozzátok, bízva, abban hogy tudtok nekem segíteni.
Csapaton belül illetve a commanderrel nem tudok kommunikálni, tehát én nem tudok senkihez sem szólni, illetve nem hallom a beszédeket. Ha újrarakom a gémet, és mindent faszául beállítok akkor KB 1 percig minden jó, és akkor hirtelen elmegy a társak hangja, illetve a kis zöld feliratka is eltûnik, amivel a beszédet jelzi a játék!
Minden épkézláb, használható ötletet vagy tapasztalatot szívesen fogadok!
Kérlek benneteket segítsetek, elõre is köszönöm.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
szerintem
szerintem
steam, origin: ACE_hun
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
(+1 jelenet)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ugye a <#lama>#lama>-k tudnak <#beka3>#beka3>brekegni <#nyes>#nyes>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
:)
Ma 19:00-kor forgatás
és jó lenne, ha mindenki jönne?
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
# GameSpy allow udp range 14567 14570 allow udp 22000 allow udp range 23000 23009 # GameSpy Master Server UDP Heartbeat allow udp port 27900 # GameSpy Master Server List Request allow tcp port 28900
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
A custom mapokat ahogy irtam, a bf2files.com -ról lehet letölteni.
Nem indul a BF2 kidob asztalra inditás után (9600xt) már több drivert is kipóbáltam refreshforce nincs. Help
thx