Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
www.battlefield.hu
Köszi
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
Jah majd szolj melyik napra szeretnéd a Vietnámos összeröffenést, mi biztos lennénk kb 10-en:)
Elastic An-usZ Boys
Egy kutya mind, a 42-es és a DC-s srácoknak nem tetszett a vietnam, a Vietnamosoknak nem tetszett a DC... Most sok Vietnamosnak, 42-esnek és DC-snek nem jön be teljessen a BF2.
Valamit mindig elbasznak az adott játékokban ami miatt valakinek nem tetszik majd.
Mostanság mi nyomunk 1-1 vietnam wart és sokan ugy vagyunk vele hogy 3bf2 wart is becserélnénk 1 vietnamosra.
Elastic An-usZ Boys
EF-2000 Euro Fighter
Euro Fighter 1
Euro Fighter 2
Euro Fighter 3
Euro Fighter 4
Tornado
Tornado 1
Tornado 2
Tornado 3
Tornado 4
MIndkét repülö a német légierö szolgálatában lesz ;)
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Még 42-be volt is
Ezt kikérem magamnak :)))))))))
ezt még equinox írta, a bf2-es klánunk weboldalára!!
ez a gyerek meg elcsórta
Mi pl heti három wart nyomtunk. Volt úgy, hogy egyszerre volt CB ladder, CB Opencup, meg a HUNCUP.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Nem indul a BF2 kidob asztalra inditás után (9600xt) már több drivert is kipóbáltam refreshforce nincs. Help
thx
Köszi<#lookaround>#lookaround>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
mondjuk nekem tökmindegy hogy hol van real modos szerver, csak mondom hogy hulladék és pont arra nem jo amit ti szeretnétek vele
Elastic An-usZ Boys
http://kutyuszoba.blog.hu/
Together we'll fly someday...
Aki nem játszott aktívan a vietnámmal annak lövése sincs arról hogy milyen feelingje is volt annak a játéknak. Órákat-napokat töltöttünk el elõtte, és nem volt se pontrendszer, se squad se voip se kommander se uav. De egyszerûen élveztük! Nagyon nagy hangulata volt, ha valaki ráérzett az izére.. A BF2ben ilyen sohasem lesz.. A BF2jó, de mindig van bennem egy olyan mûanyag utánérzés.. :(
-tRs-Landor
Simán a célterületen kívül voltak és belerohannak...persze punish azonnal és KICK, hogy szakadnának meg, pedig simán vezettünk és mindig nyaltam a seggüket és küldtem az UAVt és a Supplyt, ha csak megnyikkantak...
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
a dezertkombát fájnöl az igen volt aaaz <#szeret>#szeret>nem felejlek el amíg élek dear DC <#rinya>#rinya>
egy kevés vmibõl
réteg
sáv
vminek a nyoma
lapstreak átlapolt palánkolású csónak
to streak csíkoz
elhúzza a csíkot
elrohan
tarkáz
streaky bacon sovány szalonna
to streak off elhúzza a csíkot
elrohan
at the first streak of dawn kora hajnalban
virradatkor
pitymallatkor
pirkadatkor
szerintem ezek közül a SOVÁNY SZALONNA az amire nekünk szükségünk lehet <#taps>#taps>
Látótávolságban bárkit le lehet szedni...
A vietnamos játék nem csak a dzsungelrõl szol, sõtt, szolok hogy mindössze 2 pálya zajlik a dzsumbujban...
1vs1? Neeem... Emlékeim szerint sok olyan tehetséges srác volt aki 3vs1-et is nyert.
Az a különbség hogy beleadott mindenki annyi energiát hogy megismerje a sebzést és a lövöldözés mikéntjét.
Ebben az uj játékban nem sokan ismerik a sebzést vagy bármit is...
Szal innentõl semmi értelme errõl vitatkozni...
Elastic An-usZ Boys
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]