Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy akar azzal is kiegeszithetnem, hogy a helibe nem tehetsz kart.
es a vegeredmenynel kell ugyanott allnod, vegrehajtas alatt azert van egy kis kilenges 😊
szerintem
szerintem
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
szerintem
Ha meg odamegyek és lekéselem a kis pöcsöt még õ akar kiszavazni<#ejnye1>#ejnye1>
En az sg team adminja szeretnek lenni, az adminok adminja, ha lehet 😊
szerintem
És milyen feltételek vannak?
ha masert nem neha jol esik ezt leerini a jatekban is, ahol ertik is 😊
szerintem
Itt ma max a tagfelvétel indul be az SGteambe, akikbõl persze pár hét múlva újabb emberek kaphatnak admint majd a szerverre 😊
a kerdes, hogyan lehet a leggyorsabban a harci helikkel a magassagbol vesziteni ugy, hogy a helyzeted szinte csak fuggolegesen iranyban valtozzon,/nem varosi palyan/
telefonalj most irj irj.. van egymillio forintom oda szeretnem mar adni, nyomja a zsebem 😊
a kerdes cselesen van megfogalmazva talan.
szerintem
sõt, jó pilóta mellett öröm gunnernek lenni, egyszer az op. clean sweep mapon gunnerként szedtem össze életem legtöbb pontját egy mapon (valami 102), amihez egyaránt kelltt a jó pilóta, és merem hinni, hogy a jó gunner is ( azaz én😊 )
szerintem nem lehet megmondani, hogy melyik a fontosabb, egy kétszemélyes jármû akkor 100 %-os, ha mind a két személy benne ül. ez evidens.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Nem játszok magyar szerveren<#ejnye1>#ejnye1>
de psszt ez nem publikus info 😊
szerintem
A játékról szól és nincs veszekedés<#eljen>#eljen>
szerintem
Autós killnek csak az elütések számítanak.
Úgy látom ma mindenki dicsekszik
<#eljen>#eljen>
Képzeljétek én vagyok légelhárításban a 41-dik,tankelhárításban meg a 137-dik<#wave>#wave>
szerintem
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
de a mashuuron, ez nem tisztan igy van ugy tunik...
bar miert is lenne ott maskepp.
szerintem
pl
BF2 Toplists
» Toplist - Scores
» Toplist - Weapons
» Toplist - Vehicles
» Toplist - Kits
list vehicles, aztan bejon a lista, es ott tudsz valasztani pontosabban melyik is.
szerintem
Hogy-hogy a %hun-on szinte senki sincs mostanság ?
A csapattal megszavazzuk majd a kérdést.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Pld sharqui pályán ha a MEC csapaté a TV torony, nekik nem spawnol ott heli. A másik: minden egyes jármû-spawnponthoz egyetlen jármû tartozhat. Tehát ha pld amcsi pontról amcsik elvisznek egy tankot, és a pontot elfoglalja a MEC, akkor amíg az az amcsi tank él, addig a MECnek nem spawnol ott tank. Remélem érthetõ volt.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
szerintem
a jarmu respawnra gondolok. Ha elfoglalsz egy zaszlot, akkor a sajat szineidben megjelennek a jarmuvek./gondolom felteve, ha epp az ellen meg nem harcol vele valahol/Ez minden palyan igy mukodik, kiveve szerintem a mashuur city-n ott mintha kavaras lenne.
Pl felszallunk a helivel foglalgatunk, lelonek, megjelenunk ugyanott tehat a zaszlo a mienk, de megse jon a heli ujbol.Esetleg az lehet, hogy kozben a masik oldalon is elfoglaltak a helipadot es ott jelent meg a heli, de ha megnezem nincs a mi oldalunkon repulo heli.Ha csak nem epp ellopta onnan a helit az ellen. De ha mind a ket helipad a mienk pl sharqio penny, akkor mindig az elsodleges helyen fog megjelenni a heli, ez mintha nem lenne igaz a mashuur cityn. talan azert mert ott nincs fix bazisunk.
Na jobban nem tudom megfogalmazni, ha nem ertitek akkor hagyjuk 😊
Mar tobbszor direkt ott vartam a helipadnal vedtem a stingerrel stb, de egyszeruen a palya vegeig se jelent ott meg tobbe heli.
szerintem