Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bocs, de ellentmondok. Nem tudja leszedni, csak TV rakétával. Tudom, kellett már BH-ra lõnöm 3 tár (3*14) rakétát... Ugyanis a tárazás ideje alatt MAXRA tudja javítani 2 engi.
És pls vedd figyelembe, hogy ahol a BH probléma (Mastuur, Songhua) ott se kobra, se túl sok igla. (Songhua-n kettõ összesen, ezt vesd össze a Dragon valley 6-jával)

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Running
Errõl van szó! A BH-s foglalásokat egyetlen egy ügyes cobra is meg tudja akadályozni. Három szerelõ ha javítja a gépet folyamatosan egy cobra akkor is le tudja szedni, fõleg ha egyszerre eltalálja sok rakétával. Ennyi. És akkor a stingereket a földi jármûveket nem is raktam mellé. A BH akkor eredményes ha senki le se szarja, az meg a játékosok problémája.

El tudom majd képzelni, milyen lesz felszállni 6 emberrel majd az elsõ találat után valahova elmenekülni, leszállni a szerelõknek kiszállni, megjavítani, vissza és így tovább. Fõleg ha a cobra követi a sérült bh-t és lelövi 10 m után, vagy megvárja amíg földet ér a szerelés miatt. (Agyaggalamblövészet)

Meg azt is mikor mindenki dobbant ki gépbõl a zászlófoglalás miatt, aztán megy a veszekedés ki ült rossz helyre és 5 perces kavarás visszaszállásnál. Közbe az ellenfél aki ott volt, meg aki közbe spawnolt majd nézni mi ez az egész bolhacirkusz.

Vajon az DICE ezt tényleg komolyan gondolta, beleképzelték magukat a szituba? Ennél sokkal egyszerûbb lenne, ha több légvédelmet tennének a pályákra, ennyi, vagy lenne katonánál légvédelmi stuki, ennyi.

Na mind1.

Nem a toppon mi vagyunk velük a szerencse van <#eplus2>

GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.

Abban a verzióban, amit én olvastam nem az volt, hogy ki kell szállni, hanem hogy egy jármû = egyszeres foglalás. Tehát ha a tankban 2-en ülnek, úgy foglal, mintha egy ember lenne a zászló mellett, de ha kiszáll a géppityus, akkor kétszeresen.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

alma2
Nem, vegre vannak 100+ fos szerverek ahogy igertek, a kerdojeleket szamolgatva 😊

szerintem

Nemnem! Én láttam jobbat is! Tankhoz (én) odarohan az engineer, és..... elkezdi sörétessel lõni! Azt hittem, rosszul látok.... Gondolom azt hitte, hogy az a nagy kerek izé a hátán viking pajzs, vagy mittomén....

koschwarz
na igen, egyrészt reálisabb lesz a játék a BH-t érõ módosítások miatt, de mivel egyébként az egész játék nem reális, ezért ez egy faxság. az egész a csapatjátékra van kihegyezve, erre elrontanak egy tök jó lehetõséget, hogy egy squad együtt mozogjon és mindenki tegye a dolgát. meg egyébként is, egy kicsit is normálisabban játszó ellenfél szerintem simán meg tudja akadályozni az ilyen BH-s foglalásokat. engem az a változtatás idegesít nagyon, hogy ki kell szállni a földi jármûvekbõl, mert csak akkor számol pontot. na ennek aztán végképp nincs értelme.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

Running
Szerintem nagy fesztivál lesz a peccs után, sokkal jobban elbassznak mindent, mint eddig. A BH miatt meg FUCK YOU DICE!!!
Ugye az ismert okok miatt senki nem fog BH-ba ülni. A köv peccsbe remélem a többi jármûvet is alkalmatlanná teszik a játékra...

koschwarz
ha már lusta megnyomni a suicide gombot...

Me0w
lol 😄

Together we'll fly someday...

Me0w
Peace of korsz 😊 Csak neha erdemes kicsit olvasgatni mielott ide irunk.

nem tudok németül, de annyit látok, hogy ebbe semmi új nincs a pár nappal korábbi kiszivárgáshoz képest.
viszont áltisk harmadik osztály: ujj az ez <#levele>, a nem régi meg új.

khumbula

koschwarz
1. igen, valóban nem régóta játszom online, úgyhogy elismerem, nem ismerem az összes toppon lévõ klánt.

2.azért ettõl függetlenül -mivel nem vagyok azért annyira hülyegyerek- pár órányi játék után rájöttem ezekre a dolgokra, amit felsoroltál, és érzékeltem, hogy nem egy offline FPS botjai ellen kell harcolni.

3. peace!

Running
Ez megvan már angolul és magyarul is, szerintem keresgélj tovább.

Me0w
Ne zavarjon hogy 3 napja mar beirta valaki az angol patchdoksit es ki is veseztuk, magyarul is...

ennél már csak az jobb, amikor a magányos farkas a puszta közepén elkezdi AK-val lõni a tankot vagy apc-t egy szikla mögül...

khumbula

koschwarz
nem értelek, nem rosszindulatból írtam, mondtam, hogy elfogadom, hogy bug (vagy lag, nekem mind1) volt az, hogy bár én úgy érzékeltem, hogy a gépfegyverrel is, meg a rakétával is eltaláltam, mégis õ tudott lelõni. de HA mégis kapna valamikor egy global bant, akkor elszállna minden jóindulatom. egyébként minek kéne utánanézni és hol?<#law>

Hysteria
Sicher enthalten:

- 160 Bugfixes
- neuer Serverbrowser mit beispielsweise Favoriten
- Squadbeitrittsmitteilung an Leader
- Punkte für Zerstören von Radar, Artillerie usw.
- Support, Medic usw. bekommt Punktelimit für Hilfepunkte bezogen auf einen Spieler
- Vehikelinsasse sieht Namen und Klasse der Mitfahrer
- Verbesserung der Zommfunktion auf der Karte
- Teamkills werden auf neue Weise aufgezeichnet
- Transportheli wird angepasst -> schwächere Guns + irreparabel in der Luft
- Ticketmenge auf Ranked-Servern abhängig von Spieleranzahl
- Bessere Teambalance, Squadleader und Commander können nicht mehr einfach versetzt werden

Vielleicht enthalten:
- Reservierungsfunktion auf Servern
- Feintuning des Rankingsystem damit neue Spieler schneller aufsteigen können

*Update*
- Serverfavoriten + Serverhistory
- Einführung eines Nicknamenprefix, der die Position des bisherigen Nicknames einnimmt und jederzeit änderbar ist
- Vergleichsfunktion der eigenen Stats mit Stats anderer Spieler
- Reperaturpotential von Ingeneuren innerhalb von Helikoptern wird reduziert
- nur ein Spieler kann in einem Vehikel eine Flagge einnehmen, die anderen müssen dieses, um Punkte zu bekommen und das Erobern zu beschleunigen, das Fahrzeug verlassen
- die Kollisionsabfrage von Spielern und Vehikeln wurde überarbeitet, eine Berührung bedeutet nicht gleich Tod
- Versorgungskisten werden auf der Minimap angezeigt

ujj hirek a patchrol 😊 aki tud nemetul plz forditsa mar le az also sorokat

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Me0w
Ja ertem, akkor tobbet nem irok 😄D

Me0w
Azert elarulom hogy az emberek nagyreszet, akiket lelovok, olyan elvek vezerlik hogy:

- Fekszem a foldon, lovom a labat, jo lesz
- Allok egyhelyben, ez a hulye mit lepdel oldalra meg korulottem
- Nini, ott van valaki a tavolban, zoomoljunk ra...
- Nezdmar tank... hatha nem vesz eszre
- Na ide befutok, ugysem lathat meg

Teccikerteni? 😊

"amíg nem kap egy global bant"
Szerintem kicsit nézz utána a dolgoknak...

koschwarz
miért, a PT klán toppon van?

koschwarz
hát nem tudom, az utóbbi idõben nagyon sokat antitankoztam, és ha azt láttam, hogy valakit az eryx-szel eltaláltam úgy rendesen ("csillagos" célkereszt), akkor az kinyiffant, és nem lõtt vissza, de mind1. a lényeg, hogy elfogadom, hogy bug volt és kész (amíg nem kap egy global bant), szóval részemrõl lezárva. csak ott, akkor, abban a játékban (ahogy le is írtam) nagyon gyanús volt. mivel én nem szoktam a mikrofonba kiabálni, vagy beírogatni, ha ugyanaz az ellenfél öl meg 7x-re (tegnap is volt rá példa, egy fazonnal akárhányszor találkoztam, mindig õ gyõzött), csak a többiek is annyira fel voltak háborodva, hogy éppen ezért gondoltam, hogy gáz van.

Danee
Egyébként f2k-n - ha ez az incidens azon volt - van nagyon szép replay feature. Filet le lehet tölteni, és lassított felvételen kielemezni a történteket. Ugyanitt a "gyanús" embereket is érdemes nézegetni.

Nah, épp ezt akartam beírni. Milyen jó, hogy végigolvastam.

Me0w
Eloitelet igen. De azert valljuk be, egyszerubb elkepzelni egy 4 eve toppon levo klan embererol hogy bug miatt nem leloheto, minthogy most hirtelen csitelesre adja a fejet. Ezen felul meg nem is olvastam ilyen golyoelterito csitrol 😊

Az eryxnek ugyanúgy van területi sebzése, mint a gránátnak, de ha épp csak egy kicsit sebzi, a találatjelzõ már jelez, de ez nem feltétlenül jelent közvetlen találatot.

Me0w
Mibol? Nem vagyok beszologatos... ;p

Ahogy irtam, 80-90 szazalekban szerverbug, netkod bug stb. Csak amikor nem, akkor nem.

Ezt senki nem fogja tudni magatol bizonyitani, eldonteni.
Ezert eloitelet az, ha valaki cheatert kiabal, meg az is, ha valaki valami nevre fel kijelenti, hogy nem lehet cheater. Ugyanaz.
Running
Tudtam hogy be fogsz szólni neki.😊

Anno én még a bf2-es pályafutásom elején találkoztam egy olyan helyzettel, nem tudom emlékeztek-e még, amikor <#wow3> lecsítereztem a JCSR-es srácokat. Akkor az volt a tényállás, hogy az RDHA nem ranked szerverén játszottunk, és minden JCSR-esnek unlockolt fegyvere volt, holott a kijelzés szerint nem volt semmi rangjuk. Rákérdeztem, azt mondták szerverbug, hogy nem mutatja a rangokat. Másnak ugyanott bejött kicsirigó, és neki mutatta a rangját. Erre megint rákérdeztem a JCSR-es srácoknál, õk továbbra is azt állították, hogy szerverbug, amit én a kicsirgós eset miatt kétségbevontam, mire õk... nos mindegy. Utólag persze kiderült, hogy tényleg van ilyen szerverbug. Azóta játszottam velük is, ellenük is... Mindössze JCSR Kornél arcátlan spawnkempelése szúrta a szemem, amikor a Dragon Valley pálya középsõ, szigetes részén APC-vel bement a kerítés mögé, és onnan írtotta a népet. Tehát nem csak hogy nem állt a zászlóhoz foglalni, hanem direkte egy nehezen megközelíthetõ helyre ment be egyetlen céllal: hogy legyilkolja az ott születõket. Harmadszori szóbeli tiltakozásomra sem felelt semmit, úgyhogy annyiban hagytam a dolgot. Szerintem egy hozzá hasnonló kaliberû profi játékoshoz méltatlan az ilyen viselkedés. Eredményes, de méltatlan.

En egy szoval sem mondtam senkire, hogy cheater. Szerintem ertelmezd elobb amit irtam.
Me0w
Ez hulyeseg Borg, te is tudod. A PTsek nem csiterek. Attol meg hogy adott xy ralo valakire egy eryxet es NEKI az talalatot jelez, az nem azt jelenti hogy valoban el is talalta a szerver szerint. Lasd az en kis sztorimat, ahol 2 tar es 15 kesszuras utan attol halt meg hogy leesett a tetorol az emberke.

Egyebkent meg kimoderalhatnad magad, mivel flamet szitasz evvel a hozzaalassal.

hat a PB-rol inkabb csak ne zengjunk oromodakat...
A VAC2-nek pl a cipofuzojet sem kotheti be, megis meg VAC2-t is siman van/volt mod megkerulni. A mi szerverunkon is fogtunk css-ben cheatert a vac2 alatt, akkor PB-vel inkabb bele sem gondolok mik lehetnek.
Running
Ez olyan kb mikor elindítják a kiszavazást mikor valaki sokszor végez elsõ helyen azzal az indokkal h csíter. 😊

Btw, mas jatekokban is vannak ilyen furcsasagok, sot, ahol porgosebb, kozvetlenebb a jatekmenet, ott annal tobb.
De ezeknek a cheater gyanus eseteknek a jo 80-90 szazaleka betudhato a lagkompenzacio es egyeb hitbox bugoknak.
A gond csak ott kezdodik, ha ezek a bugok valamiert mindig ugyanazzal az emberrel kivetelznek pozitiv iranyban...
Alapból senki sem csíter ha csak a PB ki nem vágja mindenki szeme láttára globalbanra szvsz

Szerinted kinek konnyebb?

A pronak, aki tud takarozni a nevevel ha furcsan jatszik, vagy az egyszeri verpistikenek, aki ha furcsan jatszik egybol az egesz jatekos tarsadalom cheatert kiabal ra?

Szal az eloiteletekkel csak ovatosan. Az is eloitelet ha egybol cheater, de az is, ha a pro hire alapjan egybol nem az...
Azért ha az Eryx vkin találatot jelez annak illene meghalnia a találat helyétõl függetlenül 😊

Egy újabb parajelenség, már lassan azon se lepõdnék meg ha Omanon belebegne egy UFO és széthalálsugarazna mindenkit...

Az fel sem merül benned hogy esetleg tapasztaltabb játékos?
Hú bocs ide ilyet nem lehet irni...

Jaja, ez az alapveto hiba CS-ben is altalanos mar...
Marmint hogy nagy(obb) nevvel konnyebb takarozni, ha... ha pro.
erre gondoltam én is.
célzásszkill differencia valszeg.
nekem is jobb lenne, ha nem az ellen pohos hasát, hanem a fejét lõném.

khumbula

Me0w
Semmi esetre sem azt hogy csiter...

koschwarz
jó, engem nem érdekel akár trükközöl, akár nem, csak egy kicsit dühítõ volt, lehet hogy emléxel, a gulf of oman-on volt, kiugrottál a helibõl a partra, én észrevettem, odaszaladtam, te úgy futottál, hogy én oldalról láttalak. tuti, hogy eltaláltalak (leglábbis a célkereszt melletti plusz kis vonalak szerint), te észrevettél és lefeküdtél, közben én már elõvettem az antitankot, és azzal is eltaláltalak. ezek után 1-2 lövéssel kiiktattál. na, csak ezért mondom hogy dühítõ volt. ha bug, bug, ha nem...csak az a baj, hogy a szakaszban folyamatosan mondogatták, hogy ezt a PT-st nem lehet lelõni, majd ezt követõen történt velem is a fenti sztori. hát mit gondoljon ilyenkor az ember?<#nemtudom><#conf><#wilting>

fúú, ez nem magyarul volt 😊 szóval hogy a fele nem olyan, mint egy haldoklóé.

khumbula

Ja, 15 halálhang van a játékban, de abbõl olyan orgazmushang is lehet, ehhe 😊

khumbula

Running
Jahogy a játékban??? Aszittem élõben.

Én a G-t nyomom, de keményen.<#integet2>

khumbula

Beszéd közben nyomd a 'B'-t <#hehe>