Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És úgy emlékszem, ott fel is lehet oszlatni az adott squadot.
Az, hogy lehet-e egyedül futkosó emberekbõl squadot csinálni, az még jobb kérdés.
Valahol még a game megjelenése elõtt volt szó róla de lehet, hogy ez is a be nem épített dolgok közé tartozik.. :(
Minden jog fenntartva!
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Eredeti játékom van, amit magyarítottam. Valóban gond lehet a punkbusterrel? szal kizárhatnak a magyarításért?
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
Egy kis help kellene a level editorhoz. Kesz a palya de nincs MiniMap.
Mit es hol kell ehez bekapcsolni hogy lerenderelje azt is ?
Aki csinalta mar legyen szives segitsen.
Koszi
ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,
Thx
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Szidtam is a kezed.:)
Elismeresem jol vezeted a repulot, de mentsegemre szoljon, hogy en meg csak kezdo repulos vagyok.A heli az jobban megy (vilagranglistan 103 -ik vagyok) persze ha nem fognak be a kotsog repulovel 10 masodpercenkent.:)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
akkor nem szóltam
de figyeljétek, ha én kempelek, valami hülyegyerek úgyis berak egy képet, hogy figyeljétek ez a freddi milyen kempelõs.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Foleg, hogy itt nem fog elsulyeni a hajo sem :)
tenyleg olyan picikenek tunik...
szerintem
<#hawaii>#hawaii>
Te meg sauersig ki nekem jon repulovel, hiaba vagyunk egy csapatban :)
szerintem
hanem danee, m3st3r
õk is ezt csinálták
a kis screenshotos geciek
látszik hogy olyan okos vagy
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Benne:
Wake Island
Attack at Taiming
Smyrna
Leirások, egyebek az SG Team oldalon.
majd csinálok képet hogy hol álltatok
1szer még sikerült eljutnom mellétek antitankal.
úgy nem kempeltél mint a strike at karkandon a tankal, mi?:D
beáltál, és lõtted aki megmozdult
ott voltam veled
A packból a wake island, attack at taiming, és a smyrna kerül fel (illetve a packba). A többi map már fentvan a szerveren, illetve a pack v1-ben.
This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)
Az utolsó elfoglalható zászlótokhoz beálltunk, míg jött a squad többi tagja.
Aztán mivel befehérítettetek egy zászlót, megfordultunk és oda mentünk. Csak te ezt már nem láthattad a disconnected miatt, gondolom mert nem szavazták meg az általad indított votekicket ellenem.. szánalmas.. <#sniffles>#sniffles>
És befejezhetnéd az állandó rinyálást itt a fórumon, ez nem az ovónénid topicja.
Ha valami nem tetszik akkor gyere voip és mondd el szóba, úgyis mindig a squadomba joinolsz.
-tRs-Landor
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
szerintem
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
bar erdekelt volna mi lett a sorsa a mec katonanak, aki meglotte a csapatszallito helit es fustolni kezdett, de majd a legkozelebbinel remelem megtudjuk :)
Gratula !
szerintem