Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

schrank
borg szedjed márle légyszi az sgrõl az eredetimapokat ha leszrá idõd <#szomoru1>
nem tudjátok ki a legjobb magyar transport-os úgy a 39-ik hely környékén <#vigyor1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Me0w
Oszt' jo lenne ha diszno ganyezas utan elmenne' magyaru' tanuni' videki baratom, mert akkor elolvahatta' vona' hogy csak eredeti - a te vilagodba helyezve: amie' fizette' a botba' - jatekka' lehet fomenni'.

Aze' meg elarulom ho' azok nem csapatok hane' szerverek.

Together we'll fly someday...

Egyébiránt, ha érdekel valakit a véleményem a helizéssel kapcsolatban:
A heli egyedül is ütõképes, sõt! Csak szerintem más a szerepe, mint a gunneres helinek:
Gunnertelen helivel nehéz/lassú/kockázatos pontot foglalni, így neki az elsõdleges feladata az ellenséges helik/páncélosok leszedése, és az esetlegesen elsunnyogott kocsit/gyalogosok leszedése, szemben a gunneres helivel, amely nemcsak hatékony foglalóeszköz, de megelõzõ csapásmérõ fegyver is egyben.

A jó pilóta, ha van gunnere, akkor a gép biztonságának csökkentésével adhat lehetõséget a gunnernak. Amennyiben a gunner nem tud/nem él az adott lehetõséggel, akkor a pilóta így feleslegesen kockáztatja a gépet.
Jómagam (lehet, hogy önzõzésnek hat) többszöri negatív tapasztalatszerzés után amennyiben ismeretlen gunnerem van, úgy vezetem a gépet harcba, mintha nem is lenne. Ha bizonyít a srác azzal, hogy az adódó lehetõségekkel tud élni (pld pontfoglalás közben kilövi a jármûveket/igla-t, spottolja az célokat amiket megpillant, különösen az ellenséges helit, ellõ egy-két TV-guidedet jól) akkor elkezdek úgy vezetni, mintha "ismerõs" gunner lenne: beállok neki célra, stb.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Pharaoh
Lehet páyla függõ, mert a mashuur city -n a tank se jelenik meg , ha az ellenné a zászló.

alma2
haha crem6 kollega meg a 140. az aviator listan...

szerintem

Boxer HUN
Húúú... Oszt hová valósi vagy?

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Boxer HUN
Jah. Meg a képes beszámolói, hogy hogyan szídták õt a gammában. hehe.. Igaz Fredy14 és 3/4??? <#nevetes1>

alma2
huh, az en mondanivalomat sem konnyu ertelmezni, de te ezzel mit szerettel volna mondani, mert nem ertem :)

szerintem

alma2
hmm, tenyleg mar suli van, freddy es baratai velemenyet ezert nem olvashatjuk, pedig erdekelne, mit gondol o ezekrol :)

szerintem

HOL vannak a BF2-csapatok a MULTY-ból mert általában I II III csapatok vannak oszt nem lehet felmenni csak ha eredeti a BF2 oszt JÓ lenne ha vissza jönnének a serverek!!!!!!!!!!!!!!
alma2
pl a sharqi penny palyan, egyszerre ket heli lehet,h a mind a ket pont egy csapate termeszetesen akkor csak egy.EZ minden palyan igaz az ott elo szabalyokkal, mennyisegekkel.Gondolom ez alol a mashuur city sem kivetel, de egyszeruen keptelen vagyok rajonni, miert nem jelneik meg a heli neha ott. pedig nincs az ellennel sem, ki se szalltak belole, tehat a palyan sem. bar biztos nem latom csak.

szerintem

Boxer HUN
Megelõztél. Bravó.

Boxer HUN
Azért az sem mindegy, hogy miért mennek el a szerverrõl ha egy másik belép.

1. Óóóh! Már megint itt van a hentes kezû õrült kamikaze...
2. Megjött a bravúrparádé, esélyem sincs érvényesülni, a KD-met meg ez miatt nem kívánom rontani...

Szval ezek a szempontok sem elhanyagolhatóak.

alma2
ez is igaz :)
de en a "szeparcu" kedves lelku harcostarsakra gondoltam:) pl codban a hq modban senki sem szeretett felpercekig a tobbi jatekos tarsat nezni, mert mindig hulla lett az elejen es 45 sec volr a respawn.
ebben a jatekban abszolut nem erzem a sulyat annak, hogy meghalok, ami nem feltetlen baj, mert akkor megint kikotunk a realszitikus nem realasztikus temanal :)
De ha pl erzed, tudod. latod, hogy az ellen pl pilotaja mar fel se szal, mindig uj nevet latsz a kill listan ha lelovod oket, akkor gondolhatsz olyanra is te vagy az oka, vagy arra a masik oldalon van egy idiota barom aki tk-azza a tobbit :) de ennek altalaban hangot adnak, ha nem 'TEAM'-nek mondjak csak

szerintem

Jaja, király volt, elloptam az amcsik helijét 2x is :))) Több mint a pálya feléig nálam volt a cobra :)

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Me0w
Hirnev? En kilepek ha par olyan buziarcu feljon akikrol tudom hogy itt es most vege lesz a normalis jateknak :) Vegulis ez is hirnev :)

alma2
Ha jo a gunnered akkor az o keze ala dolgozol, tehat neked eleg csekely killed lesz hozza kepest. Ha egyedul repkedsz akkor a sajat kezed ala dolgozol sok killed lesz. persze akkor is lehet ha van gunnered, de akkor eleg hamar eldonti te egy idiota vagy :)
paran mondjak a kill/death ratiot azt erdemes nezni.ha repcsiben ulsz csinalsz 20:1 es aranyt, akkor ebbol kiindulva ok a legjobbak. Annyira sokretu statisztikat ki lehet hozni ennyi adatbol, mindenkit be lehet allitani ugy, hogy o a legjobb. ezert nem a statokat, hanem harcteren szerzett "hirnevet" jobb nezni :)
Pl amikor majd kilepkednek a serverrol mert te belepsz na az valami...
pl CODban a chimera Hq-n ez regen osszejott :)
de ugye ki mit szeret, ez csak az en velemenyem...

szerintem

Tegnap CB Yan-al is azt játszottam :)

Amúgy álmokba hiába ringatjuk magunkat, egyik napról a másikra nem lesz tele a szerver. Át kell szokni oda az embereknek. Majd meglátják hogy jó, mert változatos mapok, unlock, meg adminok is vannak, és akkor mennek.
Ha legalább 2-4 ember mindig van fent, akkor már a maradék is megy majd. Ennyi meg tegnap is volt simán.

A CSS szerverünket is kb 2-3 hónap volt felfuttatni, aztán ma meg már _A_ legpopulárisabb CSS szerver. Sokszor obineteken nincsenek annyian, mint nálunk. Mondjuk CSS az jóval kényelmesebb szerver is, mapokat is direktben leküldi joinoláskor stb.
A BF2 szervert jelenleg a fapadossága, és a korlátozott lehetõségek is akadályozzák abban, hogy népszerûbb legyen.
Boxer HUN
Ezzel 100%-ban egyetértek, és távolálljon tõlem, hogy leminõsítsem a pilóták munkályát! Azért is kezdtem azzal, hogy "Egyformán sok múlik mindkettejükön,..."! De míg a pilóta csak irányban maga elé tud lõni, addíg a gunner 180 fokos szögben tud pásztázni. Az pedig, hogy a gunner unatkozzon a levegõben, egyetlen õt szállító pilótának se ÉRDEKE!!!

alma2
Ha megnezed a vehicle statot, akkor az is kill szerint van sorbateve, tehat aki tobbet jatszik az van elorebb ugyanolyan kepessegek mellett...
itt is kellene egy keplet mint pl a vegysz COD serveren, amivel atlagolsz osztol szorzol legalabb a jatekban eltotltott idovel es ugy jon ki, ki milyen pilota... igy nincs sok ertelme az egesz statnak, bar amugy sem :)
promi_papa mar a 96 helyezett amugy...

szerintem

alma2
A pilotae a flare vagy chaff vagy mit is szor ki ez a gep, tehat gunner nelkul is fent marad ugyannyi ideig , max kevesebb killje lesz :)
Ha a pilota nem ult a gunner helyeben, nem tudja milyen neki loni, mit lat be, hogy kell mozognia, a gunner kitorolheti a segget unalmaban fent :)
Szoval ha rajtam mulna tobb elismerest kapna a jatekban a heli pilota mint a gunnerje... persze nem sokkal. De most egyertelmuen a helis palyan a gunnerek vegeznek az elso helyen.. a pilota csak nagyon kis esellyel a masodikon.

szerintem

Mondjuk itt:
bf2tracker

Boxer HUN
Ááááh!!!

Nem igaz! Volt már róla korábban szó. Ha jó a gunner,... ! Egyformán sok múlik mindkettejükön, hogy meddig és milyen sikkerrel maradnak odafönn. De véleményem szerint a pilóta csak "aszisztál" (jó értelemben HANGSÚLYOZTAM AZ ASZISZTÁL-t) a levegõben. Egyedül sokáig nem tud fentmaradni. SEMMIKÉPP! Ha pedig darálni akarják õket mindenáron, akkor jobb földön maradni, mint szídni a másik õsét!!! Szóval szerintem Promi jó pilóta. Nincs vele semmi baj. (Amúgy az Oman pálya amúgy is mumus mint földön, mint a levegõben. Egyértelmûen a repülõké a pálya és az uralom)! Ez az én meglátásom volt, de ki-hogy vélekedik...!

Me0w
bfhq

alma2
Valami ingyen cukorkat kellene osztani annak aki felmegy az sg serverre, mert tegnap is ures volt az uj mapok utan is/amikor neztem/Igy az adminjognak sincs sok ertelme, mert max magamat rughatnam ki a serverrol :)
Bar lehet rajta jatszani facetofacet amit borggal muveltunk, de az eleg hamar uncsi lesz :)

szerintem

vsly
Azt hol lehet megnézni,hogy az adott jármüvel hányadik helyen vagyok a ranglistán????

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

alma2
nem tudom hanyadik vagyok a ranglistan, de annyira nem erdekes.. a gunnerem kolcson adtam az olaszoknak egy hetig a heten mar van.
valamikor gyilkolhatnank egymast helivel is a heten ... gyozzon a jobbik :)
ketszer sikerult beszallnom hozzad gunnernek.. de akkor sajna nem sokaig eltunk.
aztan ellenfelek lettunk, valakinek a gunnerje kent leszedtem parszor siget, meg valakit a iranyitos raketaval de teged nem lattalak.
Lehet, hogy csak akkor helizel, ha nincs jo ellenfel ? :)

szerintem

Fenrir
jah akkor jó, te is jól toltad a kobrával amikor lenyúltad a gringóktól :)

mi meguntuk mikor nem bírtunk senkit leölni a gépágyúval, hiába lõtte a lövészem nem haltak a rohadtak :)

A halál csupán a kezdet...

Vagy felmész az SG szerverre. Ott már fent vannak ennek a mapjai is.
Köszi.

Single playerben nem müxik, ha így próbáltad. Helyi hálózaton egy új szervert indíts és úgy megnézheted a mapokat.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Leszedtem ezt a mapot:TotalBF2 Map Pack és felinstalláltam,csak van egy kis bibi.Betöltés után kilép a játékból nemtudjátok véletelenül mi lehet a baj?

Tudom, attól is be lehet kattanni...de számomra az a legdurvább, mikor valaki dtk rohamba kezd, az adminok meg sehol.

Dehogy rátok gondoltam, ti normálisan heliztetek, legalábbis engem nem tk-ztatok le :) Mentem is pár kört valakivel a Dragon valleyn (megossztok neve rémlik)
Külföldi szerveren volt 2 szerencsétlen, beugrottam gunnernek.. pilóta felemelte a gépet, megfordította(fejjel lefelé) majd kiugrott. Meghaltam, újraspawnoltam, megint gunner lettem, megint ugyanazt próbálta (most fel voltam készülve, kiugrottam, õ halt meg, nem nyitott ernyõt idõben :))) Utána pilóta lettem, rámásztak a helire.. elindulok 2 TK. Nah, vagy 10 percig utána levegõben voltam, és nagyon óvatosan játszottam :)

Majd ezt magyarázd el annak, akinek a tankja elé eléállnak 3x......

eh, menjenek a f...ba a kiegészítõjükkel, meg a konzolos verziójukkal. Inkább ültessenek le még néhány embert az 1.03-ra, a modeditorra, a dokumentációra, meg fejezzék be rendesen a COOP részt.

Ezért kell a punish-ban rendszer. Ha egy szerveren letiltják, akkor idõrõl idõre mindig elõfordulnak ilyenek. Akkor már inkább a jogtalan büntetések.

Fenrir
ha a tegnapi LaczkoIstvan+megossztok-ra gondolsz akik heliztek kínai oldalon egy ideig akkor azok mi voltunk, legalábbis az elsõ név én vagyok :)

Én ahogy megfigyeltem magyar szerveren (krekkes) teams-ezésnél akik átállnak többnyire gyõzelemre is viszik a létszámhátrányos csapatot, a vérpistik meg majd eltûnnek mire kijönnek a fasza modok és akkor a bf újra méltó lesz régi nagy híréhez :)

Én csak az SG szerver ügyében tudok nyilatkozni, de ott ezen a héten lesz kiosztva még vagy 3-4 basic admin jog. Szóval ott ez biztosítva van/lesz.
Szerintem nem rossz az. Igaz, hogy kisebbnek tûnik néhol mint az eredeti. Meg sajnos mivel a repülõk itt gyorsabbak, alig lehet velük operálni ezen a mapon. Szinte körbe nem lehet fordulni velük.

Az egyetlen hely ahol nekem is az volt az érzésem, hogy túl szûk lett, az egyik sziget végén lévõ falu. Na ott két ház között meg akartam fordulni a tankkal, és mikor keresztbe voltam már megszorult, és felrobbant...
Ja, magyar szerverekre gondolsz.....
Halkan teszem hozzá, hogy szinte egész hétvégén játszottam,(és szinte végig heliztem) jobbára külföldi szervereken, mindössze egy kecseg párossal találkoztam, akik a helire hajtottak bármiáron, plusz egy tk bajnokkal, akit mínusz 168-ig ki sem bírtunk szavazni.
Hja egyik szerveren 5 vs 9 ... mondom valaki álljon át, mert kevesen vagyunk.... 10 mp múlva 7 vs 7...
Míg a magyar szerveren 9 vs 19-et sikerült "véletlenül" nem egyszer játszani.

Amúgy a sírást befejezendõ: miért nem kaphatnak useradmin jogot a szerverre a bf2 közéletben résztvevõ egyedek, akik tényleg ott is szoktak játszani? ugyanis annak vajmi kevés értelme van, hogy meccs után írjak az admin@ címre, hogy figyi: letékáztak a jármûért, amikor megszereztem, elémálltak, és amúgy kétszeres túlerõ ellen játszottunk...
Szerintem az admin jelenlét erõsen elejét venné az összes ilyen jellegû visszaélésnek, vagy ha mégsem: Kickban.

arty
jól irta valaki, sajnos wake kicsi/zsufolt, szvsz nem igazán jó map :(

remélem lesz rendes verzió is nemsokára :)

Forza.

Hol van olyan stat ami megmutatja, hogy egy adott kit-tel hol állsz a listán?
Aki tud toljon már ide egy stat linket is ami naprakész infót ad, THANX!

koschwarz
még1x bocs promipapától és sig-s-tõl, amiért pénteken egy vadászgéppel ledaráltam õket a gulf of oman-on. de egyébként érdekes volt, ha jól láttam, külön ültek egy-egy helikopterben, egymás mellett lebegtek, én meg beléjükszálltam, és még én kaptam a pontot is. még csak tanulgatom a vadászgép-vezetést.

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Remélem nem mert akkor kapunk egy blackhawk-cobra über hibridet és az amcsik simán nyernek minden kört mert a mec-esek szarrá tékázzák majd egymást a hindért :D

uHs Gerzson
Engem majd az érdekel hogy csapatszálitásra is használható lesz vagy csak a polita és lövész lesz-e benne.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Fenrir
helyes, helyes Hind powwa, gondolom mec-es heli lesz

uHs Gerzson
BF2:SF interjú melyben kiderül hogy a kiegészitö már az alpha stádiumban van és hogy az MI-24 HIND is benne lesz a játékban ;)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Zs0lt1
majd valamelyik patch-ben vagy kiegben belerakják.....ha belerakják :-)
reménykedjünk :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_