Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És pls vedd figyelembe, hogy ahol a BH probléma (Mastuur, Songhua) ott se kobra, se túl sok igla. (Songhua-n kettõ összesen, ezt vesd össze a Dragon valley 6-jával)
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
El tudom majd képzelni, milyen lesz felszállni 6 emberrel majd az elsõ találat után valahova elmenekülni, leszállni a szerelõknek kiszállni, megjavítani, vissza és így tovább. Fõleg ha a cobra követi a sérült bh-t és lelövi 10 m után, vagy megvárja amíg földet ér a szerelés miatt. (Agyaggalamblövészet)
Meg azt is mikor mindenki dobbant ki gépbõl a zászlófoglalás miatt, aztán megy a veszekedés ki ült rossz helyre és 5 perces kavarás visszaszállásnál. Közbe az ellenfél aki ott volt, meg aki közbe spawnolt majd nézni mi ez az egész bolhacirkusz.
Vajon az DICE ezt tényleg komolyan gondolta, beleképzelték magukat a szituba? Ennél sokkal egyszerûbb lenne, ha több légvédelmet tennének a pályákra, ennyi, vagy lenne katonánál légvédelmi stuki, ennyi.
Na mind1.
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Ugye az ismert okok miatt senki nem fog BH-ba ülni. A köv peccsbe remélem a többi jármûvet is alkalmatlanná teszik a játékra...
Together we'll fly someday...
viszont áltisk harmadik osztály: ujj az ez <#levele>#levele>, a nem régi meg új.
khumbula
2.azért ettõl függetlenül -mivel nem vagyok azért annyira hülyegyerek- pár órányi játék után rájöttem ezekre a dolgokra, amit felsoroltál, és érzékeltem, hogy nem egy offline FPS botjai ellen kell harcolni.
3. peace!
khumbula
- 160 Bugfixes
- neuer Serverbrowser mit beispielsweise Favoriten
- Squadbeitrittsmitteilung an Leader
- Punkte für Zerstören von Radar, Artillerie usw.
- Support, Medic usw. bekommt Punktelimit für Hilfepunkte bezogen auf einen Spieler
- Vehikelinsasse sieht Namen und Klasse der Mitfahrer
- Verbesserung der Zommfunktion auf der Karte
- Teamkills werden auf neue Weise aufgezeichnet
- Transportheli wird angepasst -> schwächere Guns + irreparabel in der Luft
- Ticketmenge auf Ranked-Servern abhängig von Spieleranzahl
- Bessere Teambalance, Squadleader und Commander können nicht mehr einfach versetzt werden
Vielleicht enthalten:
- Reservierungsfunktion auf Servern
- Feintuning des Rankingsystem damit neue Spieler schneller aufsteigen können
*Update*
- Serverfavoriten + Serverhistory
- Einführung eines Nicknamenprefix, der die Position des bisherigen Nicknames einnimmt und jederzeit änderbar ist
- Vergleichsfunktion der eigenen Stats mit Stats anderer Spieler
- Reperaturpotential von Ingeneuren innerhalb von Helikoptern wird reduziert
- nur ein Spieler kann in einem Vehikel eine Flagge einnehmen, die anderen müssen dieses, um Punkte zu bekommen und das Erobern zu beschleunigen, das Fahrzeug verlassen
- die Kollisionsabfrage von Spielern und Vehikeln wurde überarbeitet, eine Berührung bedeutet nicht gleich Tod
- Versorgungskisten werden auf der Minimap angezeigt
ujj hirek a patchrol 😊 aki tud nemetul plz forditsa mar le az also sorokat
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
- Fekszem a foldon, lovom a labat, jo lesz
- Allok egyhelyben, ez a hulye mit lepdel oldalra meg korulottem
- Nini, ott van valaki a tavolban, zoomoljunk ra...
- Nezdmar tank... hatha nem vesz eszre
- Na ide befutok, ugysem lathat meg
Teccikerteni? 😊
Szerintem kicsit nézz utána a dolgoknak...
Ezt senki nem fogja tudni magatol bizonyitani, eldonteni.
Ezert eloitelet az, ha valaki cheatert kiabal, meg az is, ha valaki valami nevre fel kijelenti, hogy nem lehet cheater. Ugyanaz.
Egyebkent meg kimoderalhatnad magad, mivel flamet szitasz evvel a hozzaalassal.
A VAC2-nek pl a cipofuzojet sem kotheti be, megis meg VAC2-t is siman van/volt mod megkerulni. A mi szerverunkon is fogtunk css-ben cheatert a vac2 alatt, akkor PB-vel inkabb bele sem gondolok mik lehetnek.
De ezeknek a cheater gyanus eseteknek a jo 80-90 szazaleka betudhato a lagkompenzacio es egyeb hitbox bugoknak.
A gond csak ott kezdodik, ha ezek a bugok valamiert mindig ugyanazzal az emberrel kivetelznek pozitiv iranyban...
A pronak, aki tud takarozni a nevevel ha furcsan jatszik, vagy az egyszeri verpistikenek, aki ha furcsan jatszik egybol az egesz jatekos tarsadalom cheatert kiabal ra?
Szal az eloiteletekkel csak ovatosan. Az is eloitelet ha egybol cheater, de az is, ha a pro hire alapjan egybol nem az...
Egy újabb parajelenség, már lassan azon se lepõdnék meg ha Omanon belebegne egy UFO és széthalálsugarazna mindenkit...
Hú bocs ide ilyet nem lehet irni...
Marmint hogy nagy(obb) nevvel konnyebb takarozni, ha... ha pro.
célzásszkill differencia valszeg.
nekem is jobb lenne, ha nem az ellen pohos hasát, hanem a fejét lõném.
khumbula
khumbula
khumbula
khumbula