Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát nekem a gef 4800 kártyám is Inno volt és nem volt vele semmi problémám.
Viszont volt Abit, Asus kártyám is és sajnos mindkettö 2 hónap után megadta magát.
Ugyhogy maradtam annál ami már egyszer bevált.
A Win most lett újra telepitve.
Driver 77.77.

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Kandurex
Na nem azért az 1.20 -ért, de aki Inno kártyát vesz meg is érdemli. 5 - 6 k -val olcsóbb, de nagyságrendekkel megbízhatatlanabb, mint pár ezressel drágább társai. Pláne ha cserélni akrja az ember, sok helyen, csak az asus, chain, club, connect stb. stb. kártyákat veszik be, ....egyébként pedig ha a 4800 -sal is ezt csinálta, akkor nem ártanna egy drv csere, esetleg újra telepítés...windel...stb.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

alma2
Medina cityt kerunk !

szerintem

alma2
ne valtsd mar olyan gyorsan a mapokat nem birom letolteni oket :)
/65k/sec/

szerintem

Sziasztok!!

Beszereltem az újonnan szerzett Inno3D 6600GT AGP-s videokarimat.
Játék feltelepit, elindit majd kivág az asztalra. Tisztára azt csinálja mint a Gef 4800 karimmal.
Most akkor ilyen karival sem megy?? :-((
Vagy csak a gépem nem akarja hogy ezzel a játékkal nyomuljak éjjel-nappal!!

Köszi

Steam: mikuc75; Origin: Mikuc

Hát ezt a két sivatagost legyalulom szerintem... szar mindkettõ. Igénytelenek nagyon.
Meglesz az. Most az a gond, hogy nem ismeri fel HUNGARY-nak a szervert. Szal a keresõk ezért nem találják a magyar szerverek között. Amúgy igen.

Tehát ASE-ben new server, IP alapján beaddolhatod a favoritesbe. Es akkor listázza.
Csacsy
Remélem elkülkditek nekem is az általatok kreált videt :)

alma2
Na megvan, tisztelt keszito sz*rul csomagolta be, vagyis a belso mappat kellett betenni a helyere.

szerintem

alma2
Borg ez a harmadik map nem jon be... sandstorm, melyik verzio kell ?

szerintem

uHs Gerzson
Mivel ma nem tudtunk elegen összejönni az utólso jelenet leforgatására és a csoportképre sem tudot mindenki jönni ezért VASÁRNAP 19:00rendezünk le mindent lehetöleg mindenki legyen ott még az is aki egyszer volt a forgatáson mára ennyi ;)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

uHs Gerzson
Már vagy 1 hete elkezdtünk egy forgatást bf2-be és ma szeretnénk az ultólso jelenetet leforgatni miután ez megvolt csinálunk egy csoport képet azokról akik segitetek a forgatásban.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Kandurex
Meg kellene csinálni az SG szervert, hogy lássa az ASE, mert különben nem megy rá a nép :(

Már egy hete a f2K|City maps|All weapons|HUN| szerveren döglik a nép, pedig nagyon unalmas már az a 3 pálya, csak ugye máshova meg nem mennek :(

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

m1c1mack0
de akkor mi a megoldás?

Dave000
Nekem pl a Dalian Plant pályánál volt ilyen, nem 46 hanem valamivel elõtte olyan 30 %-nál kirakott az asztalra, de csak annál a pályánál, újraraktam a gamét és azóta semmi gond, simán betölti.

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

mohus
melyik szerveren?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Dave000
Hát ez elég érdekes probléma... ha csak a hang menne el attól még a zöld feliratoknak lennie kéne, de így nem tudok mit mondani, elég egyedi probléma...

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

mohus
vegyél ramot

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
szerintem ezt valaki már kérdezte...én meg meg is írtam a megoldást, persze én meg már mondtam, hogy ezt is rakják be a faq-ba...dehát ez van

ttibi
mikor betõltõm a játékot és elinditanék egy pányát tõlt és ott mikor eléri a 46%-ot kilép!
na mind1

Üdv az sg fórumosok népes táborának!

Egy hatalmas problémával fordulok hozzátok, bízva, abban hogy tudtok nekem segíteni.
Csapaton belül illetve a commanderrel nem tudok kommunikálni, tehát én nem tudok senkihez sem szólni, illetve nem hallom a beszédeket. Ha újrarakom a gémet, és mindent faszául beállítok akkor KB 1 percig minden jó, és akkor hirtelen elmegy a társak hangja, illetve a kis zöld feliratka is eltûnik, amivel a beszédet jelzi a játék!
Minden épkézláb, használható ötletet vagy tapasztalatot szívesen fogadok!
Kérlek benneteket segítsetek, elõre is köszönöm.
joebacsi
cseszõs, szopós hc homo xxx, béefesektõl mégis mit vártál? <#idiota>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

m1c1mack0
mi 46%?

ttibi
mit csináljak 46% kilép a winbe?
wan valakinek hasonlo gondja?

alma2
Add kolcson a ruhad felveszem es megjelenek helyetted, szerintem akkora kulonbseg nincs kettonk kozott :)

szerintem

alma2
Jo ez az SG server csak, ha egyedul rohangalok rajta meg a sebzesi rendszert sem tudom kiprobalni :)

szerintem

Szerintem inkább némítsd el a problémás embert. Még nem volt rá szükségem, ezért lehet hogy rosszul tudom, de itt nézd meg: TAB, jobb click, felül MANAGE fül és a problémás ember mellett a VOIP kocka.

Skacok én ma nem tudok jönni, mert pont 19-tõl dolgozom éjjel, nem lehetne a stábfotót hagyni vasárnapra? Akkor biztos mindenki otthon van...

steam, origin: ACE_hun

thx
Stotoo
szterei keverot kapcsoljatok ki

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

FCH kari
találkoztam ma freddy hasonmásával!!összelehetne öket kötni,belépett szakaszunkba és folyamatosan beszélt ugy hogy tisztában voltam a körülötte zajlo eseményekröl pedig más ponton voltunk!asszem legközelebb lezárom szakaszt csak még nemtapasztaltam ki hogy hogy is kell!!

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

0Fritz0
Tom. :)

(+1 jelenet)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

FCH kari
OKK!!!!!lenne egy kérdésem igaz az hogy a nyertes oldalon levö játékosok több pontot kapnak??mert én ugy tapasztalom hogy nem ,esetleg a statban lessz több gyözelem vagy vereség! mert ma ranked 3,beálltama mec csapatba mert kevesebben voltak, kezdtek szivárogni játékosok mec15 usa 16, elkezdtünk vesztésre álni parti végére mec10 usa 21 és ez ment folyamatosan!lényeg álltalában a nyerésre állo csapat a meccs végére mindig sokkal nagyobb létszámu lett!!

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

balintk
Megkérdezhetem hogy milyen fórgatás lesz?

uHs Gerzson
Jó csak flat azért mondja mert csoport képet is akkar csinálni így az is legyen ott aki csak 1-szer volt.

0Fritz0
Leszek.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

schrank
te meg mit -gegsz akkor inkább már brekegjél <#beka3> <#taps>
ugye a <#lama>-k tudnak <#beka3>brekegni <#nyes>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

uHs Gerzson
Tehát ma forgatás19:00 !!!!

:)

Ugye említettem, hogy
Ma 19:00-kor forgatás
és jó lenne, ha mindenki jönne?

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

joebacsi
hamég aktuális, akkor:
# GameSpy allow udp range 14567 14570 allow udp 22000 allow udp range 23000 23009 # GameSpy Master Server UDP Heartbeat allow udp port 27900 # GameSpy Master Server List Request allow tcp port 28900

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Az SG szerver jelenlegi maplistája:

A custom mapokat ahogy irtam, a bf2files.com -ról lehet letölteni.
Boxer HUN
Az élet,... kifürkészhetetlen!

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Az létezik hogy a magyar szerveken senki nem használ mikrofont? van egy szerver nem tudom mi a neve de sly.hu a jelszó a belépéshez. Szinte csak magyarok vannak, és senki nem használja a mic-et. létezik ez?
leveskocka
nekem egy 1976-os Lenco fejhallgatom van(svajzi:) akkor volt 1000 piz...akkoriban 1500 piz havonta nem volt rossz:) iszonyu mely hangokat tud:)
TDC Geronimo
xD

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

G@be
Vietnam jó volt!

Boxer HUN
Eredeti?

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Hi

Nem indul a BF2 kidob asztalra inditás után (9600xt) már több drivert is kipóbáltam refreshforce nincs. Help
thx
Igen, az SG szervere törtet is beenged. ;)
fr3ddy14
csináltál másik nevet?<#banplz><#banplz>