Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak hogy csatlakozzanak ,mert multiba nem látják a pályát
Én teszteltem, nem sikerült, de ez még az 1.00 verzió volt. Próbáltunk connectálni térképbetöltéskor, elõtte, utána... simán kivágta a csatlakozó gépet desktopra. 1.02-n még nem próbáltam.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

BurnBaby
elvileg lanon sima single playert ha indít vki akkor a többiek ip alapján tudnak csatlakozni. én nem teszteltem. sok sikert

www.battlefield.hu

Hello kellene egy kis segitség.A haverokkal próbálnánk játszani LANon coop mod ban , de nem tudunk rá csatlakozni. Lehúztam már a coop 3.0 meg a 4.0 sõt még a wcc motod is .Próbálom multin a servert de úgy csak egymás ellen vagyunk,ha meg singlen csinálom akkor meg nem lássák a többiek. Ha todtok akkor segitsetek.
Köszi
Robogo
Hát igen én is azon a véleményen vagyok,hogy a vietnám-nak sokkal jobb hangulata volt mint a bf2-nek.És egy nagyon jó közösség alakult ki a vietnamba ami szerintem a BF2-õbe nem fog kialakulni max sokkal több idõ után....Sajnálom a BFV-t,hogy kihalt.:(

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Hatt
Az jó idõszak volt:) Hiányzik is.
Jah majd szolj melyik napra szeretnéd a Vietnámos összeröffenést, mi biztos lennénk kb 10-en:)

Elastic An-usZ Boys

Hatt
Mint ha bármelyik játék annyira jó lett volna:))
Egy kutya mind, a 42-es és a DC-s srácoknak nem tetszett a vietnam, a Vietnamosoknak nem tetszett a DC... Most sok Vietnamosnak, 42-esnek és DC-snek nem jön be teljessen a BF2.
Valamit mindig elbasznak az adott játékokban ami miatt valakinek nem tetszik majd.
Mostanság mi nyomunk 1-1 vietnam wart és sokan ugy vagyunk vele hogy 3bf2 wart is becserélnénk 1 vietnamosra.

Elastic An-usZ Boys

Lan
uHs Gerzson
POE2 Update:

EF-2000 Euro Fighter
Euro Fighter 1
Euro Fighter 2
Euro Fighter 3
Euro Fighter 4

Tornado
Tornado 1
Tornado 2
Tornado 3
Tornado 4

MIndkét repülö a német légierö szolgálatában lesz ;)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

De csak 21 óra után :)

Promi
Aztan mehet a rokak vs. csibek klan war.:)
Mármint a bf1942-be

Okés :)
Még 42-be volt is

Promi
Csinaljunk mi is 1 klant, korhatar 30 tol felfele.:)
fr3ddy14
hát igen
mint tudju, az equinox egy kis 13éves sz..
szal ne várj csodákat

Az elsõ pontot meg kb egy 6 éves irta :)))))))))))

6.A klánba jelentkezõk számára van természetesen egy korhatár is... 12 éves kortól egészen 35 éves korig lehet jelentkezni a klánba. Aki kevesebb vagy több az itt leírt korhatártól az nem lehet a klán tagja.

Ezt kikérem magamnak :)))))))))

fr3ddy14
ja és a híreket meg a battlefield.hu-ról másolja
szánalmas<#shakehead>

fr3ddy14
pfff, nézzétek meg a szabályokat
ezt még equinox írta, a bf2-es klánunk weboldalára!!
ez a gyerek meg elcsórta

Zs0lt1
Hát igen.
Mi pl heti három wart nyomtunk. Volt úgy, hogy egyszerre volt CB ladder, CB Opencup, meg a HUNCUP.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

dronkZero
Talán mert warok mentek ezerrel?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

mNzJean
Tudjátok mit kurtak el a bf2 be? hogy itt nem kell figyelni a külsõ zajokra , a vietnamban esélyed sem volt egy képzett ellenféllel szemben ha nem figyelted a külsõ zajokat , lépteket .Itt ez totál lehetetlen a commander üvöltözik , az uav folyton ciripel + az arty ,szóval ha akarnék se tudnék arra figyelni ,hogy mögöttem valaki épp késelni készül.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Hi

Nem indul a BF2 kidob asztalra inditás után (9600xt) már több drivert is kipóbáltam refreshforce nincs. Help
thx
Yan
hátha ez is jó lesz.

&#165; xfire: kistekila

schrank
lan vagy net?

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Hello kellene egy kis segitség.A haverokkal próbálnánk játszani coop mod ban , de nem tudunk rá csatlakozni. Lehúztam már a coop 3.0 meg a 4.0 sõt még a wcc motod is .Próbálom multin a servert de úgy csak egymás ellen vagyunk,ha meg singlen csinálom akkor meg nem lássák a többiek. Ha todtok akkor segitsetek.
Köszi<#lookaround>
schrank
én kábé 1 évet décéztem és már akkor kevesen játszottak de a poe-val meg még kevesebett pedig az jól nézett ki csak háááát az a nem létezõ motor az volt vele a bibi <#szomoru2>

Rusid
Hát elég sokan játszották, igaz a vége fele már nagyon pangtak a magyar szerverek. Amugy a bf2 hangulata nekem se jön be a vietnámba teljesen bele tudtam feletkezni itt valahogy nekem ez hiányzik. Á azok a viet propagandaszövegek mekkora hangulatot adtak a játéknak "GI your goverman lie to you".

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

schrank
ha olyan király játék volt a vietnám miért pangtak a szerverek ??? mert a gépigénye nem volt nagyobb a DC-nél sõõõõt;meg hiába volt benne bozót meg zenehallgatás(csak a azzal a rakás szar motorral amit a játék alá raktak elbaszták az egészet

Hatt
nálunk mindenkinek ez a gondja:) van valami igazad

Elastic An-usZ Boys

Hatt
ohh ne haragudj, azt hittem sebzésrõl volt szo meg hogy rambok igy ugy:) bocs hogy belekevertem 1 másik játékot amiben olyan volt a sebzés mint amilyet te szeretnél:)
mondjuk nekem tökmindegy hogy hol van real modos szerver, csak mondom hogy hulladék és pont arra nem jo amit ti szeretnétek vele

Elastic An-usZ Boys

leveskocka
ismet egy gyongyszem:)
PsyhoApu
A BF2-ben nekem csak a zene hiányzik... nem is volt jobb buli annál, amikor helikopterben ültünk és szólt a rock and roll!! A mieink imádták a sárgák megõrültek tõle :D

http://kutyuszoba.blog.hu/

Looserke
Hmmm érdekes, én pont így voltam a Bf1942-vel. Én azzal nyomultam többet és ugyanezt éreztem a Vietnammal, mint te a Bf2vel. Nekem nem jött be...

Me0w
Bazz, 8an nem tudtok annyira angolul hogy kitalaljatok, hogy a kill streak az oles halal nelkul, a death streak pedig halal oles nelkul? Hubazz...

Together we'll fly someday...

off
Aki nem játszott aktívan a vietnámmal annak lövése sincs arról hogy milyen feelingje is volt annak a játéknak. Órákat-napokat töltöttünk el elõtte, és nem volt se pontrendszer, se squad se voip se kommander se uav. De egyszerûen élveztük! Nagyon nagy hangulata volt, ha valaki ráérzett az izére.. A BF2ben ilyen sohasem lesz.. A BF2jó, de mindig van bennem egy olyan mûanyag utánérzés.. :(

-tRs-Landor

Looserke
Bakker. Commander voltam az F2K szerveren. Artilleryt rendeltem egy területre, de elõtte beírtam mindenkinek, hogy ARTILLERY. Még meg is jelöli piros ágyú jellel a helyet, ahova menni fog, de 3 láma emberke csak belegyalogol. De nem voltak ám a becélozott területen, neeem õk már a töltetek becsapódása közben rohantak be, majdcsak eltalálja õket egy-egy...
Simán a célterületen kívül voltak és belerohannak...persze punish azonnal és KICK, hogy szakadnának meg, pedig simán vezettünk és mindig nyaltam a seggüket és küldtem az UAVt és a Supplyt, ha csak megnyikkantak...

Pharaoh
250 óra játék kell hozzá.

Yan

&#165; xfire: kistekila

mNzJean
Khm khm azért aki játszott vietnamot az tudja ,hogy micsoda fillingje volt,a bf2 hangulata azért más, nekem nagyon bejön a bf2 is de a vietnam szerintem sokkal személyesebb volt , mindenki ismert mindenkit tudta kik a jo helisek tudtuk kivel kell vigyázni ha tankba ül stb.. a bf2 nél ez még nem alakult ki köszönhetõen a ranked rendszernek és a sok pontvadász pistikének akik miatt jobban érzem én is magam külföldi szerveren.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

fr3ddy14
nem tudtok egy klánt ahova tagokat keresnek?

Én is úgy érzem, hogy a falnak beszélek. A vita tárgya az volt, hogy a reálmod a rambóknak kedvez. Én ez ellen érveltem, te meg most a vietnamos emlékeidrõl beszélsz.

schrank
valszeg a 5 kill streak (streak=csík;csík~vonal;vonal~fonál;fonál~huzal;huzal ~ huzam R-GO 5 gyilkolás 1 huzamba <#miaz>na ezt a columbo se tudta volna érthetõbben levezetni ebbe kössetek bele B+<#vigyor1>

schrank
a plecsni listában ott van hogy "(Kill Streak - No Deaths)" vagy rossz verziót néztél vagy nem olvastad el figyelmesen ;szal nem szabad meghalni közben <#ejnye1> pedig a sovány szalonna eredetibb ötletnek hangzott<#nyes>

schrank
a vietnám szar szar volt és szar is marad amíg világ a világ ezt beírom a topikjába is ha van neki meg is keresem <#hehe>
a dezertkombát fájnöl az igen volt aaaz <#szeret>nem felejlek el amíg élek dear DC <#rinya>

fr3ddy14
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

schrank
treak csík
egy kevés vmibõl
réteg
sáv
vminek a nyoma
lapstreak átlapolt palánkolású csónak
to streak csíkoz
elhúzza a csíkot
elrohan
tarkáz
streaky bacon sovány szalonna
to streak off elhúzza a csíkot
elrohan
at the first streak of dawn kora hajnalban
virradatkor
pitymallatkor
pirkadatkor
szerintem ezek közül a SOVÁNY SZALONNA az amire nekünk szükségünk lehet <#taps>

Hatt
A BF2 harci távolságát akkor nem ismered:)
Látótávolságban bárkit le lehet szedni...
A vietnamos játék nem csak a dzsungelrõl szol, sõtt, szolok hogy mindössze 2 pálya zajlik a dzsumbujban...
1vs1? Neeem... Emlékeim szerint sok olyan tehetséges srác volt aki 3vs1-et is nyert.
Az a különbség hogy beleadott mindenki annyi energiát hogy megismerje a sebzést és a lövöldözés mikéntjét.
Ebben az uj játékban nem sokan ismerik a sebzést vagy bármit is...
Szal innentõl semmi értelme errõl vitatkozni...

Elastic An-usZ Boys

Hysteria
szal 5 kill streak az 5 oles 0 meghalassal?

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Hysteria
na jojjunk mar ra mi az a kill streak fiuk :)

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]