Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt hiszem a taktikai képernyõn bal oldalt a squadok listáján kattintva jobb gombbal. Ott lehet kiabálni nekik, hogy kövessék a parancsodat. :)
És úgy emlékszem, ott fel is lehet oszlatni az adott squadot.

Az, hogy lehet-e egyedül futkosó emberekbõl squadot csinálni, az még jobb kérdés.
Valahol még a game megjelenése elõtt volt szó róla de lehet, hogy ez is a be nem épített dolgok közé tartozik.. :(

Minden jog fenntartva!

Zs0lt1

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

FCH kari
anti-tank:106-ik vagyok<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Promi
Patchet rakd fel, no DVD cracket felejtsd el, CD kep file -t mountold be, igy probald ki.
Pharaoh
Valahol hallottam hogy a commander tud squadot feloszlatni, azt hogy lehet?

Pharaoh
Aki az f2k-n volt és hallotta a káromkodásomat attót bocsi, elfelejtettem hogy minden leader hallja.

shrek82
Mi lehet a baj, ha akkor dob ki az asztalra, mikor már csatlakoztam, meg már betesz a játékba, csak mielõtt mozogni tudnék kidob az asztalra, a játék meg gond nélkül lefagy..FAQot olvastam, mivel nekem is P4em van kipróbálnám a Hyper-Threading letiltását, de nem tudom, hogy mi az és hogy kell letiltani...Patchet nem tettem fel, csak egy nodvd cracket és be van mountolva daemonnal az eredeti dvd.kép(isoban)..Vkinek vmi 5lete, hogy mit kezdhetnék? És sry ha ez már sokszor volt, nem volt se türelmem se energiám visszaolvasni 400 oldalt, egész du BF2vel szarakodtam... :(

....:::: A halottak nem élnek nemi életet, mégis szaporodnak... ::::....

beenged, azzal nincs baj. Valakinek az volt az aggája, hogy cheatnek láthatja a pb, nehogy kitiltsanak

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

geri15
Az igazi õs bf42 pálya Tobruk volt nem? :) Csak utána jött ki a Wake Island-i demó... na ki az õs bfes? :ppp

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Cobra.
Ha jó magyarítást töltöttél le, akkor nem lehet gond. Volt egy régebbi verzió, amivrl nem lehetett felmenni szerverre, de az sem a pb-vel akadt össze.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

sziasztok!

Eredeti játékom van, amit magyarítottam. Valóban gond lehet a punkbusterrel? szal kizárhatnak a magyarításért?

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Hi
Egy kis help kellene a level editorhoz. Kesz a palya de nincs MiniMap.
Mit es hol kell ehez bekapcsolni hogy lerenderelje azt is ?
Aki csinalta mar legyen szives segitsen.
Koszi

ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,

SigS
Meg lehet tudni ennek a videonak a cimet? Vagy nem publikus meg annyira?
Thx

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

Promi
Grat a videohoz.
Nekem az alafesto zeneje nem tetszik, szerintem nem passzol a filmhez.
Promi
Szal Te voltal az?
Szidtam is a kezed.:)
Elismeresem jol vezeted a repulot, de mentsegemre szoljon, hogy en meg csak kezdo repulos vagyok.A heli az jobban megy (vilagranglistan 103 -ik vagyok) persze ha nem fognak be a kotsog repulovel 10 masodpercenkent.:)
wow <#worship>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

A második rész címe Resistance lesz, szerinted ott mi fog történni? :)))

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

FCH kari
JO LETT A VIDEO!!!!!!!<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

Mersant
en is +neztem a videot....grat, nagyon profi lett! de mar +int az amcsik gyoznek...<#csodalk><#ticking>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

fr3ddy14
ok
akkor nem szóltam
de figyeljétek, ha én kempelek, valami hülyegyerek úgyis berak egy képet, hogy figyeljétek ez a freddi milyen kempelõs.

dronkZero
Ja! Megnéztem az editort, generáltam terepet, akkor kérdez olyat, hogy mekkora legyen a map(256,512,1024), meg hogy mekkora legyen a szorzó(1x,2x,4x). Elvileg ezek szorzata a pályaméret méterben. Na de ez játékban hogyan jelenik majd meg? Milyen különbség lehet egy 1024x1 és egy 256x4-es pálya között? Az 1024es terepmodellje részletesebb? Van alap pálya 1024x4-es méretben?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

alma2
bar ellenfel nem volt ezen a wake island-on, de olyan kozel van az anyahajo a parthoz, hogy sima puskaval lehet lovoldozni egymast ami nem szerencses.
Foleg, hogy itt nem fog elsulyeni a hajo sem :)
tenyleg olyan picikenek tunik...

szerintem

dronkZero
Gratulálok, akkor most elérted a szintjüket! :P

dronkZero
Én olyan szitut még nem láttam, amibõl ne lehetne kijönni. Ha meg mégsem sikerül senkinek, akkor legalább hamar vége lesz. Egyik verziótól sem dõl össze a világ, de ha úgy gondolod, hogy ezért megéri hülyét csinálnod magadból, akkor rajta! :P

BF2 HUN | RealWeaponMod | CustomMapok | AllUnlock
<#hawaii>
alma2
hat ezt radbizom, hogy kisilabizald :)
Te meg sauersig ki nekem jon repulovel, hiaba vagyunk egy csapatban :)

szerintem

fr3ddy14
nyugi, nem én picsogtam itt elõször!!
hanem danee, m3st3r
õk is ezt csinálták
a kis screenshotos geciek

fr3ddy14
ahha, nagyon el lehetett sunyogni mikor a bejáratnál kempeltek...
látszik hogy olyan okos vagy

geri15
nagyon durván jó lett <#eljen><#worship> gratz mindenkinek aki résztvett benne, és persze Flatlinenak :))

dronkZero
Csak azt nem értem, hogy erre magától hogyan nem jön rá valaki? Miért gondolják, hogy attól jobb lesz, hogy itt picsognak?

uHs Gerzson
<#eljen>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

geri15
ott a pont

Az igazi játékosék abban különböznek a magadfajtától meg szkrínsotos lámáktól, hogy elsunnyognak zászlótfoglalni vegy becserkészik a kempelõket és jól seggbe lövik õket, míg ti itt sirtok a fórumokon :)))

Na kérem, SG szerver mappack update 1 húzható innen. 66MB

Benne:
Wake Island
Attack at Taiming
Smyrna

Leirások, egyebek az SG Team oldalon.
Pharaoh
carier mod max az NFS-ben van.
Itt multi van, csak ott lehet fejlõdni.

dronkZero
Multiban, neten, ranked szerveren.

dronkZero
És akkor mi van? Ki kell jönni, zászlót kell foglalni.

Hogy kell a jatékkal carier módót menni???Mert ha single playerre megyek akkor csak egy pályat ad.Mit kell csinálni hogy tovább lehessen jutni??Valaki segítsen légyszi!!
fr3ddy14
és nem a zászlóhoz álltatok, hanem a kerítésnél, és lõttetek minket

fr3ddy14
ahha
majd csinálok képet hogy hol álltatok
1szer még sikerült eljutnom mellétek antitankal.

úgy nem kempeltél mint a strike at karkandon a tankal, mi?:D
beáltál, és lõtted aki megmozdult
ott voltam veled

SigS
Hehe, te vagy Sugraberci? :))

SigS
Nem, ez a soti celkeresztje, alap.

Többit is. 15 perc és fentvan a mappack, és a leirás. Majd adok linket.
A packból a wake island, attack at taiming, és a smyrna kerül fel (illetve a packba). A többi map már fentvan a szerveren, illetve a pack v1-ben.
Nem tudja valaki véletlenul, hogy a bf2 szerverkeresõjével lehet-e játékost keresni valamilyen úton-módon? Megköszönném.

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

teee.. nagyfiú.. okosanmár..
Az utolsó elfoglalható zászlótokhoz beálltunk, míg jött a squad többi tagja.
Aztán mivel befehérítettetek egy zászlót, megfordultunk és oda mentünk. Csak te ezt már nem láthattad a disconnected miatt, gondolom mert nem szavazták meg az általad indított votekicket ellenem.. szánalmas.. <#sniffles>
És befejezhetnéd az állandó rinyálást itt a fórumon, ez nem az ovónénid topicja.
Ha valami nem tetszik akkor gyere voip és mondd el szóba, úgyis mindig a squadomba joinolsz.

-tRs-Landor

uHs Gerzson
Nekem ebben a wake island átültetésben az a gondom hogy zsufolt a szigen joval kisseb mint az eredeti pályán lévö.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

alma2
Ha jol nezem ezt a wake islandot, belepakoltak egy mappackba, a tobbit is felrakod ? azt irtak teszteltek megneztek oket, remeljuk nem olyan sz*arok mint a sivatagos palyak voltak.

szerintem

0Fritz0
Elment a raktárba rakétákat vételezni... <#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

alma2
elsonek nem rossz soot !!!
bar erdekelt volna mi lett a sorsa a mec katonanak, aki meglotte a csapatszallito helit es fustolni kezdett, de majd a legkozelebbinel remelem megtudjuk :)
Gratula !

szerintem